Behemot Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Pola Mokotowskie są super :multi: Ode mnie to szybkim marszem jakieś 45 min. Czasami chodzę tam z Sonią, gdy pogoda dopisuje, ale dość dawno już nie byłam :shake: Quote
Shikka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Pola to najlepsze miejsce do spacerow :) jak mialam jeszcze kudłacze i nie mieszkalam na różnych wsiach podwarszawskich to to było ulubione miejsce spacerów :) No i jeszcze forty bema na woli+park, też polecam :) Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Behemot napisał(a):Pola Mokotowskie są super :multi: Ode mnie to szybkim marszem jakieś 45 min. Czasami chodzę tam z Sonią, gdy pogoda dopisuje, ale dość dawno już nie byłam :shake: O to szkoda, że się nie zgadałyśmy...ale znając życie to cięzko by było. Shikka napisał(a):Pola to najlepsze miejsce do spacerow :) jak mialam jeszcze kudłacze i nie mieszkalam na różnych wsiach podwarszawskich to to było ulubione miejsce spacerów :) No i jeszcze forty bema na woli+park, też polecam :) A teraz gdzie mieszkasz? Na północ czy południe od Wawy? Aneta czytasz? Następnym razem jedziemy na forty :cool3: Quote
anea Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 czytam, wiesz ja tam jakos trafie...ale ty :( Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Kolejny romans tym razem z blabladorem Tajfunem :p imie idealnie pasujące :lol: A to Aneta (ten stojący cień) i ja (kucająca) :eviltong: Quote
Behemot Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 olcha napisał(a): A to Aneta (ten stojący cień) i ja (kucająca) :eviltong: Bardzo ładnie wyszłyście :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 anea napisał(a):czytam, wiesz ja tam jakos trafie...ale ty :( Następna Twinia galeryjska :mad: Blondynką nie jestem :obrazic: jakoś trafie...:roll: ...no nie? :roll: Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Behemot napisał(a):Bardzo ładnie wyszłyście :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ach dziękuję :lol: Ja już Anecie zagroziłam, że jej zdjęcia wstawie! Muszę je wstawić bo jak to zobaczyłam to padłam ze śmiechu. Quote
anea Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 wstawiaj wstawiaj :) Twoje juz jest w mojej galerii...mam jeszcze jedno to pozowane ;) Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 anea napisał(a):wstawiaj wstawiaj :) Twoje juz jest w mojej galerii...mam jeszcze jedno to pozowane ;) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Leceee Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 anea napisał(a):wstawiaj wstawiaj :) Twoje juz jest w mojej galerii...mam jeszcze jedno to pozowane ;) Ale czekaj...Czuję jakiś podstęp....Nie krzyczysz, że zaraz zamieszcze Twoje zdjęcia? :hmmmm: Quote
anea Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 wstawiaj ja lustra w domu mam i niestety wiem jak wygladam :( Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Pozory mylą.... Pies morderca: Widze Cię... Tośka: ups Pies morderca: Jestem coraz bliżej... Pies morderca: Wydłużam sobie przyjemność tego co ma nastąpić za chwilę... Pies morderca: Podejdź no tu.... PM: Bliżej.... PM: jeszcze bliżej... PM: Oko w oko, nos w nos... Tośka: :mdleje: Olcha: :mdleje: Anea (zachowuje zimną krew) PM: Siemanko jestem Dira pobawisz się? :loveu: Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 anea napisał(a):wstawiaj ja lustra w domu mam i niestety wiem jak wygladam :( O jeeej....to może czas zmienić lustra w domu skoro aż tak zniekształcają? :eviltong: Quote
anea Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 historyjka z Dirą boska - to wlasnie kwintesencja wiekszosci "psów morderców" :) Quote
Loona Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 A to Ci historyjka z psem mordercą, ja miałam taką morderczynię, zalizałaby na śmierć (dosłownie, jak się rozpędziła to nie było końca ;) ) Quote
anea Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 mój słodki goopek :) Ola wstawiaj bo ja juz wiecej nie mam :( Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Loona']A to Ci historyjka z psem mordercą, ja miałam taką morderczynię, zalizałaby na śmierć (dosłownie, jak się rozpędziła to nie było końca ;) ) O to w takim razie Tekila też jest morderczynią. Zalizałaby wszystkich na śmierć...że jej język nie wyschnie :hmmmm: ;) A jaka to była rasa? [quote name='anea']mój słodki goopek :) Ola wstawiaj bo ja juz wiecej nie mam :( Chciałam to zdjęcie właśnie tak podpisać :lol: Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 To nie tylko Tajfun to prawdziwy struś pędziwiatr :-o I kolejny jamnikowy przelotny romans :eviltong: Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Dira była na smyczy bo miała cieczkę, ale na prawdę jej wygląd, kolczatka i uwiązanie było mocno mylące :roll: Potem jednak Pani spuściła ją ze smyczki i obie sucze wpadły w dziką zabawę :loveu: Quote
panienkabubu Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Olcha.. bylyscie na spacerze.. ale gdzie Twoje psy? :hmmmm: Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 panienkabubu napisał(a):Olcha.. bylyscie na spacerze.. ale gdzie Twoje psy? :hmmmm: No biegają tam!!! Na prawie każdym zdjemciu som! Przyjrzyj się! :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Słuchajcie, a ta Dira to jaka rasa? Bo jeśli ta, co mam na myśli, to ja ją chyba znam ze spacerów! Tylko się ze mnie nie śmiejcie, nie znam się na rasach, ale czy to jest tosa inu? :oops: Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Zapomniałam zupełnie, że wysłałam na telekamery dwie kartki :razz: Kiedy losowanie jakieś? I trzeba pamiętac na kogo się głosowało? :roll: Quote
Recommended Posts