olcha Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Toaletka wykonywana z pełnym wdziękiem. :D :loveu: Uwielbiam takie zdjęcia... Ten nosecek! :loveu: :loveu: Tequila to mi czasem kota przypomina :roll: Ja też uwielbiam takie zbliżenia nochali :loveu: może macie jakieś? Quote
olcha Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 justynia napisał(a):Ojej, ale zezik :crazyeye: Pewnie sobie myśli:"jak jeszcze raz błyskniesz fleszem, to zamorduję!" :evil_lol: Dokładnie tak myśli :klacz: :evil_lol: Quote
olcha Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Czasem śpimy razem... I zawsze ale to zawsze jest nam wygodnie... Czasem tylko coś się nie zmieści :roll: "Termofor na plecy tanio sprzedam" Czasem coś przyrośnie... Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 biutiful hehe :):):):):):):):) ( wybaczcie Safi jeszcze nie zna dobrze angielskiego) Quote
Teklunia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='olcha'] Ja protestuje w imieniu Tekilki!!! Ona jest torturowana i tłamszona!:mad: Quote
an3czka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Cześć Olcha! Strasznie śmieszne masz te psiaki:lol: Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:porażajacy ten wzrok ;) Quote
olcha Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Teklunia napisał(a):Ja protestuje w imieniu Tekilki!!! Ona jest torturowana i tłamszona!:mad: Hehehe no więc Tekila potrafi to tak zaaranżować żeby to jej współczuć. A tak naprawdę to buda Ery, z której jest zresztą notorycznie wyrzucana przez tego małego diabła. Quote
olcha Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 basiulka22tychy napisał(a):biutiful hehe :):):):):):):):) ( wybaczcie Safi jeszcze nie zna dobrze angielskiego) :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
olcha Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='an3czka']Cześć Olcha! Strasznie śmieszne masz te psiaki:lol: Oj tak zawsze jest wesoło :lol: :lol: :lol: Quote
olcha Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:porażajacy ten wzrok ;) Ala odkryłaś jako jedyna jej prawdziwe oblicze :eviltong: Quote
olcha Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 moon_light napisał(a):Juz sie nie moge doczekac soboty:cool3:. Ja też :cool3: Weź aparat :cool3: Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 olcha napisał(a):Ala odkryłaś jako jedyna jej prawdziwe oblicze :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mnie takie podobne cudo chciało pozreć zywcem :evil_lol:, ale byłam dzielna i się nie dałam ...ale już wiem co taka mała Mafia :evil_lol:potrafi ;) Quote
olcha Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='cuciola']sliczne fotki! :* Cuciola???? co się stało z Simbą??? :shocked!: :shocked!: :shocked!: :-( :-( :-( Quote
olcha Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mnie takie podobne cudo chciało pozreć zywcem :evil_lol:, ale byłam dzielna i się nie dałam ...ale już wiem co taka mała Mafia :evil_lol:potrafi ;) Ludzi nie rusza, gorzej ze zwierzętami :shake: . Era za to niestety ma powinowactwo do nogawek z czym walczę ale ona wygrywa :shake: za to psy traktuje obojętnie. Ale mi się trafiły egzemplarze. Mogłyby nienawidzić jednego gatunku ssaków. A tak muszę mieć oczy dookoła głowy bo jedna leci do nogawek, a druga do psów. Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 olcha napisał(a):Ludzi nie rusza, gorzej ze zwierzętami :shake: . Era za to niestety ma powinowactwo do nogawek z czym walczę ale ona wygrywa :shake: za to psy traktuje obojętnie. Ale mi się trafiły egzemplarze. Mogłyby nienawidzić jednego gatunku ssaków. A tak muszę mieć oczy dookoła głowy bo jedna leci do nogawek, a druga do psów.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przynajmniej się nie nudzisz ;) Quote
olcha Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:przynajmniej się nie nudzisz ;) Nie dają mi się nudzić :shake: Teraz z kolei postanowiły się pobawić w autobus dla kleszczy :shake: Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 olcha napisał(a):Nie dają mi się nudzić :shake: Teraz z kolei postanowiły się pobawić w autobus dla kleszczy :shake::-oo matyldo ..już . U nas jeszcze cisza ale trzeba już zadziałać spryskiwaczem :cool3:Ozzy też lubi łapać :shake: Quote
olcha Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 No ja już zadziałałam. Frontline im zakropliłam...tylko tak teraz patrzę na Tequilę, że chyba ma lekkio zaczerwienione między paluszkami...ale już kiedyś miała frontline i jej nic nie było... Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 olcha napisał(a):Nie dają mi się nudzić :shake: Teraz z kolei postanowiły się pobawić w autobus dla kleszczy :shake:hihihi :D jak to milo z ich strony :) kleszcze tez sa towarzyskie i lubia sie bawic :lol: Quote
olcha Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Teklunia napisał(a):hihihi :D jak to milo z ich strony :) kleszcze tez sa towarzyskie i lubia sie bawic :lol: Czy mówimy o tych samych małych wampirach przenoszących choroby zarówno na zwierzęta jak i na ludzi? Dżdżownice ok, pająki ok, muchy, komary, i inne ok. Ale nie kleszcze (i szczypawki bleee)!!! Teklunia ty w poprzednim życiu musiałaś być owadem :jumpie: Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 olcha napisał(a):Czy mówimy o tych samych małych wampirach przenoszących choroby zarówno na zwierzęta jak i na ludzi? Dżdżownice ok, pająki ok, muchy, komary, i inne ok. Ale nie kleszcze (i szczypawki bleee)!!! Teklunia ty w poprzednim życiu musiałaś być owadem :jumpie:na studiach jednym z moich ulubionych przedmiotow byla parazytologia :D i tam mielismy duzo o kleszczach. nie mowie ze sa kochane, jak np. dzdzownice, ale za to sa piekne. Serio! Jak sie je oglada pod mikroskopem, to sa kolorowe i maja takie rzezbione pancerzyki :loveu: Quote
olcha Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='Teklunia']na studiach jednym z moich ulubionych przedmiotow byla parazytologia :D i tam mielismy duzo o kleszczach. nie mowie ze sa kochane, jak np. dzdzownice, ale za to sa piekne. Serio! Jak sie je oglada pod mikroskopem, to sa kolorowe i maja takie rzezbione pancerzyki :loveu: :roflt: :roflt: :roflt: A, że są piękne to co innego bo rzeczywiście są :loveu: Ale...no właśnie chodzi o to "ale" :eviltong: A oglądałaś w powiększeniu mszyce? :shocked!: toć to potwory som nie owadziki :eviltong: Quote
Recommended Posts