panienkabubu Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='olcha']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Nie mogłam się powstrzymać :turn-l: zdjęcie sprzed chwili :evil_lol: buahahahahahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='olcha']Szama se bendem oglondadź :obrazic: nicz wam nie fsztawie :obrazic: . Olcha, nie bądź dziecko :evil_lol: :evil_lol: przecież noc była, to kto miał oglądać :evil_lol: :evil_lol: w nocy się przecież.. śpi :p [quote name='alive'] uuuu jakie przerażające zęby!!!! :crazyeye: Tequlia usmiecha się tak jak się cieszy??? jak to jest uśmiech, to ja jestem czarownica :diabloti: Quote
olcha Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='alive'] uuuu jakie przerażające zęby!!!! :crazyeye: Tequlia usmiecha się tak jak się cieszy??? hhihhihihi aż takie przerażające? :lol: Tak. Zawsze rozdaje wszystkim takie uśmiechy jak się cieszy na czyjś widok. W tym wypadku była to moja przyjaciółka. [quote name='Shikka']To jest piekny, szczery usmiech :) :loveu::loveu::loveu: :klacz: NOOooo nareszcie ktoś kto widzi to samo co ja :multi: :lol: [quote name='panienkabubu']buahahahahahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Olcha, nie bądź dziecko :evil_lol: :evil_lol: przecież noc była, to kto miał oglądać :evil_lol: :evil_lol: w nocy się przecież.. śpi :p jak to jest uśmiech, to ja jestem czarownica :diabloti: ad. 1 :lol: ad. 2 Taaaaak? noooc? to co ja wtedy piłam, że nie zauwazyłam? :hmmmm: ad. 3 Więc jesteś czarownica :turn-l: Quote
olcha Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Wpadłam na pomysł przywiązania myszki do szafy :evil_lol: (po co się męczyć?)...tylko patrzyłam kiedy szafa pojedzie za Tekilą ;) Quote
cuciola Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 haha Tekilka zawsze takie grozne miny robi ze nie wiadomo czy to faktycznie niby te NIEGROZNE MALUTKIE PIESKI :D Quote
panienkabubu Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 olcha napisał(a): Wpadłam na pomysł przywiązania myszki do szafy :evil_lol: (po co się męczyć?)...tylko patrzyłam kiedy szafa pojedzie za Tekilą ;) leeeeeeeeeeeeeeeeeń:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
olcha Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 cuciola napisał(a):haha Tekilka zawsze takie grozne miny robi ze nie wiadomo czy to faktycznie niby te NIEGROZNE MALUTKIE PIESKI :D :lol: ;) W domu Tekila jest "przytulanką" natomiast gdy tylko przekracza próg na dwór to zamienia się w małą maszynkę do mielenia uszu swoim jazgotem :grins: to tyle reklamy mojej szuńci :loveu: Quote
olcha Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='panienkabubu']leeeeeeeeeeeeeeeeeń:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: To ja! Quote
olcha Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Tekila: nuuudno tak się z szafą przeciągać :shake: i tak wiadomo, że w końcu wygram :shake: Tekila: :PROXY5: Zacznę się wieszać to się pańcia jednak ze mną znów zmierzy :evil_lol: Quote
moon_light Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 olcha napisał(a): Tekila: :PROXY5: Zacznę się wieszać to się pańcia jednak ze mną znów zmierzy :evil_lol: ahahahahahha biedny pies :roll: nasle na Ciebie Toz, odbiora Tq, a ja bede wiodla spokojne zycie z 3 kurduplami i dogiem:loveu: Quote
panienkabubu Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 moon_light napisał(a):ahahahahahha biedny pies :roll: nasle na Ciebie Toz, odbiora Tq, a ja bede wiodla spokojne zycie z 3 kurduplami i dogiem:loveu: hahahahaha :evil_lol: jaka przebiegła :evil_lol: Quote
anea Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ja pomysł z wiesznaiem myszki przetestowalam na drzwich :) zabawa była przednia szczególnie gdy puszczona myszka sie za drzwi chowała :) trzeba było widziec mine toski... ale teraz chyba sznureczek od myszki nie wytrzymal by zabawy - silne mi to bydle urosło. Cały czas jestem pod wrażeniem uchwyconego na zdjeicu "uśmiechu" tekili :) Ps Toska dzisiaj roziwazala ten sznur z pedeegri.... zdolnego mam psa Quote
olcha Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='moon_light']ahahahahahha biedny pies :roll: nasle na Ciebie Toz, odbiora Tq, a ja bede wiodla spokojne zycie z 3 kurduplami i dogiem:loveu: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: A sem dzwwwwoń! Idę kopać z psicami fose dookoła domu :evil_lol: Jak to dogiem :cool3: :cool3: :cool3: Już maaasz?????????????? [quote name='panienkabubu']hahahahaha :evil_lol: jaka przebiegła :evil_lol: :mad: :mad: :mad: Ty się nie ciesz z jej pomysłów tylko bierz Bena i pomóż kopać :lol: [quote name='anea']Ja pomysł z wiesznaiem myszki przetestowalam na drzwich :) zabawa była przednia szczególnie gdy puszczona myszka sie za drzwi chowała :) trzeba było widziec mine toski... ale teraz chyba sznureczek od myszki nie wytrzymal by zabawy - silne mi to bydle urosło. Cały czas jestem pod wrażeniem uchwyconego na zdjeicu "uśmiechu" tekili :) Ps Toska dzisiaj roziwazala ten sznur z pedeegri.... zdolnego mam psa No ja właśnie ten pomysł od Ciebie pośrednio zaczerpnęłam :grins: No własnie Tekci też się za szafą chowała i miałyśmy obie ubaw :eviltong: No cooo Ty! Tekila nie dała rady urwać to Tośka też :diabloti: ;) ;) ;) Uśmiech jest the best!!!!!!! Quote
alive Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 olcha napisał(a): Tak. Zawsze rozdaje wszystkim takie uśmiechy jak się cieszy na czyjś widok. W tym wypadku była to moja przyjaciółka. moja Chili tż się tak ślicznie uśmiecha jak się z czegoś bardzo cieszy albo jak się wstydzi :) zawsze jak się rano budzą i przychodzą do nas do łóżka to Chilunia wita nas uśmiechem!! :loveu: szkoda, ż jeszcze nie udało mi się go uchywcić na zdjęciu :( Quote
olcha Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 alive napisał(a):moja Chili tż się tak ślicznie uśmiecha jak się z czegoś bardzo cieszy albo jak się wstydzi :) zawsze jak się rano budzą i przychodzą do nas do łóżka to Chilunia wita nas uśmiechem!! :loveu: szkoda, ż jeszcze nie udało mi się go uchywcić na zdjęciu :( :multi: Noo dokładnie w tych samych sytuacjach Tekilka się uśmiecha :loveu: :loveu: :loveu: Uzbrój się w cierpliwość mi się udało dopiero po 2 latach! Moja Era też się tak uśmiecha (chociaż mniej promiennie), ma 9 lat a nadal tego wydarzenia nie udało mi się uwiecznić :placz: Quote
olcha Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Ale ona ma te łapencje gibkie :shocked!: Te białe kudły wbite w dywan na stałe to jej :angryy: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='olcha'] hahahahahahhhahaah nie wierze własnym oczom, mezczyzni sie chyba za nią nie oglądają, jak ma takie krzywe nogi :eviltong: ps. jest słodziasta:loveu: Quote
olcha Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahahahahahhhahaah nie wierze własnym oczom, mezczyzni sie chyba za nią nie oglądają, jak ma takie krzywe nogi :eviltong: ps. jest słodziasta:loveu: I dobrze! ano jest...na swój sposób :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='olcha']I dobrze! ano jest...na swój sposób :eviltong: ojjj nooo to był taki komplement, ja sie czuje prawie jak jej matka, tez mam krzywe nogi :eviltong: Quote
olcha Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ojjj nooo to był taki komplement, ja sie czuje prawie jak jej matka, tez mam krzywe nogi :eviltong: Ja tym wałem na tych "mężczyzn" wokół niej wyma****ę! A nie na Ciebie :eviltong: że ma krzywe nogi to od dawna wiadomo :lol: Pookaaaa? Quote
olcha Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Duuuchiii :ghost_2: T: Paaaaaańciuuuu wieeeszam sieeeeeeeee! Quote
olcha Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Behemot'] Tequilla ma aurę! :lol: :lol: :lol: maaa Quote
olcha Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Nie mogłam się znów powstrzymać i zrobiłam wam zbliżenie BOSKIEGO UŚMIECHU! :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAA nie moge sie powstrzymać i tez Ci coś wstawie :lol: siostre blizniaczke :p plooosim :evil_lol: ma tylko troche mniej zębów, ale tak jest ok :p Quote
olcha Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] AAAAAAAAAAAAAAAAAAA nie moge sie powstrzymać i tez Ci coś wstawie :lol: siostre blizniaczke :p plooosim :evil_lol: ma tylko troche mniej zębów, ale tak jest ok :p :turn-l: a ona też się tu uśmiecha? Czy się wścieka? A mnie czeka (a własciwie Tekile) po nowym roku wyrywanie ząbków :-( Quote
Recommended Posts