Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Toaletka wykonywana z pełnym wdziękiem. :D :loveu:

Uwielbiam takie zdjęcia... Ten nosecek! :loveu: :loveu:

Tequila to mi czasem kota przypomina :roll:

Ja też uwielbiam takie zbliżenia nochali :loveu: może macie jakieś?

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

justynia napisał(a):
Ojej, ale zezik :crazyeye: Pewnie sobie myśli:"jak jeszcze raz błyskniesz fleszem, to zamorduję!" :evil_lol:

Dokładnie tak myśli :klacz: :evil_lol:

Posted

Czasem śpimy razem...

I zawsze ale to zawsze jest nam wygodnie...

Czasem tylko coś się nie zmieści :roll:

"Termofor na plecy tanio sprzedam"

Czasem coś przyrośnie...

Posted

Teklunia napisał(a):
Ja protestuje w imieniu Tekilki!!! Ona jest torturowana i tłamszona!:mad:

Hehehe no więc Tekila potrafi to tak zaaranżować żeby to jej współczuć. A tak naprawdę to buda Ery, z której jest zresztą notorycznie wyrzucana przez tego małego diabła.

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
biutiful hehe :):):):):):):):) ( wybaczcie Safi jeszcze nie zna dobrze angielskiego)

:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:porażajacy ten wzrok ;)

Ala odkryłaś jako jedyna jej prawdziwe oblicze :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):
Ala odkryłaś jako jedyna jej prawdziwe oblicze :eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mnie takie podobne cudo chciało pozreć zywcem :evil_lol:, ale byłam dzielna i się nie dałam ...ale już wiem co taka mała Mafia :evil_lol:potrafi ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mnie takie podobne cudo chciało pozreć zywcem :evil_lol:, ale byłam dzielna i się nie dałam ...ale już wiem co taka mała Mafia :evil_lol:potrafi ;)

Ludzi nie rusza, gorzej ze zwierzętami :shake: .

Era za to niestety ma powinowactwo do nogawek z czym walczę ale ona wygrywa :shake: za to psy traktuje obojętnie.

Ale mi się trafiły egzemplarze. Mogłyby nienawidzić jednego gatunku ssaków. A tak muszę mieć oczy dookoła głowy bo jedna leci do nogawek, a druga do psów.

Posted

olcha napisał(a):
Ludzi nie rusza, gorzej ze zwierzętami :shake: .

Era za to niestety ma powinowactwo do nogawek z czym walczę ale ona wygrywa :shake: za to psy traktuje obojętnie.

Ale mi się trafiły egzemplarze. Mogłyby nienawidzić jednego gatunku ssaków. A tak muszę mieć oczy dookoła głowy bo jedna leci do nogawek, a druga do psów.
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przynajmniej się nie nudzisz ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przynajmniej się nie nudzisz ;)

Nie dają mi się nudzić :shake: Teraz z kolei postanowiły się pobawić w autobus dla kleszczy :shake:

Posted

olcha napisał(a):
Nie dają mi się nudzić :shake: Teraz z kolei postanowiły się pobawić w autobus dla kleszczy :shake:
:-oo matyldo ..już . U nas jeszcze cisza ale trzeba już zadziałać spryskiwaczem :cool3:Ozzy też lubi łapać :shake:

Posted

No ja już zadziałałam. Frontline im zakropliłam...tylko tak teraz patrzę na Tequilę, że chyba ma lekkio zaczerwienione między paluszkami...ale już kiedyś miała frontline i jej nic nie było...

Posted

olcha napisał(a):
hihihi :D
jak to milo z ich strony :) kleszcze tez sa towarzyskie i lubia sie bawic :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
hihihi :D
jak to milo z ich strony :) kleszcze tez sa towarzyskie i lubia sie bawic :lol:

Czy mówimy o tych samych małych wampirach przenoszących choroby zarówno na zwierzęta jak i na ludzi?

Dżdżownice ok, pająki ok, muchy, komary, i inne ok. Ale nie kleszcze (i szczypawki bleee)!!!
Teklunia ty w poprzednim życiu musiałaś być owadem :jumpie:

Posted

olcha napisał(a):
Czy mówimy o tych samych małych wampirach przenoszących choroby zarówno na zwierzęta jak i na ludzi?

Dżdżownice ok, pająki ok, muchy, komary, i inne ok. Ale nie kleszcze (i szczypawki bleee)!!!
Teklunia ty w poprzednim życiu musiałaś być owadem :jumpie:
na studiach jednym z moich ulubionych przedmiotow byla parazytologia :D i tam mielismy duzo o kleszczach. nie mowie ze sa kochane, jak np. dzdzownice, ale za to sa piekne. Serio! Jak sie je oglada pod mikroskopem, to sa kolorowe i maja takie rzezbione pancerzyki :loveu:

Posted

[quote name='Teklunia']na studiach jednym z moich ulubionych przedmiotow byla parazytologia :D i tam mielismy duzo o kleszczach. nie mowie ze sa kochane, jak np. dzdzownice, ale za to sa piekne. Serio! Jak sie je oglada pod mikroskopem, to sa kolorowe i maja takie rzezbione pancerzyki :loveu:

:roflt: :roflt: :roflt:

A, że są piękne to co innego bo rzeczywiście są :loveu: Ale...no właśnie chodzi o to "ale" :eviltong:

A oglądałaś w powiększeniu mszyce? :shocked!: toć to potwory som nie owadziki :eviltong: