olcha Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Shikka napisał(a):Papateczki dziewczyneczki :) odłączam sie od pracy i netu i leeeecęęęęęęęęę do domu na upragniony łykend ;) Miłego weekendu :) Do poniedziałku :) :shake: :shake: :shake: Będziemy tęsknić :shake: A ja nie lubię ostatnio weekendów :placz: *luthien* napisał(a):Cześć:multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cześć :cool3: Cudowne zdjęcie, cieszę się, że w kółko je cytujecie :lol: Quote
madziasto4 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 olcha napisał(a): A ja nie lubię ostatnio weekendów :placz: Oj to niedobrze z Tobą :shake: Quote
olcha Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Tekila (myśli): Jedna gada przez telefon, druga znowu z aparatem lataa....a kto mnie wymizia? Tekila: :PROXY5: T: TY mnie wymiziasz! Odkładaj tą słuchawkę! Quote
olcha Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 madziasto4 napisał(a):Oj to niedobrze z Tobą :shake: Ja to zawsze inaczej niż wszyscy :lol: Quote
Behemot Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Mmmm... cóż za poza, jaka uwodzicielska mina... :cool3: W sam raz do reklamy linii 0-700.. Gorrrąca Tequila czeka na ciebie.... :cool3: Quote
olcha Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Behemot napisał(a):Mmm... cóż za poza, jaka uwodzicielska mina... :cool3: W sam raz do reklamy linii 0-700.. Gorrrąca Tequila czeka na ciebie.... :cool3: :roflt: :roflt: Behemot Twoje komentarze mnie zawsze rozwalają na łopatki :roflt: spadłam z fotela :lol: Quote
Behemot Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 olcha napisał(a)::roflt: :roflt: Behemot Twoje komentarze mnie zawsze rozwalają na łopatki :roflt: spadłam z fotela :lol: Uczę się od Ciebie... Mistrzu :fadein: Quote
olcha Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Tekila: No słyszysz co do Ciebie mówię! Odkładaj tą słuchawkę na telefon od klienta czekam :eviltong: Tekila: :icon_roc: no nie kumata jakaś Quote
olcha Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Behemot napisał(a):Uczę się od Ciebie... Mistrzu :fadein: :B-fly::B-fly::B-fly: :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Zenon K., szanowany obywatel, ojciec trójki dzieci i organista w miejscowej parafii, w objęciach egzotycznej Tequilli.... Quote
olcha Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Behemot napisał(a): Zenon K., szanowany obywatel, ojciec trójki dzieci i organista w miejscowej parafii, w objęciach egzotycznej Tequilli.... Błaaaaaaaaaahahahhahahhaa no nie mogę :lol: :lol: :lol: Tekila ma milion wcieleń :lol: :lol: :lol: Ostatnio oglądałam program dr Sumińskiej i tam sobie kot łaził....jak go Tekila wyczaiła :crazyeye: Skok na podłogę, rzut klatą na komodę z tv, irokez, szczek nr 6 (czyli z tych zabójczych) :crazyeye: Nie wiedziałam jak zareagować :stupid: :lol: :lol: :lol: A ja zawsze myślałam, że psy nie widzą tv :roll: Quote
olcha Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Zenonie K. pójdź w me ramiona! Potem pokażę Ci co potrafię :cool3: Paparazzim już podziękujemy! Quote
sisay Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Genialne :evil_lol: Jakie cudne kremowe malenstwo! SLiczna i jaka slodka! Jak tu sie dziwic Zenkowi... :loveu: Quote
olcha Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 ma-ja napisał(a):Genialne :evil_lol: Jakie cudne kremowe malenstwo! SLiczna i jaka slodka! Jak tu sie dziwic Zenkowi... :loveu: :multi: Witam w galerii mych pseudopsów :grins: Zapraszam częściej. Quote
olcha Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Do tego zdjęcia przychodzi mi tylko jeden komentarz łysa pała :evil_lol: Quote
anea Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 boju jaka ta twoja biala pchelka jest slodka :P Ostatnio oglądałam program dr Sumińskiej i tam sobie kot łaził....jak go Tekila wyczaiła :crazyeye: Skok na podłogę, rzut klatą na komodę z tv, irokez, szczek nr 6 (czyli z tych zabójczych) :crazyeye: bosko :) toska tylko slucha tv ale za to z jakim zainteresowaniem :) Quote
Behemot Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Uwaga, promocja! Tylko u Gorrrącej Tequilli! W piątkowe wieczory jeden buziaczek gratis! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 anea napisał(a):boju jaka ta twoja biala pchelka jest slodka :P bosko :) toska tylko slucha tv ale za to z jakim zainteresowaniem :) Zauważyłam, że ona widzi tylko wtedy jak są wyraźne różnice pomiędzy kolorami, np. czarny kot na białym tle itp. A słuchać to też słuchają :loveu: Behemot napisał(a): Uwaga, promocja! Tylko u Gorrrącej Tequilli! W piątkowe wieczory jeden buziaczek gratis! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No nie! Ja się na prawdę zacznę jej bać :lol: Najpierw nawiedzona, teraz suka do towarzystwa :lol: CO MNIE JESZCZE CZEKA? Quote
olcha Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 :loveu: na kanapie leży leń, nic nie robi cały dzień Quote
olcha Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 D OgoB R A N O C p.s. trzymajcie za mnie jutro kciuki... Quote
madziasto4 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 olcha napisał(a): p.s. trzymajcie za mnie jutro kciuki... Załatwione :p Quote
Behemot Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 olcha napisał(a):D OgoB R A N O C p.s. trzymajcie za mnie jutro kciuki... Słodkie śpiuraski :loveu: Olcha, a co to jutro u Ciebie ma się dziac? :-o Quote
anetta Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 http://images13.fotosik.pl/25/3bec2f69d4afca29.jpg :mdleje::mdleje::roflt: Hej Olcha :lol: Quote
olcha Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 madziasto4 napisał(a):Załatwione :p Dzięki :p Behemot napisał(a):Słodkie śpiuraski :loveu: Olcha, a co to jutro u Ciebie ma się dziac? :-o Się dział egzamin z botaniki...oblałam :placz: alive napisał(a):ale całuśnica :loveu: :loveu: anetta napisał(a):http://images13.fotosik.pl/25/3bec2f69d4afca29.jpg :mdleje::mdleje::roflt: Hej Olcha :lol: :lol: Hej anetta kope lat! Quote
Recommended Posts