olcha Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Prezent dla Mai? Czy dla Tatusia? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: p.s. wiecie jakie super te tablice! :oops: A tak Tekilka sobie spała, a dookoła panował gwar :loveu: Quote
olcha Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 anea napisał(a):wiemy bo moja Julka ma takie same :) :lol: :lol: :lol: Nie jestem odosobniona! Powstaje fan club tablic magnetycznych :lol: Majka teraz zostaje u nas do soboty...a razem z nią TABLICE :multi: :oops: Quote
olcha Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Keks, piernik, resztka makowca :cool3: żebrak numer 1! A ta noga to moja, zostałam przyłapana na pochwalaniu żebractwa :oops: Quote
Loona Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 olcha napisał(a): Prezent dla Mai? Czy dla Tatusia? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: p.s. wiecie jakie super te tablice! :oops: olcha napisał(a):Powstaje fan club tablic magnetycznych :lol: Majka teraz zostaje u nas do soboty...a razem z nią TABLICE :multi: :oops: Dziecinniejesz :eviltong: Quote
olcha Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Loona napisał(a):Dziecinniejesz :eviltong: Nie, ja nigdy nie dorosłam ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 olcha napisał(a):p.s. wiecie jakie super te tablice! :oops: wiem wiem zajebiste są :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak mój chrzesniak byl w miesiac temu to sie wybawiłam tym ze hoooo :cool3: Quote
Dobermania Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Eheheh:D Też chcę takie tablice :| :( Jak tak patrzę na zdjęcia, to si zastanawiam, czy sunie takie fotogeniczne, fotograf taka utalentowana, modelki wyćwiczone, czy wszystko na raz:cool3: :cool3: :cool3:? Quote
Gosiek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='olcha'] Keks, piernik, resztka makowca :cool3: :lol::lol::lol: i weź tu człowieku trzymaj linię przy takich pysznościach.... słodycze Oleńko nas gubią :diabloti: ale jak im się oprzeć? :oops: Quote
alive Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='olcha'] żebrak numer 1! jakbym widziała swoją Czuszkę (w skali :lol: ) ona zawsze robi minę: daj mi, daj proooszę, nie jadłam nic od miesiąca... :shake: :evil_lol: Quote
Juszes Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ojjj jak słodziuśko się ułozyla na kocuczku :loveu::loveu::loveu: Quote
Behemot Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Juszes'] Ojjj jak słodziuśko się ułozyla na kocuczku :loveu::loveu::loveu: A jakie łapinki podkulone :loveu: Taka mysia malutka :loveu: Quote
olcha Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']wiem wiem zajebiste są :evil_lol: jak mój chrzesniak byl w miesiac temu to sie wybawiłam tym ze hoooo :cool3: :multi: :multi: :multi: [quote name='Dobermania']Eheheh:D Też chcę takie tablice :| :( Jak tak patrzę na zdjęcia, to si zastanawiam, czy sunie takie fotogeniczne, fotograf taka utalentowana, modelki wyćwiczone, czy wszystko na raz:cool3:? :oops: Chiba chwilowe okoliczności przyrody :lol: [quote name='Gosiek']:lol: i weź tu człowieku trzymaj linię przy takich pysznościach.... słodycze Oleńko nas gubią :diabloti: ale jak im się oprzeć? :oops: Nici z mojej diety southbeach :placz: święta ją zabiły :placz: [quote name='alive']jakbym widziała swoją Czuszkę (w skali :lol: ) ona zawsze robi minę: daj mi, daj proooszę, nie jadłam nic od miesiąca... :shake: :evil_lol: hahahaha u mnie się połowa rodziny nabrała :mad: Latałam i pilnowałam! [quote name='Juszes'] Ojjj jak słodziuśko się ułozyla na kocuczku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ona jest taka słodka....JAK ŚPI! :diabloti: [quote name='Behemot']A jakie łapinki podkulone :loveu: Taka mysia malutka :loveu: :loveu: mysia pysia sralisia :loveu: Quote
olcha Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Era: Fstrętne ludzie, Fstrętne goście, Fstrętne wszystko :watpliwy: IDŹTA MI STĄD! Ale już! Barszczyk mniam mniam z ucholcami z kapustą i grzybami wszytsko ręcznie robione lub zbierane :cool3: (ooooprócz buraków :eviltong: ) Quote
Juszes Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 MNIAAAAAAAAM pyszności, uwielbiam pierożki, a barszczykl jescze bardziej :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='olcha'] Tiiiiileeeeeeeee prezentów :cool3: A tak Tekila lubi gości :loveu: Rób mi tak jeszcze, drap, głaszcz i miętoś :oops: :lol: gościowej coś się stało z twarzą od tego miętolenia groźnego brytana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wwwwwooooooooooooowww ile prezentów same grzeczne ludzie u Was były widze :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='dbsst']gościowej coś się stało z twarzą od tego miętolenia groźnego brytana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: biedaczka faktycznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ten najwiekszy to moj :cool3: Quote
olcha Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Juszes'] MNIAAAAAAAAM pyszności, uwielbiam pierożki, a barszczykl jescze bardziej :loveu::loveu::loveu: JA teeeeż mniam! :loveu: [quote name='dbsst']gościowej coś się stało z twarzą od tego miętolenia groźnego brytana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wwwwwooooooooooooowww ile prezentów same grzeczne ludzie u Was były widze :cool3: Gdzie się stało? Ja nie widze :shake: ona ma tak zawsze, ale jej przykro będzie jak tu wejdzie :shake: [quote name='madzia18sosnowiec']biedaczka faktycznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ten najwiekszy to moj :cool3: Pies? :evil_lol: Quote
olcha Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Samturia napisał(a):heja... happy new year :D Nawzajem :p żeby był lepszy niż poprzedni, ale nie znów taki świetny, żeby kolejny nie był gorszy ;) Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 sietwarz gosciowej rozmazała a wydaje się być ładna :cool3: i nie dziwie się ze jej bedzie przykro jak ją ktos za kwadratem zasłania :mad: Quote
olcha Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 dbsst napisał(a):sietwarz gosciowej rozmazała a wydaje się być ładna :cool3: i nie dziwie się ze jej bedzie przykro jak ją ktos za kwadratem zasłania :mad: Ja nie wiem o czym wy szprechen :niewiem: :evil_lol: :diabloti: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 olcha napisał(a):Ja nie wiem o czym wy szprechen :niewiem: :evil_lol: :diabloti: hahahahhahahhaha już wiem czemu tu tak uwoelbiam zagladac :diabloti: Quote
Basia&Safi Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 łoooooooooo :o ona jest niesamowicie malutka:o taka perelka doslownie :):):):) Quote
olcha Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='dbsst']hahahahhahahhaha już wiem czemu tu tak uwoelbiam zagladac :diabloti:' Cemu? [quote name='basiulka22tychy'] łoooooooooo :o ona jest niesamowicie malutka:o taka perelka doslownie :):):):) No maleńka malusia sralusia :eviltong: Quote
Recommended Posts