olcha Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Orłoś zrobił za aureole mojego MEGA grzecznego psa :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 olcha napisał(a): Przed chwilą dzwonek do drzwi (a do nas nie da się wejść na podwórko bez klucza)....moja mama otwiera drzwi kuso :roll: ubrana....A TAM KSIĄDZ!!! I tylko słyszę (byłam u siebie na górze) głos mojej mamy "OJEEEEEJ Proszę księdza ja się muszę ubrać :crazyeye: " i trzask księdzu drzwiami przed nosem :roflt: :roflt: :roflt: O ludzie myślałam, że padnę :lol: :lol: :lol: Cała kolęda opierała się na aluzjach do stroju mojej mamy :roflt: ....aż ksiądz z wrażenia parasolkę zostawił buahahahhaha nie mogę!!!!!!!!! No łądnie! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tequilka :loveu: Quote
olcha Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):No łądnie! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tequilka :loveu: Wybucham śmiechem ilekroć sobie to przypomnę :lol: Trochę mi ucieło :eviltong: Quote
Behemot Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='olcha']Nagrzbietnik złośliwy biały (napleckus wscieklus bialus) A ja przeczytałam napletkus [SIZE=2]:oops::oops::oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
alive Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Behemot']A ja przeczytałam napletkus [SIZE=2]:oops::oops::oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: głodnemu chleb na myśli :diabloti: Quote
olcha Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 alive napisał(a):głodnemu chleb na myśli :diabloti: Głodny głodnemu wypomni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
olcha Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Jak jeść to tylko pod krzesłem. Tak to zawsze wygląda, Era siedzi, a Tequila biega dookoła :p Pani na włościach Quote
Behemot Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 alive napisał(a):głodnemu chleb na myśli :diabloti: Wiem, wiem.... :evil_lol: Quote
alive Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='olcha'] Pani na włościach kurcze ale Tequila ma klatę!! :-o jak to się mówi, ma czym oddychać hihi Quote
olcha Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 alive napisał(a):kurcze ale Tequila ma klatę!! :-o jak to się mówi, ma czym oddychać hihi Mnie to zawsze ta jej "klata" rozwala :lol: To takie chude i cienkie, oplecione czymś w rodzaju żeber :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 biedulka, pod stołem sie musi chować z żarciem :lol: czesc olcha :buzi: ale mnie dawno u was nie było, jak psiaki, poza tym, ze musze pod stoł uciekac, zeby jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
anea Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 poniewaz ja czlek straaasznie zapracowany to tylko sie zamelduje ze tu regularnie zagladam...ale sklecic nic sensownego nie umiem :( zupelnie mnie odmozdzylo Quote
panienkabubu Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 anea napisał(a):zupelnie mnie odmozdzylo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anea Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 to wcale nei jest smieszne - czuje sie jak bezmózg :( nie moge sie na niczy m skupic Quote
Behemot Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 anea napisał(a):to wcale nei jest smieszne - czuje sie jak bezmózg :( nie moge sie na niczy m skupic Anea, przepraszam, się wtrącam i uderzam w taki ton, ale może w takim razie powinnaś odwiedzić jakiegoś lekarza, zrobić podstawowe badania, może wizyta u psychologa? To u Ciebie wynika z przemęczenia, stresu? Quote
olcha Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Behemot napisał(a):Anea, przepraszam, się wtrącam i uderzam w taki ton, ale może w takim razie powinnaś odwiedzić jakiegoś lekarza, zrobić podstawowe badania, może wizyta u psychologa? To u Ciebie wynika z przemęczenia, stresu? Ahahaha no coś Ty Behemot ona ma tak często :evil_lol: :glaszcze: Aneta jeszcze tydzień czy dwa i po wszystkim :multi: Quote
olcha Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 AAAAAAAAAAAAhahahhahaha :roflt: napisałam Anecie, że się przejęłaś jej losem. A Aneta mi na to: "Widziałam, odpisałam, ale nie zatwierdziłam i mi się skasowało" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anea Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 to nie jest smieszne!!! przed chwila napisalam odpowiedź i zamiast ja wysłac wyłaczyłam net :) Quote
anea Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ja oficjalnie bardzo proszę zeby sie ze mnie nie smiac !!! psychiatra by sie przydal.. nie zaprzecze ale zeby pisac ze ja tak zawsze mam to juz drobna przesada OLu - policzymy sie w niedziele Jaki koniec za dwa tygodnie??? !! za dwa tygodnie to ja sesje zaczynam !!! :( Quote
olcha Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 anea napisał(a):to nie jest smieszne!!! przed chwila napisalam odpowiedź i zamiast ja wysłac wyłaczyłam net :) anea napisał(a):Ja oficjalnie bardzo proszę zeby sie ze mnie nie smiac !!! psychiatra by sie przydal.. nie zaprzecze ale zeby pisac ze ja tak zawsze mam to juz drobna przesada OLu - policzymy sie w niedziele Jaki koniec za dwa tygodnie??? !! za dwa tygodnie to ja sesje zaczynam !!! :( Buahahahhahaa no nawet nie mogę Cię czytać :lol: :lol: :lol: Taaak? Ja za dwa tygodnie kończe właściwie :cool3: O kuurcze chyba się Majka obudziła....:roll: csiiiii Quote
olcha Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 :loveu: :evil_lol: :loveu: :evil_lol: :loveu: :evil_lol: :loveu: :evil_lol: :loveu: :evil_lol: Quote
Shikka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 tego zwierzaczka żadko pokazujesz :mad: A też maluszek slodziuszek :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Hihi, dzieciak za kratkami :evil_lol: Ja też kiedyś miałam takie łóżeczko... :lol: Quote
Recommended Posts