Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

panienkabubu napisał(a):
Olcha,

w mojej galerii są moje zdjęcia :watpliwy:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: LECEEEEEEEEEE

Loona napisał(a):
Nio to świąteczny akcencik autorstwa mojego brata:

Wesołych świąt :evil_lol:

:loveu: Jaki śliczny akcencik. DZIĘKUJĘ!

anea napisał(a):
Olcha czemu sie nie odzywasz??? czemu cie nie ma??? wogole nikogo nie ma - chyba nalezy isc spac

NO JAK TO CZEMU? Bo miałam milion gości przez 3 dni od rana do nocy, plus teraz na dwa dni Majeczkę :p

Loona napisał(a):
Obżarły się wszystkie i śpią pod stołami :evil_lol:

A żebyś wiedziała! Teraz mam ochotę połozyć się spać i odespać święta ;) ale to chyba, przy Majce nierealne :p

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

hej brzuch mi peka z 1000kg przybyło :shake:

panienkabubu napisał(a):
ja jestem na stosunkach..międzynarodowych!

o mój TZ skończył stosunki międzynarodowe :p

Posted

dbsst napisał(a):

u mnie chyba z 1001 :shake: :diabloti:

o mój TZ skończył stosunki międzynarodowe :p

ooo :cool3: i jak tam? tzn w pracy? :p pewnie w "zawodzie" nie pracuje? :p

Posted

o to trudne pytanie :roll:
przyszłość zawsze stoi otworem a ja skromnie uwazam że warto jest zrobic odrazu mgr

bo to jest podstawa w późniejszej pracy TZ ma od kilku lat trute że MUSI zrobić doktorat tylko coś sie mu nie spieszy.
wiec skromnym zdaniem rób odrazu mgr :cool1:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Na dziennikarstwie to jest Madzia18sosnowiec, ja jestem na stosunkach..międzynarodowych!

:oops: :oops: :oops: Ups :oops: :oops: :oops:

dbsst napisał(a):

panienkabubu napisał(a):
u mnie chyba z 1001 :shake: :diabloti:

To mnie na bank 1002 :shake:

Posted

olcha napisał(a):

To mnie na bank 1002 :shake:

A mi chyba ubyło :crazyeye: Nie wiem, jak to możliwe, bo obżarłam się jak prosię :oops:
Chyba Sonia wyciska ze mnie każdą kroplę tłuszczu :cool3:

Posted

Loona napisał(a):
Bo jakby się z psami na spacery chodziło a nie przy stole siedziało, to by nic nie przybyło :eviltong: I może zdjęć nieco porobiło :eviltong:

:obrazic: :obrazic: :obrazic:

Kto siedział, ten siedział. Krążyłam między kuchnią, a pokojem ...i tu i tu się coś tam podkradło :evil_lol: :oops:

gisela166 napisał(a):
Teqila jest cudna:) Uwielbiam takie male futerkowce:)

Witam w galerii :multi:
Zapraszam częściej :p

madzia18sosnowiec napisał(a):
to teraz dieta do nastepnych swiat :evil_lol:

Tia....jak nie dłużej :roll: A tak w ogóle to od stycznie się zapisuję na fitness :p zrobiłam sobie przerwę na wakacje...a potem się tak przeciągnęło ;) aż do teraz :eviltong:

madziasto4 napisał(a):
A gdzie Ty widzisz futerko na Tequili :evil_lol: :eviltong:

Właśnie! Całe futerko Tekili jest wbite w dywany, obicia mebli, ubrania, a ostatnio to nawet w środku komórki znalazłam! :mad:

Behemot napisał(a):
A mi chyba ubyło :crazyeye: Nie wiem, jak to możliwe, bo obżarłam się jak prosię :oops:
Chyba Sonia wyciska ze mnie każdą kroplę tłuszczu :cool3:

Już byś mogła mnie tu nie dołować :watpliwy:
Pożycz Soni...na jakieś 5 lat (może spalę :eviltong: )

ZARAZ WSTAWIAM ZDJĘCIA!

Posted

olcha napisał(a):

Pożycz Soni...na jakieś 5 lat (może spalę :eviltong: )

Ja w ciągu pół roku, odkąd zawitała u nas, schudłam 8 kg. :lol: Najpierw nie miałam czasu jeść, bo musiałam ciągle pilnować, żeby czegoś nie zbroiła, a teraz jem sporo, ale ganiam z nią na spacerach :evil_lol: Olcha, kup se boder collie :evil_lol:

Posted

U mnie w rodzinie panuje dziwna tradycja, która także i mi wlazła w krew, że nasza choinka musi być tak obwieszona :evil_lol: ile tylko się da! Im mniej zielonego i im mniejsza koncepcja artystyczna tym lepiej! :loveu: Piękna jest nie?

Posted

Behemot napisał(a):
Ja w ciągu pół roku, odkąd zawitała u nas, schudłam 8 kg. :lol: Najpierw nie miałam czasu jeść, bo musiałam ciągle pilnować, żeby czegoś nie zbroiła, a teraz jem sporo, ale ganiam z nią na spacerach :evil_lol: Olcha, kup se boder collie :evil_lol:

:crazyeye: 8 kg? O kuuurcze, to rok by mi starczył :cool3:

Tia...Ja i border collie :roflt: już widzę siebie rzucającą piłkę dzień i noc. Cały czas widzę Warszawską wystawę...lipiec...upał...wszystkie psy leżą i się gotują, ludzie dawno umarli....A właściciele borderów niezmordowanie siedzą i rzucają piłkę :mdleje: to nie dla mnie :oops: Wybrałam sobie mniej wymagające rasy :eviltong:

Posted

Brzuszek Tequili - bardzo, bardzo rzadko oglądana część ciała. Nigdy nie daje się przewrócić na plecy dominantka jedna :mad:

A to moja siostrzenica :loveu:

Ukradłam bombkę i nie zamierzam jej oddać :evil_lol: No chyba, że mnie ktoś znów zagilgocze na śmierć :roll:

Posted

olcha napisał(a):

Kochana, ja kiedyś w ciągu 2 lat zrzuciłam... ech, nawet nie powiem, ile, ale odzyskałam wtedy figurę z okresu liceum :oops:

olcha napisał(a):
Tia...Ja i border collie :roflt: już widzę siebie rzucającą piłkę dzień i noc. Cały czas widzę Warszawską wystawę...lipiec...upał...wszystkie psy leżą i się gotują, ludzie dawno umarli....A właściciele borderów niezmordowanie siedzą i rzucają piłkę :mdleje: to nie dla mnie :oops: Wybrałam sobie mniej wymagające rasy :eviltong:

A ja to niby sportowiec jestem? :evil_lol: Ale co mam zrobić, skoro trafiła mi się sunia sfiksowana na punkcie aportowania? :roll: Deszcz nie deszcz, upał, mróz, trza brać tę piłkę i z 50 razy na jednym spacerze rzucić... Prawą rękę mam jak Arnold Schwartzenegger, a lewą taką marniutką, rachityczną :evil_lol:

tu Tequilla pasuje jakoś do obrazu "Dama z łasiczką"... albo nie! "Maja naga"! :-))))

A siostrzeniczka bardzo Ci wyrosła :-)))

Posted

Behemot napisał(a):
Kochana, ja kiedyś w ciągu 2 lat zrzuciłam... ech, nawet nie powiem, ile, ale odzyskałam wtedy figurę z okresu liceum :oops:

A ja to niby sportowiec jestem? :evil_lol: Ale co mam zrobić, skoro trafiła mi się sunia sfiksowana na punkcie aportowania? :roll: Deszcz nie deszcz, upał, mróz, trza brać tę piłkę i z 50 razy na jednym spacerze rzucić... Prawą rękę mam jak Arnold Schwartzenegger, a lewą taką marniutką, rachityczną :evil_lol:

tu Tequilla pasuje jakoś do obrazu "Dama z łasiczką"... albo nie! "Maja naga"! :-))))

A siostrzeniczka bardzo Ci wyrosła :-)))

O a ja chce figure z czasów gdy miałam 7 lat :evil_lol:

No własnie dlatego chciałam rasowego psa, żeby nie mieć niespodzianki :eviltong: moja Maxunia (za TM) kundliczka - ale dostaliśmy ja dopiero jak skończyła rok od znajomych i doskonale wiedzieliśmy na co się piszemy.

Ahahahhaa wyobraziłam sobie Twoją rękę :turn-l:

Ale żeby nie było, to cziłka też skora do zabawy, tyle tylko, że to tak nie męczy i mięśni nie rozwija :lol:

Buahahahah Maja Naga wypisz wymaluj! Identiko tylko liczba kobiecych przymiotów się nie zgadza :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):

Mam dokładnie takie same odczucia :evil_lol: Niufy padnięte leniwie śpiące a obok....Z jednej strony ONkarze biegający jak szaleni a z drugiej bordery latające za piłkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A my na kocykach oparci o poduszeczki czyli niufy :multi:
Witajcie wielkie psy :p

Posted

Gosiek napisał(a):
cześć Oleńko - jak tam żyjesz po swiętach?
Siostrzeniczke masz słodziutką :loveu: a Tekila chyba luuuubi gosci co?

Nie żyję :lol:
Nici z odchudzania
kręgosłup wysiadł
i kilometry w nogach na trasie kuchnia - pokój :p

Tekila kocha gości :loveu: Uwielbia! zalizałaby wszystkich na śmierć :mad: Im więcej rąk do głaskania tym lepiej :p

To fakt siostrzeniczka się mojej siostrze udała :loveu: Śpi sobie właśnie, więc mam czas na dgm :cool3:

Pysia napisał(a):
Mam dokładnie takie same odczucia :evil_lol: Niufy padnięte leniwie śpiące a obok....Z jednej strony ONkarze biegający jak szaleni a z drugiej bordery latające za piłkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A my na kocykach oparci o poduszeczki czyli niufy :multi:
Witajcie wielkie psy :p

Ihhiihi więc tak na każdej wystawie jest? :lol: ;)

Nasz ring jest specyficzny bo widać masę ludzi, masę przyborów, stoliczków, leżaczków, kocyków, a psów nie :niewiem: :evil_lol:

Słychać tylko za plecami: "co to za rasa się tu wystawia" - "eee pewnie już skończyli" :evil_lol: