Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

panienkabubu napisał(a):
mam nadzieje, że jak mu przyprowadzę kolegę to nie będzie się na nim wyżywał :evil_lol:

:evil_lol: się okaże :evil_lol:

Behemot napisał(a):
No :lol: Jedynym serialem, który oglądam regularnie jest TVN24 :lol: Kiedyś pasjonowały mnie również seriale-tasiemce pt. "Komisja śledza ds tzw. afery Rywina" oraz "Komisja śledcza ds Orlenu" :evil_lol: "Serial "Komisja śledcza ds PZU" nie był już taki porywający, wątek się rwał, aktorzy kiepscy, brakowało suspense'u :evil_lol:

A ja nie mam tvn24 :placz:

Loona napisał(a):
Oj się czepiasz :eviltong: literówka, taka malutka, że nikt by nie zauważył :eviltong:

A jednak :evil_lol:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']

eeeeeeeeeee myślałam w pierwszej chwili ze Erka zgubiła sztuczną szczeke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
rzeczywiście tak to wygląda :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']

eeeeeeeeeee myślałam w pierwszej chwili ze Erka zgubiła sztuczną szczeke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Behemot']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
rzeczywiście tak to wygląda :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No wiecie :obrazic: dobrego kleju używa, nic jej nie wypada :obrazic:

p.s. znalezione na allegro http://www.allegrofun.pl/item-1i41454339.html :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
No :lol: Jedynym serialem, który oglądam regularnie jest TVN24 :lol: Kiedyś pasjonowały mnie również seriale-tasiemce pt. "Komisja śledza ds tzw. afery Rywina" oraz "Komisja śledcza ds Orlenu" :evil_lol: "Serial "Komisja śledcza ds PZU" nie był już taki porywający, wątek się rwał, aktorzy kiepscy, brakowało suspense'u :evil_lol:

hahaha to tak jak ja :lol: noo i jeszcze MagdaM :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Behemot']Ahahahahahaha :roflt::roflt::roflt:
Prawie nieużywana, tylko do kościoła :roflt::roflt::roflt:

:lol:

[quote name='Behemot']Olcha, specjalnie dla Ery :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:turn-l: :turn-l: :turn-l:

Ale Era dziś nie zasłużyła :shake: próbowała mnie użreć :shake:

[quote name='malawaszka']hahaha to tak jak ja :lol: noo i jeszcze MagdaM :loveu: :loveu: :loveu:

Serialomaniaczki :lol:

Posted

Behemot napisał(a):
A cóż to się stało?

Nie wiem do końca co się stało :shake: Odbija jej coś na starość to raz. A dwa przyczynia się do tego Maja....Podchodzi do Ery i próbuje ją poklepać...Era zazwyczaj wtedy próbuje się odgryźć... i ja wpadłam w tym momencie między nie :shake: No i Era kłapnęła mi zębami koło ręki. Od razu poleciała na plecy, ręka na szyi i sobie tak poleżała :mad: Potem chodziła jak zegarek :mad: Ale sam fakt, że próbowała :angryy:

Posted

[quote name='olcha']Nie wiem do końca co się stało :shake: Odbija jej coś na starość to raz. A dwa przyczynia się do tego Maja....Podchodzi do Ery i próbuje ją poklepać...Era zazwyczaj wtedy próbuje się odgryźć... i ja wpadłam w tym momencie między nie :shake: No i Era kłapnęła mi zębami koło ręki. Od razu poleciała na plecy, ręka na szyi i sobie tak poleżała :mad: Potem chodziła jak zegarek :mad: Ale sam fakt, że próbowała :angryy:

Wyobraz sobie jak ja Bena tak chce polozyc ile sie musze nasilowac, trwa to tyle, ze on potem zapomina za co tak lezy hahahaha

Posted

panienkabubu napisał(a):
Wyobraz sobie jak ja Bena tak chce polozyc ile sie musze nasilowac, trwa to tyle, ze on potem zapomina za co tak lezy hahahaha

ahahahaha juz sobie to wyobraziłam :turn-l:

A to Ben też czasem zasługuje?

Ania-k napisał(a):
Olcha zabiłaś mnie tym hasłem :p :cool3: :turn-l: :turn-l: :turn-l:

:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Shikka']No co Ty :evil_lol:
Ercia ma pieknś sportową sylwetkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

W sam raz do sumo :evil_lol:

Posted

:lol::lol: Co tam, że wałeczek! Przyznajdzie, że urodziwy!
Olcha, nie chcę straszyć, ale jeśli Era to też taki obżarciuszek jak mój ś. p. Jackie, to odchudzanie będzie Ci szło jak po grudzie... Mam doświadczenie w tej kwestii :razz:

Posted

Psiara&Nusia napisał(a):
:lol::lol: Co tam, że wałeczek! Przyznajdzie, że urodziwy!
Olcha, nie chcę straszyć, ale jeśli Era to też taki obżarciuszek jak mój ś. p. Jackie, to odchudzanie będzie Ci szło jak po grudzie... Mam doświadczenie w tej kwestii :razz:

Właśnie o to chodzi, że Era nigdy nie była obżarciuchem :roll: I tak każdy domownik jej próbuje coś podetknąć zawsze, żeby zjadła :roll: A ona chętnie korzysta z takiego rozwiązania :roll: A i jeszcze jak Maja przyjeżdża to Erka w tempie błyskawicy wyjada wszystko z misek :roll: nigdy tak nie miała...

Posted

Podtykanie psu jedzenia "bo Ona tak patrzy" to chyba problem wszystkich właścicieli, którzy nie mieszkają sami z psem... Ja też tak mam. Z tym, że moje szczęście polega na sylwetce Nuki, która jest z natury szczupła i utuczyć się Jej nie da (nie żebym próbowała).
Wyjadanie z misek, hmm... Wygląda to tak, jakby Erka bała się, że Maja zje Jej karmę. troche dziwne, wiem, ale kto to wie co chodzi po psim łebku? :)

Posted

olcha napisał(a):
Właśnie o to chodzi, że Era nigdy nie była obżarciuchem :roll: I tak każdy domownik jej próbuje coś podetknąć zawsze, żeby zjadła :roll: A ona chętnie korzysta z takiego rozwiązania :roll: A i jeszcze jak Maja przyjeżdża to Erka w tempie błyskawicy wyjada wszystko z misek :roll: nigdy tak nie miała...

Erka w lot wychwytuje konkurencję do michy????
Biednego dziecka w domu nie karmia i jje psie?? :evil_lol::evil_lol:

Posted

Psiara&Nusia napisał(a):
Podtykanie psu jedzenia "bo Ona tak patrzy" to chyba problem wszystkich właścicieli, którzy nie mieszkają sami z psem... Ja też tak mam. Z tym, że moje szczęście polega na sylwetce Nuki, która jest z natury szczupła i utuczyć się Jej nie da (nie żebym próbowała).
Wyjadanie z misek, hmm... Wygląda to tak, jakby Erka bała się, że Maja zje Jej karmę. troche dziwne, wiem, ale kto to wie co chodzi po psim łebku? :)

Ja nie daję psom żarcia pod stołem. Zazwyczaj jak zasiadamy do stołu razem to psy stoją grzecznie, bez ruchu przy moim tacie :evil_lol: który im rzuca odrobinki żeby sobie poszły :stupid:

Shikka napisał(a):
Erka w lot wychwytuje konkurencję do michy????
Biednego dziecka w domu nie karmia i jje psie?? :evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No Royal najlepszy na włosy i paznokcie :evil_lol: