Teklunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 olcha napisał(a):A oglądałaś w powiększeniu mszyce? :shocked!: toć to potwory som nie owadziki :eviltong:nawet je rozbieralam na czynniki pierwsze :diabloti: Quote
olcha Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Teklunia napisał(a):nawet je rozbieralam na czynniki pierwsze :diabloti: Tak czułam, że za tą miłością do owadziko robaczków coś się kryje!...:roll: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 olcha napisał(a):Tak czułam, że za tą miłością do owadziko robaczków coś się kryje!...:roll: :evil_lol:naukowa ciekawosc... dla dobra przyszlych pokolen ;) Quote
olcha Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Teklunia napisał(a):naukowa ciekawosc... dla dobra przyszlych pokolen ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I co mają w środku? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 olcha napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I co mają w środku? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:glownie jelito :lol: i nieduzo wiecej ;) Quote
olcha Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Idę sprawdzić :cool3: Tylko gdzie ja teraz mszycę znajdę? :shake: Ja tylko od zewnątrz oglądałam na trichinoskopie :cool3: więc były olbrzyyyyyymie i żywe :razz: Quote
anetta Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Serio takie pajaki masz w domu? :eek2::eek2::mdleje: http://images1.fotosik.pl/45/7lnjepqa8ophzehk.jpg Doskonaly pies do IPO :cool: Ta zacietosc, ta SILA :cool: :lol: http://republika.pl/chihuahua21/galeria/5-9-miesiecy/5-9-miesiecy-20.jpg Pies z 5 noga :scared: Czy TV juz powiadomiona?:razz: http://images4.fotosik.pl/9/bx4zhxb2e5qnnk4g.jpg Ona tutaj naprawde wyszla jak by byla wielkosci doga :cool1: Wspaniala perspektywa. http://pd.labfoto.pl/photos/p/d/8/d82e0a2a1a18a9fb256636156a09dc7f-948659.jpg Przegladajac zdjecia usmialam sie prawie do lez :lol: Quote
olcha Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 anetta bardzo cieszę się, że nas odiwedziłaś :multi: ] Serio mam takie pająki. Szkoda, że nie uchwyciłam go w stosunku do ręki...ale chyba rozumiesz czemu :-o Co do IPO to prędzej Era by się nadawała. Tekila zaraz puszcza, a Era czasem potrafi tak dłuuuuuuuugo trzymać. Gazeta "F..." wydrukuje to w przyszłym tygodniu :eviltong: Hahaha to zdjęcie nosi tytuł "brytan" :eviltong: Quote
olcha Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 BYłyśmy dzisiaj z Tequilą na wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim jako kibicki. Były aż 4 cziłki krótkowłose (w tym jeden piesek wystawiany :eviltong: ). Jak obrobię zdjęcia to wstawię. Ale są marne i bardzo mało :-( Mój aparat powinien znaleźć się na podłodze w kawałkach ale ponieważ mi go szkoda jeszcze go nie upuściłam :angryy: :angryy: :angryy: a powinnam! Quote
ilonka_hh_ Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 A ja nie moglam byc :( Szkoda. Czekam na zdjecia ;) Quote
moon_light Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Dzisiaj poznałam Tequile i jej panią ! :lol: MOZECIE MI ZAZDROSCIC:evil_lol: Mam kilka zdjęc malenstwa:lol:-wrzuce na wieczor. Quote
g_o_n_i_a Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Dzien dobry!! Zyczymy miłego weekendku! :p A czemu tak mało nowych fotek? :cool3: Czekam z niecierpliwością na te ze spotkanka. Jak się słodko przytula... :loveu: :loveu: Quote
Loona Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 olcha napisał(a):Mój aparat powinien znaleźć się na podłodze w kawałkach ale ponieważ mi go szkoda jeszcze go nie upuściłam :angryy: :angryy: :angryy: a powinnam! Nio co Ty, wtedy to już w ogóle nie było by zdjęć, a tak, to cosik widać :) i pająki też :) Quote
olcha Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Ze spotkanka niestety nie mam zdjęć :shake: A szkoda :shake: Bo moon light wydawała się fotogeniczna :eviltong: :cool3: Potem Cię szukałam przy dogach i nie znalazłam :shake: Przejlejam zdjęcia: Quote
olcha Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 STAWKA chihuahua na wystawie w Nowym Dworze Maz. 8.04.2006 FCI 218 - Chihuahua Długowłosy PSY Klasa młodzieży 1220. BINGO Peso z Mexico SUKI Klasa młodzieży 1221.ANIELKA z Garlicy Duchownej (FCi) 1222. F.B.I. Action Alet Klasa pośrednia 1223. ŻELIVKA z Ceske zeme Klasa otwarta 1224. ANAVA Favonius 1225. BABKA Maff-Staff FCI 218 - Chihuahua Krótkowłosy PSY Klasa szczeniąt 1226. TROY ALEKSANT Nostrdam Proszę o wybaczenie jakości zdjęć :placz: BINGO ANIELKA F.B.I. ŻELIVKA ANAVA? BABKA TROY (7 miesięcy) Quote
olcha Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 A teraz piesek który mi się strasznie podobaaaaał! ASLAN (3 miesiące) Pieski PER SEMPRE (nie wystawiane) Quote
olcha Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 A teraz najpiękniejsze suczki wystawy (nie wystawiane :eviltong: :eviltong: :eviltong: ) TEQUILA Świecące Gałki TEQUILA Dawaj Smaczka TEQUILA Prosiakowe Noski Quote
olcha Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 moon_light napisał(a):Dzisiaj poznałam Tequile i jej panią ! :lol: MOZECIE MI ZAZDROSCIC:evil_lol: Mam kilka zdjęc malenstwa:lol:-wrzuce na wieczor. :multi: :multi: :multi: Nareszcie ktoś ma jakieś zdjęcia Tequili. Ja jej zrobiłam dosłownie kilka nigdy na własnego psa nie mam czasu :eviltong: Quote
olcha Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Loona napisał(a):Nio co Ty, wtedy to już w ogóle nie było by zdjęć, a tak, to cosik widać :) i pająki też :) Mój aparat nie dość, że się zastanawia nad jednym zdjeciem około 15 sekund to jeszcze jak się jednak zdecyduje zrobić to wychodzi rozmazane, więc trzeba czekać kolejne 15 sekund itd. aż w końcu piesek schodzi z ringu :angryy: :angryy: :angryy: Quote
olcha Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='Gracjana'][url]http://i29.photobucket.com/albums/c290/sandra_ikje/000_0607.jpg[/utl] :cool3: :cool3: :cool3: Quote
olcha Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='Kalusia']czesc wszystkim!! :) jako że olcha wystawiła juz moej zdjecie (ten brazowo niebieski tułów słóżacy za stojak dla tequili to ja 8) )to tez sie wypowiem... co do tych zdjeć to na serio aparat do... niczego wiem z autopsji, a zdjeć z dzisiaj to w ogóle jakos mało (jak na mozliwości olki), na ostatniej wystawie robiłysmy zdjecia na dwa aparaty; na dzieńdobry dostałam aparat do reki i polecenie robienia zdjec wsyztkiemu co sie rusza :lol: sporo tych zdjec wtedy było...:lol: Moja nosicielka się odezwała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 byłaś w NDM???????? czemu nie mówiłaś ze bedziesz? :mad: buuuuuu ja byłam godzinkę... od 11 do trochę po 12 :cool1: i głównie przy dofach i niufkach :cool1: Quote
olcha Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Ja byłam od 11 do mniej więcej 13 :placz: Pozwolę sobie przekleić Twoje zdjęcie (gdybyś miała więcej cziłałek to poproszę): [quote name='Gosiek'] Quote
olcha Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='PiotrekJ'] A to to kawałek moon light :eviltong: Quote
olcha Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='Gosiek'] O proszę, a ten o to Pan zakazał mi robić mu zdjęcia :p :eviltong: Quote
Recommended Posts