olcha Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hej babeczki spadaciee w doool, ciotka wyciąga, prosze jakies zdjecia :evil_lol: A bo dzisiaj postanowiłam w końcu wybrać się na zakupy :watpliwy: jak wyszłam z domu o 11 tak jestem dopiero teraz :watpliwy: kasa wydana do cna, a mam tylko jedną nową spódnicę :watpliwy: Zdjęcia zaraz wstawię sadystko :eviltong: [quote name='Shikka']Babecki!! Dawać cuś ciekawego :evil_lol: Uno momento mi amore :lol: [quote name='Loona']Koniec gadania o cyckach zboczuchy :evil_lol: Jeszcze Was jakaś komisja ds. etyki pogoni :mad: Zdjęcia dawać! :mad::mad::evil_lol: Może jacys przystojni panowie w tej komisji pracują? :evil_lol: :cool3: :evil_lol: :cool3: [quote name='Loona']Węża już widziałaś, bo zdjęcie wstawiałam: Miki nie znalazłam, w weekend postaram się obfocić i wstawić :evil_lol: a teraz kotek: Robione telefonem, więc jakość kiepska. Poniekąd widać kto korzysta z Figarowej budki :evil_lol: TaaaaK? widziałam już węża? W ogóle nie pamiętam :shake: W każdym razie jest cuuuuuudny! Ach jak ja uwielbiam tą gładkośc skóry :loveu: A co to za wąż? Chiba kotecka nie kotek? :cool3: Za kotami Ci ja nie przepadam, ale uwielbiam podziwiac ich piękno :loveu: cudne są. Quote
olcha Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Erunia chyba sobie robi powrót do dzieciństwa :mad: Jak pisałam poprzedniego posta to mi podłogę zgryzała :mad: Quote
olcha Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Era: Tekila nic Ci nie jest :shocked!: Sorryyyy nie chciałam tak mocno!!! :evil_lol: A taka moja staruszka była szczęśliwa po zabawie :loveu: A te widoczne ząbki to efekt podwiniętej wargi :evil_lol: Tak się wgryzała w Tekilę, że aż jej ślna wyschła :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Behemot Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='olcha'] :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Era tu wygląda jakby sobie czymś poliki wypchała :evil_lol: Quote
olcha Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Behemot napisał(a):Era tu wygląda jakby sobie czymś poliki wypchała :evil_lol: Więc mały quiz: a. sierścią Tekili b. powietrzem - potem gwizdała c. jedzeniem d. dostała skurczu mięśni żwaczowych od zabawy :evil_lol: Quote
Behemot Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 olcha napisał(a):Więc mały quiz: a. sierścią Tekili b. powietrzem - potem gwizdała c. jedzeniem d. dostała skurczu mięśni żwaczowych od zabawy :evil_lol: Stawiam na de :evil_lol: Quote
anushka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='olcha'] hahahahah ale ją w fotell ładnie wkomponowała Erka :mdrmed: :turn-l: :turn-l: :turn-l: a na drugiej focie wygląda jak wściekły nietoperz :siara: Quote
olcha Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='Behemot']Stawiam na de :evil_lol: :klacz: Wygrała Pani kuraka :evil_lol: [quote name='Ania-k']hahahahah ale ją w fotell ładnie wkomponowała Erka :mdrmed: :turn-l: :turn-l: :turn-l: a na drugiej focie wygląda jak wściekły nietoperz :siara: :lol: :lol: :lol: Kiedyyy ja ją szczepiłam :hmmmm: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='olcha']Oczywiście nie licząc tego :grins: ale to było dawno i nie prawda (filmy kręcone z rok temu? o jest dokładna data November 26 2005 ). http://www.zippyvideos.com/4640096632413976/mov03130/ http://www.zippyvideos.com/4640096632413976/mov03130/ Ale widać wyraźnie, że Era robi to z mega wściekłością, nie wiem czemu Tekila tego nie widziała :niewiem: haha aż taka mega wściekłość to nie była - mega wściekłość to jest wtedy, jak Luna rzuca się na Bola kiedy przypadkiem znajdą się przy jednej zabawce :angryy: [quote name='olcha'] Era: Tekila nic Ci nie jest :shocked!: Sorryyyy nie chciałam tak mocno!!! buuuahahahaahha no nie mogę jakie aparatki :evil_lol: Quote
olcha Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 malawaszka napisał(a):haha aż taka mega wściekłość to nie była - mega wściekłość to jest wtedy, jak Luna rzuca się na Bola kiedy przypadkiem znajdą się przy jednej zabawce :angryy: buuuahahahaahha no nie mogę jakie aparatki :evil_lol: Pamiętaj jeszcze parę miesięcy i wściekłość minie :eviltong: Powtarzaj sobie mantrę "Na drugie urodziny, na drugie urodziny, na drugie urodziny...." :evil_lol: hihihiih aparatki jak się patrzy :lol: Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='olcha']Cholibka ja takiej wymówki nie mam :watpliwy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Loona']Koniec gadania o cyckach zboczuchy :evil_lol: Jeszcze Was jakaś komisja ds. etyki pogoni :mad: Zdjęcia dawać! :mad::mad::evil_lol::crazyeye:tylko nie mów ze z LPRu jesteś REWELACJA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='olcha']:klacz: Wygrała Pani kuraka :evil_lol: :lol::lol::lol: Dlaczego akurat kuraka? :evil_lol: Zresztą może być i kurak, lubię bardzo :sabber: Quote
olcha Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye:tylko nie mów ze z LPRu jesteś REWELACJA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='Behemot']:lol::lol::lol: Dlaczego akurat kuraka? :evil_lol: Zresztą może być i kurak, lubię bardzo :sabber: Aaaa bo takaaa była nagrooda :evil_lol: i już :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:większego kółeczka nie było:evil_lol: Quote
Kenduś Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Era jest bowska :roflt: pies samowystarczalny :cool2: :eviltong: Quote
olcha Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:większego kółeczka nie było:evil_lol: Raz jej kupiłam małe to się wzięła i obraziła...jakis kompleks wielkości czy co? :niewiem: :diabloti: [quote name='Agga'] Aż się przeraziłam:cool3: ;) Era przesyła lizaki w nos [quote name='Kenduś']Era jest bowska :roflt: pies samowystarczalny :cool2: :eviltong: No co ja się będę wysilać i jej w kółko rzucać...lepiej psa wyszkolić żeby sam się bawił ;) ... ...ale pod koniec filmu widać, że zmierza w moją stronę :lol: Quote
olcha Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Dostałam właśnie stare filmiki :loveu: az się wzruszyłam. http://anea.wrzuta.pl/film/6T1pnEJVAp/ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PONIEWAŻ ANEA SIĘ UPOMNIAŁA, ŻE NIE NAPISAŁAM, ŻE FILMIKI SĄ OD NIEJ! WIĘC SIĘ POPRAWIAM! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zapraszam do jej galerii tam dodatkowo jest masa dożych fotek! o tu macie linka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2590518#post2590518 Quote
Behemot Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='olcha']Zapraszam na FILM! Soni bardzo podobał się ten film :lol: Nie wiem tylko, dlaczego oglądała ekran od drugiej strony :roll: :evil_lol: Quote
olcha Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Behemot napisał(a):Soni bardzo podobał się ten film :lol: Nie wiem tylko, dlaczego oglądała ekran od drugiej strony :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uwielbiam te nasze głuptoki :lol: Zaraz wklejam kolejne filmiki ukazujące prawdziwe oblicze Tekili :roll: :roll: :roll: Quote
olcha Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 http://anea.wrzuta.pl/film/gsyt3FfUhK/ :roll: aż wstyd wstawiać... http://anea.wrzuta.pl/film/rlEA0OlX5v/ błagam pomóżcie mi jakoś u niej to zwalczyć :-( ona tak szczeka aż jej sie piana na pysku zbiera....potrafi bite 2 h tak w kółko :-( Nie zwracanie uwagi nic nie daje...odwracanie uwagi również...smaczki olewa, piłkę olewa, mnie olewa....jest agresywna :-( jedyne co potrafi ją wyrwać z takiego szczeku....to taka drastyczna metoda jak widać na filmie :-( p.s. jeszcze dodam, że ona Tośkę znała z dnia poprzedniego :roll: cały dzień szczekała na nią...i następny też...a potem o dziwo zaczęły się bawić :stupid: http://anea.wrzuta.pl/film/6Gwal2azrJ/ ooo a tutaj jeszcze dodatkowo widać jak się Tekila frisbee boi....:-( to też moja wina :-( Quote
malawaszka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 http://anea.wrzuta.pl/film/6T1pnEJVAp/ Era jak się po angielsku wyniosła z pola zabawy :evil_lol: szczekania to ja Ci nie pomogę oduczyć :shake: :lol: a panny jakie roznegliżowane siem uczom o mienśniach :razz: :evil_lol: Quote
olcha Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='malawaszka']http://anea.wrzuta.pl/film/6T1pnEJVAp/ Era jak się po angielsku wyniosła z pola zabawy :evil_lol: szczekania to ja Ci nie pomogę oduczyć :shake: :lol: a panny jakie roznegliżowane siem uczom o mienśniach :razz: :evil_lol: ad 1 Łiihihih Era się nie wyniosła...Era czekała na odpoiwenią chwilę....żeby użreć...po co ma za Tośką biegać (wie, że nie wolno) jak może poczekać, aż ofiara sama do niej trafi :evil_lol: ad 2 Ja też nie potrafie tego szczekania oduczyć :-( Nie daję rady...Era nie była taka zawzięta w szczekaniu :shake: ad 3 :oops: :oops: :oops: wiesz jak to się potem skończyło....:oops: :oops: :oops: wyglądałyśmy jak buraki wieczorem! Nie było czuć, że aż tak piecze :shake: Quote
malawaszka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 olcha napisał(a):ad 3 :oops: :oops: :oops: wiesz jak to się potem skończyło....:oops: :oops: :oops: wyglądałyśmy jak buraki wieczorem! Nie było czuć, że aż tak piecze :shake: hahaha skad ja to znam - w tym roku pierwszy dzień na plaży odkupiłam spaniem w kefirze i o mało co się nauczyłam lewitować tak mnie piekło wsio :shake: Quote
Recommended Posts