Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olcha']
Ja to juz nawet nie mam co dzwonić do mojej fryzjerki :-( Jak mogłam zapomnieć :splat: ale byłam nawet nie dawno więc mówi się trudno.

Ahahha jak szybko dodałaś, że zdjęć nie będzie :evil_lol: A JA TO MUSIAŁAM PRZEZ CIEBIE WSTAWIAĆ! Dawaj zdjęcie! :mad: :mad: :mad: Migiem!

Obaiwam się, że to Era rozerwała by obu panów :roll:

A to jak nie pytasz o genezę to nie szukam :lol: :eviltong:

Hehehe, no trudno, trudno, trzeba bylo myslec o fryzjerze wczesniej :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti:

Co? przeze mnie? musialaś zdjecie wstawiac? czy ktos Ci kazal? no coooooooos Ty :diabloti: :diabloti: :diabloti: sama chciałaś wstawic, to wstawiłaś :diabloti: :diabloti: (dodam, ale po swietach, moze byc?:watpliwy:)

Era? rozerwala by obu panów? ło jesu, z niej to taka miniatura dobermana mowisz? :diabloti:

nie szukaj, bo az sie boje :evil_lol: wole zyc w nieswiadomosci :evil_lol: nie to co Cezary :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hoł hoł hoł, Merry Christmas ;D

Posted

[quote name='Juszes']noo i to jak :D A wiesz dziś bylam u moejej koleżanki i ona ma ratlerka i on do złudzenia przypominał eruśke :P (podobnie sie uśmeichal )

Ale Erunia ma bratów i siostrów :lol: A nie masz zdjęć?

[quote name='anea']

buhahaha padłam :) jak ja kocham Twoje psice

O następna co je kocha, ja to bym je na sajgonki przerobiła najchętniej :evil_lol:

[quote name='panienkabubu']Hehehe, no trudno, trudno, trzeba bylo myslec o fryzjerze wczesniej :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti:

Co? przeze mnie? musialaś zdjecie wstawiac? czy ktos Ci kazal? no coooooooos Ty :diabloti: :diabloti: :diabloti: sama chciałaś wstawic, to wstawiłaś :diabloti: :diabloti: (dodam, ale po swietach, moze byc?:watpliwy:)

Era? rozerwala by obu panów? ło jesu, z niej to taka miniatura dobermana mowisz? :diabloti:

nie szukaj, bo az sie boje :evil_lol: wole zyc w nieswiadomosci :evil_lol: nie to co Cezary :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hoł hoł hoł, Merry Christmas ;D

A Ty się znów rozpisałaś! Ja nie mam czasu! :evil_lol:

Dobrze, już dobrze, zdjęcia mogą byc ostatecznie po świętach i nie myśl, że zapomnę :diabloti:

[quote name='dbsst']czesc Ty której nawet nie lubie :eviltong:

I znów źle ulokowane uczucie :-( :diabloti:

[quote name='panienkabubu']

alez ja mam artystyczny talent ;D

Łaaaaaaaał powalający!

Jak wy robicie takie kartki??? :shake: Ja tak nie umiam :cool1:

Posted

Bilans zysków i strat:

Zyski:
-makowiec x 4 pyyyszotka sama robiłam o dziwo wyszedł
-keks sztuk 1
-piernik sztuk 1
-sernik sztuk jedna wielka porządna sztuka
-pierogi - milion
-uszka - 2 miliony
-barszcz - gar dla wojska z 2 województw
-mak na kluski z makiem - MNIAAAM!
-mięsiwa się pieką
-pasztet
-choinka ubrana stoi, a pod nią nagle masa prezentów się pojawiła :-o
-karpik w galarecie się robi
-jemioła obecna
-ZAPACH TAKI, ŻE AŻ WYKRĘCA :loveu:

Straty:
-nie czuje rąk i nóg - a właściwie czuje, aż za bardzo
-nie mogę nic znaleźć w tym porządku!
-psy siedzą po kątach i pomagać nie chcą :mad:
-jedna bombka zbita
-10 kilo do przodu :p (chociaż może to w zyskach powinno być :eviltong: )

WESOŁYCH ŚWIĄT!

Posted

olcha napisał(a):
Bilans zysków i strat:

Zyski:
-makowiec x 4 pyyyszotka sama robiłam o dziwo wyszedł
-keks sztuk 1
-piernik sztuk 1
-sernik sztuk jedna wielka porządna sztuka
-pierogi - milion
-uszka - 2 miliony
-barszcz - gar dla wojska z 2 województw
-mak na kluski z makiem - MNIAAAM!
-mięsiwa się pieką
-pasztet
-choinka ubrana stoi, a pod nią nagle masa prezentów się pojawiła :-o
-karpik w galarecie się robi
-jemioła obecna
-ZAPACH TAKI, ŻE AŻ WYKRĘCA :loveu:

Straty:
-nie czuje rąk i nóg - a właściwie czuje, aż za bardzo
-nie mogę nic znaleźć w tym porządku!
-psy siedzą po kątach i pomagać nie chcą :mad:
-jedna bombka zbita
-10 kilo do przodu :p (chociaż może to w zyskach powinno być :eviltong: )

WESOŁYCH ŚWIĄT!

już never ever dokuczania :(

ja mam bilans samych strat............
pierniczki tajna broń do zabijania
makowiec najlepszy materiał na spadochron wszeczasów :evil_lol:

bałagan jak 150

a od "próbowania" bigosu eksplodujemi bomba zegarowa za jakieś 5 minut w brzuchu :shake:

mogę wpaść doi Cie na wyżereczkę :cool3: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
już never ever dokuczania :(

ja mam bilans samych strat............
pierniczki tajna broń do zabijania
makowiec najlepszy materiał na spadochron wszeczasów :evil_lol:

bałagan jak 150

a od "próbowania" bigosu eksplodujemi bomba zegarowa za jakieś 5 minut w brzuchu :shake:

mogę wpaść doi Cie na wyżereczkę :cool3: :evil_lol:

BUahhahahahahaha

Zapraszam na wyżerkę...zaczynam się obawiać, że będziemy to jeszcze jedli w lutym :roll:

W tamtym roku to kapustę z grzybami z zamrażarki to chyba jeszcze w lmaju jedliśmy :roflt: :oops:

Pierników nie mam :-( bu.

Makowiec nam co roku wychodził jak mokry płaski placek :evil_lol: ale w tym roku cud! Wyszedł :multi: i jest pyyyyszny :evil_lol:

Jedyne co mam brudne w domu to psy :loveu: One zostaną nie zmienne :loveu: Postanowiłam im darować świąteczną kąpiel :lol: Jakoś nie widzę, żeby były za specjalnie wdzięczne :mad:

Buahahha aaaa zapomniałam jeszcze w zyskach umieścić WIELKI POTĘŻNY GAR KAPUSTY Z GRZYBAMI próbowane, podkradane i narazie wszyscy żyją :niewiem: a tak się starałam :watpliwy: :diabloti:

Dobra leeeecęęęęę dalej! Papapapa

Posted

Bosz... wpadłam w kompleksy :oops: Ale z Was kuchareczki, no, no, no... Ja nie ugotowałam nic, zero, null. No, ale na Wigilię i resztę świąt idziemy do moich rodziców i teściów, więc wałówę przyniesiemy do domu :multi:

Posted

jesli chodzi o kapuste z grzybami - to mam bigos (bleeeee) robi z zalozenia od razu na wielkanoc :) wiec najpierw wielki gar a potem od razu czesc do zamrazalnika :)

A tak wogole to uwazaj bo sie przepracujesz !!! ja juz skonczylam - tzn w mieszkaniu jeden wielki burdel :) ale mam nadzieje ze to zniknie bez mojej pomocy

a po świętach , ale jeszcze w tym roku, musimy sie zobaczyc!!!!

Posted

Behemot napisał(a):
Bosz... wpadłam w kompleksy :oops: Ale z Was kuchareczki, no, no, no... Ja nie ugotowałam nic, zero, null. No, ale na Wigilię i resztę świąt idziemy do moich rodziców i teściów, więc wałówę przyniesiemy do domu :multi:

Ahahhaa ja tam tylko część zrobiłam resztę moja mama i tata :evil_lol: :cool3: MniAM!

My będziemy rozdawać wałówki :lol:

anea napisał(a):
jesli chodzi o kapuste z grzybami - to mam bigos (bleeeee) robi z zalozenia od razu na wielkanoc :) wiec najpierw wielki gar a potem od razu czesc do zamrazalnika :)

A tak wogole to uwazaj bo sie przepracujesz !!! ja juz skonczylam - tzn w mieszkaniu jeden wielki burdel :) ale mam nadzieje ze to zniknie bez mojej pomocy

a po świętach , ale jeszcze w tym roku, musimy sie zobaczyc!!!!

Czemu bigos? Toż to z mięsem?

Ja już się przepracowałam, tak mnie mięśnie rąk i pleców ciągną :shocked!: :placz: zaaaa cooooo?

Musimy! Ciekawe czy nam się uda ;)

Posted

[quote name='olcha']
A Ty się znów rozpisałaś! Ja nie mam czasu! :evil_lol:

Dobrze, już dobrze, zdjęcia mogą byc ostatecznie po świętach i nie myśl, że zapomnę :diabloti:

Bo ja lubię dużo pisać :p
i myślę, że zapomnisz :diabloti:

Łaaaaaaaał powalający!

Jak wy robicie takie kartki??? :shake: Ja tak nie umiam :cool1:

Olcha, taka kartka, to szczyt moich możliwości :placz: :placz: :placz: :placz:

[quote name='olcha']Ja już się przepracowałam, tak mnie mięśnie rąk i pleców ciągną :shocked!: :placz: zaaaa cooooo?

Wiesz, Ciebie ciągną mięsnie po sprzątaniu, mnie.. po spacerze z Benem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
BUahhahahahahaha

Zapraszam na wyżerkę...zaczynam się obawiać, że będziemy to jeszcze jedli w lutym :roll:

W tamtym roku to kapustę z grzybami z zamrażarki to chyba jeszcze w lmaju jedliśmy :roflt: :oops:

Pierników nie mam :-( bu.

Makowiec nam co roku wychodził jak mokry płaski placek :evil_lol: ale w tym roku cud! Wyszedł :multi: i jest pyyyyszny :evil_lol:

Jedyne co mam brudne w domu to psy :loveu: One zostaną nie zmienne :loveu: Postanowiłam im darować świąteczną kąpiel :lol: Jakoś nie widzę, żeby były za specjalnie wdzięczne :mad:

Buahahha aaaa zapomniałam jeszcze w zyskach umieścić WIELKI POTĘŻNY GAR KAPUSTY Z GRZYBAMI próbowane, podkradane i narazie wszyscy żyją :niewiem: a tak się starałam :watpliwy: :diabloti:

Dobra leeeecęęęęę dalej! Papapapa

Moje zyski podobne i zjemy wszystko szybko bo jesteśmy obżartuchy :diabloti: Makowiec mamy z jabłkami i zawsze wychodzi ;) Piernik też mamy ;) I sernik :) I makowiec zawijany :) I fale dunaju :) Koniec świata :) Jutro zaczynam wyżerke :multi::multi::multi:
Wesołych Świąt zyczę przewielkim psom i ich pańci :loveu:

Posted

Gdyby nie to, że jestem po śniadanku (pierogi z kapustą i grzybami odsmażane na masiołku :loveu:) to bym zgłodniała, tyle tu dobroci :-o Zaraz trzeba się będzie ruszyć na spacer z psami, znaleźć miejsce na obiad :evil_lol:

Posted

anea napisał(a):
wow fajny akcencik :)

Olcha czemu sie nie odzywasz??? czemu cie nie ma??? wogole nikogo nie ma - chyba nalezy isc spac

Obżarły się wszystkie i śpią pod stołami :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Bo ja lubię dużo pisać :p
i myślę, że zapomnisz :diabloti:

Olcha, taka kartka, to szczyt moich możliwości :placz:

Wiesz, Ciebie ciągną mięsnie po sprzątaniu, mnie.. po spacerze z Benem :evil_lol:

A ty na dziennikarstwie jesteś nie? :cool3: Pisz sobie pisz :p
NIE ZAPOMNE! ...ale o czym?:roll:

Pysia napisał(a):
Moje zyski podobne i zjemy wszystko szybko bo jesteśmy obżartuchy :diabloti: Makowiec mamy z jabłkami i zawsze wychodzi ;) Piernik też mamy ;) I sernik :) I makowiec zawijany :) I fale dunaju :) Koniec świata :) Jutro zaczynam wyżerke :multi:
Wesołych Świąt zyczę przewielkim psom i ich pańci :loveu:

CO to fale dunaju?

Ja własnie skończyłam wyżerkę pół godziny temu i umieram....:mdleje:

basiulka22tychy napisał(a):
no to smacznegooooooooooooooooooo :)

Dziękuję! Wszystko było pyszne....nadal jest pyszne...i będzie pyszne jeszcze dłuuuuuuuuuuuuugo :roll: ....
Loona napisał(a):
Gdyby nie to, że jestem po śniadanku (pierogi z kapustą i grzybami odsmażane na masiołku :loveu:) to bym zgłodniała, tyle tu dobroci :-o Zaraz trzeba się będzie ruszyć na spacer z psami, znaleźć miejsce na obiad :evil_lol:

Też były pierogi,tez odsmażane pychunia. Tym lepsze, że sama robiłam ;)

anea napisał(a):
co tu taka cisza ???? wszyscy przy stołach :) ja zaraz cos tam u siebie wstawie

:eviltong: ja to już pod stołem pewnie byłam jak to pisałaś...z przeżarcia oczywiście :eviltong: