olcha Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 łooooooch :evil_lol: syrenka chudzieńka :loveu: Era: daaaaaj buzi! Tekila: Never! :diabloti: Quote
Behemot Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Olcha, zglosiłam Erę do konkursu :evil_lol: Nie na zdjęcie miesiąca, ale nie powiem, do jakiego :evil_lol: Lataj po galeriach i szukaj :evil_lol: Quote
olcha Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Behemot napisał(a):Olcha, zglosiłam Erę do konkursu :evil_lol: Nie na zdjęcie miesiąca, ale nie powiem, do jakiego :evil_lol: Lataj po galeriach i szukaj :evil_lol: Strzelam na jakiś konkurs pt. "Strare ale jare" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No raz dwa gadaj gdzie moja Erunia wygrywa :evil_lol: jakaś miss mokrego bezpodkoszulka? Quote
Behemot Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 olcha napisał(a): No raz dwa gadaj gdzie moja Erunia wygrywa :evil_lol: jakaś miss mokrego bezpodkoszulka? Skąd wiedziałaś? :crazyeye: :evil_lol: Nie no, ma dziewczyna czym oddychać :evil_lol: Quote
olcha Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Behemot napisał(a):Skąd wiedziałaś? :crazyeye: :evil_lol: Nie no, ma dziewczyna czym oddychać :evil_lol: Strzeliłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: znam predyspozycje konkursowe Eruni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A potem wystarczyło wejśc w ostatnio pisane przez Ciebie posty :lol: :lol: :lol: i juuuż Quote
anea Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 coraz bardziej je lubie :) Ola gratuluje bawiących sie psów!!! - wreszcie Quote
olcha Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 [quote name='anea'] coraz bardziej je lubie :) Ola gratuluje bawiących sie psów!!! - wreszcie Ja jestem w niebowzięta :multi: :multi: :multi: Nareszcie po 2 latach się udało :multi: :multi: :multi: Era odżyła, Tekila jest szczęsliwsza :multi: :multi: :multi: :multi:A ja to już w ogóle :loveu: Quote
malawaszka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 olcha napisał(a):Co prawda jesli Ben wpadnie w szał zabawy :roflt: czy to jest wogóle możliwe??? :evil_lol: Beeeennn w szaaaleeee :evil_lol: GRATULUJĘ ZABAWOWYCH DZIEWCZYNEK :loveu: :multi: ahhh to znaczy, że moje mają jeszcze 5 miesięcy żeby się zacząć ze sobą bawić :evil_lol: JEST NADZIEJA!!!!! :multi: :evil_lol: Quote
olcha Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 malawaszka napisał(a)::roflt: czy to jest wogóle możliwe??? :evil_lol: Beeeennn w szaaaleeee :evil_lol: GRATULUJĘ ZABAWOWYCH DZIEWCZYNEK :loveu: :multi: ahhh to znaczy, że moje mają jeszcze 5 miesięcy żeby się zacząć ze sobą bawić :evil_lol: JEST NADZIEJA!!!!! :multi: :evil_lol: Buhahhaha rzeczywiście! Nie pomyślałam :evil_lol: Jest! Ja nie wierzyłam, że to kiedykolwiek nastąpi! A jednak! Tekila oficjalnie została przyjęta do stada :loveu: Quote
olcha Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Akuku buzi buzi :evil_lol: Jestem zachwycona ich codziennymi zabawami więc teraz będą tylko takie zdjęcia ;) Quote
Behemot Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 olcha napisał(a): Jestem zachwycona ich codziennymi zabawami więc teraz będą tylko takie zdjęcia ;) A co im się nagle tak odwidziało? :lol: Widok zgodnie bawiących się psiutków jest przesłodki :loveu: Quote
olcha Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Behemot napisał(a):A co im się nagle tak odwidziało? :lol: Widok zgodnie bawiących się psiutków jest przesłodki :loveu: No ja właśnie nie mam pojęcia co :niewiem: ale nie będę wnikać :loveu: :loveu: :loveu: Strasznie się cieszę, że zgoda w domu, atmosfera się oczyszcza :eviltong: Era już nie goni Tekili za zabawę... chociaż nie, jeszcze jej się zdarzy :mad: ale juz rzadziej. Moje marzenie żeby bawiły się ze sobą jedną zabawką, np. w przeciąganie...ale to chyba marzenie ściętej głowy :shake: Quote
Behemot Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='olcha']Moje marzenie żeby bawiły się ze sobą jedną zabawką, np. w przeciąganie...ale to chyba marzenie ściętej głowy :shake: E tam, nie wymagaj od nich zbyt wiele :cool3: Ale kto wie, kto wie... :loveu: Quote
olcha Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Oczywiście nie licząc tego :grins: ale to było dawno i nie prawda (filmy kręcone z rok temu? o jest dokładna data November 26 2005 ). http://www.zippyvideos.com/4640096632413976/mov03130/ http://www.zippyvideos.com/4640096632413976/mov03130/ Ale widać wyraźnie, że Era robi to z mega wściekłością, nie wiem czemu Tekila tego nie widziała :niewiem: Quote
olcha Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 [quote name='Behemot']E tam, nie wymagaj od nich zbyt wiele :cool3: Ale kto wie, kto wie... :loveu: Csii nie zapeszajmy :eviltong: :cool3: Quote
olcha Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']witam urocze cycatki:evil_lol: Witam Alę od jajcarskiej galerii :p Ale te cycatki to raczej do moich psów, czy raczej tak ogólnie razem z pańcią wzięte :evil_lol: ? Quote
Alicja Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='olcha']Witam Alę od jajcarskiej galerii :p Ale te cycatki to raczej do moich psów, czy raczej tak ogólnie razem z pańcią wzięte :evil_lol: ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja się od jajec odcinam ....tobie pozostawiam decyzję ;) Quote
olcha Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja się od jajec odcinam ....tobie pozostawiam decyzję ;) Hahah ja też się od cycatek odcinam :eviltong: Ja ich do jajcarskiej galerii nie wrzucałam :eviltong: Eee to ja tą decyzję sobie zostawię :eviltong: Quote
Alicja Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='olcha']Hahah ja też się od cycatek odcinam :eviltong: Ja ich do jajcarskiej galerii nie wrzucałam :eviltong: Eee to ja tą decyzję sobie zostawię :eviltong:ale ja sie od jajec odcinam ...bo ich nie mam / to miałam na mysli:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Quote
olcha Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ale ja sie od jajec odcinam ...bo ich nie mam / to miałam na mysli:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Cholibka ja takiej wymówki nie mam :watpliwy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 hej babeczki spadaciee w doool, ciotka wyciąga, prosze jakies zdjecia :evil_lol: Quote
Shikka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Babecki!! Dawać cuś ciekawego :evil_lol: Quote
Loona Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Koniec gadania o cyckach zboczuchy :evil_lol: Jeszcze Was jakaś komisja ds. etyki pogoni :mad: Zdjęcia dawać! :mad::mad::evil_lol: Quote
Loona Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='olcha']no jak to nie maaasz? Marsz po aparat! I pokazuj kopię Eruni :cool3: i węża :eviltong: te dwa okazy mnie najbardziej interesują ;) Węża już widziałaś, bo zdjęcie wstawiałam: Miki nie znalazłam, w weekend postaram się obfocić i wstawić :evil_lol: a teraz kotek: Robione telefonem, więc jakość kiepska. Poniekąd widać kto korzysta z Figarowej budki :evil_lol: Quote
Recommended Posts