Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

[quote name='basiulka22tychy']a co ona upolowala :D:D:D

:oops: A już myślałam, że nikt nie zauważy :eviltong:

Kupiłam sobie kiedyś buty...no i te buty miały takie oto włochate kulki majtające się przy każdym kroku. Ponieważ mnie to ostatnio wkurzyło to je odcięłam :p Sztuk 4. jedna umarła od razu śmiercią nienaturalną. Reszta żyje i jest ubóstwiana :eviltong:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
noo brzunio wisi deczko :lol:

Wisi? :shake:

Ahaha :multi: Baterie w wadze mi padły :multi:

Behemot napisał(a):
OMG :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ihihihihhih widzę, że tez wczoraj Monka oglądałaś? :eviltong:

Posted

Behemot napisał(a):
A nie, wczoraj jakoś nie, ale b. lubię ten serial :lol: A co było?

A nie wiem za bardzo bo jednym okiem oglądałam :eviltong: Ale była tam taka scena z "OMG"........cholera....a może to było w "Bez śladu"??? Chyba tak...obydwa jednym okiem oglądałam :oops:

Posted

olcha napisał(a):
A nie wiem za bardzo bo jednym okiem oglądałam :eviltong: Ale była tam taka scena z "OMG"........cholera....a może to było w "Bez śladu"??? Chyba tak...obydwa jednym okiem oglądałam :oops:

A może to był "Klan"? :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil_lol: trza było kupić wage analogową a nie cyfrową i teraz masz wymówki :evil_lol:

Aaaa widzisz czsem się przydaje :cool3: np. teraz....ważąc Erę musiałabym zwazyć i siebie, a potem odjąć :lol: A tak proszę :cool3: nie muszę :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
No ale "Złotopolskich" to pewnie chłoniesz całą sobą :-D

Złotopolskich to nawet nigdy nie oglądałam i totalnie nie wiem o co chodzi...ale M jak Miłość... :oops:

Posted

olcha napisał(a):
Złotopolskich to nawet nigdy nie oglądałam i totalnie nie wiem o co chodzi...ale M jak Miłość... :oops:

Skoro przyszła pora na zwierzenia, to ja się przyznam, że czasami oglądam "Na Wspólnej" :oops: Wątek Żanetki i Grzesia jest naprawdę uroczy :lol:

Posted

olcha napisał(a):
Aaaa widzisz czsem się przydaje :cool3: np. teraz....ważąc Erę musiałabym zwazyć i siebie, a potem odjąć :lol: A tak proszę :cool3: nie muszę :evil_lol:

bhahaha tu Ci muszę przyznać rację - lepiej jak waga jest zepsuta na amen :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Skoro przyszła pora na zwierzenia, to ja się przyznam, że czasami oglądam "Na Wspólnej" :oops: Wątek Żanetki i Grzesia jest naprawdę uroczy :lol:

hahaha a to "Na Wspólnej" też jednym okiem oglądam :eviltong: Ale mniej więcej wiem o co chodzi bo w kółko na tvn-ie lecą zapowiedzi :cool1:

Najbardziej to chirurgów lubiłam ale polsat nie chce mi dokupić nowych serii :eviltong: a i się w "zagubionych" też wciagnęłam :eviltong: aaa i jeszcze ostatnioo...."Piękna i geniusz" :lol: :oops:

A tak to raczej nie oglądam.

Wole popatrzeć na serial co leci codziennie 24h pt. "Życiowe zmagania Ery i Tequili" :evil_lol:

Normalnie wstyd...duzo tego mi wyszło :eviltong: :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
bhahaha tu Ci muszę przyznać rację - lepiej jak waga jest zepsuta na amen :evil_lol:

:evil_lol: Wiedziałam co kupuje.

Poza tym takie zwykłe wagi można było podkręcać :cool1: i mi złosliwi domownicy to czynili :cool1:

Posted

olcha napisał(a):
Poza tym takie zwykłe wagi można było podkręcać :cool1: i mi złosliwi domownicy to czynili :cool1:

hahaha czyli co? taka waga po tunningu pokazuje za dużo czy za mało?????? :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha czyli co? taka waga po tunningu pokazuje za dużo czy za mało?????? :evil_lol:

Za dużo :angryy: Się katujesz, odchudzasz i ciągle tyjesz według wagi :angryy:

Posted

olcha napisał(a):
Czy wasze psy też mają misie do bzykania? Bo Tekila mnie już do szału doprowadza :angryy: Schowałam jej tego miśka za fotel (czyli za mnie) żeby na środku dywanu Majki nie gorszyła :eviltong: I teraz słyszę zza mnie sapania, skakania i inne dziwne odgłosy :angryy:

Mają, ale mój to pies :evil_lol: ma misia większego niż ona sam, jest kudłaty i brudny :evil_lol:
A Mika z kolei lubi sobie poujeżdżać Filę :roll: ale nie często, tak od czasu do czasu :roll:

Posted

Mój pies na szczęście nigdy nie miał odruchów takich o jakich mówicie :eviltong:

Co do seriali, to ja chłonę tylko M jak Miłość, ale interesuje mnie głównie wątek Marysi i Artura i czasem Madzi, ale, że ona teraz wyjechała, no to nic ciekawego się nie dzieje, ale WCZORAJSZY odcinek mnie przerósł no jejku i w takich momentach go przerwali, a w dodatku kolejny dopiero we wtorek :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Z seriali to ja czasem Wiadomości oglądnę ;) jak leciała Mgda M. to oglądałam, akurat wracałam z uczelni, kolacyjka w towarzystwie Pawła M. :evil_lol: Chirurdzy tez fajniści, chyba znowu lecą ;)

Posted

[quote name='Loona']Mają, ale mój to pies :evil_lol: ma misia większego niż ona sam, jest kudłaty i brudny :evil_lol:
A Mika z kolei lubi sobie poujeżdżać Filę :roll: ale nie często, tak od czasu do czasu :roll:

To jak w końcu :evil_lol:

[quote name='panienkabubu']Mój pies na szczęście nigdy nie miał odruchów takich o jakich mówicie :eviltong:

Co do seriali, to ja chłonę tylko M jak Miłość, ale interesuje mnie głównie wątek Marysi i Artura i czasem Madzi, ale, że ona teraz wyjechała, no to nic ciekawego się nie dzieje, ale WCZORAJSZY odcinek mnie przerósł no jejku i w takich momentach go przerwali, a w dodatku kolejny dopiero we wtorek :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Twój pies to by musiał mieć TAAAAAAAAKIEEEEEEEEEEEEEGO misia :eviltong:

No właśnie ostatnio m jak miłość też zaczęłam oglądać jednym okiem :cool1: nudne się zrobiło :cool1: Ale tez do wtorku czekam :roflt:

[quote name='Loona']Z seriali to ja czasem Wiadomości oglądnę ;) jak leciała Mgda M. to oglądałam, akurat wracałam z uczelni, kolacyjka w towarzystwie Pawła M. :evil_lol: Chirurdzy tez fajniści, chyba znowu lecą ;)

Eeee Magdy M. też nie oglądałam, chociaż z grubsza wiem o co chodziło, bo mi siostra i przyjaciółka w kółko opowiadały :cool1: Dodatkowo babcia mi musi referować sędzinę Wesołowską czy jak jej tam :cool1:

No Chirurgów to już chyba 3 raz powtarzają...mogli by w końcu kupić II serie :cool1:

Ale nam się ŚWIAT SERIALI zrobił :lol:

Posted

olcha napisał(a):

Ale nam się ŚWIAT SERIALI zrobił :lol:

No :lol: Jedynym serialem, który oglądam regularnie jest TVN24 :lol: Kiedyś pasjonowały mnie również seriale-tasiemce pt. "Komisja śledza ds tzw. afery Rywina" oraz "Komisja śledcza ds Orlenu" :evil_lol: "Serial "Komisja śledcza ds PZU" nie był już taki porywający, wątek się rwał, aktorzy kiepscy, brakowało suspense'u :evil_lol:

Posted

[quote name='olcha'][quote name='Loona']Mają, ale mój to pies :evil_lol: ma misia większego niż on sam, jest kudłaty i brudny :evil_lol:
A Mika z kolei lubi sobie poujeżdżać Filę :roll: ale nie często, tak od czasu do czasu :roll: To jak w końcu :evil_lol:
Oj się czepiasz :eviltong: literówka, taka malutka, że nikt by nie zauważył :eviltong: