Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Behemot']Aha... No to jeszcze lepiej... :cool3: :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Juszes']A Era bez względu na wszystko z kurakiem w gębie:shake::shake::shake:

hihihi no nie odda zawzięta bestia :lol:

W domu ma już zakaz zabawy frisbee bo tak to by kurak od razu poszedł w odstawkę ( po pierwsze rozniosła by dom, po drugie Tekila się jej wtedy boi :lol: :lol: :lol: )

Posted

olcha napisał(a):

W domu ma już zakaz zabawy frisbee bo tak to by kurak od razu poszedł w odstawkę ( po pierwsze rozniosła by dom, po drugie Tekila się jej wtedy boi :lol: :lol: :lol: )

CO?! TO aż tak szaleje, że straszy biedną Tekilkę nie no to dobiero bestia! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Juszes napisał(a):
CO?! TO aż tak szaleje, że straszy biedną Tekilkę nie no to dobiero bestia! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Era jak widzi swoje frisbee to :stupid: obłęd w oczach i nic poza nim nie widzi :shake: Przebiega po Tekili, wskakuje do wody na oślep no koniec. A w domu na ograniczonej powierzchni to już wogóle, nie może podważyć go z dywanu lub podłogi więc jeździ z nim w kółko do upadłego kosząc wszystko po drodze :evil_lol: Tekila mogłaby tego psychicznie nie przeżyć :lol: delikatna się znalazła :eviltong:

Dzisiaj im zrobiłam full serwis - uszka i paznokietki. Kąpiel oszczędziłam bo aż tak strasznie nie śmierdzioszkają :roll: :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):
Era jak widzi swoje frisbee to :stupid: obłęd w oczach i nic poza nim nie widzi :shake:

to zupełnie jak moja Sonia z piłeczką. To nie jest normalne :stupid: żeby mieć takie fiksum dyrdum na pukcie kawałka gumy... :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
to zupełnie jak moja Sonia z piłeczką. To nie jest normalne :stupid: żeby mieć takie fiksum dyrdum na pukcie kawałka gumy... :evil_lol:

Jest :lol:

Teklunia napisał(a):
ja myślę, że to jest takie "mama, cyca!" :evil_lol:

Ona raczej chce wejść spowrotem :diabloti:

Posted

olcha napisał(a):
Era jak widzi swoje frisbee to :stupid: obłęd w oczach i nic poza nim nie widzi :shake: Przebiega po Tekili, wskakuje do wody na oślep no koniec. A w domu na ograniczonej powierzchni to już wogóle, nie może podważyć go z dywanu lub podłogi więc jeździ z nim w kółko do upadłego kosząc wszystko po drodze :evil_lol: Tekila mogłaby tego psychicznie nie przeżyć :lol: delikatna się znalazła :eviltong:

Dzisiaj im zrobiłam full serwis - uszka i paznokietki. Kąpiel oszczędziłam bo aż tak strasznie nie śmierdzioszkają :roll: :eviltong:

Prosze cię,k już nic nie mów, bo jak ja czytam o wybrykach twoich maluchów to mało z krzesła nie spadne ze śmiechu :grin: O matko Era szalejąca z frisbee już to sobie wyobrarzam! :grin::grin::grin:

Posted

Juszes napisał(a):
Prosze cię,k już nic nie mów, bo jak ja czytam o wybrykach twoich maluchów to mało z krzesła nie spadne ze śmiechu :grin: O matko Era szalejąca z frisbee już to sobie wyobrarzam! :grin::grin::grin:

:grins: :grins: :grins:

Tiaaa wyobraź sobie, że ja to mam na codzień :p

p.s. oglądam film....a właściwie reklamy :angryy: zdąrzyłam powiesić pranie, poprzeglądać mejle, wydrapać psy, pisać do was odwiedzic pare innych galerii :angryy: wrrrrrr chyba się kiedyś wkurze i każdy film bede nagrywać, a potem ogadac i przewijac reklamy :angryy:

Posted

No nie nooo :angryy: teraz losowanie lotto!!!! Więcej przerywników niż filmu :angryy: A na ekranie Vin Diesel :cool3: :placz:

O i jeszcze się pan z losowania lotto wziął i zaczął dusić :roflt: buahahhaa ale ma łzy w oczach bidaczek, a dalej mówi :turn-l:

Posted

olcha napisał(a):

O i jeszcze się pan z losowania lotto wziął i zaczął dusić :roflt: buahahhaa ale ma łzy w oczach bidaczek, a dalej mówi :turn-l:

:roflt::roflt::roflt::roflt:
biedny

Posted

panienkabubu napisał(a):
biedny

Ładnie to się tak ze starszego pana naśmiewać? Buahhahahaha nie no niesamowity był :lol:

(kolejne reklamy :watpliwy:)

Kurcze biega ten Vin Diesel strzelają do niego, a on nadal żyje. Nie wiem czy jest fajny taki facet co nigdy nie umrze :hmmmm: :evil_lol:

I czemu wogóle do niego tyle strzalają? Mogliby rozbudować wątek miłosny :eviltong: Nic w tej telewizji już fajnego nie ma :shake: :razz:

Posted

olcha napisał(a):
Ładnie to się tak ze starszego pana naśmiewać? Buahhahahaha nie no niesamowity był :lol:

ładnieeeeeeeeeeeeeeeee :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :p

olcha napisał(a):
(kolejne reklamy :watpliwy:)

Kurcze biega ten Vin Diesel strzelają do niego, a on nadal żyje. Nie wiem czy jest fajny taki facet co nigdy nie umrze :hmmmm: :evil_lol:

I czemu wogóle do niego tyle strzalają? Mogliby rozbudować wątek miłosny :eviltong: Nic w tej telewizji już fajnego nie ma :shake: :razz:

Olcha, zabijasz mnie swoim poczuciem humoru, naprawde :evil_lol: :evil_lol:

A w telewizji nic ciekawego nie ma :( już wole do kina iść albo do wideoteki i cos sobie wypozyczyc :p albo M jak Milosc obejrzec :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Olcha, zabijasz mnie swoim poczuciem humoru, naprawde :evil_lol: :evil_lol:

A w telewizji nic ciekawego nie ma :( już wole do kina iść albo do wideoteki i cos sobie wypozyczyc :p albo M jak Milosc obejrzec :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:grins:

Ja już przestałam tv oglądać :shake: (chce jakąś kablówkę żeby mieć discovery i animal planet :loveu: )

Buahhahaha

Informatyk coś zaczął gadać, że "zagubieni" się zrobili tak samo beznadziejni jak "m jak m". Spojrzałam wymownie :stop: i znów się zaczął ze śmiechu zwijać :oops: ja się już normalnie wstydze do niego dzwonić :evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']

Dzisiaj Tequila obchodzi 2 urodzinki
:multi: :grins: :multi:

STO LAT PSINKO!

Hohoho! To już kawał baby!

Sto lat, Tequila! :new-bday::BIG::tort::laola::cunao::drink1:

Posted

Stara stara, ale Figaro starszy :eviltong: :evil_lol:
Wszystkiego naj Tequila, i grzecznej pańci oczywiście :evil_lol:
:new-bday: :bday::drinking::drinking::drinking: