Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

Patka napisał(a):
Boskie i takiemini mój waler jest chyba od 2 razem większy :evil_lol:

Nooo na pewno większy! Zdrapka mojej siostry jest od nich większa, a jest normalnych rozmiarów dachowcem. Dla przypomnienia era 4,5 kg, Tekila 2,2 :eviltong:

Gosiek napisał(a):
cześć Ola :buzi:

chcesz schudnąć? hihi napisz do mnie na PV to pogadamy :cool3:

też bym sie tak wtułała... straszny ze mnie zmarźluch... ostatnio kupilam sobie rozgrzewający skrub do stóp :evil_lol: działa wspaniale :evil_lol:

Ja im od czasu do czasu kradnę tą poduszkę :evil_lol:

Buhahah aż musiałam w googlach sprawdzić co to ten skrub :lol: bo nie wiedziałam :oops: Ja to mam zawsze takie lodowate stopy :shake:

p.s. masz PW :eviltong: :eviltong: :eviltong:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

olcha napisał(a):
Buhahah aż musiałam w googlach sprawdzić co to ten skrub :lol: bo nie wiedziałam :oops: Ja to mam zawsze takie lodowate stopy :shake:

p.s. masz PW :eviltong: :eviltong: :eviltong:
hihi odpisałam... a skrub jest świetny...ma rozgrzewające drobinki z kawy

a tak ogólnie to Ci zdradzę sposób na aksamitną skórę... zaparzasz kawę fusiasta... wypijasz lub wylewasz :evil_lol: a fusy wrzucasz do jakiegos pojemniczka, dodajesz ulubiony zel pod prysznic i robisz sobie taki peeling wieczorkiem... potem wsmarowujesz balsamik (świetnie sie wchłania) i juz :p

Posted

Gosiek napisał(a):
hihi odpisałam... a skrub jest świetny...ma rozgrzewające drobinki z kawy

a tak ogólnie to Ci zdradzę sposób na aksamitną skórę... zaparzasz kawę fusiasta... wypijasz lub wylewasz :evil_lol: a fusy wrzucasz do jakiegos pojemniczka, dodajesz ulubiony zel pod prysznic i robisz sobie taki peeling wieczorkiem... potem wsmarowujesz balsamik (świetnie sie wchłania) i juz :p

ooo fajnie. Tylko, że u mnie nikt kawy nie pija więc wszystko by do kosza leciało :eviltong: Ale spróbuję :cool3:

A na skóre narazie nie narzekam :eviltong: :eviltong: :eviltong: :oops:

Posted

olcha napisał(a):
ooo fajnie. Tylko, że u mnie nikt kawy nie pija więc wszystko by do kosza leciało :eviltong: Ale spróbuję :cool3:

A na skóre narazie nie narzekam :eviltong: :eviltong: :eviltong: :oops:
hihi to kup najmniejszą paczkę (i najtańszą) i sobie zrób.. ja na skórę tez nie narzekam ale kawowy peeling jest rewelacyjny dla skóry :evil_lol:

Posted

czesc Wariatko :cool3:

fajna ta Twoja biała dama doszłam do wniosku, że chce miec takie małe białe do kochania :loveu:

hihihi co do kurtki to staje po pensje z budowlańcami i zawsze mi wypłacaja ;)

co do odchudzania najważniejsza afirmacja ja bardzo wierze, że kiedyś będe na diecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

No nie ładnie, na studiach :evil_lol: ja właśnie przebywam, czekam sobie na wykład umilając czas dogomanią :diabloti: Dziś znów się nie wyspałam, Figaro zajął poduszkę :evil_lol: widać kto tu rządzi :oops:

A ciasto wygląda smakowicie, ale napewno było potwornie niedobre :eviltong: I tak tylko wstawiłaś dla skuchy :eviltong:

Koreczek jak widać najfajniejsza rzecz na świecie, i elektryczna podusia :cool3:

Posted

Gosiek napisał(a):
hihi to kup najmniejszą paczkę (i najtańszą) i sobie zrób.. ja na skórę tez nie narzekam ale kawowy peeling jest rewelacyjny dla skóry :evil_lol:

Ehhh spróbuję. Już widzę tą kąpiel :loveu:

dbsst napisał(a):
czesc Wariatko :cool3:

fajna ta Twoja biała dama doszłam do wniosku, że chce miec takie małe białe do kochania :loveu:

hihihi co do kurtki to staje po pensje z budowlańcami i zawsze mi wypłacaja ;)

co do odchudzania najważniejsza afirmacja ja bardzo wierze, że kiedyś będe na diecie :evil_lol:

Takiego samego małego do kochania nie dostaniesz :shake: Znajdź se swoje! Będę bronić jak lew tak jak one mnie :kociak: :evil_lol:

I gdzie Ty tu dame wypatrzyłaś? :niewiem:

p.s. małe białe do kochania:
-śnieg
-kulka waty :p
-środek rzodkiewki :evil_lol:

jest wiele możliwości :evil_lol:

Juszes napisał(a):
ojeju jak się słodko barłożą na ten podusi :)

Hihihih no już się nie chcą z pańcią podusią dzielić :placz:

Loona napisał(a):
No nie ładnie, na studiach :evil_lol: ja właśnie przebywam, czekam sobie na wykład umilając czas dogomanią :diabloti: Dziś znów się nie wyspałam, Figaro zajął poduszkę :evil_lol: widać kto tu rządzi :oops:

A ciasto wygląda smakowicie, ale napewno było potwornie niedobre :eviltong: I tak tylko wstawiłaś dla skuchy :eviltong:

Koreczek jak widać najfajniejsza rzecz na świecie, i elektryczna podusia :cool3:

Ale fajnie, że sobie możesz do necika wchodzić :cool3: Ja jestem zwolniona z informatyki :grins: więc dostępu nie mam :placz:

Jak mi ktoś napisze, że ma w domu cziłałkę i ona nie rządzi to nie uwierzę :shake:

A ciaaasto było piękne i pyszne :evil_lol:

KTO Z WAS JEDZIE DO POZNANIA?

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha i mega brudną wannę czy brodzik :evil_lol:
syfi się tą kawą okrutnie :razz:

No nieeeee, a miałam taką piękną wizję. Zresztą będę się czuć jakbym była w SPA i miała kapiele błotne :lol:

Posted

Ja jestem.... niedawno wrocialam z .... uczelni... nie zdam ... nie dostane sie na wet i wogole zycie jest paskudne

Ale za to jade na świtówke :)

a psiaki jak zwykle cudo ... nie wiem tylko dlaczego zawsze jak je widze to słysze przerazliwe szczekanie ;)

Posted

anea napisał(a):
Ja jestem.... niedawno wrocialam z .... uczelni... nie zdam ... nie dostane sie na wet i wogole zycie jest paskudne

:glaszcze: będzie dobrze :glaszcze: a poza tym i tak nie chcesz tu zostawać :eviltong: :cool3:

anea napisał(a):
Ale za to jade na świtówke :)

Taaaaaaaa ciekawe z kim :evil_lol:

anea napisał(a):
a psiaki jak zwykle cudo ... nie wiem tylko dlaczego zawsze jak je widze to słysze przerazliwe szczekanie ;)

Ja też nie wiem...:roll:

Posted

to ja wybieram ŚRODEK RZODKIEWKI

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

hahahhahahhaha

Posted

Tekila: Ejjjjj ale jak to? Dlaczego mi zabrałaś? :question:

Era: Ty goopi korku! Czemu dałeś się gryźć Tekili! Miałeś leżeć tam gdzie Ci kazałam!

Era: Grrrr wrrrrr teraz już za późno na tłumaczenia!

Tekila: Era wyluzuj, nie spinaj pośladów, on chciał dobrze :roll:

Posted

dbsst napisał(a):
to ja wybieram ŚRODEK RZODKIEWKI

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

hahahhahahhaha

O paaaa co to w guglach można znaleźć!

Rzodkiew "Redhart"
Jest unikalną odmianą, której pochodzenie wywodzi się z Chin. Zgrubienia korzeniowe kuliste, o wielkości piłki tenisowej. Wewnętrzny miąższ jest czerwony o chrupiącym lekko orzechowym smaku. Zewnętrzny ma barwę białą i jest zdecydowanie ostrzejszy

Buahahha orzechowa rzodkiewka :lol:

panienkabubu napisał(a):
JA!
wystawiamy się w sobotę, a wy?:cool3:

Ja się nie wystawiam :shake: :eviltong:

A tak serio to będę w sobotę i niedzielę jako widz :multi:

Posted

Dzień dobry :mad:

Zaczynam już ładować baterie do dwóch aparatów :cool3: Ehhh już się nie mogę doczekać światówki :loveu: :loveu: :loveu: i tych 227 cziłałek :loveu: :loveu: :loveu:
:mdleje: ze szczęścia.

Posted

olcha napisał(a):
Ja się nie wystawiam :shake: :eviltong:

A tak serio to będę w sobotę i niedzielę jako widz :multi:

bedziesz w sobote jako widz??? no to co sie nie chwalisz!!! przyjdziesz nam pokibicowac? przyjdz przyjdz przyjdz! hala nr 9, ring 62 od godz 11:30, prossssssssze;) jestesmy w sukach kl. otwarta :p przyjdziesz? :p

olcha napisał(a):

DOBRANOC! :loveu:

o jakie slodkosci :loveu: :loveu:

olcha napisał(a):
Dzień dobry :mad:

czemu z batem na nas wyskakujesz od rana hę? :cool3:
olcha napisał(a):
Zaczynam już ładować baterie do dwóch aparatów :cool3: Ehhh już się nie mogę doczekać światówki :loveu: :loveu: :loveu: i tych 227 cziłałek :loveu: :loveu: :loveu:
:mdleje: ze szczęścia.

ja też juz sie nie moge doczekać :d Własnie podpinam baterie do aparatu, mam nadzieje, ze w halach będą dobre warunki do robienia zdjec!

Do zobaczenia w Poznaniu :)

Posted

panienkabubu napisał(a):
bedziesz w sobote jako widz??? no to co sie nie chwalisz!!! przyjdziesz nam pokibicowac? przyjdz przyjdz przyjdz! hala nr 9, ring 62 od godz 11:30, prossssssssze;) jestesmy w sukach kl. otwarta :p przyjdziesz? :p

o jakie slodkosci :loveu: :loveu:

czemu z batem na nas wyskakujesz od rana hę? :cool3:

ja też juz sie nie moge doczekać :d Własnie podpinam baterie do aparatu, mam nadzieje, ze w halach będą dobre warunki do robienia zdjec!

Do zobaczenia w Poznaniu :)

W sobote będę siedzieć razem z aneą przy dogach ale myślę, że ok 11.30 już mi się znudzi :eviltong: Więc postaram się :cool3:

A kogo Ty wystawiasz? :cool3:

Zaraz jadę po te słodkości :roll: i coś czuję, że po dwóch dniach już się aż tak bardzo nie będę rozczulać nad jej zdjęciami :evil_lol:

A tak siakoś lewa nogą wstałam :eviltong:

Ja też mam nadzieję, że mój aparat spiszę się dobrze (chociaż właściwie nie mam co sobie nadzei robić :shake: ). Biorę za to aparat siostry też kiepawy :eviltong: ale ładniejsze zdjęcia na halach wychodzą :cool3:

Do zobaczenia! Mam nadzieję, że się spotkamy!

Posted

Ciekawe czy będę miec w przedziale jakieś psiaki :modla: :modla: :modla: Zostawiam moje szczury na dwa dni :placz: Pewnie jak wrócę znów się do mnie przyturlają :roll: i znów będą miec odchudzanko :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
Ale fajnie, że sobie możesz do necika wchodzić :cool3: Ja jestem zwolniona z informatyki :grins: więc dostępu nie mam :placz:

Nie mam informatyki, mamy wydziałową kawiarenkę za free, zostawiam tylko legitkę w depozyt :evil_lol:

olcha napisał(a):
A ciaaasto było piękne i pyszne :evil_lol:

jasne :eviltong:
olcha napisał(a):
KTO Z WAS JEDZIE DO POZNANIA?

Ja w tym czasie będę pod Wrocławiem, szkoda trochę, ale trudno. Liczę na Wasze zdjęcia :evil_lol: