g_o_n_i_a Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Prosiakowe Noski? :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
olcha Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='Gosiek'] A tu mnie widać! :cool3: :eviltong: Pod koszem po lewej stronie z białą ręką. A to niebieskie z długimi czarnymi włosami to moja nosicielka Kalusia (dla której zabrakło nika :roll: ) [quote name='Gosiek'] I kolejna cziłka! Gosiek uwielbiam Cię! :multi: [quote name='PIKA'] I tu mnie też widać :oops: W szarym bezrękawniku obok mnie Kalusia (mozna się też dopatrzeć Tekili :eviltong: ) [quote name='PiotrekJ'] A tu większy kawałek moon light :evil_lol: [quote name='PiotrekJ'] I na koniec ode mnie filmik z malutkim Aslankiem :loveu: Quote
olcha Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Prosiakowe Noski? :evil_lol: :evil_lol: :loveu: No czyż nie ma prosiaczkowego różowego noska? I czy nie jest podobna do prosiaczka (z Kubusia Puchatka)?? hehehe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 I jeszcze jeden filmik z Aslankiem :loveu: Quote
olcha Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='PIKA']Chichuachua (ja za diabla nigdy nie wiem jak to się pisze :oops: ) Jeszcze nigdy z żadnej wystawy nie było tyle zdjęć cziłek ile z tej :multi: Quote
Teklunia Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='olcha']A tu mnie widać! :cool3: :eviltong: Pod koszem po lewej stronie z białą ręką. A to niebieskie z długimi czarnymi włosami to moja nosicielka Kalusia (dla której zabrakło nika :roll: ) I tu mnie też widać :oops: W szarym bezrękawniku obok mnie Kalusia (mozna się też dopatrzeć Tekili :eviltong: ) czekaj czekaj...pojde po lupe :eviltong: z wiekszego oddalenia sie nie dalo? :diabloti: Quote
olcha Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='Teklunia']czekaj czekaj...pojde po lupe :eviltong: z wiekszego oddalenia sie nie dalo? :diabloti: To najbliższe zbliżenie jakie mam :niewiem: :evil_lol: Quote
Kenduś Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 a dalsze można poprosić :diabloti: może będziesz bardziej widoczna :eviltong: Quote
Kenduś Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 moon_light napisał(a):Dzisiaj poznałam Tequile i jej panią ! :lol: MOZECIE MI ZAZDROSCIC:evil_lol: Mam kilka zdjęc malenstwa:lol:-wrzuce na wieczor. No i gdzie te zdjątka :mad: :placz: obiecanki cacanki głupiej Anecie radość... Quote
olcha Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Dalszych nie mam :niewiem: ale możecie sobie oddalić :eviltong: Era już po mnie przyszła z miną "chodź do łóżka wielki termoforze" Więc DOBRANOC :hand: Quote
moon_light Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Obiecanki moje spelniam :lol: i u panci na rekach: :cool3::cool3::cool3: mówie Wam ! Ona jest taaaaaaaaaaka malenka :loveu: Quote
olcha Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Hihihih ale ona przestraszona na tych zdjęciach (weźmy pod uwagę, że to koło dogów się działo :evil_lol: ). Szkoda, że nie wyszłaś ze mną na dwór biegała sobie szczęśliwa. Chciałyście bliższe oddalenie, więc macie bardzo bliskie zbliżenie mojej skromnej osoby :eviltong: Dzięki moon light! Quote
moon_light Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='olcha']Hihihih ale ona przestraszona na tych zdjęciach (weźmy pod uwagę, że to koło dogów się działo :evil_lol: ). Szkoda, że nie wyszłaś ze mną na dwór biegała sobie szczęśliwa. Chciałyście bliższe oddalenie, więc macie bardzo bliskie zbliżenie mojej skromnej osoby :eviltong: Dzięki moon light! No byla troszke przestraszona, w kolo stado dogów skacze, jakas obca baba ją maca, nic dziwnego ze jej sie srednio podobalo:cool3: Pozniej rozgladalam sie za wami, ale juz nie moglam znalezc:shake: Quote
olcha Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 No ja też! Poszłam Cię jeszcze szukać przy dogach ale kamień w wodę :niewiem: Tequila zazwyczaj jest przyjaźnie nastawiona do ludzi. Nie cierpi za to psów. Rzuciła się mała cholera na cavalierka! :smhair2: :lying: :mad: A masz jeszcze jakieś cziłałki :cool3: Bo gdzieś wyczytałam, że takowe posiadasz :cool3: Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='moon_light'] i u panci na rekach: :cool3::cool3::cool3:no tak... i Ty pewnie myslisz, ze teraz Cie lepiej widac niz na tamtych...? oj, Ty Ty :nono: Quote
olcha Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Teklunia napisał(a):no tak... i Ty pewnie myslisz, ze teraz Cie lepiej widac niz na tamtych...? oj, Ty Ty :nono: No jasne :evil_lol: Ja w życiu nie widziałam swojego obojczyka z takiej odległości (aż tak głowy nie skręcam) :evil_lol: Quote
olcha Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Więc przeklejam :p [quote name='moon_light'] Quote
olcha Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 HISTORIA PEWNEGO SZCZURKA KANAPOWEGO Jak tam wleźć? Era jak tam wejść? Weszłam! Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 olcha [IMG napisał(a):http://images1.fotosik.pl/48/nykragdpo05gkhsz.jpg Weszłam!a wyszlas, czy utknelas? ;) Quote
olcha Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 [quote name='Teklunia']a wyszlas, czy utknelas? ;) :eek: ZAAAAPOMNIAŁAM! IDĘ SPRAWDZIĆ! Quote
olcha Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 To przez ten czas co Tequila będzie krążyć w mojej kanapie wkleję zdjęcia Erki :p Oczywiście ze swoim rekwizytem: A teraz mój hiacynt (wklejałam go kilka stron temu) Quote
Patka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 boskie modlitwa do "kanapowej dziurki" :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Hej! :multi: Cudna Kruszynka. :iloveyou: Co tak słodko podnosi pycholek? :cool3: Erunia :angel: Quote
olcha Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 [quote name='Patka']boskie modlitwa do "kanapowej dziurki" :evil_lol: :lol: :lol: :lol: (na tym zdjęciu co prawda nie słychać ale ta modlitwa była wypiszczana) Quote
Recommended Posts