olcha Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 MECZ SIĘ ZACZĄŁ! :Poland: :Poland: :Poland: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :laola: Quote
olcha Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 no i pierwszy set przegrany :roll: OOOooj tam. I tak już mamy srebro :cool3: Quote
olcha Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 No i drugi set przegrany :roll: NADAL TRZYMAM KCIUKI! Quote
olcha Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='APSA']Punia zaczęła w wieku około 4 lat, po roku bycia u mnie. Sabę szkoliłam od początku, czyli odkąd miała 9 miesięcy. Przez rok korzystałam tylko z podanej strony + drugiej podobnej, potem zapisałam się na listę kliker na yahoo. Szeroko rozumianych sztuczek uczę sama w domu :). (chodzimy też na zajęcia agility i okazjonalnie z Sabą na frisbee) :multi: Super! Od dziś jesteś moim guru :lol: Tekila niestety jest agresywna w stosunku do innych psów (chociaż robi postępy :multi: ), a Erunia staruszka najchętniej by cały dzień przespała ;) (więc generalnie jakiekolwiek spotkania grupowe odpadają :-( ) Wczytam się porządnie w tą stronkę :cool3: :cool3: :cool3: NASI PRZEGRALI :placz: ALE MAMY SREBRO!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
panienkabubu Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='olcha']MECZ SIĘ ZACZĄŁ! :Poland: :Poland: :Poland: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :laola: [quote name='olcha']no i pierwszy set przegrany :roll: OOOooj tam. I tak już mamy srebro :cool3: [quote name='olcha']No i drugi set przegrany :roll: NADAL TRZYMAM KCIUKI! no i mamy srebro :cool3: Quote
Loona Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ola, co Ty tu, psy sprzątać uczysz, już tylko komputer i komputer :evil_lol: Nawet się sprzątać nie chce :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Loona napisał(a):Ola, co Ty tu, psy sprzątać uczysz, już tylko komputer i komputer :evil_lol: Nawet się sprzątać nie chce :evil_lol: i zdjęc tez sie leniowi robic nie kceee :mad: :eviltong: Quote
olcha Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 panienkabubu napisał(a):no i mamy srebro :cool3: ANO MAMY! :laola: Loona napisał(a):Ola, co Ty tu, psy sprzątać uczysz, już tylko komputer i komputer :evil_lol: Nawet się sprzątać nie chce :evil_lol: Hihihihih ona mądra jest i udaje, że nie kuma o co mi chodzi :lol: madzia18sosnowiec napisał(a):i zdjęc tez sie leniowi robic nie kceee :mad: :eviltong: A kceeeee właśnie im sesje zrobiłam :eviltong: ale kiedy obrobię....to już nie wiem :diabloti: Quote
olcha Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Tak Tekila się zachowuje jak ktoś do mnie przyjeżdża :lol: -WSZYSTKO LIŻE :angryy: ;) -I ROZSYŁA "PIĘKNE" UŚMIECHY :loveu: :lol: -jest generalnie namolna ze swoją wielką miłością do całego świata to też jest uśmiech jakby się ktoś nie dopatrzył :p Quote
Behemot Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Maleńkie wampirzątko :loveu: Olcha, Ty się nie boisz, że ona Ci którejś nocy przegryzie tętnicę szyjną? :diabloti: Quote
olcha Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='Behemot'] Maleńkie wampirzątko :loveu: Olcha, Ty się nie boisz, że ona Ci którejś nocy przegryzie tętnicę szyjną? :diabloti: BUhahahhahaah TEKILA? buahaha ona się prędzej do niej....doliże :roflt: Quote
anea Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaa wreszcie udało ci sie uchwycic ten "piękny" uśmiech!!! :) Quote
olcha Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 anea napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaa wreszcie udało ci sie uchwycic ten "piękny" uśmiech!!! :) Dobrze, że nikt wam nie opowie i nie zdradzi jak się darłam :oops: "NARESZCIE PO 2 LATACH MI SIĘ UDAŁO :multi: " :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I od razu sobie pomyślałam o Tobie :lol: i rzeczywiście stwierdzam, że ten jej uśmiech jest "piękny" w cudzysłowie :evil_lol: Quote
Behemot Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 olcha napisał(a):BUhahahhahaah TEKILA? buahaha ona się prędzej do niej....doliże :roflt: :grin::grin::grin: Quote
olcha Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Nie mogłam się powstrzymać :turn-l: zdjęcie sprzed chwili :evil_lol: Quote
olcha Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Szama se bendem oglondadź :obrazic: nicz wam nie fsztawie :obrazic: tiaaa....akurat... Quote
Honey Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Mowisz, ze to usmiech ?... Strach sie bac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='Honey'] Mowisz, ze to usmiech ?... Strach sie bac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mam dwóch świadków tego zdarzenia pierwszy raz uchwyconego na zdjęciu ;) po dwóch latach polowania :eviltong: (:stupid:) Quote
malawaszka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='olcha']FILM! Muszę go trochę opisać bo słabo widać :eviltong: W końcu udało im się rozszarpać pluszaka dalmatyńczyka i wywleść z niego "watę". Era rzuciłam resztki dalmatyńczyka, a Tekila dorwała tą watę i zaczęła z nią uciekać - do jednej budy nie trafiła (a właściwie odbiła się od ścianki), a do drugiej....no zresztą sami zobaczcie :cool3: p.s. proszę nie zważać na ten odgłos na końcu jakieś zakłócenia się wdały :roll: BUUUAHAHAHHAHA nie mogę :roflt: one są niemożliwe :evil_lol: a uśmiech :crazyeye: :evil_lol: Quote
olcha Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='malawaszka']BUUUAHAHAHHAHA nie mogę :roflt: one są niemożliwe :evil_lol: a uśmiech :crazyeye: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Uśmiech "boski" (każdy przymiotnik dotyczący uśmiechu musi być umieszczony w " " :evil_lol: ) Quote
Behemot Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Tequila coś knuje :razz: Chyba zamierza Cię zaatakować od tylca i wychłeptać Twój płyn mózgowo-rdzeniowy :diabloti: Olcha, Ty narzekasz, a moja Sońka już na 8 stronę spadła! :placz: A ja tam filmiki wstawiłam. I prawie nikt ich nie obejrzał :placz: Quote
olcha Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='Behemot'] Tequila coś knuje :razz: Chyba zamierza Cię zaatakować od tylca i wychłeptać Twój płyn mózgowo-rdzeniowy :diabloti: Olcha, Ty narzekasz, a moja Sońka już na 8 stronę spadła! :placz: A ja tam filmiki wstawiłam. I prawie nikt ich nie obejrzał :placz: :lol: :lol: :lol: A jak wejść do Twojej galerii? Quote
alive Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 uuuu jakie przerażające zęby!!!! :crazyeye: Tequlia usmiecha się tak jak się cieszy??? Quote
Shikka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 To jest piekny, szczery usmiech :) :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts