olcha Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Patka napisał(a):Boskie i takiemini mój waler jest chyba od 2 razem większy :evil_lol: Nooo na pewno większy! Zdrapka mojej siostry jest od nich większa, a jest normalnych rozmiarów dachowcem. Dla przypomnienia era 4,5 kg, Tekila 2,2 :eviltong: Gosiek napisał(a):cześć Ola :buzi: chcesz schudnąć? hihi napisz do mnie na PV to pogadamy :cool3: też bym sie tak wtułała... straszny ze mnie zmarźluch... ostatnio kupilam sobie rozgrzewający skrub do stóp :evil_lol: działa wspaniale :evil_lol: Ja im od czasu do czasu kradnę tą poduszkę :evil_lol: Buhahah aż musiałam w googlach sprawdzić co to ten skrub :lol: bo nie wiedziałam :oops: Ja to mam zawsze takie lodowate stopy :shake: p.s. masz PW :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Gosiek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 olcha napisał(a):Buhahah aż musiałam w googlach sprawdzić co to ten skrub :lol: bo nie wiedziałam :oops: Ja to mam zawsze takie lodowate stopy :shake: p.s. masz PW :eviltong: :eviltong: :eviltong:hihi odpisałam... a skrub jest świetny...ma rozgrzewające drobinki z kawy a tak ogólnie to Ci zdradzę sposób na aksamitną skórę... zaparzasz kawę fusiasta... wypijasz lub wylewasz :evil_lol: a fusy wrzucasz do jakiegos pojemniczka, dodajesz ulubiony zel pod prysznic i robisz sobie taki peeling wieczorkiem... potem wsmarowujesz balsamik (świetnie sie wchłania) i juz :p Quote
olcha Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Gosiek napisał(a):hihi odpisałam... a skrub jest świetny...ma rozgrzewające drobinki z kawy a tak ogólnie to Ci zdradzę sposób na aksamitną skórę... zaparzasz kawę fusiasta... wypijasz lub wylewasz :evil_lol: a fusy wrzucasz do jakiegos pojemniczka, dodajesz ulubiony zel pod prysznic i robisz sobie taki peeling wieczorkiem... potem wsmarowujesz balsamik (świetnie sie wchłania) i juz :p ooo fajnie. Tylko, że u mnie nikt kawy nie pija więc wszystko by do kosza leciało :eviltong: Ale spróbuję :cool3: A na skóre narazie nie narzekam :eviltong: :eviltong: :eviltong: :oops: Quote
Gosiek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 olcha napisał(a):ooo fajnie. Tylko, że u mnie nikt kawy nie pija więc wszystko by do kosza leciało :eviltong: Ale spróbuję :cool3: A na skóre narazie nie narzekam :eviltong: :eviltong: :eviltong: :oops:hihi to kup najmniejszą paczkę (i najtańszą) i sobie zrób.. ja na skórę tez nie narzekam ale kawowy peeling jest rewelacyjny dla skóry :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 czesc Wariatko :cool3: fajna ta Twoja biała dama doszłam do wniosku, że chce miec takie małe białe do kochania :loveu: hihihi co do kurtki to staje po pensje z budowlańcami i zawsze mi wypłacaja ;) co do odchudzania najważniejsza afirmacja ja bardzo wierze, że kiedyś będe na diecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Juszes Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 olcha napisał(a): Tak się Tequilka wtula w poduszkę elektr. :loveu: Moje szczuronki :loveu: :loveu: :loveu: ojeju jak się słodko barłożą na ten podusi :) Quote
Loona Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 No nie ładnie, na studiach :evil_lol: ja właśnie przebywam, czekam sobie na wykład umilając czas dogomanią :diabloti: Dziś znów się nie wyspałam, Figaro zajął poduszkę :evil_lol: widać kto tu rządzi :oops: A ciasto wygląda smakowicie, ale napewno było potwornie niedobre :eviltong: I tak tylko wstawiłaś dla skuchy :eviltong: Koreczek jak widać najfajniejsza rzecz na świecie, i elektryczna podusia :cool3: Quote
olcha Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Gosiek napisał(a):hihi to kup najmniejszą paczkę (i najtańszą) i sobie zrób.. ja na skórę tez nie narzekam ale kawowy peeling jest rewelacyjny dla skóry :evil_lol: Ehhh spróbuję. Już widzę tą kąpiel :loveu: dbsst napisał(a):czesc Wariatko :cool3: fajna ta Twoja biała dama doszłam do wniosku, że chce miec takie małe białe do kochania :loveu: hihihi co do kurtki to staje po pensje z budowlańcami i zawsze mi wypłacaja ;) co do odchudzania najważniejsza afirmacja ja bardzo wierze, że kiedyś będe na diecie :evil_lol: Takiego samego małego do kochania nie dostaniesz :shake: Znajdź se swoje! Będę bronić jak lew tak jak one mnie :kociak: :evil_lol: I gdzie Ty tu dame wypatrzyłaś? :niewiem: p.s. małe białe do kochania: -śnieg -kulka waty :p -środek rzodkiewki :evil_lol: jest wiele możliwości :evil_lol: Juszes napisał(a):ojeju jak się słodko barłożą na ten podusi :) Hihihih no już się nie chcą z pańcią podusią dzielić :placz: Loona napisał(a):No nie ładnie, na studiach :evil_lol: ja właśnie przebywam, czekam sobie na wykład umilając czas dogomanią :diabloti: Dziś znów się nie wyspałam, Figaro zajął poduszkę :evil_lol: widać kto tu rządzi :oops: A ciasto wygląda smakowicie, ale napewno było potwornie niedobre :eviltong: I tak tylko wstawiłaś dla skuchy :eviltong: Koreczek jak widać najfajniejsza rzecz na świecie, i elektryczna podusia :cool3: Ale fajnie, że sobie możesz do necika wchodzić :cool3: Ja jestem zwolniona z informatyki :grins: więc dostępu nie mam :placz: Jak mi ktoś napisze, że ma w domu cziłałkę i ona nie rządzi to nie uwierzę :shake: A ciaaasto było piękne i pyszne :evil_lol: KTO Z WAS JEDZIE DO POZNANIA? Quote
Gosiek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 olcha napisał(a):Ehhh spróbuję. Już widzę tą kąpiel :loveu: hahaha i mega brudną wannę czy brodzik :evil_lol: syfi się tą kawą okrutnie :razz: Quote
olcha Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha i mega brudną wannę czy brodzik :evil_lol: syfi się tą kawą okrutnie :razz: No nieeeee, a miałam taką piękną wizję. Zresztą będę się czuć jakbym była w SPA i miała kapiele błotne :lol: Quote
olcha Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Będę teraz was zanudzać korkowymi zdjęciami :grins: Quote
olcha Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Ups...widzę, że skutecznie zanudziłam :evil_lol: nikogo nie ma :evil_lol: "Oddawaj korek! :mad: " Quote
anea Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ja jestem.... niedawno wrocialam z .... uczelni... nie zdam ... nie dostane sie na wet i wogole zycie jest paskudne Ale za to jade na świtówke :) a psiaki jak zwykle cudo ... nie wiem tylko dlaczego zawsze jak je widze to słysze przerazliwe szczekanie ;) Quote
olcha Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 anea napisał(a):Ja jestem.... niedawno wrocialam z .... uczelni... nie zdam ... nie dostane sie na wet i wogole zycie jest paskudne :glaszcze: będzie dobrze :glaszcze: a poza tym i tak nie chcesz tu zostawać :eviltong: :cool3: anea napisał(a):Ale za to jade na świtówke :) Taaaaaaaa ciekawe z kim :evil_lol: anea napisał(a):a psiaki jak zwykle cudo ... nie wiem tylko dlaczego zawsze jak je widze to słysze przerazliwe szczekanie ;) Ja też nie wiem...:roll: Quote
dbsst Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 to ja wybieram ŚRODEK RZODKIEWKI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: hahahhahahhaha Quote
panienkabubu Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 olcha napisał(a):KTO Z WAS JEDZIE DO POZNANIA? JA! wystawiamy się w sobotę, a wy?:cool3: Quote
olcha Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Tekila: Ejjjjj ale jak to? Dlaczego mi zabrałaś? :question: Era: Ty goopi korku! Czemu dałeś się gryźć Tekili! Miałeś leżeć tam gdzie Ci kazałam! Era: Grrrr wrrrrr teraz już za późno na tłumaczenia! Tekila: Era wyluzuj, nie spinaj pośladów, on chciał dobrze :roll: Quote
olcha Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 dbsst napisał(a):to ja wybieram ŚRODEK RZODKIEWKI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: hahahhahahhaha O paaaa co to w guglach można znaleźć! Rzodkiew "Redhart" Jest unikalną odmianą, której pochodzenie wywodzi się z Chin. Zgrubienia korzeniowe kuliste, o wielkości piłki tenisowej. Wewnętrzny miąższ jest czerwony o chrupiącym lekko orzechowym smaku. Zewnętrzny ma barwę białą i jest zdecydowanie ostrzejszy Buahahha orzechowa rzodkiewka :lol: panienkabubu napisał(a):JA! wystawiamy się w sobotę, a wy?:cool3: Ja się nie wystawiam :shake: :eviltong: A tak serio to będę w sobotę i niedzielę jako widz :multi: Quote
olcha Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Dzień dobry :mad: Zaczynam już ładować baterie do dwóch aparatów :cool3: Ehhh już się nie mogę doczekać światówki :loveu: :loveu: :loveu: i tych 227 cziłałek :loveu: :loveu: :loveu: :mdleje: ze szczęścia. Quote
panienkabubu Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 olcha napisał(a):Ja się nie wystawiam :shake: :eviltong: A tak serio to będę w sobotę i niedzielę jako widz :multi: bedziesz w sobote jako widz??? no to co sie nie chwalisz!!! przyjdziesz nam pokibicowac? przyjdz przyjdz przyjdz! hala nr 9, ring 62 od godz 11:30, prossssssssze;) jestesmy w sukach kl. otwarta :p przyjdziesz? :p olcha napisał(a): DOBRANOC! :loveu: o jakie slodkosci :loveu: :loveu: olcha napisał(a):Dzień dobry :mad: czemu z batem na nas wyskakujesz od rana hę? :cool3: olcha napisał(a):Zaczynam już ładować baterie do dwóch aparatów :cool3: Ehhh już się nie mogę doczekać światówki :loveu: :loveu: :loveu: i tych 227 cziłałek :loveu: :loveu: :loveu: :mdleje: ze szczęścia. ja też juz sie nie moge doczekać :d Własnie podpinam baterie do aparatu, mam nadzieje, ze w halach będą dobre warunki do robienia zdjec! Do zobaczenia w Poznaniu :) Quote
olcha Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 panienkabubu napisał(a):bedziesz w sobote jako widz??? no to co sie nie chwalisz!!! przyjdziesz nam pokibicowac? przyjdz przyjdz przyjdz! hala nr 9, ring 62 od godz 11:30, prossssssssze;) jestesmy w sukach kl. otwarta :p przyjdziesz? :p o jakie slodkosci :loveu: :loveu: czemu z batem na nas wyskakujesz od rana hę? :cool3: ja też juz sie nie moge doczekać :d Własnie podpinam baterie do aparatu, mam nadzieje, ze w halach będą dobre warunki do robienia zdjec! Do zobaczenia w Poznaniu :) W sobote będę siedzieć razem z aneą przy dogach ale myślę, że ok 11.30 już mi się znudzi :eviltong: Więc postaram się :cool3: A kogo Ty wystawiasz? :cool3: Zaraz jadę po te słodkości :roll: i coś czuję, że po dwóch dniach już się aż tak bardzo nie będę rozczulać nad jej zdjęciami :evil_lol: A tak siakoś lewa nogą wstałam :eviltong: Ja też mam nadzieję, że mój aparat spiszę się dobrze (chociaż właściwie nie mam co sobie nadzei robić :shake: ). Biorę za to aparat siostry też kiepawy :eviltong: ale ładniejsze zdjęcia na halach wychodzą :cool3: Do zobaczenia! Mam nadzieję, że się spotkamy! Quote
olcha Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Ciekawe czy będę miec w przedziale jakieś psiaki :modla: :modla: :modla: Zostawiam moje szczury na dwa dni :placz: Pewnie jak wrócę znów się do mnie przyturlają :roll: i znów będą miec odchudzanko :evil_lol: Quote
Loona Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 olcha napisał(a):Ale fajnie, że sobie możesz do necika wchodzić :cool3: Ja jestem zwolniona z informatyki :grins: więc dostępu nie mam :placz: Nie mam informatyki, mamy wydziałową kawiarenkę za free, zostawiam tylko legitkę w depozyt :evil_lol: olcha napisał(a):A ciaaasto było piękne i pyszne :evil_lol: jasne :eviltong: olcha napisał(a):KTO Z WAS JEDZIE DO POZNANIA? Ja w tym czasie będę pod Wrocławiem, szkoda trochę, ale trudno. Liczę na Wasze zdjęcia :evil_lol: Quote
Recommended Posts