olcha Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 panienkabubu napisał(a):Olcha, w mojej galerii są moje zdjęcia :watpliwy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: LECEEEEEEEEEE Loona napisał(a):Nio to świąteczny akcencik autorstwa mojego brata: Wesołych świąt :evil_lol: :loveu: Jaki śliczny akcencik. DZIĘKUJĘ! anea napisał(a):Olcha czemu sie nie odzywasz??? czemu cie nie ma??? wogole nikogo nie ma - chyba nalezy isc spac NO JAK TO CZEMU? Bo miałam milion gości przez 3 dni od rana do nocy, plus teraz na dwa dni Majeczkę :p Loona napisał(a):Obżarły się wszystkie i śpią pod stołami :evil_lol: A żebyś wiedziała! Teraz mam ochotę połozyć się spać i odespać święta ;) ale to chyba, przy Majce nierealne :p Quote
panienkabubu Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Na dziennikarstwie to jest Madzia18sosnowiec, ja jestem na stosunkach..międzynarodowych! Quote
dbsst Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 hej brzuch mi peka z 1000kg przybyło :shake: panienkabubu napisał(a):ja jestem na stosunkach..międzynarodowych! o mój TZ skończył stosunki międzynarodowe :p Quote
panienkabubu Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 dbsst napisał(a):hej brzuch mi peka z 1000kg przybyło :shake: u mnie chyba z 1001 :shake: :diabloti: o mój TZ skończył stosunki międzynarodowe :p ooo :cool3: i jak tam? tzn w pracy? :p pewnie w "zawodzie" nie pracuje? :p Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 panienkabubu napisał(a): ooo :cool3: i jak tam? tzn w pracy? :p pewnie w "zawodzie" nie pracuje? :p a no pracuje prawie w zawodzie ;) Quote
panienkabubu Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 dbsst napisał(a):a no pracuje prawie w zawodzie ;) a mozemy o tym porozmaweiac, bo nie wiem, czy przyszlosc stoi przede mna otworem, czy po licencjacie mam rzucac te studia w cholere ;) Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 o to trudne pytanie :roll: przyszłość zawsze stoi otworem a ja skromnie uwazam że warto jest zrobic odrazu mgr bo to jest podstawa w późniejszej pracy TZ ma od kilku lat trute że MUSI zrobić doktorat tylko coś sie mu nie spieszy. wiec skromnym zdaniem rób odrazu mgr :cool1: Quote
olcha Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 panienkabubu napisał(a):Na dziennikarstwie to jest Madzia18sosnowiec, ja jestem na stosunkach..międzynarodowych! :oops: :oops: :oops: Ups :oops: :oops: :oops: dbsst napisał(a):hej brzuch mi peka z 1000kg przybyło :shake: panienkabubu napisał(a):u mnie chyba z 1001 :shake: :diabloti: To mnie na bank 1002 :shake: Quote
Loona Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Bo jakby się z psami na spacery chodziło a nie przy stole siedziało, to by nic nie przybyło :eviltong: I może zdjęć nieco porobiło :eviltong: Quote
gisela166 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Teqila jest cudna:) Uwielbiam takie male futerkowce:) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 olcha napisał(a): To mnie na bank 1002 :shake: to teraz dieta do nastepnych swiat :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 gisela166 napisał(a):Teqila jest cudna:) Uwielbiam takie male futerkowce:) A gdzie Ty widzisz futerko na Tequili :evil_lol: :eviltong: Quote
Behemot Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 olcha napisał(a): To mnie na bank 1002 :shake: A mi chyba ubyło :crazyeye: Nie wiem, jak to możliwe, bo obżarłam się jak prosię :oops: Chyba Sonia wyciska ze mnie każdą kroplę tłuszczu :cool3: Quote
olcha Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Loona napisał(a):Bo jakby się z psami na spacery chodziło a nie przy stole siedziało, to by nic nie przybyło :eviltong: I może zdjęć nieco porobiło :eviltong: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Kto siedział, ten siedział. Krążyłam między kuchnią, a pokojem ...i tu i tu się coś tam podkradło :evil_lol: :oops: gisela166 napisał(a):Teqila jest cudna:) Uwielbiam takie male futerkowce:) Witam w galerii :multi: Zapraszam częściej :p madzia18sosnowiec napisał(a):to teraz dieta do nastepnych swiat :evil_lol: Tia....jak nie dłużej :roll: A tak w ogóle to od stycznie się zapisuję na fitness :p zrobiłam sobie przerwę na wakacje...a potem się tak przeciągnęło ;) aż do teraz :eviltong: madziasto4 napisał(a):A gdzie Ty widzisz futerko na Tequili :evil_lol: :eviltong: Właśnie! Całe futerko Tekili jest wbite w dywany, obicia mebli, ubrania, a ostatnio to nawet w środku komórki znalazłam! :mad: Behemot napisał(a):A mi chyba ubyło :crazyeye: Nie wiem, jak to możliwe, bo obżarłam się jak prosię :oops: Chyba Sonia wyciska ze mnie każdą kroplę tłuszczu :cool3: Już byś mogła mnie tu nie dołować :watpliwy: Pożycz Soni...na jakieś 5 lat (może spalę :eviltong: ) ZARAZ WSTAWIAM ZDJĘCIA! Quote
Behemot Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 olcha napisał(a): Pożycz Soni...na jakieś 5 lat (może spalę :eviltong: ) Ja w ciągu pół roku, odkąd zawitała u nas, schudłam 8 kg. :lol: Najpierw nie miałam czasu jeść, bo musiałam ciągle pilnować, żeby czegoś nie zbroiła, a teraz jem sporo, ale ganiam z nią na spacerach :evil_lol: Olcha, kup se boder collie :evil_lol: Quote
olcha Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 U mnie w rodzinie panuje dziwna tradycja, która także i mi wlazła w krew, że nasza choinka musi być tak obwieszona :evil_lol: ile tylko się da! Im mniej zielonego i im mniejsza koncepcja artystyczna tym lepiej! :loveu: Piękna jest nie? Quote
olcha Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Behemot napisał(a):Ja w ciągu pół roku, odkąd zawitała u nas, schudłam 8 kg. :lol: Najpierw nie miałam czasu jeść, bo musiałam ciągle pilnować, żeby czegoś nie zbroiła, a teraz jem sporo, ale ganiam z nią na spacerach :evil_lol: Olcha, kup se boder collie :evil_lol: :crazyeye: 8 kg? O kuuurcze, to rok by mi starczył :cool3: Tia...Ja i border collie :roflt: już widzę siebie rzucającą piłkę dzień i noc. Cały czas widzę Warszawską wystawę...lipiec...upał...wszystkie psy leżą i się gotują, ludzie dawno umarli....A właściciele borderów niezmordowanie siedzą i rzucają piłkę :mdleje: to nie dla mnie :oops: Wybrałam sobie mniej wymagające rasy :eviltong: Quote
olcha Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Brzuszek Tequili - bardzo, bardzo rzadko oglądana część ciała. Nigdy nie daje się przewrócić na plecy dominantka jedna :mad: A to moja siostrzenica :loveu: Ukradłam bombkę i nie zamierzam jej oddać :evil_lol: No chyba, że mnie ktoś znów zagilgocze na śmierć :roll: Quote
Behemot Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 olcha napisał(a)::crazyeye: 8 kg? O kuuurcze, to rok by mi starczył :cool3: Kochana, ja kiedyś w ciągu 2 lat zrzuciłam... ech, nawet nie powiem, ile, ale odzyskałam wtedy figurę z okresu liceum :oops: olcha napisał(a):Tia...Ja i border collie :roflt: już widzę siebie rzucającą piłkę dzień i noc. Cały czas widzę Warszawską wystawę...lipiec...upał...wszystkie psy leżą i się gotują, ludzie dawno umarli....A właściciele borderów niezmordowanie siedzą i rzucają piłkę :mdleje: to nie dla mnie :oops: Wybrałam sobie mniej wymagające rasy :eviltong: A ja to niby sportowiec jestem? :evil_lol: Ale co mam zrobić, skoro trafiła mi się sunia sfiksowana na punkcie aportowania? :roll: Deszcz nie deszcz, upał, mróz, trza brać tę piłkę i z 50 razy na jednym spacerze rzucić... Prawą rękę mam jak Arnold Schwartzenegger, a lewą taką marniutką, rachityczną :evil_lol: tu Tequilla pasuje jakoś do obrazu "Dama z łasiczką"... albo nie! "Maja naga"! :-)))) A siostrzeniczka bardzo Ci wyrosła :-))) Quote
olcha Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Behemot napisał(a):Kochana, ja kiedyś w ciągu 2 lat zrzuciłam... ech, nawet nie powiem, ile, ale odzyskałam wtedy figurę z okresu liceum :oops: A ja to niby sportowiec jestem? :evil_lol: Ale co mam zrobić, skoro trafiła mi się sunia sfiksowana na punkcie aportowania? :roll: Deszcz nie deszcz, upał, mróz, trza brać tę piłkę i z 50 razy na jednym spacerze rzucić... Prawą rękę mam jak Arnold Schwartzenegger, a lewą taką marniutką, rachityczną :evil_lol: tu Tequilla pasuje jakoś do obrazu "Dama z łasiczką"... albo nie! "Maja naga"! :-)))) A siostrzeniczka bardzo Ci wyrosła :-))) O a ja chce figure z czasów gdy miałam 7 lat :evil_lol: No własnie dlatego chciałam rasowego psa, żeby nie mieć niespodzianki :eviltong: moja Maxunia (za TM) kundliczka - ale dostaliśmy ja dopiero jak skończyła rok od znajomych i doskonale wiedzieliśmy na co się piszemy. Ahahahhaa wyobraziłam sobie Twoją rękę :turn-l: Ale żeby nie było, to cziłka też skora do zabawy, tyle tylko, że to tak nie męczy i mięśni nie rozwija :lol: Buahahahah Maja Naga wypisz wymaluj! Identiko tylko liczba kobiecych przymiotów się nie zgadza :evil_lol: Quote
olcha Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Tekila: Goście idą! GOŚCIE :multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 cześć Oleńko - jak tam żyjesz po swiętach? Siostrzeniczke masz słodziutką :loveu: a Tekila chyba luuuubi gosci co? Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 olcha napisał(a)::crazyeye: 8 kg? O kuuurcze, to rok by mi starczył :cool3: Tia...Ja i border collie :roflt: już widzę siebie rzucającą piłkę dzień i noc. Cały czas widzę Warszawską wystawę...lipiec...upał...wszystkie psy leżą i się gotują, ludzie dawno umarli....A właściciele borderów niezmordowanie siedzą i rzucają piłkę :mdleje: to nie dla mnie :oops: Wybrałam sobie mniej wymagające rasy :eviltong: Mam dokładnie takie same odczucia :evil_lol: Niufy padnięte leniwie śpiące a obok....Z jednej strony ONkarze biegający jak szaleni a z drugiej bordery latające za piłkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A my na kocykach oparci o poduszeczki czyli niufy :multi: Witajcie wielkie psy :p Quote
olcha Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Oleńko - jak tam żyjesz po swiętach? Siostrzeniczke masz słodziutką :loveu: a Tekila chyba luuuubi gosci co? Nie żyję :lol: Nici z odchudzania kręgosłup wysiadł i kilometry w nogach na trasie kuchnia - pokój :p Tekila kocha gości :loveu: Uwielbia! zalizałaby wszystkich na śmierć :mad: Im więcej rąk do głaskania tym lepiej :p To fakt siostrzeniczka się mojej siostrze udała :loveu: Śpi sobie właśnie, więc mam czas na dgm :cool3: Pysia napisał(a):Mam dokładnie takie same odczucia :evil_lol: Niufy padnięte leniwie śpiące a obok....Z jednej strony ONkarze biegający jak szaleni a z drugiej bordery latające za piłkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A my na kocykach oparci o poduszeczki czyli niufy :multi: Witajcie wielkie psy :p Ihhiihi więc tak na każdej wystawie jest? :lol: ;) Nasz ring jest specyficzny bo widać masę ludzi, masę przyborów, stoliczków, leżaczków, kocyków, a psów nie :niewiem: :evil_lol: Słychać tylko za plecami: "co to za rasa się tu wystawia" - "eee pewnie już skończyli" :evil_lol: Quote
olcha Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Tiiiiileeeeeeeee prezentów :cool3: A tak Tekila lubi gości :loveu: Rób mi tak jeszcze, drap, głaszcz i miętoś :oops: :lol: Quote
Recommended Posts