olcha Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Tu już się zaczęły wariactwa :lol: i nie było grzecznego warowania do zdjęć :lol: Quote
Juszes Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ale śmiesznie oczko jedno wyłupiłą :P Słodziasto wyglaa :*** Tylko schrupać :loveu::loveu::loveu: Quote
olcha Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Juszes nie dam schrupać :mad: :eviltong: Hihih ale ona śmiesznie na tych zdjęciach z bliska wyszła. Wygląda jakby łysa była tak jej skóra prześwituje :lol: a przecież jest porządnie owłosiona :hmmmm: Quote
Juszes Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 ale dlaczego nie dasz? Zostanie ci jeszcze przeciez Erka :) Quote
olcha Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Juszes napisał(a):ale dlaczego nie dasz? Zostanie ci jeszcze przeciez Erka :) Kurcze jak to jest. Jak się ma jednego psa to się go kocha caaaaałym sercem, a jak się ma dwa psy to też się je wtedy kocha caaaaałym sercem. Więc albo mam dwa serca...albo jak jednej zabraknie to mi pęknie całe, bo pół nie? No nie? Rozumiecie? :evil_lol: Quote
Loona Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Najlepszy w tych zdjęciach to jest kocyk :evil_lol: Quote
olcha Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Loona']Najlepszy w tych zdjęciach to jest kocyk :evil_lol: To ten sam :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 olcha napisał(a):A teraz marzy mi się jakiś rudy psiak :grins: ja ci pozycze mojego na pare godzin, odechce ci sie wogoleee :eviltong: Quote
olcha Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Przyzwyczajajcie się do tego żółtego kolorku :evil_lol: bo mam maaaaaaaasę takich zdjęć (potem go ściągnęły więc żółć się zmienia w brąz :eviltong: ale to jeszcze daleko do tych zdjęć :evil_lol: ) Quote
olcha Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']ja ci pozycze mojego na pare godzin, odechce ci sie wogoleee :eviltong: Ja mówię o takim ognisto rudym i musi nie mieć włosów (bo już taką masochistą jestem, że lubię wyciagać zewsząd te małe igiełki :lol: ) no i musi być mały :eviltong: Ale Twojego bym wzięła z innych względów :cool3: :cool3: :cool3: :loveu: [quote name='ralph'] O takim na ten przykład :cool3: Quote
nomu Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 olcha napisał(a):Przyzwyczajajcie się do tego żółtego kolorku :evil_lol: bo mam maaaaaaaasę takich zdjęć (potem go ściągnęły więc żółć się zmienia w brąz :eviltong: ale to jeszcze daleko do tych zdjęć :evil_lol: ) Ja tam lubie żółty kolor :) a u was to kocyk od szczeniecych lat:loveu: dziwne ze tak dlugo sie trzyma w calosci ;) Quote
anea Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 właśnie miłam pisać że mam pewne podejżenie jakiego rudaska mogła byś chciec :) a tu widzę zdjęcie... jak tam storna pani hodowczyni juz działa??? ;) Quote
olcha Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 nomu napisał(a):Ja tam lubie żółty kolor :) a u was to kocyk od szczeniecych lat:loveu: dziwne ze tak dlugo sie trzyma w calosci ;) Mam to szczęście, że moje sucze prawie nic nigdy nie zniszczyły :grins: Czy to normalne? :hmmmm: :evil_lol: ;) Cieszę się, że lubisz żółty :multi: anea napisał(a):właśnie miłam pisać że mam pewne podejżenie jakiego rudaska mogła byś chciec :) a tu widzę zdjęcie... jak tam storna pani hodowczyni juz działa??? ;) ihihihih śliczne one są :placz: chce takiego :placz: i strona pani hodowczyni działa :cool3: ale nie ma na niej niestety zdjęć maluszka z pociagu (tzn są zdjęcia tej długowlosej suni) Ale fajny bannerek :cool3: ja próbowałam kombinować w paincie ale mi totalnie nie wychodzi :shake: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 hahaha jaka łopata :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a fotki na żółtym kocyku superr :loveu: ojj taki rosyjski toy by Ci pasował do stadka :loveu: Quote
olcha Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='malawaszka'] ojj taki rosyjski toy by Ci pasował do stadka :loveu: TEŻ TAK SĄDZĘ! :cool3: :cool3: :cool3: Quote
anea Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 a dziekuje za pochwalenie banerka :) tylko tego cholernego linka nie umiem podlozyc ;-( daj mi linka do tej strony Quote
Juszes Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ale super piesio! Co to za rasa?? Ja kiedyś chciałam mieć podobnego kotka o takiego: Quote
olcha Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Juszes'] Ale super piesio! Co to za rasa?? Ja kiedyś chciałam mieć podobnego kotka o takiego: To Rosyjski TOY. A kotek to chyba sphinx? Świetne są :lol: Quote
olcha Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Tekila: Obgryzę Cię aż do kosteczek :cool3: :evil_lol: Quote
anea Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='olcha'] Tekila: Obgryzę Cię aż do kosteczek :cool3: :evil_lol: Tak swoja drogą to ta kacza padlina jest paskudna :) Quote
olcha Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 anea napisał(a):Tak swoja drogą to ta kacza padlina jest paskudna :) No i właśnie dlatego ją kupiłam :grins: uwielbiam takie brzydoty :loveu: Quote
panienkabubu Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='olcha']Ale mam teraz łysy komputer :placz: poczta nie działa i nie wiem jak ja zreperować, komunikator też :placz: wszystko poprzestawiane :placz: pomoc? :cool3: [quote name='olcha']A teraz marzy mi się jakiś rudy psiak :grins: moge Ci dac bernardyna, chcesz? :] [quote name='olcha'] Tu już się zaczęły wariactwa :lol: i nie było grzecznego warowania do zdjęć :lol: aaaajjjjjjj tititititititi robaćku :loveu: [quote name='olcha']To ten sam :eviltong: ojej a to to juz w ogole mniam :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='olcha']Ja mówię o takim ognisto rudym i musi nie mieć włosów (bo już taką masochistą jestem, że lubię wyciagać zewsząd te małe igiełki :lol: ) no i musi być mały :eviltong: u to bernardyn chyba odpada :p Quote
Recommended Posts