an3czka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 olcha napisał(a):Ostatnio ją zgubiłam i myślałam, że zawału dostanę. Szukałam wszędzie (nawet w końcu na dwór wyszłam chociaż to by było niemożliwe). Chodziłam po domu i się darłam "Tequila!!!!!!!" a ta mała cholera wlazła sobie w złożony koc na którym jeszcze leżała poduszka, więc nie było widać żadnego wybrzuszenia. Myślałam, że ją na łańcuch do budy przyczepie jak ją znalazłam z miną niewiniątka "ale o co ci chodzi?" Wklejam zdjęcie tym razem w warunkach zaaranżowanych :eviltong: (jak się zwija w kłębuszek to jej wogóle nie widać) Natomiast Ery też kiedyś szukałam, a miała może z 3 miesiące. Wyszliśmy na około 1,5 h z domu a jak wróciliśmy okazało się, że psa nigdzie nie ma :niewiem: Też chodziłam i wołałam i nic. Okazało się, że siedziała.......w pralce!!!! Wlazła pod brudne rzeczy i się tam zwinęła w kłębuszek do snu (do tej pory nie wiem jak tam wlazła). Teraz gdy już ma 8 lat nauczyła się, że gdy wchodzę do pokoju i pytam "Era?" ona porusza się lekko tam gdzie akurat siedzi (przeważnie pod kocem lub kołdrą) i dalej idzie spać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niezła szkoła nie? Hahahaha zdjęcie jest rewelacyjne:lol: Quote
justynia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 olcha napisał(a):Ostatnio ją zgubiłam i myślałam, że zawału dostanę. Szukałam wszędzie (nawet w końcu na dwór wyszłam chociaż to by było niemożliwe). Chodziłam po domu i się darłam "Tequila!!!!!!!" a ta mała cholera wlazła sobie w złożony koc na którym jeszcze leżała poduszka, więc nie było widać żadnego wybrzuszenia. Myślałam, że ją na łańcuch do budy przyczepie jak ją znalazłam z miną niewiniątka "ale o co ci chodzi?" No taka pchła to się rzeczywiście może nieźle zapodziać :lol: olcha napisał(a): Natomiast Ery też kiedyś szukałam, a miała może z 3 miesiące. Wyszliśmy na około 1,5 h z domu a jak wróciliśmy okazało się, że psa nigdzie nie ma :niewiem: Też chodziłam i wołałam i nic. Okazało się, że siedziała.......w pralce!!!! Wlazła pod brudne rzeczy i się tam zwinęła w kłębuszek do snu (do tej pory nie wiem jak tam wlazła). Ojej, dobrze, że prania nie włączyłaś :evil_lol: Quote
olcha Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Weź to ode mnieee :shocked!: Nie wiem czemu tak reaguje na tego misia :niewiem: inne pluszaki kocha. Czy ja juz nie wstawiałam tego zdjęcia? :hmmmm: Quote
olcha Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 justynia napisał(a):No taka pchła to się rzeczywiście może nieźle zapodziać :lol: Ojej, dobrze, że prania nie włączyłaś :evil_lol: Oj może... ...a własnie a'propos...GDZIE ONA JEST???? :-o Słyszałam o paru przypadkach wyprania kotów :roll: :shocked!: Quote
Teklunia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 olcha napisał(a):Słyszałam o paru przypadkach wyprania kotów :roll: :shocked!:ze skutkiem smiertelnym? :-o:-o:-o Quote
Gosiek Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 olcha napisał(a): Weź to ode mnieee :shocked!: Nie wiem czemu tak reaguje na tego misia :niewiem: inne pluszaki kocha. Czy ja juz nie wstawiałam tego zdjęcia? :hmmmm::lol::lol::lol::lol: nie wstawiałaś :lol::lol::lol: super Quote
olcha Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Teklunia napisał(a):ze skutkiem smiertelnym? :-o:-o:-o No chyba raczej niestety tak :-( Gosiek napisał(a): :lol::lol::lol::lol: nie wstawiałaś :lol::lol::lol: super Uff to dobrze. Quote
moon_light Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 olcha napisał(a): Weź to ode mnieee :shocked!: Nie wiem czemu tak reaguje na tego misia :niewiem: inne pluszaki kocha. Czy ja juz nie wstawiałam tego zdjęcia? :hmmmm: Hehehhe, Cezar tez ma taka zabawke ktorej sie boi:lol: Plastikowy maly toster-zabawka, z McDonalda- nie wiem dlaczego, ale omija szerokim łukiem Quote
olcha Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 moon_light napisał(a):Hehehhe, Cezar tez ma taka zabawke ktorej sie boi:lol: Plastikowy maly toster-zabawka, z McDonalda- nie wiem dlaczego, ale omija szerokim łukiem :roflt: a już myślałam, że to tylko Tekila tak ma :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 A ja mam takiego samego misiaczka tylko zamiast brązowego futerka ma niebieskie, a serduszko różowe. :evil_lol: Obawiam się, ze jak moja "mała" zajęłaby się nim, to długo nie pożyłby... :shake: :D Quote
an3czka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 olcha napisał(a): Weź to ode mnieee :shocked!: Nie wiem czemu tak reaguje na tego misia :niewiem: inne pluszaki kocha. Czy ja juz nie wstawiałam tego zdjęcia? :hmmmm: Haha rewelacja. Wygląda przy nim na ogromnego psa:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 olcha napisał(a)::lol: :lol: :lol: :eviltong: Nie jest tak ładny jak Tekilki :-( Udowodnij to!! :mad: :evil_lol: Quote
olcha Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Udowodnij to!! :mad: :evil_lol: :look3: yyy..yyy....zgubiłam aparat :oops: Quote
Basia&Safi Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 ejj Ty koles zmiataj z mojego lozka :D:D:D Quote
g_o_n_i_a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 olcha napisał(a)::look3: yyy..yyy....zgubiłam aparat :oops: Jesteś pewna?:mad: To ja poczekam aż zdnajdziesz... :evil_lol: :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 pieski niech wyniuchaja aparacik albo hmm moze to jakis spisek i one schowaly:cool3: hehe Quote
olcha Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Jesteś pewna?:mad: To ja poczekam aż zdnajdziesz... :evil_lol: :evil_lol: Yyyy....i baterie się wyładowały...:roll: basiulka22tychy napisał(a): pieski niech wyniuchaja aparacik albo hmm moze to jakis spisek i one schowaly:cool3: hehe Tak! To na pewno one! :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 olcha napisał(a):No dobra macie sfotografowałam :oops: Hmmm... No dobra, zgodze się na to... :evil_lol: :evil_lol: I czemu narzekasz, ze masz brzydki nos? :shake: A tak poważnie, to i tak ładnie prosze o Twoje zdjęcie. :cool3: Quote
olcha Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Hmmm... No dobra, zgodze się na to... :evil_lol: :evil_lol: I czemu narzekasz, ze masz brzydki nos? :shake: A tak poważnie, to i tak ładnie prosze o Twoje zdjęcie. :cool3: No wtedy to by się dogomania na dobre zawiesiła... p.s. juz wstawiałam gdzieś swoje zdjęcia... Quote
g_o_n_i_a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 olcha napisał(a):No wtedy to by się dogomania na dobre zawiesiła... p.s. juz wstawiałam gdzieś swoje zdjęcia... Gdzieś? Dobra, niewazne, nie będę Cię męczyć, bo przestaniesz nas lubić. ;) Quote
olcha Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Gdzieś? Dobra, niewazne, nie będę Cię męczyć, bo przestaniesz nas lubić. ;) Gdzieś = na dogomani :evil_lol: Ja was nigdy nie przestanę lubić! Ja tu już prawie mieszkam :eviltong: Boję się co to będzie jak wyjadę na wakacje bez komputera :roll: :placz: Quote
madziasto4 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 olcha napisał(a):Gdzieś = na dogomani :evil_lol: Ja was nigdy nie przestanę lubić! Ja tu już prawie mieszkam :eviltong: Boję się co to będzie jak wyjadę na wakacje bez komputera :roll: :placz: to trzeba się w laptopa zopatrzyć :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 madziasto4 napisał(a):to trzeba się w laptopa zopatrzyć :evil_lol: :evil_lol: Nawet mam (tzn moja siostra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale czego sie dla DGM nie robi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: )ale z przewodowym internetem :shake: Quote
madziasto4 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 olcha napisał(a):ale z przewodowym internetem :shake: :shake: niedobrze, ale....jest jeszcze bezprzewodowy :cool3: Quote
Recommended Posts