olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Oj nie Behemotku to amstaffka jest ponoć rodowodowa, ale Pani nie pamiętała z jakiej hodowli. Tosa inu wygladają tak: Quote
Behemot Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='olcha']Oj nie Behemotku to amstaffka jest ponoć rodowodowa, ale Pani nie pamiętała z jakiej hodowli. Tosa inu wygladają tak: Aha, dzięki za oświecenie :lol: A wydawało mi się, że amstaffy mają trochę krótsze uszy :roll: Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Behemot napisał(a):Aha, dzięki za oświecenie :lol: A wydawało mi się, że amstaffy mają trochę krótsze uszy :roll: A bo zazwyczaj amstaffom się uszka obcina :shake: Ale tej suni naszczęście tego oszczędzono :multi: Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Aneta stwierdziła, że Tośka jeszcze nigdy nie wróciła ze spaceru czysta :lol: Niestety nie mam zdjęć jak milion razy ląduje na ziemi, jak robi za glebogryzarkę, czy jak ktoś jej podstawia nogę. Zazwyczaj wtedy zamierałam i nie dawałam rady nacisnąć spustu :eviltong: Nie przyzwyczajona jestem :eviltong: Moje to się tak lajtowo bawią :lol: Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Znów sobie ze sobą pogadam :cool1: Wiecie może czy już to losowanie telekamer było? Bo przełączyłam i teraz nie wiem czy nadal na samochód liczyć :eviltong: Quote
Shikka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 olcha napisał(a):O to szkoda, że się nie zgadałyśmy...ale znając życie to cięzko by było. A teraz gdzie mieszkasz? Na północ czy południe od Wawy? Aneta czytasz? Następnym razem jedziemy na forty :cool3: Teraz na Woli...ale do wyprowadzania zostały mi tylko kociury ;) Quote
olcha Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Shikka napisał(a):Teraz na Woli...ale do wyprowadzania zostały mi tylko kociury ;) O ja na Wolę chodziłam do szkoły :p Shikka napisał(a):Helloł!! Baby!!! Jesteście??? ;) Baby się meldują, że są. Tekila dziś jest babą pełną gębą...cieczki mi zaczęła dostawać :watpliwy: Quote
Shikka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Jak baba to baba, nie ma wyproś ;) Dobrze że nie ma PMS-a ;) Quote
anea Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 gdybym si eprzejmowała za każdym razem jak Toska na cos wpadnie, nie wychamuje i zdeży sie ze ścianą, zostanie zdeptana itp to bym juz dawno osiwiała ... :) Dlatego wole zeby nie bawiła sie z duzo mniejszymi psami bo ona tez raczej mało delikatna jest :) Quote
olcha Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Shikka napisał(a):Jak baba to baba, nie ma wyproś ;) Dobrze że nie ma PMS-a ;) :lol: W sumie to nawet prawie ma niezauważalnie. Ale niestety nie będę mogła z nią spać :placz: To jedyny minus ;) anea napisał(a):gdybym si eprzejmowała za każdym razem jak Toska na cos wpadnie, nie wychamuje i zdeży sie ze ścianą, zostanie zdeptana itp to bym juz dawno osiwiała ... :) Dlatego wole zeby nie bawiła sie z duzo mniejszymi psami bo ona tez raczej mało delikatna jest :) To mi jeden siwy włos przybył po spacerze :lol: I co Ty gadasz z moimi się "bawiła" :evil_lol: Quote
Shikka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 olcha napisał(a)::lol: W sumie to nawet prawie ma niezauważalnie. Ale niestety nie będę mogła z nią spać :placz: To jedyny minus ;) Rozwiązanie proste-na posciel połóż jakis nie potrzebny duży ręcznik, złożony na dwa i po sprawie... Chyba że biała glizdka lubi się kręcić i wkręcać pod kołderkę :) Quote
olcha Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Shikka napisał(a):Rozwiązanie proste-na posciel połóż jakis nie potrzebny duży ręcznik, złożony na dwa i po sprawie... Chyba że biała glizdka lubi się kręcić i wkręcać pod kołderkę :) Biały glizdogon kręci się tak, że ja na dwu metrowym łóżku leżę na samym skrawku, a ona albo na poduszce albo w nogach albo z boku :cool1: Już wiem, dlaczego ludziom tak odbija na punkcie cziłał i wydają na nie krocie żeby ubrać je w jakieś brylanty :cool1: Quote
olcha Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Jupi'] lubie takie umaszczenie:lol: Ja też :loveu: taka kawa z mlekiem :loveu: Ale czekaj....skoro Ty jesteś u mnie....tzn że u Ciebie.....LECEEEEEEEE :multi: Quote
olcha Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 anea napisał(a):troche tych zdjec nacykałaś :D Chyba poszłam w ilość, a nie jakość :eviltong: Mam dla Ciebie dobrą wiadomość :cool3: Następne zdjęcia będą z Tobą :cool3: Quote
anea Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 no to wstawiaj bo ja zaraz do ksiazek uciekam ps zazdrość mnie zzera - http://piknikklub44.pl/ - ale czemu to Ci już prywatnie powiem :( Quote
olcha Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Aneta: Olcha pokaże Ci jak super Tośka łapie piłki w powietrzu! ---- Aneta: Tosia przynieś! Grzeczna psinka! Aneta: Tosia! HOP! Aneta: :cool1: :watpliwy: :evil_lol: For anea Quote
olcha Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='anea']no to wstawiaj bo ja zaraz do ksiazek uciekam ps zazdrość mnie zzera - http://piknikklub44.pl/ - ale czemu to Ci już prywatnie powiem :( Ech....od razu mi się Kosin przypomniał :-( Ja też powinnam przy książkach siedzieć :placz: [quote name='anea'] powiem tylko tyle :mad: :evil_lol: Aj low ju tu :evil_lol: Quote
olcha Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Jak nasze psy nas tresują, a my nawet tego nie zauważamy...:evil_lol: Tosia: Anea! "APORT" Tosia: Brawo :klacz: a teraz "DO MNIE!" Tosia: Anea! "RZUĆ" Tosia: muszę sobie klikera załatwić, może będzie szybciej z górki zbiegać :hmmmm: For anea :diabloti: Quote
Recommended Posts