Loona Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='olcha'] Tekila: Oooo taaak bardzo Cię kocham! :buzi: :buzi: :buzi: Tekila: A dasz coś dobrego? :roll: Tekila: Nie żebym była interesowna...tak się pytam tylko :roll: Era (w tle): Żebrak :watpliwy: Tekila: Ale o co Ci znów chodzi? Hę? Ty głodzisz te psy? :diabloti: Ciągle tylko smaczka i smaczka :crazyeye::diabloti: Quote
Mi. Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 :evil_lol:hahahahhaha:evil_lol::evil_lol:, uwielbiam tu zaglądać:loveu: Quote
panienkabubu Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ta galeria jest BOSKA buahahahahahhahahah Quote
Juszes Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Super Fotki!! A filmik SUPER!! Nie no, Tekilka szaleje :P Quote
madzia20sosnowiec Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 boooze ludzia pies morduje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='Loona']Ty głodzisz te psy? :diabloti: Ciągle tylko smaczka i smaczka :crazyeye::diabloti: nooooo pewnie, że głodze :grins: w domu się nie przelewa :evil_lol: [quote name='*luthien*']:evil_lol:hahahahhaha, uwielbiam tu zaglądać:loveu: Super :multi: zapraszam częściej :grins: [quote name='panienkabubu']:evil_lol: :evil_lol: Ta galeria jest BOSKA buahahahahahhahahah :lol: :lol: :lol: :eviltong: [quote name='Juszes']Super Fotki!! A filmik SUPER!! Nie no, Tekilka szaleje :P :multi: :multi: :multi: [quote name='madzia18sosnowiec'] boooze ludzia pies morduje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hhihihih człowiek nie wyszedł z tego cało :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 olcha napisał(a):hhihihih człowiek nie wyszedł z tego cało :eviltong: hahaha chce zobaczyc resztki człowieka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahaha chce zobaczyc resztki człowieka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To bardzo drastyczne zdjęcia :evil_lol: nie mogę ich zamieszczać na forum :eviltong: [quote name='HankaRupczewska']Pies Z Mgły :crazyeye: ehhh pewnie tak :loveu: [quote name='nomu']:lol: Hah więcej takich filmików :D A proszę: Quote
olcha Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Nikt nie zagląda :-( Przed chwilą wyczesywałam Tekile....oto efekty: p.s. czy juz wspominałam, że Era wlazła na stół w kuchni!!! (co jej się przez 9 lat nie zdarzyło nigdy!) i wyżarła z miski wędzoną rybę! :mad: :mad: :mad: Normalnie szok! Ale to przez to, że była Maja moja siostrzenica), a Era ma głupi nawyk zjadania szybko wszystkiego jesli w domu ma jakąś konkurencję :stupid: (tak było, np. z kotem ale żeby Majka?) Quote
Patka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 p.s. czy juz wspominałam, że Era wlazła na stół w kuchni!!! (co jej się przez 9 lat nie zdarzyło nigdy!) i wyżarła z miski wędzoną rybę! moze przez 9 lat rybki tak smakowieje na stole nie było ;) Quote
olcha Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Patka napisał(a):moze przez 9 lat rybki tak smakowieje na stole nie było ;) :lol: :lol: :lol: Pewnie tak :eviltong: wiedział pies co dobre :lol: Quote
cuciola Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 czesc ludziki..jak tam malenstwo bielutkie? za kazdym razem jak tu wchodze to jeszcze bardziej choruje na chihuahua,choc musze poczekac az moj wielkolud troche wydorosleje zeby malenstwu nic nie zrobic..niezadeptac :D ostatnio moj facet na to: "a moze by takie malentswo zaaportowal" :) Quote
olcha Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 cuciola napisał(a):czesc ludziki..jak tam malenstwo bielutkie? za kazdym razem jak tu wchodze to jeszcze bardziej choruje na chihuahua,choc musze poczekac az moj wielkolud troche wydorosleje zeby malenstwu nic nie zrobic..niezadeptac :D ostatnio moj facet na to: "a moze by takie malentswo zaaportowal" :) Malutkie bialutkie postanowiło wylinieć i wszędzie walają się malutkie bialutkie igiełkowe kłaki :mad: Od wczoraj siedzę i czeszę :p Dzisiaj jak przerywałam czesanie to się odwracała z miną "jeszcze :icon_roc: !!!" albo jak za długo w jednym miejscu czesałam....to to samo :lol: Więc mam teraz wyczesanego (dosłownie i w przenośni :eviltong: ) bielusieńkiego, gładziutkiego jak aksamit (uwielbiam sierść cziłałek, jak u niemowlaka) pachnącego psa (wypsikałam specyfikami na sierść :loveu: ) i dla kontrastu czarną, chropowatą, śmierdzącą Erutkę :loveu: ;) Quote
olcha Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 cuciola napisał(a):czesc ludziki..jak tam malenstwo bielutkie? za kazdym razem jak tu wchodze to jeszcze bardziej choruje na chihuahua,choc musze poczekac az moj wielkolud troche wydorosleje zeby malenstwu nic nie zrobic..niezadeptac :D ostatnio moj facet na to: "a moze by takie malentswo zaaportowal" :) Dorosła cziłałka da sobie rade z zadeptywaniem. Chociaż Tekila jest goopolem i daje na sobie siadać :roll: , nie ucieka jak idzie na nią wielka noga :roll: , nie ucieka jak leci do niej Majka z wielką miłością :roll: Generalnie trafił mi się egzemplarz, który dąrzy do autodestrukcji :lol: Quote
panienkabubu Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='olcha']To bardzo drastyczne zdjęcia :evil_lol: nie mogę ich zamieszczać na forum :eviltong: eeee tam przesadzasz, jakoś ja niedawno dodałam siusiaka Bena i nikt mnie nie zlinczował :cool3: [quote name='olcha']Nikt nie zagląda :-( Przed chwilą wyczesywałam Tekile....oto efekty: :lol: :lol: :lol: :lol: oj Olcha, Olcha, o czym Ty piszes w ogole :cool3: :cool3: Mam Ci pokazać ile sierści z Bena mam? :diabloti: Quote
olcha Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 panienkabubu napisał(a):eeee tam przesadzasz, jakoś ja niedawno dodałam siusiaka Bena i nikt mnie nie zlinczował :cool3: :lol: :lol: :lol: :lol: oj Olcha, Olcha, o czym Ty piszes w ogole :cool3: :cool3: Mam Ci pokazać ile sierści z Bena mam? :diabloti: siusiak Bena przy tym to pryszcz :evil_lol: POKAZUJ :cool3: pociesz mnie :diabloti: Quote
olcha Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Żeby nie było wątpliwości ...Era tu śpi :evil_lol: Ke pasa? Quote
malawaszka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 hahaha laski są na filmikach obłędne Quote
Gosiek Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 cześć Ola :multi: wpadłam sie przywitać... wybaczysz że nie będę nadrabiać zaległosci? :razz: Quote
olcha Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='malawaszka']hahaha laski są na filmikach obłędne Przekaże laskom i zaraz wrzuce następne jak mi się uda załadować :angryy: [quote name='Gosiek']cześć Ola :multi: wpadłam sie przywitać... wybaczysz że nie będę nadrabiać zaległosci? :razz: Witaj Gosiu! Jestem chodzącą Wybaczycielką więc wybaczam :eviltong: ale za to musisz parę kropelek wrzucić do siebie :cool3: Quote
Recommended Posts