olcha Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='basiulka22tychy']a co ona upolowala :D:D:D :oops: A już myślałam, że nikt nie zauważy :eviltong: Kupiłam sobie kiedyś buty...no i te buty miały takie oto włochate kulki majtające się przy każdym kroku. Ponieważ mnie to ostatnio wkurzyło to je odcięłam :p Sztuk 4. jedna umarła od razu śmiercią nienaturalną. Reszta żyje i jest ubóstwiana :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 olcha napisał(a)::obrazic: Serio jest taka...hm...puszysta? Dobra zważę ją. Ważyła ostatnio 4,5 kg.. noo brzunio wisi deczko :lol: Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 olcha napisał(a):To musiała by być jakaś moherowa bo ona innych nie lubi :evil_lol: OMG :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 malawaszka napisał(a):noo brzunio wisi deczko :lol: Wisi? :shake: Ahaha :multi: Baterie w wadze mi padły :multi: Behemot napisał(a):OMG :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ihihihihhih widzę, że tez wczoraj Monka oglądałaś? :eviltong: Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 olcha napisał(a): Ihihihihhih widzę, że tez wczoraj Monka oglądałaś? :eviltong: A nie, wczoraj jakoś nie, ale b. lubię ten serial :lol: A co było? Quote
olcha Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Behemot napisał(a):A nie, wczoraj jakoś nie, ale b. lubię ten serial :lol: A co było? A nie wiem za bardzo bo jednym okiem oglądałam :eviltong: Ale była tam taka scena z "OMG"........cholera....a może to było w "Bez śladu"??? Chyba tak...obydwa jednym okiem oglądałam :oops: Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 olcha napisał(a):A nie wiem za bardzo bo jednym okiem oglądałam :eviltong: Ale była tam taka scena z "OMG"........cholera....a może to było w "Bez śladu"??? Chyba tak...obydwa jednym okiem oglądałam :oops: A może to był "Klan"? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 olcha napisał(a):Ahaha :multi: Baterie w wadze mi padły :multi: :evil_lol: trza było kupić wage analogową a nie cyfrową i teraz masz wymówki :evil_lol: Quote
olcha Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Behemot napisał(a):A może to był "Klan"? :evil_lol: :eviltong: Klanu nawet jednym okiem nie oglądam :eviltong: Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 olcha napisał(a)::eviltong: Klanu nawet jednym okiem nie oglądam :eviltong: No ale "Złotopolskich" to pewnie chłoniesz całą sobą :-D Quote
olcha Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 malawaszka napisał(a)::evil_lol: trza było kupić wage analogową a nie cyfrową i teraz masz wymówki :evil_lol: Aaaa widzisz czsem się przydaje :cool3: np. teraz....ważąc Erę musiałabym zwazyć i siebie, a potem odjąć :lol: A tak proszę :cool3: nie muszę :evil_lol: Quote
olcha Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Behemot napisał(a):No ale "Złotopolskich" to pewnie chłoniesz całą sobą :-D Złotopolskich to nawet nigdy nie oglądałam i totalnie nie wiem o co chodzi...ale M jak Miłość... :oops: Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 olcha napisał(a):Złotopolskich to nawet nigdy nie oglądałam i totalnie nie wiem o co chodzi...ale M jak Miłość... :oops: Skoro przyszła pora na zwierzenia, to ja się przyznam, że czasami oglądam "Na Wspólnej" :oops: Wątek Żanetki i Grzesia jest naprawdę uroczy :lol: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 olcha napisał(a):Aaaa widzisz czsem się przydaje :cool3: np. teraz....ważąc Erę musiałabym zwazyć i siebie, a potem odjąć :lol: A tak proszę :cool3: nie muszę :evil_lol: bhahaha tu Ci muszę przyznać rację - lepiej jak waga jest zepsuta na amen :evil_lol: Quote
olcha Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Behemot napisał(a):Skoro przyszła pora na zwierzenia, to ja się przyznam, że czasami oglądam "Na Wspólnej" :oops: Wątek Żanetki i Grzesia jest naprawdę uroczy :lol: hahaha a to "Na Wspólnej" też jednym okiem oglądam :eviltong: Ale mniej więcej wiem o co chodzi bo w kółko na tvn-ie lecą zapowiedzi :cool1: Najbardziej to chirurgów lubiłam ale polsat nie chce mi dokupić nowych serii :eviltong: a i się w "zagubionych" też wciagnęłam :eviltong: aaa i jeszcze ostatnioo...."Piękna i geniusz" :lol: :oops: A tak to raczej nie oglądam. Wole popatrzeć na serial co leci codziennie 24h pt. "Życiowe zmagania Ery i Tequili" :evil_lol: Normalnie wstyd...duzo tego mi wyszło :eviltong: :oops: Quote
olcha Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 malawaszka napisał(a):bhahaha tu Ci muszę przyznać rację - lepiej jak waga jest zepsuta na amen :evil_lol: :evil_lol: Wiedziałam co kupuje. Poza tym takie zwykłe wagi można było podkręcać :cool1: i mi złosliwi domownicy to czynili :cool1: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 olcha napisał(a):Poza tym takie zwykłe wagi można było podkręcać :cool1: i mi złosliwi domownicy to czynili :cool1: hahaha czyli co? taka waga po tunningu pokazuje za dużo czy za mało?????? :evil_lol: Quote
olcha Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 malawaszka napisał(a):hahaha czyli co? taka waga po tunningu pokazuje za dużo czy za mało?????? :evil_lol: Za dużo :angryy: Się katujesz, odchudzasz i ciągle tyjesz według wagi :angryy: Quote
Loona Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 olcha napisał(a):Czy wasze psy też mają misie do bzykania? Bo Tekila mnie już do szału doprowadza :angryy: Schowałam jej tego miśka za fotel (czyli za mnie) żeby na środku dywanu Majki nie gorszyła :eviltong: I teraz słyszę zza mnie sapania, skakania i inne dziwne odgłosy :angryy: Mają, ale mój to pies :evil_lol: ma misia większego niż ona sam, jest kudłaty i brudny :evil_lol: A Mika z kolei lubi sobie poujeżdżać Filę :roll: ale nie często, tak od czasu do czasu :roll: Quote
panienkabubu Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Mój pies na szczęście nigdy nie miał odruchów takich o jakich mówicie :eviltong: Co do seriali, to ja chłonę tylko M jak Miłość, ale interesuje mnie głównie wątek Marysi i Artura i czasem Madzi, ale, że ona teraz wyjechała, no to nic ciekawego się nie dzieje, ale WCZORAJSZY odcinek mnie przerósł no jejku i w takich momentach go przerwali, a w dodatku kolejny dopiero we wtorek :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Loona Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Z seriali to ja czasem Wiadomości oglądnę ;) jak leciała Mgda M. to oglądałam, akurat wracałam z uczelni, kolacyjka w towarzystwie Pawła M. :evil_lol: Chirurdzy tez fajniści, chyba znowu lecą ;) Quote
olcha Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Loona']Mają, ale mój to pies :evil_lol: ma misia większego niż ona sam, jest kudłaty i brudny :evil_lol: A Mika z kolei lubi sobie poujeżdżać Filę :roll: ale nie często, tak od czasu do czasu :roll: To jak w końcu :evil_lol: [quote name='panienkabubu']Mój pies na szczęście nigdy nie miał odruchów takich o jakich mówicie :eviltong: Co do seriali, to ja chłonę tylko M jak Miłość, ale interesuje mnie głównie wątek Marysi i Artura i czasem Madzi, ale, że ona teraz wyjechała, no to nic ciekawego się nie dzieje, ale WCZORAJSZY odcinek mnie przerósł no jejku i w takich momentach go przerwali, a w dodatku kolejny dopiero we wtorek :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Twój pies to by musiał mieć TAAAAAAAAKIEEEEEEEEEEEEEGO misia :eviltong: No właśnie ostatnio m jak miłość też zaczęłam oglądać jednym okiem :cool1: nudne się zrobiło :cool1: Ale tez do wtorku czekam :roflt: [quote name='Loona']Z seriali to ja czasem Wiadomości oglądnę ;) jak leciała Mgda M. to oglądałam, akurat wracałam z uczelni, kolacyjka w towarzystwie Pawła M. :evil_lol: Chirurdzy tez fajniści, chyba znowu lecą ;) Eeee Magdy M. też nie oglądałam, chociaż z grubsza wiem o co chodziło, bo mi siostra i przyjaciółka w kółko opowiadały :cool1: Dodatkowo babcia mi musi referować sędzinę Wesołowską czy jak jej tam :cool1: No Chirurgów to już chyba 3 raz powtarzają...mogli by w końcu kupić II serie :cool1: Ale nam się ŚWIAT SERIALI zrobił :lol: Quote
panienkabubu Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 olcha napisał(a): Twój pies to by musiał mieć TAAAAAAAAKIEEEEEEEEEEEEEGO misia :eviltong: mam nadzieje, że jak mu przyprowadzę kolegę to nie będzie się na nim wyżywał :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 olcha napisał(a): Ale nam się ŚWIAT SERIALI zrobił :lol: No :lol: Jedynym serialem, który oglądam regularnie jest TVN24 :lol: Kiedyś pasjonowały mnie również seriale-tasiemce pt. "Komisja śledza ds tzw. afery Rywina" oraz "Komisja śledcza ds Orlenu" :evil_lol: "Serial "Komisja śledcza ds PZU" nie był już taki porywający, wątek się rwał, aktorzy kiepscy, brakowało suspense'u :evil_lol: Quote
Loona Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='olcha'][quote name='Loona']Mają, ale mój to pies :evil_lol: ma misia większego niż on sam, jest kudłaty i brudny :evil_lol: A Mika z kolei lubi sobie poujeżdżać Filę :roll: ale nie często, tak od czasu do czasu :roll: To jak w końcu :evil_lol: Oj się czepiasz :eviltong: literówka, taka malutka, że nikt by nie zauważył :eviltong: Quote
Recommended Posts