Behemot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 olcha napisał(a): Chce ktoś może psa? Oddam ZA DARMO! :angryy: Biorę! 10 znaków... Quote
olcha Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Behemot napisał(a):Taaaaaak, na starość podobno wraca się w lata młodości... :cool3::cool3::cool3: No to zapraszam do tańca: Ahahahha jakie fajne emotki :lol: I proszę mi tu ze starością nie wyjeżdżać :obrazic: :lol: Quote
olcha Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Behemot napisał(a):Biorę! 10 znaków... Jest Pani świadoma praw i obowiązków wynikających z posiadania potwora? Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 olcha napisał(a):Jest Pani świadoma praw i obowiązków wynikających z posiadania potwora? Hmm... wiem, że to wyjątkowo niebezpieczny pies.... dla ludzi o wyjątkowo mocnej psychice.... pies-morderca.... hmmm.... to ja się może jeszcze zastanowię :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 olcha napisał(a): Olcha, a może coś bardziej nowoczesnego: A teraz, uwaga, robię performance: jes-tem robo-kró-lem Quote
olcha Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Behemot napisał(a):Hmm... wiem, że to wyjątkowo niebezpieczny pies.... dla ludzi o wyjątkowo mocnej psychice.... pies-morderca.... hmmm.... to ja się może jeszcze zastanowię :evil_lol: No i zawsze tak jest :shake: Jak co do czego to się ludzie wycofują :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 olcha napisał(a):No i zawsze tak jest :shake: Jak co do czego to się ludzie wycofują :evil_lol: No, no, a do tego jeszcze mówią: Proszę do nas nie dzwonić, my zadzwonimy :evil_lol: Quote
olcha Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Behemot napisał(a):Olcha, a może coś bardziej nowoczesnego: A teraz, uwaga, robię performance: jes-tem robo-kró-lem Buhahahahaha BEHEMOT RULEZ! :ylsuper: Ja to tak skromnie tylko :oops: Quote
olcha Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Behemot napisał(a):No, no, a do tego jeszcze mówią: Proszę do nas nie dzwonić, my zadzwonimy :evil_lol: :mad: Skąd wiedziałaś? Chyba nie byłaś jedną z NICH? :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 olcha napisał(a)::mad: Skąd wiedziałaś? Chyba nie byłaś jedną z NICH? :evil_lol: Ćśśśśś, Wielki Brat patrzy... Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 olcha napisał(a)::shocked!: weeeeź bo mi podłoge w "fotoblogu" zachlapiesz :lol: w życiu nie widziałaś tak falujacego języka co fikołki myka ja wezme Twoje BESTYJE no to let's dance Quote
olcha Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Behemot napisał(a):Ćśśśśś, Wielki Brat patrzy... hhhhehehhehe :lol: dbsst napisał(a): w życiu nie widziałaś tak falujacego języka co fikołki myka ja wezme Twoje BESTYJE no to let's dance Ahahaha jaki jęzor A taki widziałaś: :cool3: Seeeriooo? Mogłabyś??? Czy tylko tak Ale mi tempo narzucacie :shake: , ja sobie tak wolno pomykam Uwielbiam emotikonki :lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 to możemy sobie piątke przybic bo ja tez uwielbiam szczególnie te pulchne ;) Quote
olcha Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Pulchne to ja mam co innego :evil_lol: oto ono: Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Aaaaa!!!! :shocked!:Strzyga!!!! :ghost_2: Quote
panienkabubu Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 yy... moment... masz TYLKO JEDEN EGZAMIN???????????:crazyeye: Quote
olcha Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 anea napisał(a)::crazyeye: a co to za wytrzeszcz??? Ten sam niezmiennie od 9 niemalże lat :loveu: :loveu: :loveu: .... ....aaaa właśnie! Erutek za niecały miesiąc skończy 9 latek :cool3: Behemot napisał(a): Aaaaa!!!! :shocked!:Strzyga!!!! :ghost_2: Hihihihih co najwyżej...uszami :eviltong: ;) Quote
olcha Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 panienkabubu napisał(a):yy... moment... masz TYLKO JEDEN EGZAMIN???????????:crazyeye: A tak :grins: z jednego przedmiotu jestem całkowicie zwolniona, z drugiego nie musze już pisać egzaminu :grins: :evil_lol: W sesji mam jeden egzamin, a tak to jeszcze mnie 4 czekają :placz: Quote
panienkabubu Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 olcha napisał(a):A tak :grins: z jednego przedmiotu jestem całkowicie zwolniona, z drugiego nie musze już pisać egzaminu :grins: :evil_lol: W sesji mam jeden egzamin, a tak to jeszcze mnie 4 czekają :placz: ja mam 6 zaliczeń i 5 egzaminów :placz: Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Szczęka jej się zwichnęła? :crazyeye: :evil_lol: Olcha, fajną masz narzutę, zawsze chciałam sobie taką kupić, ale Sonia pewnie uznałaby, że to zabawka dla niej :roll: Quote
olcha Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 panienkabubu napisał(a):ja mam 6 zaliczeń i 5 egzaminów :placz: No cóż pozostaje mi Cię pocieszyć :turn-l: Ups nie ta emota :evil_lol: Behemot napisał(a): Szczęka jej się zwichnęła? :crazyeye: :evil_lol: Olcha, fajną masz narzutę, zawsze chciałam sobie taką kupić, ale Sonia pewnie uznałaby, że to zabawka dla niej :roll: A to Cię pocieszę...to nie narzuta ino dywanik. Miał sobie leżeć przy łóżku :roll: tak...dobrze czytasz....miał :evil_lol: .... Tekila nie omieszkała będąc szczenięciem jeszcze obsikać go, ob... no wiesz co :roll: Jak dorosła zaczęła go...kochać...nadmiernie go kocha (trzeba było sprzątnąć co by nie gorszyć gości i innych nie przyzwyczajonych :lol: ) ale nie tylko wgryza się w niego i wyrywa z niego włosy. Dodatkowo obie postanowiły mieć na nim stołówkę. Więc teraz pół łysy, szaro czarny dywanik leży w szafie i czasem jest z niej wyjmowany coby olcha sobie mogła przypomnieć po co go kupiła...a każdy wie po co! DLA PSÓW :angryy: Quote
Gosiek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 czesć Ola - a ćóż to za nudzenie się? :evil_lol: Cieplusieńko dzis na dworku - na dłuuuuugi spacer sie wybierz.... jak będziesz dłuuugo szła to dojdziesz do mnie na kawę :p Quote
alive Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 olcha napisał(a): uuuu jaki potworek :-o :evil_lol: Quote
Recommended Posts