olcha Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Byłam dzisiaj na spacerze na polach mokotowskich z aneą i Tośką :cool3: i maam TYYYYYYYYle zdjęć :cool3: Ale wstawie dopiero jak mi się skończą poprzednie już obrobione :eviltong: Quote
Loona Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 No to co się obijasz :eviltong: dawaj te stare zaległe zdjęcia i wstawiaj nowe :eviltong: Quote
Loona Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='olcha'] Słodkie kapcie :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Jaki superancki kominek!!! Ja też chcę taki.... A Tequila świetnie by na nim wyglądała jako figurka z chińskiej porcelany :loveu: Quote
olcha Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Loona']Słodkie kapcie :evil_lol: :evil_lol: Też mi się podobają :eviltong: [quote name='Behemot'] Jaki superancki kominek!!! Ja też chcę taki.... A Tequila świetnie by na nim wyglądała jako figurka z chińskiej porcelany :loveu: No świetny, a jak grzeje :loveu: Ale niestety nie jest mój :placz: Psice były w gościach :placz: hihihihhi długo by tam nie ustała :lol: Quote
olcha Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 no nie :mad: jak będziecie w takim tempie zaglądać, to w życiu się nie dokopię do dzisiejszych zdjęć z pól mokotowskich :shake: Tekila (w trakcie obchodu): Kiedyś się zmieszczę :motz: i was pozagryzam przechodnio buto samochody! Tekila: Rzuć mi! Rzuć! Nooo Rzuć! Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 iihhiihihih :crazyeye: Faktycznie :evil_lol: Muszę jakiegoś lepsiejszego egzorcystę sprowadzić :evil_lol: Quote
Jupi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='olcha'] :evil_lol: świetne:lol: a jakie wielkie psy sie wydaja prz tej małej Pańci Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Jupi napisał(a):świetne:lol: a jakie wielkie psy sie wydaja prz tej małej Pańci :lol: :lol: :lol: Chciałam je dowartościować tymi zdjęciami :evil_lol: Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Jak już wcześniej wspomniałam poszłyśmy sobie z Aneą i Tośką na spacer po polach mokotowskich (bez moich ciepłolubnych suczy). Tylko nie wiem gdzie mam teraz zdjęcia wrzucać :roll: Oj sobie Aneta najwyżej przeklei :eviltong: :evil_lol: Taka piękna pogoda była :cool3: Quote
Shikka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Elo Mikruski ;) Pola Mokotowskie...przez 17 lat tam mieszkałam ;) JAk tam po weekendzie...?? Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Shikka napisał(a):Elo Mikruski ;) Pola Mokotowskie...przez 17 lat tam mieszkałam ;) JAk tam po weekendzie...?? O tak? Bardzo fajne miałaś tereny spacerowe :razz: O łikendzie proszę mi nie przypominać :watpliwy: Quote
madziasto4 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 olcha napisał(a): O łikendzie proszę mi nie przypominać :watpliwy: Weekend, weekend, weekend :evil_lol: Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 madziasto4 napisał(a):Weekend, weekend, weekend :evil_lol: :motz: :motz: :motz: :obrazic: Quote
madziasto4 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 olcha napisał(a)::motz: :motz: :motz: :obrazic: Złość piękności szkodzi :grins: Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Tośka: Ach jaka cudowna pogoda :loveu: Tośka: :-? :niedowia: A ty czego tu chcesz na czworaka? Tośka: Współczuję Twoim psom :nonono2: Aneta mi opowiadała, że masz milion ich zdjęć :puppydog: Tośka: ZADOWOLONA? Quote
anea Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 pozaostawi to bez komentarza.... Wyobraźce sobie taką sytuacje: blocko paskudne... Tośka gania jak szalona tak że mam problem złapać ja w kadrze a Olcha sie mnie pyta:" Czemu robisz jej zdjecia od góry???" :) hmmmmm ja te niedlugo cos wstawie ale W SWOJEJ GALERII :) Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='madziasto4']Złość piękności szkodzi :grins: :lol: Mojej piękności już nic nie zaszkodzi :evil_lol: Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 anea napisał(a):pozaostawi to bez komentarza.... Wyobraźce sobie taką sytuacje: blocko paskudne... Tośka gania jak szalona tak że mam problem złapać ja w kadrze a Olcha sie mnie pyta:" Czemu robisz jej zdjecia od góry???" :) hmmmmm ja te niedlugo cos wstawie ale W SWOJEJ GALERII :) O a ja miałam wrażenie, że to błocko to mi bardziej przeszkadza niż Tobie :lol: (nie ma to jak wybrać się na spacer w jasnych zamszowych butach i beżowej kurtce :roll: :placz: Wracałam czarna :placz: i oczywiście jeszcze musiałam kolegów spotkać w autobusie :angryy: ) p.s. ale to mam wklejać do Twojej? Quote
anea Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 nie no Twoje zdjecia wstawiaj do swojej :) ja u sibie tez juz troszke wrzucialam Quote
olcha Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 :loveu: Przelotne romanse Tośki :loveu: Tośka: Oho widzę jakiegoś przystojniaka na horyzoncie :cool3: Tośka: Już biegnę :cool3: Tośka: Czeeeejść :cool3: Tośka: Ściema to moje drugie imię :evil_lol: Tośka: Nooo czeeekaj! Gdzie idziesz?? Znowu przesadziłam :cool1: :diabloti: Quote
Recommended Posts