Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

[quote name='olcha']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Nie mogłam się powstrzymać :turn-l: zdjęcie sprzed chwili :evil_lol:

buahahahahahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='olcha']Szama se bendem oglondadź :obrazic: nicz wam nie fsztawie :obrazic:
.

Olcha, nie bądź dziecko :evil_lol: :evil_lol: przecież noc była, to kto miał oglądać :evil_lol: :evil_lol:
w nocy się przecież.. śpi :p

[quote name='alive']

uuuu jakie przerażające zęby!!!! :crazyeye:

Tequlia usmiecha się tak jak się cieszy???

jak to jest uśmiech, to ja jestem czarownica :diabloti:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='alive']

uuuu jakie przerażające zęby!!!! :crazyeye:

Tequlia usmiecha się tak jak się cieszy???

hhihhihihi aż takie przerażające? :lol:

Tak. Zawsze rozdaje wszystkim takie uśmiechy jak się cieszy na czyjś widok. W tym wypadku była to moja przyjaciółka.

[quote name='Shikka']To jest piekny, szczery usmiech :) :loveu::loveu::loveu:

:klacz: NOOooo nareszcie ktoś kto widzi to samo co ja :multi: :lol:

[quote name='panienkabubu']buahahahahahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Olcha, nie bądź dziecko :evil_lol: :evil_lol: przecież noc była, to kto miał oglądać :evil_lol: :evil_lol:
w nocy się przecież.. śpi :p

jak to jest uśmiech, to ja jestem czarownica :diabloti:

ad. 1 :lol:
ad. 2 Taaaaak? noooc? to co ja wtedy piłam, że nie zauwazyłam? :hmmmm:
ad. 3 Więc jesteś czarownica :turn-l:

Posted

olcha napisał(a):

Wpadłam na pomysł przywiązania myszki do szafy :evil_lol: (po co się męczyć?)...tylko patrzyłam kiedy szafa pojedzie za Tekilą ;)

leeeeeeeeeeeeeeeeeń:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

cuciola napisał(a):
haha Tekilka zawsze takie grozne miny robi ze nie wiadomo czy to faktycznie niby te NIEGROZNE MALUTKIE PIESKI :D

:lol: ;)

W domu Tekila jest "przytulanką" natomiast gdy tylko przekracza próg na dwór to zamienia się w małą maszynkę do mielenia uszu swoim jazgotem :grins: to tyle reklamy mojej szuńci :loveu:

Posted

Tekila: nuuudno tak się z szafą przeciągać :shake: i tak wiadomo, że w końcu wygram :shake:

Tekila: :PROXY5: Zacznę się wieszać to się pańcia jednak ze mną znów zmierzy :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):

Tekila: :PROXY5: Zacznę się wieszać to się pańcia jednak ze mną znów zmierzy :evil_lol:

ahahahahahha biedny pies :roll: nasle na Ciebie Toz, odbiora Tq, a ja bede wiodla spokojne zycie z 3 kurduplami i dogiem:loveu:

Posted

Ja pomysł z wiesznaiem myszki przetestowalam na drzwich :) zabawa była przednia szczególnie gdy puszczona myszka sie za drzwi chowała :) trzeba było widziec mine toski... ale teraz chyba sznureczek od myszki nie wytrzymal by zabawy - silne mi to bydle urosło.

Cały czas jestem pod wrażeniem uchwyconego na zdjeicu "uśmiechu" tekili :)

Ps Toska dzisiaj roziwazala ten sznur z pedeegri.... zdolnego mam psa

Posted

[quote name='moon_light']ahahahahahha biedny pies :roll: nasle na Ciebie Toz, odbiora Tq, a ja bede wiodla spokojne zycie z 3 kurduplami i dogiem:loveu:

:chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:
A sem dzwwwwoń! Idę kopać z psicami fose dookoła domu :evil_lol:

Jak to dogiem :cool3: :cool3: :cool3: Już maaasz??????????????

[quote name='panienkabubu']hahahahaha :evil_lol:
jaka przebiegła :evil_lol:

:mad: :mad: :mad: Ty się nie ciesz z jej pomysłów tylko bierz Bena i pomóż kopać :lol:

[quote name='anea']Ja pomysł z wiesznaiem myszki przetestowalam na drzwich :) zabawa była przednia szczególnie gdy puszczona myszka sie za drzwi chowała :) trzeba było widziec mine toski... ale teraz chyba sznureczek od myszki nie wytrzymal by zabawy - silne mi to bydle urosło.

Cały czas jestem pod wrażeniem uchwyconego na zdjeicu "uśmiechu" tekili :)

Ps Toska dzisiaj roziwazala ten sznur z pedeegri.... zdolnego mam psa

No ja właśnie ten pomysł od Ciebie pośrednio zaczerpnęłam :grins:
No własnie Tekci też się za szafą chowała i miałyśmy obie ubaw :eviltong:

No cooo Ty! Tekila nie dała rady urwać to Tośka też :diabloti: ;) ;) ;)

Uśmiech jest the best!!!!!!!

Posted

olcha napisał(a):

Tak. Zawsze rozdaje wszystkim takie uśmiechy jak się cieszy na czyjś widok. W tym wypadku była to moja przyjaciółka.

moja Chili tż się tak ślicznie uśmiecha jak się z czegoś bardzo cieszy albo jak się wstydzi :) zawsze jak się rano budzą i przychodzą do nas do łóżka to Chilunia wita nas uśmiechem!! :loveu:
szkoda, ż jeszcze nie udało mi się go uchywcić na zdjęciu :(

Posted

alive napisał(a):
moja Chili tż się tak ślicznie uśmiecha jak się z czegoś bardzo cieszy albo jak się wstydzi :) zawsze jak się rano budzą i przychodzą do nas do łóżka to Chilunia wita nas uśmiechem!! :loveu:
szkoda, ż jeszcze nie udało mi się go uchywcić na zdjęciu :(

:multi: Noo dokładnie w tych samych sytuacjach Tekilka się uśmiecha :loveu: :loveu: :loveu:

Uzbrój się w cierpliwość mi się udało dopiero po 2 latach! Moja Era też się tak uśmiecha (chociaż mniej promiennie), ma 9 lat a nadal tego wydarzenia nie udało mi się uwiecznić :placz:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hahahahahahhhahaah nie wierze własnym oczom, mezczyzni sie chyba za nią nie oglądają, jak ma takie krzywe nogi :eviltong:
ps. jest słodziasta:loveu:

I dobrze!

ano jest...na swój sposób :eviltong:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
ojjj nooo to był taki komplement, ja sie czuje prawie jak jej matka, tez mam krzywe nogi :eviltong:

Ja tym wałem na tych "mężczyzn" wokół niej wyma****ę! A nie na Ciebie :eviltong: że ma krzywe nogi to od dawna wiadomo :lol:

Pookaaaa?

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA nie moge sie powstrzymać i tez Ci coś wstawie :lol: siostre blizniaczke :p

plooosim :evil_lol: ma tylko troche mniej zębów, ale tak jest ok :p

:turn-l: a ona też się tu uśmiecha? Czy się wścieka?

A mnie czeka (a własciwie Tekile) po nowym roku wyrywanie ząbków :-(