Behemot Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Anea, jesteś świetnie wytresowana! Brawa dla Twojej suni :cool3: :evil_lol: Quote
anea Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dziękuję dziękuję :) ale my sie tak uzupełniamy raz ona przynosi raz ja :D Olcha ja si edzis widzialam z moja siostra i gadałysmy o naszej wsolnej znajomej ktora musiala wsiasc na koniach na praktykach (o koni sie boi) i tak od slowa do slowa - zgadnij gdzie na tych praktykach była??? :) az mi sie lezka w oku zakreciła.... Quote
olcha Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):No nieźle... :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Behemot napisał(a):Anea, jesteś świetnie wytresowana! Brawa dla Twojej suni :cool3: :evil_lol: Tak jest! Brawa dla Aney :klacz: Coś czuje, że się nie odzywa bo już do mnie jedzie :shocked!: ;) Quote
olcha Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 anea napisał(a):dziękuję dziękuję :) ale my sie tak uzupełniamy raz ona przynosi raz ja :D Olcha ja si edzis widzialam z moja siostra i gadałysmy o naszej wsolnej znajomej ktora musiala wsiasc na koniach na praktykach (o koni sie boi) i tak od slowa do slowa - zgadnij gdzie na tych praktykach była??? :) az mi sie lezka w oku zakreciła.... Ech zapewne tam gdzie strach do koni powolutku mija :loveu: Quote
anushka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 a dlaczego tu nie ma tych Killerek dwóch z podpisu ?? :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Ania-k napisał(a):a dlaczego tu nie ma tych Killerek dwóch z podpisu ?? :loveu: :loveu: A bo nacykałam dużo zdjęć i teraz muszę je wstawić :eviltong: Quote
olcha Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 O tutaj anea znów leci po piłeczkę :lol: Rozwala mnie poza Tośki czekającej aż wróci :lol: Quote
anushka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 olcha napisał(a): :lol: buahahahha Matrix reaktywacja :loveu: :loveu: Quote
Behemot Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ooooj, tam mi nie zaglądaj, nie wydepilowałam się :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anushka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 aaa ta o czym mysli hahahah dobre :cool3: Quote
olcha Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Ania-k napisał(a):buahahahha Matrix reaktywacja :loveu: :loveu: :lol: Behemot napisał(a): ooooj, tam mi nie zaglądaj, nie wydepilowałam się :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: AhahahahhahahahhahahahahhaHAHAHHA Ania-k napisał(a):aaa ta o czym mysli hahahah dobre :cool3: No nie? :lol: Quote
olcha Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Tosia: O tam tam baaardziej w prawo! ---------------------------- A teraz wracamy do dziwnego szczurowatego świata :eviltong: Cieszycie się? p.s. dziś szkoliłam Tekilę :cool3: Próbowałam nauczyć ją skakania przez obręcz zrobiona z rąk....ale nie przewidziałam, że będę musiała poświęcić dla jednej komendy mój jedyny kręgosłup :grins: Ale nawet jej nieźle szło...Potem jednak dorwałam hula-hop :multi: i super skacze :loveu: Może uda mi się kogoś zmusić do fotografowania :cool3: Quote
panienkabubu Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 anea napisał(a):gdybym si eprzejmowała za każdym razem jak Toska na cos wpadnie, nie wychamuje i zdeży sie ze ścianą, zostanie zdeptana itp to bym juz dawno osiwiała ... :) Dlatego wole zeby nie bawiła sie z duzo mniejszymi psami bo ona tez raczej mało delikatna jest :) Cos mi to przypomina ;-) mam to samo z Benem:) olcha napisał(a):Jak nasze psy nas tresują, a my nawet tego nie zauważamy...:evil_lol: Tosia: Anea! "APORT" Tosia: Brawo :klacz: a teraz "DO MNIE!" Tosia: Anea! "RZUĆ" Tosia: muszę sobie klikera załatwić, może będzie szybciej z górki zbiegać :hmmmm: For anea :diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: Behemot napisał(a): ooooj, tam mi nie zaglądaj, nie wydepilowałam się :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: NIEEEEEEEE MOGE !!!!!!!!!!!!! :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
olcha Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 panienkabubu napisał(a): :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: NIEEEEEEEE MOGE !!!!!!!!!!!!! :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Aż mnie śmiechem zaraziłaś :lol: ;) Quote
Behemot Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 olcha napisał(a):Aż mnie śmiechem zaraziłaś :lol: ;) No, tośmy się pośmiały, pożartowały, a teraz siusiu, paciorek i spać! :mad: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Behemot napisał(a):No, tośmy się pośmiały, pożartowały, a teraz siusiu, paciorek i spać! :mad: :evil_lol: znaczy sie co? z dogo mnie wyganiasz? :mad: :mad: :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 panienkabubu napisał(a):znaczy sie co? z dogo mnie wyganiasz? :mad: :mad: :evil_lol: Tak jest! Bo przyjdę z kijem samobijem! :mad: Spać, spać, bo jutro do szkoły albo roboty nie wstaniesz! I co? Dwója za spóźnienie albo na dywanik do szefa! :diabloti: Muszę dbać o morale Dogomaniaków :evil_lol: Ja jako starsza osoba, której wystarczają 4 godziny snu, mogę sobie posiedzieć jeszcze ze 4 godzinki :evil_lol: Quote
olcha Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Gęba się drze, ale jakoś odejśc nie mogę :eviltong: panienkabubu zobacz jak władza uderza do głowy :evil_lol: Quote
Shikka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 dzię bry Baby!! Padaaaaaaaaa śnieeeegggg....g.....g... :placz::placz::placz: Quote
anushka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 olcha napisał(a): jesooo normlanie Barbie :loveu: :loveu: ty chyba szprycujesz te swoje cziłki :p :cool3: Quote
anea Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 SŁOOODZIAK :) mój kochany :D a nie odzywałam sie bo SIĘ UCZYŁAM - niestety efektów brak :( Quote
alive Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 olcha napisał(a): oooo a co to za chłopak i gdzie spotkany??? :-o Quote
alive Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 olcha napisał(a): prześliczny uśmiech hihi Quote
anea Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Chłopak spotkany na Polach mokotowskich ...ale co to za chłopak??? .... ładny :) Quote
olcha Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Shikka napisał(a):dzię bry Baby!! Padaaaaaaaaa śnieeeegggg....g.....g... :placz::placz::placz: Pada :angryy: Psy nie chcą wychodzić :mad: Ale się w końcu przydadzą sanki kupione dla mojej siostrzenicy pod choinkę :lol: Ania-k napisał(a):jesooo normlanie Barbie :loveu: :loveu: ty chyba szprycujesz te swoje cziłki :p :cool3: O mogłaby mi ta Barbie jakiegoś Kena do domu sprowadzić :evil_lol: anea napisał(a):SŁOOODZIAK :) mój kochany :D a nie odzywałam sie bo SIĘ UCZYŁAM - niestety efektów brak :( Obleje tą botanikę :placz: alive napisał(a):oooo a co to za chłopak i gdzie spotkany??? :-o Aneta świadkiem, że na imię FORYŚ nie reagował :lol: :lol: :lol: spotkany na polach mokotowskich :eviltong: alive napisał(a):prześliczny uśmiech hihi Uwielbiam ten jej uśmiech :loveu: Quote
Recommended Posts