Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

olcha napisał(a):

Przed chwilą dzwonek do drzwi (a do nas nie da się wejść na podwórko bez klucza)....moja mama otwiera drzwi kuso :roll: ubrana....A TAM KSIĄDZ!!! I tylko słyszę (byłam u siebie na górze) głos mojej mamy "OJEEEEEJ Proszę księdza ja się muszę ubrać :crazyeye: " i trzask księdzu drzwiami przed nosem :roflt: :roflt: :roflt: O ludzie myślałam, że padnę :lol: :lol: :lol: Cała kolęda opierała się na aluzjach do stroju mojej mamy :roflt: ....aż ksiądz z wrażenia parasolkę zostawił buahahahhaha nie mogę!!!!!!!!!

No łądnie! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Tequilka :loveu:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
No łądnie! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Tequilka :loveu:

Wybucham śmiechem ilekroć sobie to przypomnę :lol:

Trochę mi ucieło :eviltong:

Posted

alive napisał(a):
kurcze ale Tequila ma klatę!! :-o jak to się mówi, ma czym oddychać hihi

Mnie to zawsze ta jej "klata" rozwala :lol: To takie chude i cienkie, oplecione czymś w rodzaju żeber :lol:

Posted

poniewaz ja czlek straaasznie zapracowany to tylko sie zamelduje ze tu regularnie zagladam...ale sklecic nic sensownego nie umiem :( zupelnie mnie odmozdzylo

Posted

anea napisał(a):
to wcale nei jest smieszne - czuje sie jak bezmózg :( nie moge sie na niczy m skupic

Anea, przepraszam, się wtrącam i uderzam w taki ton, ale może w takim razie powinnaś odwiedzić jakiegoś lekarza, zrobić podstawowe badania, może wizyta u psychologa?
To u Ciebie wynika z przemęczenia, stresu?

Posted

Behemot napisał(a):
Anea, przepraszam, się wtrącam i uderzam w taki ton, ale może w takim razie powinnaś odwiedzić jakiegoś lekarza, zrobić podstawowe badania, może wizyta u psychologa?
To u Ciebie wynika z przemęczenia, stresu?

Ahahaha no coś Ty Behemot ona ma tak często :evil_lol:

:glaszcze: Aneta jeszcze tydzień czy dwa i po wszystkim :multi:

Posted

AAAAAAAAAAAAhahahhahaha :roflt: napisałam Anecie, że się przejęłaś jej losem.

A Aneta mi na to:

"Widziałam, odpisałam, ale nie zatwierdziłam i mi się skasowało"

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ja oficjalnie bardzo proszę zeby sie ze mnie nie smiac !!! psychiatra by sie przydal.. nie zaprzecze ale zeby pisac ze ja tak zawsze mam to juz drobna przesada OLu - policzymy sie w niedziele

Jaki koniec za dwa tygodnie??? !! za dwa tygodnie to ja sesje zaczynam !!! :(

Posted

anea napisał(a):
to nie jest smieszne!!! przed chwila napisalam odpowiedź i zamiast ja wysłac wyłaczyłam net :)

anea napisał(a):
Ja oficjalnie bardzo proszę zeby sie ze mnie nie smiac !!! psychiatra by sie przydal.. nie zaprzecze ale zeby pisac ze ja tak zawsze mam to juz drobna przesada OLu - policzymy sie w niedziele

Jaki koniec za dwa tygodnie??? !! za dwa tygodnie to ja sesje zaczynam !!! :(

Buahahahhahaa no nawet nie mogę Cię czytać :lol: :lol: :lol:

Taaak? Ja za dwa tygodnie kończe właściwie :cool3:

O kuurcze chyba się Majka obudziła....:roll: csiiiii