olcha Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Shikka prosisz masz :eviltong: Teraz was będę zamęczać Majkowską :evil_lol: Quote
olcha Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Behemot'] Hihi, dzieciak za kratkami :evil_lol: Ja też kiedyś miałam takie łóżeczko... :lol: Sama siebie więziłaś? :crazyeye: :diabloti: Quote
Patka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 a co to za swórek - jak teletubis wygląda :evil_lol: Quote
Shikka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='olcha']Shikka prosisz masz :eviltong: Teraz was będę zamęczać Majkowską :evil_lol: A zamęczaj ;) Męcz, dręcz ;))) Spojrzenie niewiniątka a w oczkach cos sie tli... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Arlene Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Acha, ja dobrze znam takie spojrzenie... W mojej rodzinie jest mnóstwo dzieci. Jak tylko któreś z nich patrzy na mnie takim wzrokiem - wszystko jest jasne :evil_lol: Quote
olcha Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Behemot'] Śliczne "rumianki" na polikach :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Patka']a co to za swórek - jak teletubis wygląda :evil_lol: Bo to jest Teletubiś :lol: [quote name='Shikka']A zamęczaj ;) Męcz, dręcz ;))) Spojrzenie niewiniątka a w oczkach cos sie tli... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tli się tli mały rozbójnik :mad: [quote name='Psiara&Nusia']Acha, ja dobrze znam takie spojrzenie... W mojej rodzinie jest mnóstwo dzieci. Jak tylko któreś z nich patrzy na mnie takim wzrokiem - wszystko jest jasne :evil_lol: Widać, że znasz się na rzeczy :lol: Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 A kto to tam w tle? Kamel czy inny Hajzer? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: aniełeczekkkkkk :loveu: :loveu: :loveu: ale k u r w i k i w oczach też ma :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='malawaszka'] :loveu: :loveu: :loveu: aniełeczekkkkkk :loveu: :loveu: :loveu: ale k u r w i k i w oczach też ma :evil_lol: A fuuuuj! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Behemot'] A kto to tam w tle? Kamel czy inny Hajzer? :evil_lol: Pan Wielbłąd we własnej osobie czuwa nad szczurami :eviltong: [quote name='malawaszka'] :loveu: :loveu: :loveu: aniełeczekkkkkk :loveu: :loveu: :loveu: ale k u r w i k i w oczach też ma :evil_lol: Oj ma ma :mad: [quote name='Behemot']A fuuuuj! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
olcha Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Tekila: :multi: Zabrraaaałam Ci, zabrałam :multi: Nie dogonisz mnie :multi: Tekila: Cholibka...dogoniłaś :roll: Era: Odejdź od mojej zabawki ty kreaturo psa :mad: T: zabiorę Ci jeszcze raz :evil_lol: ----------- Czy wasze psy też mają misie do bzykania? Bo Tekila mnie już do szału doprowadza :angryy: Schowałam jej tego miśka za fotel (czyli za mnie) żeby na środku dywanu Majki nie gorszyła :eviltong: I teraz słyszę zza mnie sapania, skakania i inne dziwne odgłosy :angryy: Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 olcha napisał(a): Czy wasze psy też mają misie do bzykania? Bo Tekila mnie już do szału doprowadza :angryy: Schowałam jej tego miśka za fotel (czyli za mnie) żeby na środku dywanu Majki nie gorszyła :eviltong: I teraz słyszę zza mnie sapania, skakania i inne dziwne odgłosy :angryy: :roflt::roflt::roflt:Olcha, Ty mnie kiedyś wykończysz! :evil_lol: Sonia też kiedyś bzykała swoje zabawki (oraz posłanie :evil_lol:), ale w dzieciństwie. Już jej przeszło. Kiedy za pierwszym razem zobaczyłam ją w akcji, byłam w ciężkim szoku (nie wiedziałam, że niektore suczki też robią takie bara-bara) i przez moment nawet podejrzewałam, że to jednak nie jest suka :shake: :evil_lol: Quote
olcha Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Behemot napisał(a)::roflt::roflt::roflt:Olcha, Ty mnie kiedyś wykończysz! :evil_lol: Sonia też kiedyś bzykała swoje zabawki (oraz posłanie :evil_lol:), ale w dzieciństwie. Już jej przeszło. Kiedy za pierwszym razem zobaczyłam ją w akcji, byłam w ciężkim szoku (nie wiedziałam, że niektore suczki też robią takie bara-bara) i przez moment nawet podejrzewałam, że to jednak nie jest suka :shake: :evil_lol: No Tekila to bzyka 3 rzeczy. Mój dywanik z owcy (schowany):mad: , różowego misio-psa (schowany) :mad: , a teraz dorwała czarno białą pandę:mad: a jak jej gdzieś położe wyżej to stoi i piszczy :mad: do szafy schowam to piszczy :mad: Muszę wyczaić jak nie będzie patrzeć :evil_lol: Niedługo w szafie będę mieć cały sexshop :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 olcha napisał(a):No Tekila to bzyka 3 rzeczy. Mój dywanik z owcy (schowany):mad: , różowego misio-psa (schowany) :mad: , a teraz dorwała czarno białą pandę:mad: a jak jej gdzieś położe wyżej to stoi i piszczy :mad: do szafy schowam to piszczy :mad: Muszę wyczaić jak nie będzie patrzeć :evil_lol: Niedługo w szafie będę mieć cały sexshop :evil_lol: Aż chciałoby się powiedzieć: "Kup jej sexy doll" :evil_lol: Quote
olcha Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Behemot napisał(a):Aż chciałoby się powiedzieć: "Kup jej sexy doll" :evil_lol: To musiała by być jakaś moherowa bo ona innych nie lubi :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 hahaha Luna bzykała Kubusia Puchatka ale tylko w okresie dojrzewania burzliwego, a jak już dojrzała to go zjadła :p Quote
olcha Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 malawaszka napisał(a):hahaha Luna bzykała Kubusia Puchatka ale tylko w okresie dojrzewania burzliwego, a jak już dojrzała to go zjadła :p Modliszka :diabloti: Czyli, że Tekila jeszcze nie dorosła? Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 olcha napisał(a):Czyli, że Tekila jeszcze nie dorosła? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :turn-l: dzieciuch z niej i tyle :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 a co ona tak na zimę sadełko zbiera???? :razz: nie była taka chyba co? :lol: Quote
olcha Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 malawaszka napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :turn-l: dzieciuch z niej i tyle :evil_lol: :placz: Dłużej zachowa młodość :obrazic: :eviltong: Quote
olcha Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='malawaszka'] a co ona tak na zimę sadełko zbiera???? :razz: nie była taka chyba co? :lol: :obrazic: Serio jest taka...hm...puszysta? Dobra zważę ją. Ważyła ostatnio 4,5 kg.. Quote
Recommended Posts