Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
pomoc? :cool3:

moge Ci dac bernardyna, chcesz? :]

aaaajjjjjjj tititititititi robaćku :loveu:

ojej a to to juz w ogole mniam :loveu: :loveu: :loveu:

u to bernardyn chyba odpada :p

ad 1 TAAAAAAAAAAAAAAAK!

Już dzisiaj mam za sobą pół godzinny telefon do infolinii neostrady. I muszę przyznać, że aż pana pochwaliłam za cierpliwość :grins:. Mówił do mnie tak spokojnym tonem, że walczyłam z sobą żeby nie zasnąć :lol: Używał magicznych zdań "spokojnie, powoli proszę wszystko jeszcze raz wymazać i wpisać ponownie" :diabloti: . Jak się zapytał o jakiś tam numer ewidencyjny ;) i jak mu powiedziałam, że będę musiała lecieć na dół i poszukać - swoim monotonnym głosem odparł "poczekam" :crazyeye: Normalnie szok. Zawsze jak dzwonie na infolinie to słyszę w podtekście ironie i sarkazm :placz: Aż na koniec mi się wyrwało "dozobaczenia" :lol: :oops:

ad 2 CHCĘ! Ale już mam wziąć Gajkę, Teraz Bena nie będzie wam szkoda oddawać?

ad 3 ihihih robaćku tiaaaa....:roll: nie będę Cię wyprowadzać z błędu :lol: żyj sobie w błogiej nieświadomości ;)

ad 4 nie próbowałam :niewiem:

ad 5 oj od razu odpada, przywieź zobacze czy się nada :cool3:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']kurak robi kariere :):):):)

No zawsze tak to już jest w tym artystycznym świecie, że kariera przychodzi pośmiertnie ;)

[quote name='Teklunia']cześć :cool3:

jakie słodkości lśniące :loveu:

Cześć Kasiu! Kope lat! :multi:

Nieskromnie przyznam, że jestem dumna z sierści Eruni, niezmiennie lśniącej od już prawie 9 lat :grins:

Za 3 dni drugie urodziny Tekili :mdleje: ale ja się starzeję :shake:

Posted

[quote name='olcha']

Tekila aby wyzbyć się nagromadzonej energii potrafi baaardzo długo energicznie kopać w jednym miejscu bez celu :stupid:

To tak robił mój królik :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A co do tej ostatnije fotki, to ona raczej wygląda jakby składała Erze ukłony, a nie kopała w kocu :P

Posted

Juszes napisał(a):
To tak robił mój królik :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A co do tej ostatnije fotki, to ona raczej wygląda jakby składała Erze ukłony, a nie kopała w kocu :P

Ona ma coś z kłółika :p może była spokrewniona z Twoim ;)

Hhaha a może i składa :lol:

Posted

[quote name='zaba14']http://images1.fotosik.pl/217/60a47b3ea8ad15d8.jpg

syjamskie psy :-o
sliczne :P :loveu:

Tak tak prowadzę badania i statystyki pozwalające na uznanie i rozpowszechnienie tej nowej pięknej rasy :cool3: Tylko nad nazwa trzeba będzie popracować bo już syjamskie koty są :niewiem:

[quote name='Behemot']

Co za zaciętość w oczach!
Kurczak - twój wróg! Trzeba go zamordować! :evil_lol:

Hihhii kiedy on już nie żyje...ale csiii ona o tym chyba nie wie :diabloti:

Posted

Olu kochana 100 strona to stukneła Twojej galerii tylko u Ciebie, bo dla wiekszości Twoich gości 100 strone masz już dawno za soba :) (aktualnie jestesmy na 298 wiec przygotuj sie juz na 300)

Posted

[quote name='olcha']ad 1 TAAAAAAAAAAAAAAAK!

Już dzisiaj mam za sobą pół godzinny telefon do infolinii neostrady. I muszę przyznać, że aż pana pochwaliłam za cierpliwość . Mówił do mnie tak spokojnym tonem, że walczyłam z sobą żeby nie zasnąć Używał magicznych zdań "spokojnie, powoli proszę wszystko jeszcze raz wymazać i wpisać ponownie" . Jak się zapytał o jakiś tam numer ewidencyjny i jak mu powiedziałam, że będę musiała lecieć na dół i poszukać - swoim monotonnym głosem odparł "poczekam" Normalnie szok. Zawsze jak dzwonie na infolinie to słyszę w podtekście ironie i sarkazm Aż na koniec mi się wyrwało "dozobaczenia" :oops:

W końcu za to im płacą :diabloti:
Ja swego czasu dzwoniłam do Neostrady i pan kazał mi klikać w coś, czego w ogóle nie miałam w panelu sterowania :crazyeye: to dopiero był przypał :oops:

[quote name='olcha']ad 2 CHCĘ! Ale już mam wziąć Gajkę, Teraz Bena nie będzie wam szkoda oddawać?

Ale ja nie powiedziałam, że Bena :diabloti:
może sceniacka jakiegoś? :diabloti:

[quote name='olcha']ad 3 ihihih robaćku tiaaaa....:roll: nie będę Cię wyprowadzać z błędu :lol: żyj sobie w błogiej nieświadomości ;)

dopoki nie zobaczę - nie uwierzę:diabloti:
[quote name='olcha']
ad 4 nie próbowałam :niewiem:

czas wypróbować :diabloti:
[quote name='olcha']
ad 5 oj od razu odpada, przywieź zobacze czy się nada :cool3:

hehehehe, w porząsiu, ale najpierw muszą się narodzić :cool3:

[quote name='olcha']Nieskromnie przyznam, że jestem dumna z sierści Eruni, niezmiennie lśniącej od już prawie 9 lat :grins:

Nom ja się staram u Bena żeby zawsze miał lśniącą sierść, tylko po linieniu ma matową, ale wówczas kilka dni i znowu wszystko wraca do normy :multi:
[quote name='olcha']Za 3 dni drugie urodziny Tekili :mdleje: ale ja się starzeję :shake:

o! to będzie co oblewać:drinking:
[quote name='olcha']

Tekila aby wyzbyć się nagromadzonej energii potrafi baaardzo długo energicznie kopać w jednym miejscu bez celu :stupid:

może czują poprzednie osoby, które tam siedziały i różne rzeczy robiły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='Behemot']
Co za zaciętość w oczach!
Kurczak - twój wróg! Trzeba go zamordować! :evil_lol:

Ben to by go na jeden raz miał :P

[quote name='olcha']p.s. dzięki Behemot stuknęła mi 100 stronka! :drinking: :laola:

:crazyeye: :crazyeye: 100?????
[quote name='anea']Olu kochana 100 strona to stukneła Twojej galerii tylko u Ciebie, bo dla wiekszości Twoich gości 100 strone masz już dawno za soba :) (aktualnie jestesmy na 298 wiec przygotuj sie juz na 300)
no tak ;] u mnie też jest 298 :p

Posted

anea napisał(a):
Olu kochana 100 strona to stukneła Twojej galerii tylko u Ciebie, bo dla wiekszości Twoich gości 100 strone masz już dawno za soba :) (aktualnie jestesmy na 298 wiec przygotuj sie juz na 300)

O kazda okazja dobra :drinking:

panienkabubu napisał(a):
W końcu za to im płacą :diabloti:
Ja swego czasu dzwoniłam do Neostrady i pan kazał mi klikać w coś, czego w ogóle nie miałam w panelu sterowania :crazyeye: to dopiero był przypał :oops:

Ale ja nie powiedziałam, że Bena :diabloti:
może sceniacka jakiegoś? :diabloti:

może czują poprzednie osoby, które tam siedziały i różne rzeczy robiły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ben to by go na jeden raz miał :P

:crazyeye: :crazyeye: 100?????

no tak ;] u mnie też jest 298 :p

ad 1 mi wszystko działa już :grins: BUhahaha jak pan z neostrady mówi, że masz to masz! hihihih

ad 2 ale nadal małego i krótkowłosego :cool3: Czyżby w niedługim czasie zostaniesz babcią? :cool3:

ad 3 buahahha zapewne! :lol:

ad 4 ale najpierw musiałby odebrać go moim szczurzycom :shake: nie radze :evil_lol:

ad 5 no 100 :p

ad 6 oj cos macie źle ustawione

Ale mi noga zdrętwiałaaaa ałaaaaa wszystko przez Ere, która się coraz bardziej rozpychaaaa na fotelu :angryy: i jeszcze mi tu stęka :mad: że jej niby niewygodnie :mad:

Posted

olcha napisał(a):
dzięki Behemot stuknęła mi 100 stronka! :drinking: :drinking: :drinking: :laola:

Oooo, no to brawo! :lol:
Ale tego.... jakiś procent chyba mi się należy? (Może być 40 procent: :drinking::drinking::drinking:)

Edit: zaraz, zaraz, przecież to 299 strona...

Posted

[quote name='anetta']A chcesz w pape?
http://images3.fotosik.pl/247/c8528e0d98c59f15.jpg
:evil_lol::evil_lol:

Za 100 :drink1::drink1:bo u mnie tyz jest :drink1::drink1:

ihihih

Nooo chociaż jedna ma porządnie ustawioną liczbę postów na stronę :lol:

:drinking:

[quote name='anea']

Goopek :)

IHihihih no z której by strony nie patrzeć na nią to potwierdzam - goopek pełną gębą :evil_lol:

[quote name='nomu']Hahahaa świetne hahaha :D:D:D

:p :p :p

[quote name='Teklunia']a co to za harce? :lol:

A juz im się znudziło pozowanie, to postanowiły się trochę polać :loveu: