Juszes Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ooo ostatnio jak nam dużo filmików dajesz :) Quote
olcha Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 A tak mnie jakoś naszło :eviltong: To proszę jeszcze jeden :cool3: FILM! [SIZE=2]pt. "Konwulsyjny slalom" Quote
olcha Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Wczoraj Tekilę wymierzyłam 2,3 kg , 21 cm wysokości. A dzisiaj odrobaczyłam ją strongholdem (coś jak frontline na skóre się daje) :watpliwy: tabletki nie da jej się wsadzić (ja nie wiem jak ona to robi, ale nawet takim specjalnym urządzonkiem do podawania tabletek nie poszło :watpliwy: więc dałam jej środek do odrobaczania w paście...za chwile zwymiotowała :watpliwy: :placz: . I mam takie pytanie, bo w sumie ten stronghold to taki mało odrobaczający...na jakieś tam wybrane robalki, ale nie jest dokładny. Co wy na to? No i czytałam, że koty po tym mogą miec łyse placki :roll: więc znając Tekile to bardzo możliwe :roll: No i ma efekt uboczny...strasznie jedzie :roll: Quote
Gosiek Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 olcha napisał(a): Witaj Gosiu! Jestem chodzącą Wybaczycielką więc wybaczam :eviltong: ale za to musisz parę kropelek wrzucić do siebie :cool3: Oleńko - już wrzuciłam... widzisz jaka jestem miła dla Ciebie :cool3: odezwę się około piątku pewnie więc buziaczki przesyłam i uciekam Quote
olcha Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Gosiek napisał(a):Oleńko - już wrzuciłam... widzisz jaka jestem miła dla Ciebie :cool3: odezwę się około piątku pewnie więc buziaczki przesyłam i uciekam BAAARDZO MIŁA :loveu: Cudne te kropelki. :hand: Quote
olcha Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Takie miny robi Era....jak puści bąka :evil_lol: Quote
Juszes Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 bączkowe minki :P hihi a filmik jak zawsze świetny! Quote
anea Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='olcha']Nikt nie zagląda :-( Przed chwilą wyczesywałam Tekile....oto efekty: p.s. czy juz wspominałam, że Era wlazła na stół w kuchni!!! (co jej się przez 9 lat nie zdarzyło nigdy!) i wyżarła z miski wędzoną rybę! :mad: :mad: :mad: Normalnie szok! Ale to przez to, że była Maja moja siostrzenica), a Era ma głupi nawyk zjadania szybko wszystkiego jesli w domu ma jakąś konkurencję :stupid: (tak było, np. z kotem ale żeby Majka?) rozwalilas mnie zupelnie :) Quote
olcha Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 anea napisał(a):rozwalilas mnie zupelnie :) Obraziłam się :obrazic: umniejszacie moje problemy z liniejącym psem :obrazic: BUahahhaha :lol: Quote
anea Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 tak......... taaaaaaaaaaaa te straaaaaaaszliwe ilosci klakow tekili :) Quote
olcha Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 ejj to nikt z was nie stosował nigdy strongholda? Quote
olcha Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 anea napisał(a):tak......... taaaaaaaaaaaa te straaaaaaaszliwe ilosci klakow tekili :) Nooooooo sypie się z niej jak śnieg na Wigilię Quote
anea Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 olcha napisał(a):ejj to nikt z was nie stosował nigdy strongholda? Ja nie stosowałam stroghonda ... moje psy z resztą też nie ;) za to mam osobiste pytanie :) bedziesz przy kastracji mojego osobistego sasiada psa :) Quote
panienkabubu Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='olcha']siusiak Bena przy tym to pryszcz :evil_lol: POKAZUJ :cool3: pociesz mnie :diabloti: :cool3: takich reklamówek było 5 :diabloti: [quote name='malawaszka']hahaha laski są na filmikach obłędne buahaha ja tez siiiiikam :lol: [quote name='olcha']Wczoraj Tekilę wymierzyłam 2,3 kg , 21 cm wysokości. A dzisiaj odrobaczyłam ją strongholdem (coś jak frontline na skóre się daje) :watpliwy: tabletki nie da jej się wsadzić (ja nie wiem jak ona to robi, ale nawet takim specjalnym urządzonkiem do podawania tabletek nie poszło :watpliwy: więc dałam jej środek do odrobaczania w paście...za chwile zwymiotowała :watpliwy: :placz: . I mam takie pytanie, bo w sumie ten stronghold to taki mało odrobaczający...na jakieś tam wybrane robalki, ale nie jest dokładny. Co wy na to? No i czytałam, że koty po tym mogą miec łyse placki :roll: więc znając Tekile to bardzo możliwe :roll: No i ma efekt uboczny...strasznie jedzie :roll: a czy frontline nie jest przypadkiem na pchły? :hmmmm: [quote name='olcha']Takie miny robi Era....jak puści bąka :evil_lol: boooooooooskie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 anea napisał(a):Ja nie stosowałam stroghonda ... moje psy z resztą też nie ;) za to mam osobiste pytanie :) bedziesz przy kastracji mojego osobistego sasiada psa :) Szkoda :shake: Raczej będę. Ale rozmowa na PW :p Quote
olcha Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='panienkabubu'] :cool3: takich reklamówek było 5 :diabloti: buahaha ja tez siiiiikam :lol: a czy frontline nie jest przypadkiem na pchły? :hmmmm: boooooooooskie :loveu: :loveu: :loveu: ad. 1 :mdleje: no coments ad. 2 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ad. 3 frontline jest na pchły i kleszcze. Ale chodziło mi o sposób podawania (stronghold podaje się tak samo jak frontline "wylewając" zawartość na skórę na karku (ma działaś odrobaczająco przez skórę jakoś...)) ad 4 :diabloti: :lol: :diabloti: :lol: Quote
olcha Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 p.s. jednak ten zapaszek się ulotnił. Teraz już nie czuć tego zapachu (a zapach był coś jak aceton :shock:) Quote
ameliace Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ale Oczy :lol2: Jakby chciała coś dostać :D Quote
panienkabubu Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 olcha napisał(a):ad. 1 :mdleje: no coments ad. 2 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ad. 3 frontline jest na pchły i kleszcze. Ale chodziło mi o sposób podawania (stronghold podaje się tak samo jak frontline "wylewając" zawartość na skórę na karku (ma działaś odrobaczająco przez skórę jakoś...)) ad 4 :diabloti: :lol: :diabloti: :lol: ad.ad1-no i pomyslec, ze moj pies krotkowlosy ;) ad.ad2-:p ad.ad3-juz rozumiem:) ad.ad3-o co kaman diabełku? :cool3: Quote
panienkabubu Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 ameliace napisał(a): Ale Oczy :lol2: Jakby chciała coś dostać :D moze po glowie :diabloti: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anea Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 olcha napisał(a):p.s. jednak ten zapaszek się ulotnił. Teraz już nie czuć tego zapachu (a zapach był coś jak aceton :shock:) teraz pewnie tak pachnie tekila w środku :) Quote
olcha Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='ameliace'] Ale Oczy :lol2: Jakby chciała coś dostać :D Oczy wyrażają raczej "O kurcze znów mi się wyrwało.....sprawdze czy pańcia czuje...o cholera...czuje....no to nara :hand:" i tu zazwyczaj zaczyna się zwijać z miejsca zbrodni :evil_lol: [quote name='panienkabubu']ad.ad1-no i pomyslec, ze moj pies krotkowlosy ;) ad.ad2-:p ad.ad3-juz rozumiem:) ad.ad3-o co kaman diabełku? :cool3: Ale ja nie wierzę, że te jego włosy obłażą człowieka tak samo jak Tekili :shake: Tekili się wbijają wszędzie i nie da się ich wyjąć :shake: ad. ad. ad3 :eviltong: o nic :lol: [quote name='panienkabubu']moze po glowie :diabloti: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Tak apropos...wszyscy mają manie stukania Ery po głowie :cool1: nie wiem skąd to się wzięło, ale siebie też na tym przyłapuje :oops: ...ona ma ten łebek taki jakiś predysponowany do stukania i nie można się oprzeć żeby tego nie zrobić :lol: [quote name='anea']teraz pewnie tak pachnie tekila w środku :) BUAHHAHAHAHAHAHA no i kto tu kogo rozwala? :roflt: Quote
malawaszka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 olcha napisał(a):Obraziłam się :obrazic: umniejszacie moje problemy z liniejącym psem :obrazic: :roflt: haha ja Cię doskonale rozumiem kochana :loveu: moje też się tak okrutnie sypią :evil_lol: a filmiki rewelka hahaha aport mnie zabił - samowystarczalne są :loveu: Quote
olcha Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 malawaszka napisał(a)::roflt: haha ja Cię doskonale rozumiem kochana :loveu: moje też się tak okrutnie sypią :evil_lol: a filmiki rewelka hahaha aport mnie zabił - samowystarczalne są :loveu: No :grins: jedna porządna :lol: Hhihihhi jak to są? Lata szkolenia :evil_lol: jedna drugiej rzuca :evil_lol: Quote
Recommended Posts