Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):
suuuuper :multi:
poczytasz sobie i wiele produktów wyrzucisz z jadłospisu :evil_lol:

Postanowione! Najpierw się doczytamy, zapoznamy, rozejrzymy, obkupimy i ułożymy własny jadłospis (oczywiście dozwolony ale bardziej spolszczony bardzo przydatne stronki, które mi dałaś :p ), a potem bierzemy się całą rodziną za dietowanie :cool3:

nomu napisał(a):
Nie ma się co dziwić :D

;)

madzia18sosnowiec napisał(a):

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie mogeeee hahahaha wygląda jak wiewiorek z epoki lodowcowej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

HIihihihhhi coś tam z wiewióry ma :eviltong: np. ostatnie pare ukradzionych orzechów :lol:

Przepraszam, że mało mnie tu ostatnio ale światówka wybiła mnie z rytmu :eviltong:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Juszes napisał(a):
Nie no co za gryzońki!! Nie dadzą spokoju biednym koreczkom :shake:

:evil_lol: Mam jeszcze parę koreczkowych zdjęć :eviltong:

Patka napisał(a):
walcz dzielnie ja mam dietę całe życie ;)

Mam nadzieję, że mi się uda. Jak przetrwam fazę I to już poleci z górki :cool3: narazie mam silna motywację i wierzę w siebie. Szkoda troszkę, że się w zimę za to wzięłam ale trudno UDA MI SIĘ :cool3:

Posted

Tutaj Erunia przywłaszczyła sobie wszystkie zabawki i nie dała się bawić Tekili. Jak zwykle :mad: A jak Tekili daję inne to ona się z kolei nie chce nimi bawić :mad:

Posted

Patka napisał(a):
to prawda zimą trudnej ale za to jakie super ciałko na lato .... trzymam kciuki :multi:

Ooo kolejna co mnie motywuje :multi: nooo w takim razie dobrze, że jest zima :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):
:evil_lol: Mam jeszcze parę koreczkowych zdjęć :eviltong:

Mam nadzieję, że mi się uda. Jak przetrwam fazę I to już poleci z górki :cool3: narazie mam silna motywację i wierzę w siebie. Szkoda troszkę, że się w zimę za to wzięłam ale trudno UDA MI SIĘ :cool3:

przypomne Ci o tym.. za tydzien :diabloti:

Posted

panienkabubu napisał(a):

:eviltong:

Juszes napisał(a):

Erze język lata, lata jak łopata ;]

hihihih no ona zawsze memle tym jęzorem jak usypia, jak się budzi jak je, jak pije non stop :eviltong:

Posted

[quote name='Gosiek']cześć Ola :p

Witaj Gosiu!

[quote name='moon_light']Ola i Anea wielkie dzieki za fotki dogowatych i chi ! Są super :) Gdyby nie Wy to naprawde malo co z poznania mogla bym obejrzec:)

ps. a nie masz tam gdzies zdjęcia Mondiego :cool3:?

:oops: Jeszcze jakbym miała lepszy aparat...

Wcale Ci się nie dziwię, że nie poznałaś na zdjęciach Mondiego bo Kenduś tak rzadko co kolwiek wstawia :mad: Jest tam sporo zdjęć Mondinki (czerwona ringówka)

[quote name='madzia18sosnowiec']

krowa ma wiekszy i dłuuuzszy i sie nie chwaliiii :evil_lol:

A Era się chwali i nie ma rywali :eviltong:

Posted

Tak się Eruńce zebrało na czułości i musiałam się z nią gnieść na jednym krześle :loveu: spała na siedząco opierając łebek o moją nogę :loveu:

Posted

[quote name='olcha']
Tak się Eruńce zebrało na czułości i musiałam się z nią gnieść na jednym krześle :loveu: spała na siedząco opierając łebek o moją nogę :loveu:

kochana briarda se wez albo bernardyna zobaczysz co to znaczy sie gniesc:evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
kochana briarda se wez albo bernardyna zobaczysz co to znaczy sie gniesc:evil_lol:

Buahahaha ja już chyba nawet myślę w miniaturowych rozmiarach ;)

Posted

olcha napisał(a):

Wcale Ci się nie dziwię, że nie poznałaś na zdjęciach Mondiego bo Kenduś tak rzadko co kolwiek wstawia :mad: Jest tam sporo zdjęć Mondinki (czerwona ringówka)

Co nie poznała? Co nie poznała? :mad: Ja Ci tu dam! :diabloti:
:cool3: Muni chcesz maila ze zdjęciami? :razz:

Pewnie, że chcesz :evil_lol:

Posted

Kenduś napisał(a):
Co nie poznała? Co nie poznała? :mad: Ja Ci tu dam! :diabloti:
:cool3: Muni chcesz maila ze zdjęciami? :razz:

Pewnie, że chcesz :evil_lol:

Co mi dasz? Co? :multi:

Muni? Co Ty się tak spoufalasz? :evil_lol:

Tiaaaa moon_light nie wierz w ani jedno jej słowo. Ja na tego maila czekałam dwa dni :eviltong: :evil_lol: