Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

anea napisał(a):
lojej jaki rzępolek :evil_lol:

dziekuje, od razu mi sie morda smieje :calus: :calus:

Ola uczymy sie do Wrocławia i Lublina???

Ja już chyba nie mam siły :-( Beata wyleciała, Rafał ledwo się trzyma, Ksenia powtarza rok....boję się....

idę spać.

pa

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mi sie wydaje ze mimo wszystko warto sprobowac... z kim ja bede mieszkac jak ty nie pojedziesz??? :) no nic zobaczymy... ja tez uciekam spac bo rano trzeba psice wyprowadzic :)

Posted

[quote name='olcha']FILM TUP TUP
Pokazuje mi się "Nie odnaleziono pliku" :-( :-( A hałasowania też nie słyszę (to u mnie źle?) :-(

Buldożer to z Eruni jest, w końcu taka syrenka :evil_lol:

Posted

[quote name='anea']mi sie wydaje ze mimo wszystko warto sprobowac... z kim ja bede mieszkac jak ty nie pojedziesz??? :) no nic zobaczymy... ja tez uciekam spac bo rano trzeba psice wyprowadzic :)

Yhmmm warto warto...5 raz z rzędu...:roll:

[quote name='Loona']No to obiecane zdjęcia Mikusi:

Jaka kochana :loveu: i maleńka :loveu: Ile ona ma lat? Cudne ma umaszczenie, takie wilkowate :loveu:

[quote name='Loona']Pokazuje mi się "Nie odnaleziono pliku" :-( :-( A hałasowania też nie słyszę (to u mnie źle?) :-(

Buldożer to z Eruni jest, w końcu taka syrenka :evil_lol:

Kurcze mi też :niewiem: cos się spsuło. Jutro popatrzę.

[quote name='dbsst']piatek 22 godzina 21 ARAB obowiązkowa Wigilija z motywem przewodnim kawowym :evil_lol:

22?!?!?!?!?! no nieee przecież ja wtedy czasu nie będę mieć totalnie, jak ja już teraz nie mam :placz:

Posted

olcha napisał(a):
Jaka kochana :loveu: i maleńka :loveu: Ile ona ma lat? Cudne ma umaszczenie, takie wilkowate :loveu:

No niestety ona pierwotnie była czarna :shake: posiwiała bidulka i zbrązowiała, ma 13 lat, więc myślę, że można jej wybaczyć, ale jest kochana i przytulaśna. Ciągle na kolanach chciałaby siedzieć i najlepiej żeby ją po gołym i pomarszczonym brzuchu głaskać :loveu:

Posted

ja tez nie będe miała ale to ostatnie spotkanie w tym roku jak przyjdziesz to będziemy mogły mówić że poznałyśmy sie w zeszłym roku :cool3:

tak na serio rozumiem Cie ale nie usprawiedliwiam i mam nadzieję, że bedziesz :mad:

Posted

Loona napisał(a):
No niestety ona pierwotnie była czarna :shake: posiwiała bidulka i zbrązowiała, ma 13 lat, więc myślę, że można jej wybaczyć, ale jest kochana i przytulaśna. Ciągle na kolanach chciałaby siedzieć i najlepiej żeby ją po gołym i pomarszczonym brzuchu głaskać :loveu:

Ooo to może i moja Erutka będzie mieć taki fajny kolorek kiedyś :cool3: Moja Era też taka przytulaśna...a dla obcych - pies morderca :evil_lol: Ma dwa oblicza :eviltong:

Jak to gołym?? To kiedyś brzuszek znów jej wyłysieje jak za dobrych szczenięcych lat :cool3: :cool3: :cool3: ? Nigdy nie miałam starego psa :-(

dbsst napisał(a):
ja tez nie będe miała ale to ostatnie spotkanie w tym roku jak przyjdziesz to będziemy mogły mówić że poznałyśmy sie w zeszłym roku :cool3:

tak na serio rozumiem Cie ale nie usprawiedliwiam i mam nadzieję, że bedziesz :mad:

Niestety nie będzie mnie na 100% dodatkowy argument to taki, że nie jestem z Warszawy :shake:

Oj i tak się znamy :eviltong: przez dogomanie :eviltong: AAaaaa i jeszcze mi się przypomniało, że mi mignęłaś na Warszawskiej wystawie :lol:

Posted

Ale mam teraz urwanie glowy, ale nawet mi się to podoba :cool3:

Prezenty spakowane i porządnie schowane :evil_lol: , mięsiwa się robią :razz: zaczynam czuć święta...ale tak powoli :niewiem: Gdzie ten śnieg? Mam dla siostrzenicy pierwsze sanki! :motz:

Posted

olcha napisał(a):
Ale mam teraz urwanie glowy, ale nawet mi się to podoba :cool3:

Prezenty spakowane i porządnie schowane :evil_lol: , mięsiwa się robią :razz: zaczynam czuć święta...ale tak powoli :niewiem: Gdzie ten śnieg? Mam dla siostrzenicy pierwsze sanki! :motz:

snieg wczoraj spadł i dzisiaj go już nie ma :) ale to może to i lepiej, spójrz na to przez pryzmat ekhm.. sucz swoich :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

panienkabubu napisał(a):
snieg wczoraj spadł i dzisiaj go już nie ma :) ale to może to i lepiej, spójrz na to przez pryzmat ekhm.. sucz swoich :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

:diabloti: To niech spadnie tak, żebym nie musiała im kopać tuneli :eviltong: Ale niech spadnie! Na zewnątrz mam światełka na choince...jak to wygląda bez śniegu??

Ale jeszcze ma czas :razz:

Posted

[quote name='olcha']Zdjęcie sprzed chwili:

Era szykuje się do III wersji Shreka...pewnie nie zgadniecie w jakiej roli :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

na konkurs ta fota ;)
I miejsce murowane :)

Posted

[quote name='Shikka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

na konkurs ta fota ;)
I miejsce murowane :)

Ośmieliłam się ją wystawić ;)

[quote name='panienkabubu']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:eviltong: :eviltong: :eviltong:

[quote name='anea']zdjecie boskie :) a czemu cie na gg niema :(

Jestem, tzn teraz coraz rzadziej :shake: im bliżej świąt tym rzadziej.

[quote name='Behemot']

Olcha, a Ty masz pozwolenie na trzymania psa niebezpiecznej rasy?? :mad: :evil_lol:

yyyyyyyy......ładną pogodę dzisiaj mamy :lol:

Posted

olcha napisał(a):

yyyyyyyy......ładną pogodę dzisiaj mamy :lol:

Oooo, kochana, ja tego tak nie zostawię!!! :mad:
Trzymać w domu taką bazookę, co za nieodpowiedzialność :shake: :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Oooo, kochana, ja tego tak nie zostawię!!! :mad:
Trzymać w domu taką bazookę, co za nieodpowiedzialność :shake: :evil_lol:

:placz: :placz: :placz:

Ja nie chciałam :placz: jak ją kupowałam to sprzedawca mówił, że to chomik będzie :placz:

:splat: a ja mu tak wierzyłam :shake:

Posted

olcha napisał(a):
:placz: :placz: :placz:

Ja nie chciałam :placz: jak ją kupowałam to sprzedawca mówił, że to chomik będzie :placz:

:splat: a ja mu tak wierzyłam :shake:

Olcha, bój się Boga! Przecież Era nawet jako szczeniak musiała ważyć ze... 200 gramów :evil_lol: Taż to gołym okiem było widać, że wyrośnie z niej coś w rodzaju dog de bordeaux! :shake:

Posted

[quote name='Behemot']Olcha, bój się Boga! Przecież Era nawet jako szczeniak musiała ważyć ze... 200 gramów :evil_lol: Taż to gołym okiem było widać, że wyrośnie z niej coś w rodzaju dog de bordeaux! :shake:

Pan mówił, że to taka nowa rasa :roll: :evil_lol:

O taka była malunia chomikunia :evil_lol:

Teraz propaguję gdzie mogę rasowy chomik = rodowodowy chomik :lol:

Posted

Jakoś ciezko uwierzyc ze ten czarny potwor byl kiedys taki slodki :)

PS:.uwaga uwaga wstawilam nowe zdjecia i filmy w MOJEJ galerii :) reklama za zgoda Olchy

Posted

[quote name='olcha']Pan mówił, że to taka nowa rasa :roll: :evil_lol:

O taka była malunia chomikunia :evil_lol:

Teraz propaguję gdzie mogę rasowy chomik = rodowodowy chomik :lol:

aaaaaaaaa tyci tyci tyci malenstwo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:santagri::tree1::x-mas: Wesołych Świąt :x-mas::tree1::santagri:

Posted

Boziu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Jaki karaluszek był z Eruni :loveu::loveu::loveu::loveu:
( lubiła zagladać do kieliszka od małego, co?? ;) )
Tesz chcem taka ciupinkę... ;)