Juszes Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='olcha'] Ahahaha nie mogłam się powstrzymać :evil_lol: edit: Tequila świetnie pasuje do roli Rudolfa xP Quote
olcha Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Juszes napisał(a):Tequila świetnie pasuje do roli Rudolfa xP :multi: Zauważyłaś :multi: Prawda, że pasuje? :lol: Quote
Juszes Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 noo i to jak :D A wiesz dziś bylam u moejej koleżanki i ona ma ratlerka i on do złudzenia przypominał eruśke :P (podobnie sie uśmeichal ) Quote
anea Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 buhahaha padłam :) jak ja kocham Twoje psice Quote
panienkabubu Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='olcha'] Ja to juz nawet nie mam co dzwonić do mojej fryzjerki :-( Jak mogłam zapomnieć :splat: ale byłam nawet nie dawno więc mówi się trudno. Ahahha jak szybko dodałaś, że zdjęć nie będzie :evil_lol: A JA TO MUSIAŁAM PRZEZ CIEBIE WSTAWIAĆ! Dawaj zdjęcie! :mad: :mad: :mad: Migiem! Obaiwam się, że to Era rozerwała by obu panów :roll: A to jak nie pytasz o genezę to nie szukam :lol: :eviltong: Hehehe, no trudno, trudno, trzeba bylo myslec o fryzjerze wczesniej :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: Co? przeze mnie? musialaś zdjecie wstawiac? czy ktos Ci kazal? no coooooooos Ty :diabloti: :diabloti: :diabloti: sama chciałaś wstawic, to wstawiłaś :diabloti: :diabloti: (dodam, ale po swietach, moze byc?:watpliwy:) Era? rozerwala by obu panów? ło jesu, z niej to taka miniatura dobermana mowisz? :diabloti: nie szukaj, bo az sie boje :evil_lol: wole zyc w nieswiadomosci :evil_lol: nie to co Cezary :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hoł hoł hoł, Merry Christmas ;D Quote
dbsst Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 czesc Ty której nawet nie lubie :eviltong: Quote
panienkabubu Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 alez ja mam artystyczny talent ;D Quote
olcha Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='Juszes']noo i to jak :D A wiesz dziś bylam u moejej koleżanki i ona ma ratlerka i on do złudzenia przypominał eruśke :P (podobnie sie uśmeichal ) Ale Erunia ma bratów i siostrów :lol: A nie masz zdjęć? [quote name='anea'] buhahaha padłam :) jak ja kocham Twoje psice O następna co je kocha, ja to bym je na sajgonki przerobiła najchętniej :evil_lol: [quote name='panienkabubu']Hehehe, no trudno, trudno, trzeba bylo myslec o fryzjerze wczesniej :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: Co? przeze mnie? musialaś zdjecie wstawiac? czy ktos Ci kazal? no coooooooos Ty :diabloti: :diabloti: :diabloti: sama chciałaś wstawic, to wstawiłaś :diabloti: :diabloti: (dodam, ale po swietach, moze byc?:watpliwy:) Era? rozerwala by obu panów? ło jesu, z niej to taka miniatura dobermana mowisz? :diabloti: nie szukaj, bo az sie boje :evil_lol: wole zyc w nieswiadomosci :evil_lol: nie to co Cezary :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hoł hoł hoł, Merry Christmas ;D A Ty się znów rozpisałaś! Ja nie mam czasu! :evil_lol: Dobrze, już dobrze, zdjęcia mogą byc ostatecznie po świętach i nie myśl, że zapomnę :diabloti: [quote name='dbsst']czesc Ty której nawet nie lubie :eviltong: I znów źle ulokowane uczucie :-( :diabloti: [quote name='panienkabubu'] alez ja mam artystyczny talent ;D Łaaaaaaaał powalający! Jak wy robicie takie kartki??? :shake: Ja tak nie umiam :cool1: Quote
olcha Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='APSA']Ja robię w photoshopie (tło sobie szukam w sieci): oraz: http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/grafika/bombka.jpg http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/grafika/swieta2.jpg :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o Ale super! Ja nie mam photoshopa :cool1: bu Najbardziej podoba mi się mysza w bombce :lol: I dziękuję wszystkim za przemiłe życzenia! :multi: Quote
olcha Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Bilans zysków i strat: Zyski: -makowiec x 4 pyyyszotka sama robiłam o dziwo wyszedł -keks sztuk 1 -piernik sztuk 1 -sernik sztuk jedna wielka porządna sztuka -pierogi - milion -uszka - 2 miliony -barszcz - gar dla wojska z 2 województw -mak na kluski z makiem - MNIAAAM! -mięsiwa się pieką -pasztet -choinka ubrana stoi, a pod nią nagle masa prezentów się pojawiła :-o -karpik w galarecie się robi -jemioła obecna -ZAPACH TAKI, ŻE AŻ WYKRĘCA :loveu: Straty: -nie czuje rąk i nóg - a właściwie czuje, aż za bardzo -nie mogę nic znaleźć w tym porządku! -psy siedzą po kątach i pomagać nie chcą :mad: -jedna bombka zbita -10 kilo do przodu :p (chociaż może to w zyskach powinno być :eviltong: ) WESOŁYCH ŚWIĄT! Quote
dbsst Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 olcha napisał(a):Bilans zysków i strat: Zyski: -makowiec x 4 pyyyszotka sama robiłam o dziwo wyszedł -keks sztuk 1 -piernik sztuk 1 -sernik sztuk jedna wielka porządna sztuka -pierogi - milion -uszka - 2 miliony -barszcz - gar dla wojska z 2 województw -mak na kluski z makiem - MNIAAAM! -mięsiwa się pieką -pasztet -choinka ubrana stoi, a pod nią nagle masa prezentów się pojawiła :-o -karpik w galarecie się robi -jemioła obecna -ZAPACH TAKI, ŻE AŻ WYKRĘCA :loveu: Straty: -nie czuje rąk i nóg - a właściwie czuje, aż za bardzo -nie mogę nic znaleźć w tym porządku! -psy siedzą po kątach i pomagać nie chcą :mad: -jedna bombka zbita -10 kilo do przodu :p (chociaż może to w zyskach powinno być :eviltong: ) WESOŁYCH ŚWIĄT! już never ever dokuczania :( ja mam bilans samych strat............ pierniczki tajna broń do zabijania makowiec najlepszy materiał na spadochron wszeczasów :evil_lol: bałagan jak 150 a od "próbowania" bigosu eksplodujemi bomba zegarowa za jakieś 5 minut w brzuchu :shake: mogę wpaść doi Cie na wyżereczkę :cool3: :evil_lol: Quote
olcha Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 dbsst napisał(a):już never ever dokuczania :( ja mam bilans samych strat............ pierniczki tajna broń do zabijania makowiec najlepszy materiał na spadochron wszeczasów :evil_lol: bałagan jak 150 a od "próbowania" bigosu eksplodujemi bomba zegarowa za jakieś 5 minut w brzuchu :shake: mogę wpaść doi Cie na wyżereczkę :cool3: :evil_lol: BUahhahahahahaha Zapraszam na wyżerkę...zaczynam się obawiać, że będziemy to jeszcze jedli w lutym :roll: W tamtym roku to kapustę z grzybami z zamrażarki to chyba jeszcze w lmaju jedliśmy :roflt: :oops: Pierników nie mam :-( bu. Makowiec nam co roku wychodził jak mokry płaski placek :evil_lol: ale w tym roku cud! Wyszedł :multi: i jest pyyyyszny :evil_lol: Jedyne co mam brudne w domu to psy :loveu: One zostaną nie zmienne :loveu: Postanowiłam im darować świąteczną kąpiel :lol: Jakoś nie widzę, żeby były za specjalnie wdzięczne :mad: Buahahha aaaa zapomniałam jeszcze w zyskach umieścić WIELKI POTĘŻNY GAR KAPUSTY Z GRZYBAMI próbowane, podkradane i narazie wszyscy żyją :niewiem: a tak się starałam :watpliwy: :diabloti: Dobra leeeecęęęęę dalej! Papapapa Quote
Behemot Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Bosz... wpadłam w kompleksy :oops: Ale z Was kuchareczki, no, no, no... Ja nie ugotowałam nic, zero, null. No, ale na Wigilię i resztę świąt idziemy do moich rodziców i teściów, więc wałówę przyniesiemy do domu :multi: Quote
anea Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 jesli chodzi o kapuste z grzybami - to mam bigos (bleeeee) robi z zalozenia od razu na wielkanoc :) wiec najpierw wielki gar a potem od razu czesc do zamrazalnika :) A tak wogole to uwazaj bo sie przepracujesz !!! ja juz skonczylam - tzn w mieszkaniu jeden wielki burdel :) ale mam nadzieje ze to zniknie bez mojej pomocy a po świętach , ale jeszcze w tym roku, musimy sie zobaczyc!!!! Quote
olcha Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Behemot napisał(a):Bosz... wpadłam w kompleksy :oops: Ale z Was kuchareczki, no, no, no... Ja nie ugotowałam nic, zero, null. No, ale na Wigilię i resztę świąt idziemy do moich rodziców i teściów, więc wałówę przyniesiemy do domu :multi: Ahahhaa ja tam tylko część zrobiłam resztę moja mama i tata :evil_lol: :cool3: MniAM! My będziemy rozdawać wałówki :lol: anea napisał(a):jesli chodzi o kapuste z grzybami - to mam bigos (bleeeee) robi z zalozenia od razu na wielkanoc :) wiec najpierw wielki gar a potem od razu czesc do zamrazalnika :) A tak wogole to uwazaj bo sie przepracujesz !!! ja juz skonczylam - tzn w mieszkaniu jeden wielki burdel :) ale mam nadzieje ze to zniknie bez mojej pomocy a po świętach , ale jeszcze w tym roku, musimy sie zobaczyc!!!! Czemu bigos? Toż to z mięsem? Ja już się przepracowałam, tak mnie mięśnie rąk i pleców ciągną :shocked!: :placz: zaaaa cooooo? Musimy! Ciekawe czy nam się uda ;) Quote
panienkabubu Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='olcha'] A Ty się znów rozpisałaś! Ja nie mam czasu! :evil_lol: Dobrze, już dobrze, zdjęcia mogą byc ostatecznie po świętach i nie myśl, że zapomnę :diabloti: Bo ja lubię dużo pisać :p i myślę, że zapomnisz :diabloti: Łaaaaaaaał powalający! Jak wy robicie takie kartki??? :shake: Ja tak nie umiam :cool1: Olcha, taka kartka, to szczyt moich możliwości :placz: :placz: :placz: :placz: [quote name='olcha']Ja już się przepracowałam, tak mnie mięśnie rąk i pleców ciągną :shocked!: :placz: zaaaa cooooo? Wiesz, Ciebie ciągną mięsnie po sprzątaniu, mnie.. po spacerze z Benem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 olcha napisał(a):BUahhahahahahaha Zapraszam na wyżerkę...zaczynam się obawiać, że będziemy to jeszcze jedli w lutym :roll: W tamtym roku to kapustę z grzybami z zamrażarki to chyba jeszcze w lmaju jedliśmy :roflt: :oops: Pierników nie mam :-( bu. Makowiec nam co roku wychodził jak mokry płaski placek :evil_lol: ale w tym roku cud! Wyszedł :multi: i jest pyyyyszny :evil_lol: Jedyne co mam brudne w domu to psy :loveu: One zostaną nie zmienne :loveu: Postanowiłam im darować świąteczną kąpiel :lol: Jakoś nie widzę, żeby były za specjalnie wdzięczne :mad: Buahahha aaaa zapomniałam jeszcze w zyskach umieścić WIELKI POTĘŻNY GAR KAPUSTY Z GRZYBAMI próbowane, podkradane i narazie wszyscy żyją :niewiem: a tak się starałam :watpliwy: :diabloti: Dobra leeeecęęęęę dalej! Papapapa Moje zyski podobne i zjemy wszystko szybko bo jesteśmy obżartuchy :diabloti: Makowiec mamy z jabłkami i zawsze wychodzi ;) Piernik też mamy ;) I sernik :) I makowiec zawijany :) I fale dunaju :) Koniec świata :) Jutro zaczynam wyżerke :multi::multi::multi: Wesołych Świąt zyczę przewielkim psom i ich pańci :loveu: Quote
Basia&Safi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 no to smacznegooooooooooooooooooo :):):):):) Quote
Loona Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Gdyby nie to, że jestem po śniadanku (pierogi z kapustą i grzybami odsmażane na masiołku :loveu:) to bym zgłodniała, tyle tu dobroci :-o Zaraz trzeba się będzie ruszyć na spacer z psami, znaleźć miejsce na obiad :evil_lol: Quote
anea Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 co tu taka cisza ???? wszyscy przy stołach :) ja zaraz cos tam u siebie wstawie Quote
panienkabubu Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Olcha, w mojej galerii są moje zdjęcia :watpliwy: Quote
Loona Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Nio to świąteczny akcencik autorstwa mojego brata: Wesołych świąt :evil_lol: Quote
anea Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 wow fajny akcencik :) Olcha czemu sie nie odzywasz??? czemu cie nie ma??? wogole nikogo nie ma - chyba nalezy isc spac Quote
Loona Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 anea napisał(a):wow fajny akcencik :) Olcha czemu sie nie odzywasz??? czemu cie nie ma??? wogole nikogo nie ma - chyba nalezy isc spac Obżarły się wszystkie i śpią pod stołami :evil_lol: Quote
olcha Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 panienkabubu napisał(a):Bo ja lubię dużo pisać :p i myślę, że zapomnisz :diabloti: Olcha, taka kartka, to szczyt moich możliwości :placz: Wiesz, Ciebie ciągną mięsnie po sprzątaniu, mnie.. po spacerze z Benem :evil_lol: A ty na dziennikarstwie jesteś nie? :cool3: Pisz sobie pisz :p NIE ZAPOMNE! ...ale o czym?:roll: Pysia napisał(a):Moje zyski podobne i zjemy wszystko szybko bo jesteśmy obżartuchy :diabloti: Makowiec mamy z jabłkami i zawsze wychodzi ;) Piernik też mamy ;) I sernik :) I makowiec zawijany :) I fale dunaju :) Koniec świata :) Jutro zaczynam wyżerke :multi: Wesołych Świąt zyczę przewielkim psom i ich pańci :loveu: CO to fale dunaju? Ja własnie skończyłam wyżerkę pół godziny temu i umieram....:mdleje: basiulka22tychy napisał(a):no to smacznegooooooooooooooooooo :) Dziękuję! Wszystko było pyszne....nadal jest pyszne...i będzie pyszne jeszcze dłuuuuuuuuuuuuugo :roll: .... Loona napisał(a):Gdyby nie to, że jestem po śniadanku (pierogi z kapustą i grzybami odsmażane na masiołku :loveu:) to bym zgłodniała, tyle tu dobroci :-o Zaraz trzeba się będzie ruszyć na spacer z psami, znaleźć miejsce na obiad :evil_lol: Też były pierogi,tez odsmażane pychunia. Tym lepsze, że sama robiłam ;) anea napisał(a):co tu taka cisza ???? wszyscy przy stołach :) ja zaraz cos tam u siebie wstawie :eviltong: ja to już pod stołem pewnie byłam jak to pisałaś...z przeżarcia oczywiście :eviltong: Quote
Recommended Posts