Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Juszes nie dam schrupać :mad: :eviltong:

Hihih ale ona śmiesznie na tych zdjęciach z bliska wyszła. Wygląda jakby łysa była tak jej skóra prześwituje :lol: a przecież jest porządnie owłosiona :hmmmm:

Posted

Juszes napisał(a):
ale dlaczego nie dasz? Zostanie ci jeszcze przeciez Erka :)

Kurcze jak to jest. Jak się ma jednego psa to się go kocha caaaaałym sercem, a jak się ma dwa psy to też się je wtedy kocha caaaaałym sercem. Więc albo mam dwa serca...albo jak jednej zabraknie to mi pęknie całe, bo pół nie? No nie? Rozumiecie? :evil_lol:

Posted

Przyzwyczajajcie się do tego żółtego kolorku :evil_lol: bo mam maaaaaaaasę takich zdjęć (potem go ściągnęły więc żółć się zmienia w brąz :eviltong: ale to jeszcze daleko do tych zdjęć :evil_lol: )

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']ja ci pozycze mojego na pare godzin, odechce ci sie wogoleee :eviltong:

Ja mówię o takim ognisto rudym i musi nie mieć włosów (bo już taką masochistą jestem, że lubię wyciagać zewsząd te małe igiełki :lol: ) no i musi być mały :eviltong:

Ale Twojego bym wzięła z innych względów :cool3: :cool3: :cool3: :loveu:

[quote name='ralph']
O takim na ten przykład :cool3:

Posted

olcha napisał(a):
Przyzwyczajajcie się do tego żółtego kolorku :evil_lol: bo mam maaaaaaaasę takich zdjęć (potem go ściągnęły więc żółć się zmienia w brąz :eviltong: ale to jeszcze daleko do tych zdjęć :evil_lol: )

Ja tam lubie żółty kolor :) a u was to kocyk od szczeniecych lat:loveu: dziwne ze tak dlugo sie trzyma w calosci ;)

Posted

właśnie miłam pisać że mam pewne podejżenie jakiego rudaska mogła byś chciec :) a tu widzę zdjęcie... jak tam storna pani hodowczyni juz działa??? ;)

Posted

nomu napisał(a):
Ja tam lubie żółty kolor :) a u was to kocyk od szczeniecych lat:loveu: dziwne ze tak dlugo sie trzyma w calosci ;)

Mam to szczęście, że moje sucze prawie nic nigdy nie zniszczyły :grins: Czy to normalne? :hmmmm: :evil_lol: ;)

Cieszę się, że lubisz żółty :multi:

anea napisał(a):
właśnie miłam pisać że mam pewne podejżenie jakiego rudaska mogła byś chciec :) a tu widzę zdjęcie... jak tam storna pani hodowczyni juz działa??? ;)

ihihihih śliczne one są :placz: chce takiego :placz: i strona pani hodowczyni działa :cool3: ale nie ma na niej niestety zdjęć maluszka z pociagu (tzn są zdjęcia tej długowlosej suni)

Ale fajny bannerek :cool3: ja próbowałam kombinować w paincie ale mi totalnie nie wychodzi :shake:

Posted

[quote name='Juszes']
Ale super piesio! Co to za rasa??

Ja kiedyś chciałam mieć podobnego kotka o takiego:

To Rosyjski TOY.

A kotek to chyba sphinx? Świetne są :lol:

Posted

[quote name='olcha']Ale mam teraz łysy komputer :placz: poczta nie działa i nie wiem jak ja zreperować, komunikator też :placz: wszystko poprzestawiane :placz:

pomoc? :cool3:
[quote name='olcha']A teraz marzy mi się jakiś rudy psiak :grins:

moge Ci dac bernardyna, chcesz? :]

[quote name='olcha']

Tu już się zaczęły wariactwa :lol: i nie było grzecznego warowania do zdjęć :lol:

aaaajjjjjjj tititititititi robaćku :loveu:
[quote name='olcha']To ten sam :eviltong:

ojej a to to juz w ogole mniam :loveu: :loveu: :loveu:
[quote name='olcha']Ja mówię o takim ognisto rudym i musi nie mieć włosów (bo już taką masochistą jestem, że lubię wyciagać zewsząd te małe igiełki :lol: ) no i musi być mały :eviltong:

u to bernardyn chyba odpada :p