anea Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Nie mam informatyki, mamy wydziałową kawiarenkę za free, zostawiam tylko legitkę w depozyt :evil_lol: Olcha ciołku... my też mamy darmowy internet w bibliotece... i nie trzeba zostawiac legitymacji :) A na informatyce z założenia nie można wchodzic do internetu :) Quote
olcha Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 anea napisał(a):Olcha ciołku... my też mamy darmowy internet w bibliotece... i nie trzeba zostawiac legitymacji :) A na informatyce z założenia nie można wchodzic do internetu :) Aneta ciołku właśnie miałam odpisać, że u nas też jest darmowy net :p ale że na niego nigdy czasu nie mam :eviltong: Quote
olcha Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Loona napisał(a):Nie mam informatyki, mamy wydziałową kawiarenkę za free, zostawiam tylko legitkę w depozyt :evil_lol: jasne :eviltong: Ja w tym czasie będę pod Wrocławiem, szkoda trochę, ale trudno. Liczę na Wasze zdjęcia :evil_lol: Ja będę miec milion zdjęć :grins: Będę was zanudzać nimi jeszcze przez rok :evil_lol: Quote
olcha Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Przyjechała Maja dorwała się do koszyka z orzechami i trochę ich wysypała. Era skorzystała, rozłupała wyjadła, potem Tekila dokończyła i tym oto sposobem mam skorupki porozwalane po całym pokoju :mad: A potem jeszcze siedzialam i im obierałam :oops: Quote
panienkabubu Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Olcha, ja robie za paparazzi ;D hehe .. i bedzie wystawiana taka jedna sunia bernardyna ;) oj tam ;) pogadamy na wystawie tylko PRZYJDZ! :) Quote
olcha Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 panienkabubu napisał(a):Olcha, ja robie za paparazzi ;D hehe .. i bedzie wystawiana taka jedna sunia bernardyna ;) oj tam ;) pogadamy na wystawie tylko PRZYJDZ! :) Ja też za paparazii robię :cool3: Tylko, że w niedzielę :cool3: Postaram się dotrzeć już sobie zapisałam gdzie będziesz :eviltong: Ale u mnie pogoda :placz: Wiatr aż głowę urywa, pada od czasu do czasu. Prądu nie mam od czasu do czasu :mad: WRRRRRRRRRRRRRRRRR Quote
Loona Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 olcha napisał(a): ło matko, a co łona tu robi?! :crazyeye: Quote
Shikka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [quote name='olcha'] A co To za potffforek?? :lol: "Atak żarłocznej Ery" :loveu::loveu::loveu: Pozdrowionka Dziewczynki :loveu: Quote
olcha Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Loona napisał(a):ło matko, a co łona tu robi?! :crazyeye: Zabawia się z koreczkiem :evil_lol: Shikka napisał(a):[quote name='olcha'] A co To za potffforek?? :lol: "Atak żarłocznej Ery" :loveu::loveu::loveu: Pozdrowionka Dziewczynki :loveu: A to taki straszny potworzasty potwór a to jej zwierzchnicy :lol: : Quote
sylwiaskalska Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 olcha napisał(a): ale pracuje :) Cześć :) Olcha :) jak tam moi ulubieńcy :) :loveu::loveu::loveu: Quote
olcha Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 sylwiaskalska napisał(a):ale pracuje :) Cześć :) Olcha :) jak tam moi ulubieńcy :) :loveu::loveu::loveu: Mają się świetnie :grins: Sylwia na którym ringu, w której hali, o której będziesz z Lalusiem? madziasto4 napisał(a):O w morde :smhair2: :lol: Czyją? :eviltong: Quote
Gosiek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 hahahahahaha "strach sie bać" ;) cześć Oleńko :p Quote
panienkabubu Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Super, mam nadzieje, ze dotrzecie do nas chociaz na chwilke :) jakby co to masz moj numer 500755100 (jakbys mnie szukala:p) MAMY STRESA;) i prosimy o kciuki!!!!:D Quote
Shikka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 olcha napisał(a): "My precioussssssssss" ;) Quote
nomu Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 olcha napisał(a): Hahahaa :D Szczęki:lol: Quote
Juszes Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 olcha napisał(a): Nie dają żyć tym koreczkom:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Loona Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 olcha napisał(a): Jak odmłodniała :crazyeye: olcha napisał(a): Ja tu koreczka nie widzę :evil_lol: Quote
olcha Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Gosiek napisał(a): hahahahahaha "strach sie bać" ;) cześć Oleńko :p Cześć Gosiu :cool3: No szczerze mówiąc, Era nie należy do przytulaśnych piesków w porównaniu do Tekili :eviltong: Mam dwa indywidua w domu :p p.s. moja koleżanka pożyczy mi tą książkę :multi: panienkabubu napisał(a):Super, mam nadzieje, ze dotrzecie do nas chociaz na chwilke :) jakby co to masz moj numer 500755100 (jakbys mnie szukala:p) MAMY STRESA;) i prosimy o kciuki!!!!:D Nie miej stresa bo się psu udzieli! To przecież tylko światówka :evil_lol: Będzie dobrze! Kciuki będę trzymać na pewno! Shikka napisał(a):"My precioussssssssss" ;) Hahahahha faktycznie nawet podobna ;) nomu napisał(a):Hahahaa :D Szczęki:lol: Została wytypowana na dublera głównego bohatera w Szczękach VIII :eviltong: Juszes napisał(a):Nie dają żyć tym koreczkom:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie dają :shake: Jak tylko coś piję to się zaraz zlatują po korki :lol: Loona napisał(a):Jak odmłodniała :crazyeye: Ja tu koreczka nie widzę :evil_lol: Ona jest młoda!!!! duchem :roll: :eviltong: Quote
Gosiek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 olcha napisał(a):Cześć Gosiu :cool3: No szczerze mówiąc, Era nie należy do przytulaśnych piesków w porównaniu do Tekili :eviltong: Mam dwa indywidua w domu :p p.s. moja koleżanka pożyczy mi tą książkę :multi: suuuuper :multi: poczytasz sobie i wiele produktów wyrzucisz z jadłospisu :evil_lol: Quote
nomu Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 olcha napisał(a): Została wytypowana na dublera głównego bohatera w Szczękach VIII :eviltong: :eviltong: olcha napisał(a): Nie ma się co dziwić :D Quote
madzia20sosnowiec Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie mogeeee hahahaha wygląda jak wiewiorek z epoki lodowcowej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts