Shikka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak zwykle z zachwytu mi słów brak, niema pozostanę do końca życia i wogóle ;) A ja czekam aż los mnei obdaruje takim robaczkiem... Quote
olcha Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 O! to mnie los też może obdarowac jeszcze jedną cziłką bo tanie nie są cholery :evil_lol: byle by zdrową mi ten los podrzucił :roll: Musiała akurat podnieśc głowę jak już się idealnie na nią namierzyłam :mad: Quote
Shikka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 U mnie nawet nie musi być cziłka. Wystarczy mały puszek lub łysuszek - okruszek ;) Quote
olcha Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Shikka napisał(a):U mnie nawet nie musi być cziłka. Wystarczy mały puszek lub łysuszek - okruszek ;) Aaa no tak :cool3: :cool3: :cool3: A jak Ci idzie szukanie? Masz może już jakiegoś łysola-potwola na oku? Quote
Shikka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ano mam...tylko zastanawiam się... Zreszta napisałam w jej wątku, na samym końcu nad czym się zastanawiam... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36016 Cudowna, prawda...?? :loveu::loveu::loveu: To wprawdzie nie cziłka anie nie inny kurdupelek, ale jest ujmujaca ;) Quote
madziasto4 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Tekila, nie ciągnij tak mocno, bo pańci aż krew do palców nie dopływa od uścisku :evil_lol: Quote
olcha Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Shikka napisał(a):Ano mam...tylko zastanawiam się... Zreszta napisałam w jej wątku, na samym końcu nad czym się zastanawiam... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36016 Cudowna, prawda...?? :loveu::loveu::loveu: To wprawdzie nie cziłka anie nie inny kurdupelek, ale jest ujmujaca ;) Ale mi komp dzis muli :placz: Strasznie się wolno wszystko otwiera :placz: Widzę narazie jedno zdjęcie :multi: Cudna ta sunia, rudziaczek w kropeczki :loveu: Bierz ją nie zastanawiaj się...no dobra wiem, łatwo powiedzieć trudno zrobić...Ale serio jest cudna i ma TO spojrzenie :loveu: A jak juz się pojawi to się wszystko ułoży. Na pewno jej będzie lepiej u Ciebie niż na tymczasie. madziasto4 napisał(a):Tekila, nie ciągnij tak mocno, bo pańci aż krew do palców nie dopływa od uścisku :evil_lol: Ahahaha wiedziałam, że ktoś zauważy :lol: Ojjj boooo tej "piłki" nie da się objąć całą ręką i muszę ją trzymać w dwóch palcach i.... ...:placz: no dobra nie daje jej rady :placz: Quote
Shikka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Zobaczymy ;) Nie chcę kolejnego psa na tymczasie...w to wszystko wklada się tyle uczucia że szok... Na razie poprosiłam jej tymczasowa panią o info na jej temat... Jakby co - będą newsy ;) Quote
olcha Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Tekila: Co jesz? Era: Co wydra :evil_lol: i tak Ci nie dam :diabloti: Pyszne jest! Era: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Nieee dam, nie daaam, pyyychaaaa, mmm, mniaaaaam! Era: :roll: Poszła już sobie? Bleeeeeeeh fuuuuuu iiaaaah Quote
Behemot Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Oj, olchuniu, olchuniu, mój Ty komiksie na każdy dzień :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: Quote
olcha Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Shikka napisał(a):Zobaczymy ;) Nie chcę kolejnego psa na tymczasie...w to wszystko wklada się tyle uczucia że szok... Na razie poprosiłam jej tymczasowa panią o info na jej temat... Jakby co - będą newsy ;) Jak to? Przyjmujesz psy na tymczas? :buzi: :cool: :cool2: supeeer! Jakby co :cool3: to pisz :cool3: Quote
Jupi Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 olcha napisał(a): Tekila: Co jesz? Era: Co wydra :evil_lol: i tak Ci nie dam :diabloti: Pyszne jest! Era: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Nieee dam, nie daaam, pyyychaaaa, mmm, mniaaaaam! Era: :roll: Poszła już sobie? Bleeeeeeeh fuuuuuu iiaaaah Olcha!!!:xoplułam ekran przez ciebie:evil_lol: swietna fotoopowieść:grin: :cool2: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
olcha Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Behemot napisał(a):Oj, olchuniu, olchuniu, mój Ty komiksie na każdy dzień :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: :eviltong: :eviltong: :eviltong: One są jak komiks ja tu tylko wklejam :eviltong: Quote
olcha Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Jupi napisał(a):Olcha!!!:xoplułam ekran przez ciebie:evil_lol: swietna fotoopowieść:grin: :cool2: :roflt: :roflt: :roflt: :evil_lol: Mam nadzieję, że nie masz tego LCD bo z nich się ciężko zmywa :evil_lol: Quote
anushka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 jesooo Olcha ja przez ciebie kiedyś się śmiechem zabiję :placz: :placz: :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 olcha napisał(a): Tekila: Co jesz? Era: Co wydra :evil_lol: i tak Ci nie dam :diabloti: Pyszne jest! Era: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Nieee dam, nie daaam, pyyychaaaa, mmm, mniaaaaam! Era: :roll: Poszła już sobie? Bleeeeeeeh fuuuuuu iiaaaah :roflt: :roflt: :roflt: O rany olcha :lol: Quote
olcha Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Behemot napisał(a): Mały, biały dupelek :lol: Dobrze, że tylko z przodu tak świeci :evil_lol: madziasto4 napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: O rany olcha :lol: :eviltong: Ania-k napisał(a):jesooo Olcha ja przez ciebie kiedyś się śmiechem zabiję :placz: :placz: :loveu: :loveu: O nieee i tak tutaj mało osób zagląda :eviltong: ale jestem interesowna :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 czesc właścicielko mocno dziwnych psów :evil_lol: jestem pod wrazeniem Twojego wygimnastykowanego ciała :cool1: zeby strzelić takie maleńkie pieski musisz się chyba pod dywan zakopywać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a):czesc właścicielko mocno dziwnych psów :evil_lol: jestem pod wrazeniem Twojego wygimnastykowanego ciała :cool1: zeby strzelić takie maleńkie pieski musisz się chyba pod dywan zakopywać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :oops: tak czułam, że ktoś przyuważy, że się po dywanie czołgałam :oops: a im bliżej choinki ym niebezpieczniej bo już się obsypała i na dywanie pełno szpilek :oops: Widzicie jak się dla was poświęcam :eviltong: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 olcha napisał(a)::oops: tak czułam, że ktoś przyuważy, że się po dywanie czołgałam :oops: a im bliżej choinki ym niebezpieczniej bo już się obsypała i na dywanie pełno szpilek :oops: Widzicie jak się dla was poświęcam :eviltong: masz więcej jak jedną szpilke ale ci dobrze :loveu: :evil_lol: hahahha jestes poprostu CZOŁGISTKA jak tak się czołgasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czuje sie zaszczycona tym dywanowaniem na rzecz zdjec do galerii to dla mnie to dla mnie i dla CIEBIE też czytelniku tego posta zdaj sobie z tego sprawę jak Olcha robi wiele dla NAS :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
olcha Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a):masz więcej jak jedną szpilke ale ci dobrze :loveu: :evil_lol: hahahha jestes poprostu CZOŁGISTKA jak tak się czołgasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czuje sie zaszczycona tym dywanowaniem na rzecz zdjec do galerii to dla mnie to dla mnie i dla CIEBIE też czytelniku tego posta zdaj sobie z tego sprawę jak Olcha robi wiele dla NAS :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Aaaa mam! Ale chyba jutro wciagne wszystkie SZPILKI odkurzaczem :evil_lol: Czołgissstka może spotkam jakiegoś Pancernego z psem :loveu: Czuj się zaszczycona :lol: Ponieważ jestem czytelnikiem tego posta jestem świadoma jak wiele robię dla was :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 olcha napisał(a):Aaaa mam! Ale chyba jutro wciagne wszystkie SZPILKI odkurzaczem :evil_lol: Czołgissstka może spotkam jakiegoś Pancernego z psem :loveu: Czuj się zaszczycona :lol: Ponieważ jestem czytelnikiem tego posta jestem świadoma jak wiele robię dla was :evil_lol: o nieeeeeee tylk o ni eSZPILKI w odkurzaczu SZPILKI nie lubia siedzieć w zamknięciu hahahha oby pies był bestia porównywalna do bestii czołgistki :evil_lol: czuje sie jak cholera zaszczycona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts