Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

moje filmiki juz tu wyldowaly (mowiac szczerze od poczatku chcialam je tu wstawic ale mialam nadzieje ze jak je wstawie u siebie to ktos sie tam pojawi...) to teraz wstawie jeszcze odkopane zdjecia białej panienki z jej drugiej wystawy (o ile sie nie myle) :)

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha skad ja to znam - w tym roku pierwszy dzień na plaży odkupiłam spaniem w kefirze i o mało co się nauczyłam lewitować tak mnie piekło wsio :shake:

:roflt: :turn-l: ale chociaż równo się spaliłaś? Bo my to we cztery, a właściwie trzy...miałyśmy na plecach różne wzorki :evil_lol:

Posted

[quote name='anea']moje filmiki juz tu wyldowaly (mowiac szczerze od poczatku chcialam je tu wstawic ale mialam nadzieje ze jak je wstawie u siebie to ktos sie tam pojawi...) to teraz wstawie jeszcze odkopane zdjecia białej panienki z jej drugiej wystawy (o ile sie nie myle) :)

Hahhaha spryciara ;) :lol:

Zgadza się to zdjęcia z drugiej i ostatniej wystawy :shake:

Jaka ona chuda na tych zdjęciach :-o

A na ostatnim wyglądam jak typowa blondi z cziłałką :diabloti:

DZIĘKI ANECIA! Jak jeszcze coś wygrzebiesz to się nie krępuj :cool3:

Posted

[quote name='olcha']:evil_lol:

ad 2 Ja też nie potrafie tego szczekania oduczyć :-( Nie daję rady...Era nie była taka zawzięta w szczekaniu :shake:

olcha ty sie ciesz, ja przez pol roku od wziecia gajka ze schroniska nie wiedziałam czy mam psa, bo nie szczekał :cool3: teraz juz jest jej łatwiej i jaka mi radosc sprawia, ze moj pies szczekac potrafi (to znaczy ze jest naprawde psem:evil_lol: )

ja sobie chyba cziłke zakupie kurna, pod pache i ide gdzie chce, moją to bym na barana musiała wrzucic :diabloti:

Posted

[quote name='alive']po co oni mnie tu przyprowadzili? przecież i tak wiadomo, że jestem najpiekniejsza :watpliwy:

:roflt: no jakbym słyszała jak to mówi :lol:

[quote name='agabass']super fotoski

:grins:

[quote name='Anza&Hacker']Fajne te maluchy są:razz:

fajne :eviltong:

[quote name='madzia18sosnowiec']olcha ty sie ciesz, ja przez pol roku od wziecia gajka ze schroniska nie wiedziałam czy mam psa, bo nie szczekał :cool3: teraz juz jest jej łatwiej i jaka mi radosc sprawia, ze moj pies szczekac potrafi (to znaczy ze jest naprawde psem:evil_lol: )

ja sobie chyba cziłke zakupie kurna, pod pache i ide gdzie chce, moją to bym na barana musiała wrzucic :diabloti:

Musimy się zamienić! :evil_lol:

Ja też kiedyś rozpaczałam, że Tekila nie szczeka :roll: tiaaaaa.....szkoda, że tak nie zostało :shake:

Heh małe rozmiary mają swoje plusy :cool3:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

ty olcha uważaj zeby ona sie kiedys w łeb nie mlasneła tym jezorem :eviltong:

A mogłaby sobie sama oczy myć :evil_lol:

[quote name='Behemot']Albo w sufit :evil_lol:

Sufity też by się przydało umyć :cool3:

Posted

[quote name='Juszes']

Ohh jakie piękne i SZCZERE uśmiechy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Uwielbiam jak jej się tak wara zawija :evil_lol: albo ucho :evil_lol:

:diabloti:

[quote name='madzia18sosnowiec']no patrz!to ja teraz wiem po co jej pies z takim jezykiem!:mad: :evil_lol:

:grins: ile sie naszukałam takieeeeej no mówie Ci! Pareset psów nie przeszło językowo-sufitowych testów :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):

:grins: ile sie naszukałam takieeeeej no mówie Ci! Pareset psów nie przeszło językowo-sufitowych testów :evil_lol:

Muchi Ci może latem łapać :evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']

Tak patrzę na to zdjęcie....i widzę ile Era ma siwiutkich włosów na bródce :shake:

Oj nie przejmuj się, sonia ma nie całe 1,5 roku i pysio też siwy :loveu:

Posted

Behemot napisał(a):
Oj nie przejmuj się, sonia ma nie całe 1,5 roku i pysio też siwy :loveu:

Tam od razu się przejmuję....powyrywam i już :evil_lol:

Tak mnie naszło...bo w niedzielę za TM udał się jamnisio mojej cioci lat 13 :-( właściwie pamiętam go od zawsze :-( i tak jakoś.....głupie myśli mam....

Posted

olcha napisał(a):
Tam od razu się przejmuję....powyrywam i już :evil_lol:

Tak mnie naszło...bo w niedzielę za TM udał się jamnisio mojej cioci lat 13 :-( właściwie pamiętam go od zawsze :-( i tak jakoś.....głupie myśli mam....

a ile ona ma lat? okolo 5 tak? eeee to jeszcze kupa zycia przed nia :loveu:

Posted

Behemot napisał(a):
a ile ona ma lat? okolo 5 tak? eeee to jeszcze kupa zycia przed nia :loveu:

:buzi: :buzi: :buzi: młodo wygląda nie? :eviltong: W styczniu kończy 9 latek :grins:

Posted

[quote name='olcha']:roflt: :turn-l: ale chociaż równo się spaliłaś? Bo my to we cztery, a właściwie trzy...miałyśmy na plecach różne wzorki :evil_lol:

ależ skąd równo! NIGDY jeszcze nie udało mi się równo opalić! N I G D Y!!!! :angryy:

bhahaha mina psychopaty :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ależ skąd równo! NIGDY jeszcze nie udało mi się równo opalić! N I G D Y!!!! :angryy:

bhahaha mina psychopaty :evil_lol:

:multi: Ahahha to nie tylko ja pierdoła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ustawiła się tak do zdjęcia, żeby większy cień na ścianę rzucać :diabloti:

Posted

Ostatnie fotelowe zdjęcia :grins: kto się cieszy? Bo tu już miałam aluzję, że co 5 zdjęć mogłam zmieniać narzutę na fotelu :evil_lol:

....a nieeee nie ostatnie :eviltong: ale się pies chociaż zmieni :evil_lol: