Teklunia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 cześć :cool3: [quote name='olcha'] jakie słodkości lśniące :loveu: Quote
olcha Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 panienkabubu napisał(a):pomoc? :cool3: moge Ci dac bernardyna, chcesz? :] aaaajjjjjjj tititititititi robaćku :loveu: ojej a to to juz w ogole mniam :loveu: :loveu: :loveu: u to bernardyn chyba odpada :p ad 1 TAAAAAAAAAAAAAAAK! Już dzisiaj mam za sobą pół godzinny telefon do infolinii neostrady. I muszę przyznać, że aż pana pochwaliłam za cierpliwość :grins:. Mówił do mnie tak spokojnym tonem, że walczyłam z sobą żeby nie zasnąć :lol: Używał magicznych zdań "spokojnie, powoli proszę wszystko jeszcze raz wymazać i wpisać ponownie" :diabloti: . Jak się zapytał o jakiś tam numer ewidencyjny ;) i jak mu powiedziałam, że będę musiała lecieć na dół i poszukać - swoim monotonnym głosem odparł "poczekam" :crazyeye: Normalnie szok. Zawsze jak dzwonie na infolinie to słyszę w podtekście ironie i sarkazm :placz: Aż na koniec mi się wyrwało "dozobaczenia" :lol: :oops: ad 2 CHCĘ! Ale już mam wziąć Gajkę, Teraz Bena nie będzie wam szkoda oddawać? ad 3 ihihih robaćku tiaaaa....:roll: nie będę Cię wyprowadzać z błędu :lol: żyj sobie w błogiej nieświadomości ;) ad 4 nie próbowałam :niewiem: ad 5 oj od razu odpada, przywieź zobacze czy się nada :cool3: Quote
olcha Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='basiulka22tychy']kurak robi kariere :):):):) No zawsze tak to już jest w tym artystycznym świecie, że kariera przychodzi pośmiertnie ;) [quote name='Teklunia']cześć :cool3: jakie słodkości lśniące :loveu: Cześć Kasiu! Kope lat! :multi: Nieskromnie przyznam, że jestem dumna z sierści Eruni, niezmiennie lśniącej od już prawie 9 lat :grins: Za 3 dni drugie urodziny Tekili :mdleje: ale ja się starzeję :shake: Quote
olcha Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Tekila aby wyzbyć się nagromadzonej energii potrafi baaardzo długo energicznie kopać w jednym miejscu bez celu :stupid: Quote
Juszes Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='olcha'] Tekila aby wyzbyć się nagromadzonej energii potrafi baaardzo długo energicznie kopać w jednym miejscu bez celu :stupid: To tak robił mój królik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co do tej ostatnije fotki, to ona raczej wygląda jakby składała Erze ukłony, a nie kopała w kocu :P Quote
olcha Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Juszes napisał(a):To tak robił mój królik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co do tej ostatnije fotki, to ona raczej wygląda jakby składała Erze ukłony, a nie kopała w kocu :P Ona ma coś z kłółika :p może była spokrewniona z Twoim ;) Hhaha a może i składa :lol: Quote
zaba14 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 http://images1.fotosik.pl/217/60a47b3ea8ad15d8.jpg syjamskie psy :-o sliczne :P :loveu: Quote
Behemot Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Co za zaciętość w oczach! Kurczak - twój wróg! Trzeba go zamordować! :evil_lol: Quote
olcha Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='zaba14']http://images1.fotosik.pl/217/60a47b3ea8ad15d8.jpg syjamskie psy :-o sliczne :P :loveu: Tak tak prowadzę badania i statystyki pozwalające na uznanie i rozpowszechnienie tej nowej pięknej rasy :cool3: Tylko nad nazwa trzeba będzie popracować bo już syjamskie koty są :niewiem: [quote name='Behemot'] Co za zaciętość w oczach! Kurczak - twój wróg! Trzeba go zamordować! :evil_lol: Hihhii kiedy on już nie żyje...ale csiii ona o tym chyba nie wie :diabloti: Quote
olcha Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 p.s. dzięki Behemot stuknęła mi 100 stronka! :drinking: :drinking: :drinking: :laola: Quote
anea Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Olu kochana 100 strona to stukneła Twojej galerii tylko u Ciebie, bo dla wiekszości Twoich gości 100 strone masz już dawno za soba :) (aktualnie jestesmy na 298 wiec przygotuj sie juz na 300) Quote
panienkabubu Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='olcha']ad 1 TAAAAAAAAAAAAAAAK! Już dzisiaj mam za sobą pół godzinny telefon do infolinii neostrady. I muszę przyznać, że aż pana pochwaliłam za cierpliwość . Mówił do mnie tak spokojnym tonem, że walczyłam z sobą żeby nie zasnąć Używał magicznych zdań "spokojnie, powoli proszę wszystko jeszcze raz wymazać i wpisać ponownie" . Jak się zapytał o jakiś tam numer ewidencyjny i jak mu powiedziałam, że będę musiała lecieć na dół i poszukać - swoim monotonnym głosem odparł "poczekam" Normalnie szok. Zawsze jak dzwonie na infolinie to słyszę w podtekście ironie i sarkazm Aż na koniec mi się wyrwało "dozobaczenia" :oops: W końcu za to im płacą :diabloti: Ja swego czasu dzwoniłam do Neostrady i pan kazał mi klikać w coś, czego w ogóle nie miałam w panelu sterowania :crazyeye: to dopiero był przypał :oops: [quote name='olcha']ad 2 CHCĘ! Ale już mam wziąć Gajkę, Teraz Bena nie będzie wam szkoda oddawać? Ale ja nie powiedziałam, że Bena :diabloti: może sceniacka jakiegoś? :diabloti: [quote name='olcha']ad 3 ihihih robaćku tiaaaa....:roll: nie będę Cię wyprowadzać z błędu :lol: żyj sobie w błogiej nieświadomości ;) dopoki nie zobaczę - nie uwierzę:diabloti: [quote name='olcha'] ad 4 nie próbowałam :niewiem: czas wypróbować :diabloti: [quote name='olcha'] ad 5 oj od razu odpada, przywieź zobacze czy się nada :cool3: hehehehe, w porząsiu, ale najpierw muszą się narodzić :cool3: [quote name='olcha']Nieskromnie przyznam, że jestem dumna z sierści Eruni, niezmiennie lśniącej od już prawie 9 lat :grins: Nom ja się staram u Bena żeby zawsze miał lśniącą sierść, tylko po linieniu ma matową, ale wówczas kilka dni i znowu wszystko wraca do normy :multi: [quote name='olcha']Za 3 dni drugie urodziny Tekili :mdleje: ale ja się starzeję :shake: o! to będzie co oblewać:drinking: [quote name='olcha'] Tekila aby wyzbyć się nagromadzonej energii potrafi baaardzo długo energicznie kopać w jednym miejscu bez celu :stupid: może czują poprzednie osoby, które tam siedziały i różne rzeczy robiły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Behemot'] Co za zaciętość w oczach! Kurczak - twój wróg! Trzeba go zamordować! :evil_lol: Ben to by go na jeden raz miał :P [quote name='olcha']p.s. dzięki Behemot stuknęła mi 100 stronka! :drinking: :laola: :crazyeye: :crazyeye: 100????? [quote name='anea']Olu kochana 100 strona to stukneła Twojej galerii tylko u Ciebie, bo dla wiekszości Twoich gości 100 strone masz już dawno za soba :) (aktualnie jestesmy na 298 wiec przygotuj sie juz na 300) no tak ;] u mnie też jest 298 :p Quote
olcha Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 anea napisał(a):Olu kochana 100 strona to stukneła Twojej galerii tylko u Ciebie, bo dla wiekszości Twoich gości 100 strone masz już dawno za soba :) (aktualnie jestesmy na 298 wiec przygotuj sie juz na 300) O kazda okazja dobra :drinking: panienkabubu napisał(a):W końcu za to im płacą :diabloti: Ja swego czasu dzwoniłam do Neostrady i pan kazał mi klikać w coś, czego w ogóle nie miałam w panelu sterowania :crazyeye: to dopiero był przypał :oops: Ale ja nie powiedziałam, że Bena :diabloti: może sceniacka jakiegoś? :diabloti: może czują poprzednie osoby, które tam siedziały i różne rzeczy robiły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ben to by go na jeden raz miał :P :crazyeye: :crazyeye: 100????? no tak ;] u mnie też jest 298 :p ad 1 mi wszystko działa już :grins: BUhahaha jak pan z neostrady mówi, że masz to masz! hihihih ad 2 ale nadal małego i krótkowłosego :cool3: Czyżby w niedługim czasie zostaniesz babcią? :cool3: ad 3 buahahha zapewne! :lol: ad 4 ale najpierw musiałby odebrać go moim szczurzycom :shake: nie radze :evil_lol: ad 5 no 100 :p ad 6 oj cos macie źle ustawione Ale mi noga zdrętwiałaaaa ałaaaaa wszystko przez Ere, która się coraz bardziej rozpychaaaa na fotelu :angryy: i jeszcze mi tu stęka :mad: że jej niby niewygodnie :mad: Quote
anetta Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 A chcesz w pape? http://images3.fotosik.pl/247/c8528e0d98c59f15.jpg :evil_lol::evil_lol: Za 100 :drink1::drink1:bo u mnie tyz jest :drink1::drink1: Quote
nomu Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='olcha'] Hahahaa świetne hahaha :D:D:D Quote
Teklunia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='olcha'] a co to za harce? :lol: Quote
Behemot Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 olcha napisał(a):dzięki Behemot stuknęła mi 100 stronka! :drinking: :drinking: :drinking: :laola: Oooo, no to brawo! :lol: Ale tego.... jakiś procent chyba mi się należy? (Może być 40 procent: :drinking::drinking::drinking:) Edit: zaraz, zaraz, przecież to 299 strona... Quote
Behemot Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Tym gestem Młodzież Wszechpolska zamawia pięć piw... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Loona Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='olcha'] Ona w kosza gra :evil_lol: "podaj mi, podaj mi!" :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='anea'] Goopek :) ja bym rzekła, że ona tu mówi "poddaje się" sepleniąc po tym oblewaniu 100tnej stronki ;];];] Quote
olcha Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 [quote name='anetta']A chcesz w pape? http://images3.fotosik.pl/247/c8528e0d98c59f15.jpg :evil_lol::evil_lol: Za 100 :drink1::drink1:bo u mnie tyz jest :drink1::drink1: ihihih Nooo chociaż jedna ma porządnie ustawioną liczbę postów na stronę :lol: :drinking: [quote name='anea'] Goopek :) IHihihih no z której by strony nie patrzeć na nią to potwierdzam - goopek pełną gębą :evil_lol: [quote name='nomu']Hahahaa świetne hahaha :D:D:D :p :p :p [quote name='Teklunia']a co to za harce? :lol: A juz im się znudziło pozowanie, to postanowiły się trochę polać :loveu: Quote
Recommended Posts