olcha Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 anea napisał(a):lojej jaki rzępolek :evil_lol: dziekuje, od razu mi sie morda smieje :calus: :calus: Ola uczymy sie do Wrocławia i Lublina??? Ja już chyba nie mam siły :-( Beata wyleciała, Rafał ledwo się trzyma, Ksenia powtarza rok....boję się.... idę spać. pa Quote
anea Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 mi sie wydaje ze mimo wszystko warto sprobowac... z kim ja bede mieszkac jak ty nie pojedziesz??? :) no nic zobaczymy... ja tez uciekam spac bo rano trzeba psice wyprowadzic :) Quote
Loona Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='olcha']FILM TUP TUP Pokazuje mi się "Nie odnaleziono pliku" :-( :-( A hałasowania też nie słyszę (to u mnie źle?) :-( Buldożer to z Eruni jest, w końcu taka syrenka :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 piatek 22 godzina 21 ARAB obowiązkowa Wigilija z motywem przewodnim kawowym :evil_lol: Quote
olcha Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='anea']mi sie wydaje ze mimo wszystko warto sprobowac... z kim ja bede mieszkac jak ty nie pojedziesz??? :) no nic zobaczymy... ja tez uciekam spac bo rano trzeba psice wyprowadzic :) Yhmmm warto warto...5 raz z rzędu...:roll: [quote name='Loona']No to obiecane zdjęcia Mikusi: Jaka kochana :loveu: i maleńka :loveu: Ile ona ma lat? Cudne ma umaszczenie, takie wilkowate :loveu: [quote name='Loona']Pokazuje mi się "Nie odnaleziono pliku" :-( :-( A hałasowania też nie słyszę (to u mnie źle?) :-( Buldożer to z Eruni jest, w końcu taka syrenka :evil_lol: Kurcze mi też :niewiem: cos się spsuło. Jutro popatrzę. [quote name='dbsst']piatek 22 godzina 21 ARAB obowiązkowa Wigilija z motywem przewodnim kawowym :evil_lol: 22?!?!?!?!?! no nieee przecież ja wtedy czasu nie będę mieć totalnie, jak ja już teraz nie mam :placz: Quote
Loona Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 olcha napisał(a):Jaka kochana :loveu: i maleńka :loveu: Ile ona ma lat? Cudne ma umaszczenie, takie wilkowate :loveu: No niestety ona pierwotnie była czarna :shake: posiwiała bidulka i zbrązowiała, ma 13 lat, więc myślę, że można jej wybaczyć, ale jest kochana i przytulaśna. Ciągle na kolanach chciałaby siedzieć i najlepiej żeby ją po gołym i pomarszczonym brzuchu głaskać :loveu: Quote
dbsst Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ja tez nie będe miała ale to ostatnie spotkanie w tym roku jak przyjdziesz to będziemy mogły mówić że poznałyśmy sie w zeszłym roku :cool3: tak na serio rozumiem Cie ale nie usprawiedliwiam i mam nadzieję, że bedziesz :mad: Quote
olcha Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Loona napisał(a):No niestety ona pierwotnie była czarna :shake: posiwiała bidulka i zbrązowiała, ma 13 lat, więc myślę, że można jej wybaczyć, ale jest kochana i przytulaśna. Ciągle na kolanach chciałaby siedzieć i najlepiej żeby ją po gołym i pomarszczonym brzuchu głaskać :loveu: Ooo to może i moja Erutka będzie mieć taki fajny kolorek kiedyś :cool3: Moja Era też taka przytulaśna...a dla obcych - pies morderca :evil_lol: Ma dwa oblicza :eviltong: Jak to gołym?? To kiedyś brzuszek znów jej wyłysieje jak za dobrych szczenięcych lat :cool3: :cool3: :cool3: ? Nigdy nie miałam starego psa :-( dbsst napisał(a):ja tez nie będe miała ale to ostatnie spotkanie w tym roku jak przyjdziesz to będziemy mogły mówić że poznałyśmy sie w zeszłym roku :cool3: tak na serio rozumiem Cie ale nie usprawiedliwiam i mam nadzieję, że bedziesz :mad: Niestety nie będzie mnie na 100% dodatkowy argument to taki, że nie jestem z Warszawy :shake: Oj i tak się znamy :eviltong: przez dogomanie :eviltong: AAaaaa i jeszcze mi się przypomniało, że mi mignęłaś na Warszawskiej wystawie :lol: Quote
olcha Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Ale mam teraz urwanie glowy, ale nawet mi się to podoba :cool3: Prezenty spakowane i porządnie schowane :evil_lol: , mięsiwa się robią :razz: zaczynam czuć święta...ale tak powoli :niewiem: Gdzie ten śnieg? Mam dla siostrzenicy pierwsze sanki! :motz: Quote
panienkabubu Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 olcha napisał(a):Ale mam teraz urwanie glowy, ale nawet mi się to podoba :cool3: Prezenty spakowane i porządnie schowane :evil_lol: , mięsiwa się robią :razz: zaczynam czuć święta...ale tak powoli :niewiem: Gdzie ten śnieg? Mam dla siostrzenicy pierwsze sanki! :motz: snieg wczoraj spadł i dzisiaj go już nie ma :) ale to może to i lepiej, spójrz na to przez pryzmat ekhm.. sucz swoich :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
olcha Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 panienkabubu napisał(a):snieg wczoraj spadł i dzisiaj go już nie ma :) ale to może to i lepiej, spójrz na to przez pryzmat ekhm.. sucz swoich :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: To niech spadnie tak, żebym nie musiała im kopać tuneli :eviltong: Ale niech spadnie! Na zewnątrz mam światełka na choince...jak to wygląda bez śniegu?? Ale jeszcze ma czas :razz: Quote
olcha Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Zdjęcie sprzed chwili: Era szykuje się do III wersji Shreka...pewnie nie zgadniecie w jakiej roli :evil_lol: Quote
Shikka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='olcha']Zdjęcie sprzed chwili: Era szykuje się do III wersji Shreka...pewnie nie zgadniecie w jakiej roli :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: na konkurs ta fota ;) I miejsce murowane :) Quote
panienkabubu Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='olcha']Zdjęcie sprzed chwili: Era szykuje się do III wersji Shreka...pewnie nie zgadniecie w jakiej roli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anea Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 zdjecie boskie :) a czemu cie na gg niema :( Quote
Behemot Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Olcha, a Ty masz pozwolenie na trzymania psa niebezpiecznej rasy?? :mad: :evil_lol: Quote
olcha Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='Shikka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: na konkurs ta fota ;) I miejsce murowane :) Ośmieliłam się ją wystawić ;) [quote name='panienkabubu']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='anea']zdjecie boskie :) a czemu cie na gg niema :( Jestem, tzn teraz coraz rzadziej :shake: im bliżej świąt tym rzadziej. [quote name='Behemot'] Olcha, a Ty masz pozwolenie na trzymania psa niebezpiecznej rasy?? :mad: :evil_lol: yyyyyyyy......ładną pogodę dzisiaj mamy :lol: Quote
Behemot Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 olcha napisał(a): yyyyyyyy......ładną pogodę dzisiaj mamy :lol: Oooo, kochana, ja tego tak nie zostawię!!! :mad: Trzymać w domu taką bazookę, co za nieodpowiedzialność :shake: :evil_lol: Quote
olcha Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Behemot napisał(a):Oooo, kochana, ja tego tak nie zostawię!!! :mad: Trzymać w domu taką bazookę, co za nieodpowiedzialność :shake: :evil_lol: :placz: :placz: :placz: Ja nie chciałam :placz: jak ją kupowałam to sprzedawca mówił, że to chomik będzie :placz: :splat: a ja mu tak wierzyłam :shake: Quote
Behemot Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 olcha napisał(a)::placz: :placz: :placz: Ja nie chciałam :placz: jak ją kupowałam to sprzedawca mówił, że to chomik będzie :placz: :splat: a ja mu tak wierzyłam :shake: Olcha, bój się Boga! Przecież Era nawet jako szczeniak musiała ważyć ze... 200 gramów :evil_lol: Taż to gołym okiem było widać, że wyrośnie z niej coś w rodzaju dog de bordeaux! :shake: Quote
olcha Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='Behemot']Olcha, bój się Boga! Przecież Era nawet jako szczeniak musiała ważyć ze... 200 gramów :evil_lol: Taż to gołym okiem było widać, że wyrośnie z niej coś w rodzaju dog de bordeaux! :shake: Pan mówił, że to taka nowa rasa :roll: :evil_lol: O taka była malunia chomikunia :evil_lol: Teraz propaguję gdzie mogę rasowy chomik = rodowodowy chomik :lol: Quote
anea Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Jakoś ciezko uwierzyc ze ten czarny potwor byl kiedys taki slodki :) PS:.uwaga uwaga wstawilam nowe zdjecia i filmy w MOJEJ galerii :) reklama za zgoda Olchy Quote
panienkabubu Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='olcha']Pan mówił, że to taka nowa rasa :roll: :evil_lol: O taka była malunia chomikunia :evil_lol: Teraz propaguję gdzie mogę rasowy chomik = rodowodowy chomik :lol: aaaaaaaaa tyci tyci tyci malenstwo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :santagri::tree1::x-mas: Wesołych Świąt :x-mas::tree1::santagri: Quote
Shikka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Boziu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jaki karaluszek był z Eruni :loveu::loveu::loveu::loveu: ( lubiła zagladać do kieliszka od małego, co?? ;) ) Tesz chcem taka ciupinkę... ;) Quote
Recommended Posts