olcha Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 panienkabubu napisał(a):mam nadzieje, że jak mu przyprowadzę kolegę to nie będzie się na nim wyżywał :evil_lol: :evil_lol: się okaże :evil_lol: Behemot napisał(a):No :lol: Jedynym serialem, który oglądam regularnie jest TVN24 :lol: Kiedyś pasjonowały mnie również seriale-tasiemce pt. "Komisja śledza ds tzw. afery Rywina" oraz "Komisja śledcza ds Orlenu" :evil_lol: "Serial "Komisja śledcza ds PZU" nie był już taki porywający, wątek się rwał, aktorzy kiepscy, brakowało suspense'u :evil_lol: A ja nie mam tvn24 :placz: Loona napisał(a):Oj się czepiasz :eviltong: literówka, taka malutka, że nikt by nie zauważył :eviltong: A jednak :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 eeeeeeeeeee myślałam w pierwszej chwili ze Erka zgubiła sztuczną szczeke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='dbsst'] eeeeeeeeeee myślałam w pierwszej chwili ze Erka zgubiła sztuczną szczeke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: rzeczywiście tak to wygląda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='dbsst'] eeeeeeeeeee myślałam w pierwszej chwili ze Erka zgubiła sztuczną szczeke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Behemot']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: rzeczywiście tak to wygląda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No wiecie :obrazic: dobrego kleju używa, nic jej nie wypada :obrazic: p.s. znalezione na allegro http://www.allegrofun.pl/item-1i41454339.html :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='olcha']p.s. znalezione na allegro http://www.allegrofun.pl/item-1i41454339.html :evil_lol: Ahahahahahaha :roflt::roflt::roflt: Prawie nieużywana, tylko do kościoła :roflt::roflt::roflt: Quote
Behemot Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Olcha, specjalnie dla Ery :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Behemot napisał(a):No :lol: Jedynym serialem, który oglądam regularnie jest TVN24 :lol: Kiedyś pasjonowały mnie również seriale-tasiemce pt. "Komisja śledza ds tzw. afery Rywina" oraz "Komisja śledcza ds Orlenu" :evil_lol: "Serial "Komisja śledcza ds PZU" nie był już taki porywający, wątek się rwał, aktorzy kiepscy, brakowało suspense'u :evil_lol: hahaha to tak jak ja :lol: noo i jeszcze MagdaM :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Behemot']Ahahahahahaha :roflt::roflt::roflt: Prawie nieużywana, tylko do kościoła :roflt::roflt::roflt: :lol: [quote name='Behemot']Olcha, specjalnie dla Ery :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Ale Era dziś nie zasłużyła :shake: próbowała mnie użreć :shake: [quote name='malawaszka']hahaha to tak jak ja :lol: noo i jeszcze MagdaM :loveu: :loveu: :loveu: Serialomaniaczki :lol: Quote
Behemot Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 olcha napisał(a): Ale Era dziś nie zasłużyła :shake: próbowała mnie użreć :shake: A cóż to się stało? Quote
olcha Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Behemot napisał(a):A cóż to się stało? Nie wiem do końca co się stało :shake: Odbija jej coś na starość to raz. A dwa przyczynia się do tego Maja....Podchodzi do Ery i próbuje ją poklepać...Era zazwyczaj wtedy próbuje się odgryźć... i ja wpadłam w tym momencie między nie :shake: No i Era kłapnęła mi zębami koło ręki. Od razu poleciała na plecy, ręka na szyi i sobie tak poleżała :mad: Potem chodziła jak zegarek :mad: Ale sam fakt, że próbowała :angryy: Quote
panienkabubu Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='olcha']Nie wiem do końca co się stało :shake: Odbija jej coś na starość to raz. A dwa przyczynia się do tego Maja....Podchodzi do Ery i próbuje ją poklepać...Era zazwyczaj wtedy próbuje się odgryźć... i ja wpadłam w tym momencie między nie :shake: No i Era kłapnęła mi zębami koło ręki. Od razu poleciała na plecy, ręka na szyi i sobie tak poleżała :mad: Potem chodziła jak zegarek :mad: Ale sam fakt, że próbowała :angryy: Wyobraz sobie jak ja Bena tak chce polozyc ile sie musze nasilowac, trwa to tyle, ze on potem zapomina za co tak lezy hahahaha Quote
anushka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='olcha'] Jezioro łabędzie :eviltong: Olcha zabiłaś mnie tym hasłem :p :cool3: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Quote
olcha Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 panienkabubu napisał(a):Wyobraz sobie jak ja Bena tak chce polozyc ile sie musze nasilowac, trwa to tyle, ze on potem zapomina za co tak lezy hahahaha ahahahaha juz sobie to wyobraziłam :turn-l: A to Ben też czasem zasługuje? Ania-k napisał(a):Olcha zabiłaś mnie tym hasłem :p :cool3: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
alive Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='olcha'] Dobranoc :p oj jaki wałeczek :evil_lol: Quote
olcha Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 alive napisał(a):oj jaki wałeczek :evil_lol: Do ciasta :evil_lol: dobra sama widzę, że czas ją odchudzić :watpliwy: Quote
Shikka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 No co Ty :evil_lol: Ercia ma pieknś sportową sylwetkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Shikka']No co Ty :evil_lol: Ercia ma pieknś sportową sylwetkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: W sam raz do sumo :evil_lol: Quote
Arlene Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 :lol::lol: Co tam, że wałeczek! Przyznajdzie, że urodziwy! Olcha, nie chcę straszyć, ale jeśli Era to też taki obżarciuszek jak mój ś. p. Jackie, to odchudzanie będzie Ci szło jak po grudzie... Mam doświadczenie w tej kwestii :razz: Quote
olcha Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Psiara&Nusia napisał(a)::lol::lol: Co tam, że wałeczek! Przyznajdzie, że urodziwy! Olcha, nie chcę straszyć, ale jeśli Era to też taki obżarciuszek jak mój ś. p. Jackie, to odchudzanie będzie Ci szło jak po grudzie... Mam doświadczenie w tej kwestii :razz: Właśnie o to chodzi, że Era nigdy nie była obżarciuchem :roll: I tak każdy domownik jej próbuje coś podetknąć zawsze, żeby zjadła :roll: A ona chętnie korzysta z takiego rozwiązania :roll: A i jeszcze jak Maja przyjeżdża to Erka w tempie błyskawicy wyjada wszystko z misek :roll: nigdy tak nie miała... Quote
Arlene Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Podtykanie psu jedzenia "bo Ona tak patrzy" to chyba problem wszystkich właścicieli, którzy nie mieszkają sami z psem... Ja też tak mam. Z tym, że moje szczęście polega na sylwetce Nuki, która jest z natury szczupła i utuczyć się Jej nie da (nie żebym próbowała). Wyjadanie z misek, hmm... Wygląda to tak, jakby Erka bała się, że Maja zje Jej karmę. troche dziwne, wiem, ale kto to wie co chodzi po psim łebku? :) Quote
Shikka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 olcha napisał(a):Właśnie o to chodzi, że Era nigdy nie była obżarciuchem :roll: I tak każdy domownik jej próbuje coś podetknąć zawsze, żeby zjadła :roll: A ona chętnie korzysta z takiego rozwiązania :roll: A i jeszcze jak Maja przyjeżdża to Erka w tempie błyskawicy wyjada wszystko z misek :roll: nigdy tak nie miała... Erka w lot wychwytuje konkurencję do michy???? Biednego dziecka w domu nie karmia i jje psie?? :evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Psiara&Nusia napisał(a):Podtykanie psu jedzenia "bo Ona tak patrzy" to chyba problem wszystkich właścicieli, którzy nie mieszkają sami z psem... Ja też tak mam. Z tym, że moje szczęście polega na sylwetce Nuki, która jest z natury szczupła i utuczyć się Jej nie da (nie żebym próbowała). Wyjadanie z misek, hmm... Wygląda to tak, jakby Erka bała się, że Maja zje Jej karmę. troche dziwne, wiem, ale kto to wie co chodzi po psim łebku? :) Ja nie daję psom żarcia pod stołem. Zazwyczaj jak zasiadamy do stołu razem to psy stoją grzecznie, bez ruchu przy moim tacie :evil_lol: który im rzuca odrobinki żeby sobie poszły :stupid: Shikka napisał(a):Erka w lot wychwytuje konkurencję do michy???? Biednego dziecka w domu nie karmia i jje psie?? :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No Royal najlepszy na włosy i paznokcie :evil_lol: Quote
Recommended Posts