Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):
witaj, Olcho :cool3:

Dobrze, mi też dobrze na tej wsi :p
szkoda tylko, że Leonowi szybciej udało się oduczyc chodzenia na smyczy, niż przedtem tego nauczyc :cool1:
Jak jechałam do weta do warszawy, był cały zdziwiony, po co ja ten sznurek mu czepiam i do czego to służy :cool1:

U mnie to wygląda mniej więcej tak, że wyciągam smycze Era uszy do góry, cała się cieszy i czeka na zapięcie. Tekila w tym czasie znika....jednak wystarczy wypowiedzieć magiczne słowa "nie to nie idę bez ciebie" i nagle skądś dobiega tupot nóżek :evil_lol:

Generalnie na smyczy są krótko bo jak tylko dochodzę do bezpiecznego miejsca to je od razu spuszczam.

Obie nie przepadają za smyczą, obróżki jeszcze, ale smycz jest be. Tylko na wakacjach właściwie na niej chodzą.

dbsst napisał(a):
czesc Wariatko :eviltong: :evil_lol:
tylko sie malduje grzecznie i lece spac :loveu:

Cześć Szpilomanko :multi:
(brzmi jak Piromanko co by się zgadzało z Twym nowym bannerem :evil_lol: No jak tak można biedną Szpilencję podpalić i to jeszcze fotografować )

Ja coś dziś spać nie mogę :-(

Posted

malawaszka napisał(a):
nadrobiłam zaległości :oops: i dostałam ślinotoku na widok barszczyku z uszkami :loveu:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Właściwie to nie wiem, czemu wstawiłam powyższe emotikonki....chyba dla siebie :cool1: Jak sobie przypomnę ten barszcz :cool1: :placz: Wigilia mogłaby być chociaż 3 razy do roku :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):

Generalnie na smyczy są krótko bo jak tylko dochodzę do bezpiecznego miejsca to je od razu spuszczam.

no właśnie, a ja mam piaszczystą drogę, po której nic nie jeździ (bo jedyny przy niej dom, to mój) i obok pole. Leon ma rację - po co ta smycz :cool1:

Posted

olcha napisał(a):

Cześć Szpilomanko :multi:
(brzmi jak Piromanko co by się zgadzało z Twym nowym bannerem :evil_lol: No jak tak można biedną Szpilencję podpalić i to jeszcze fotografować )

Ja coś dziś spać nie mogę :-(

hahahah taaaaaaaaak Ty jesteś normalna inaczej czyli ja się Ciebie boje bo ja jestem normalna normalnie :lol: :lol:

oprócz tego że jestem sadysta i podpalam do zdjęcia psa

Posted

panienkabubu napisał(a):
A ja za kilka godzin pierwszy kolos sesyjny :placz:
w czwartek kolejny :placz: potem znowu we wtorek i pozniej w srode :placz: ło raju ale tego :placz:

• uuuu ja mam jednego dnia dwa, potem jeden...a potem w sesji mam jeden egzamin..tzn mam nadzieje, że jeden :eviltong:

Maga100 napisał(a):
    no właśnie, a ja mam piaszczystą drogę, po której nic nie jeździ (bo jedyny przy niej dom, to mój) i obok pole. Leon ma rację - po co ta smycz :cool1:

A ja mam w zimę w ogóle wolne :evil_lol: bo jakbym z nimi poszła gdzieś na dalszy spacer to bym wróciła z dwoma soplami lodu :evil_lol: Więc otwieram drzwi czekam jakieś 30 sekund :evil_lol: i psy są spowrotem pod drzwiami :evil_lol:

Ty masz dobrze, bo nie masz dookoła sąsiadów...ja mieszkam między E7, a w miare ruchliwą drogą :cool1:

Już się nie moge doczekać lata i dłuższych spacerów :cool1: to niestety jeden z minusów posiadania pseudopsów :eviltong:

Dobra lecę robić obiadek. papap

Posted

dbsst napisał(a):
    hahahah taaaaaaaaak Ty jesteś normalna inaczej czyli ja się Ciebie boje bo ja jestem normalna normalnie :lol: :lol:

oprócz tego że jestem sadysta i podpalam do zdjęcia psa

Buahhahahahaha :turn-l: nikt Ci nie uwierzy :shake:

Posted

olcha napisał(a):
    Yyy....eeeee....hehehe....yyy....:oops:
    nie mam

Nie wierzę :evil_lol: Ty zawsze masz jakieś zdjęcia w odmętach swojego kompa :eviltong:

Posted

dbsst napisał(a):
    wiesz co ranisz moje srce szarpiesz moją dusze

:shocked!: weeeeź bo mi podłoge w "fotoblogu" zachlapiesz :lol:

Loona napisał(a):
    Nie wierzę :evil_lol: Ty zawsze masz jakieś zdjęcia w odmętach swojego kompa :eviltong:

Nooo coooś tam może i mam :oops:

Posted

Behemot napisał(a):

Ale to nie jest Tequilla :shake: To jest nowo narodzona myszka :loveu:

Nosio rożówy - mniaaaam! :loveu:

Hihihiih słodka jest...jak śpi :eviltong:

Behemot napisał(a):
    Olcha, zatańczymy?

Taaaaaaak :eviltong:

Ostatnio mam fazę na filmy w stylu "Gorączka sobotniej nocy" "Dirty Dancing", "Dirty Dancing 2" :lol:

Posted

olcha napisał(a):

Ostatnio mam fazę na filmy w stylu "Gorączka sobotniej nocy" "Dirty Dancing", "Dirty Dancing 2" :lol:

Taaaaaak, na starość podobno wraca się w lata młodości... :cool3::cool3::cool3:
    No to zapraszam do tańca:

Posted

Przed chwila wpadł do nas gość...

Wygląda to mniej więcej tak:

Era szczeka ile sił w płucach, Tequila szczeka bo Era szczeka ale nie wie o co chodzi do końca. Moi rodzice przekrzykują szczek, gość przekrzykuje szczek, ja latam przy podłodze próbując zgarnąć psy :angryy:

Ere zamknęłam pierwszy raz :p ale to i tak nic nie dało :p szczekała przez drzwi, a Tekila oczywiście uśmiech pełną gębą i mina "KOCHAM CIE! ACH ZAKOCHAŁAM SIE OD PIERWSZEGO WEJRZENIA :loveu: PÓJDĘ Z TOBĄ OK?"

:mad: :mad: :mad:

Chce ktoś może psa? Oddam ZA DARMO! :angryy: