olcha Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 panienkabubu napisał(a):to Ty masz kury?? :hmmmm: :diabloti: Nie ja tylko z nimi sypiam :grins: Gosiek napisał(a):cześć Ola - rany ale sie uśmiałam z pogaduszek Twoich z Debe :lol::lol::lol: Dominika - oszalałaś? Z czego Ty sie odchudzasz? :roll::roll::roll: :eviltong: Oszalała...ale to już dawno :evil_lol: Quote
olcha Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 A to mój nowy kwiatek :loveu: :loveu: :loveu: sukulent sedum rubroinctum Quote
Patka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 kwiaty kwiatami a psy gdzie sie podziewaja :) Quote
olcha Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='Patka']kwiaty kwiatami a psy gdzie sie podziewaja :) Nie podoba się wam mój piękny kwiatek? :placz: To macie psy :obrazic: Tło było brzydkie i musiałam :roll: Wbrew pozorom te dwa osobniki się bardzo toffają :loveu: Quote
Gosiek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='olcha']Nie podoba się wam mój piękny kwiatek? :placz: To macie psy :obrazic: Tło było brzydkie i musiałam :roll: Wbrew pozorom te dwa osobniki się bardzo toffają :loveu:mnie sie kwiatuszek podoba :loveu: taki maleńki i mięsisty :cool3: a te foty są extra :multi::multi::multi: tło też mi sie baardzo podoba :razz: Quote
olcha Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Gosiek napisał(a):mnie sie kwiatuszek podoba :loveu: taki maleńki i mięsisty :cool3: a te foty są extra :multi::multi::multi: tło też mi sie baardzo podoba :razz: No :grins: mi też się strasznie podobał :p i nie mogłam wyjść z ogrodniczego bez niego :eviltong: Cieszę się, że się wam foty podobają. CHociaż z drugiej strony co innego macie pisać :evil_lol: Tło wyszło z przypadku :eviltong: Quote
olcha Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 "Na zadupiu" :evil_lol: Era uwielbia być zgniatana (jak ktoś uważnie przeglądał galerię to już wcześniej wstawiałam zgniecione zdjęcia). p.s. Proszę nie zwracać uwagi na ten niebieski twór na pierwszym planie :oops: Quote
panienkabubu Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='olcha']Cieszę się, że się wam foty podobają. CHociaż z drugiej strony co innego macie pisać :evil_lol: hahahahahaha! ;] doooooobreee ;] [quote name='olcha'] A to mój nowy kwiatek :loveu: :loveu: :loveu: sukulent sedum rubroinctum suku....co? Quote
panienkabubu Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='olcha']"Na zadupiu" :evil_lol: Era uwielbia być zgniatana (jak ktoś uważnie przeglądał galerię to już wcześniej wstawiałam zgniecione zdjęcia). p.s. Proszę nie zwracać uwagi na ten niebieski twór na pierwszym planie :oops: MASOCHISTKA z niej :D:D:D:D:D:D Quote
Gosiek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 olcha napisał(a):No :grins: mi też się strasznie podobał :p i nie mogłam wyjść z ogrodniczego bez niego :eviltong: Cieszę się, że się wam foty podobają. CHociaż z drugiej strony co innego macie pisać :evil_lol: Tło wyszło z przypadku :eviltong:hahaha też kiedyś miałam fazę: z żadnego sklepu nie wyszłam bez kwiatka :evil_lol: i potem nie miałam ich już gdzie stawiać - tym bardziej ze mam kilka duzych okazów :evil_lol: a tło mi sie naprawde podoba :eviltong: Quote
olcha Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha też kiedyś miałam fazę: z żadnego sklepu nie wyszłam bez kwiatka :evil_lol: i potem nie miałam ich już gdzie stawiać - tym bardziej ze mam kilka duzych okazów :evil_lol: a tło mi sie naprawde podoba :eviltong: A to ja nie. Wszystkie kwiatki dostawałam albo ja, albo ktoś z rodziny. Tego pierwszego sobie kupiłam...mam nadzieję, że się nie uzależnię :eviltong: Ale już teraz wiem, że strasznie podobają mi się wszelkiego rodzaju sukulenty. Wszytsko co ma takie mięsiste grube liście :loveu: Quote
olcha Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Teraz fotel na którym leży poduszka elektryczna to psi fotel :grins: Quote
olcha Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 panienkabubu napisał(a):hahahahahaha! ;] doooooobreee ;] suku....co? ;) panienkabubu napisał(a):MASOCHISTKA z niej :D:D:D:D:D:D No :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Juszes Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='olcha']Teraz fotel na którym leży poduszka elektryczna to psi fotel :grins: śliczne :** Jak dobrze znów widzeić jej słodką mordkę :) Quote
moon_light Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Hahahahaa Era do złudzienia przypomina wiewiórkę z Epoki Lodowcowej!!:evil_lol: ------------------------------------------------------------------------ Quote
Juszes Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 całkiem podobne mają mordki :) tylko jeszcze Era musi podchodować kiełki :evil_lol: Quote
olcha Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='Juszes']śliczne :** Jak dobrze znów widzeić jej słodką mordkę :) :p [quote name='moon_light']Hahahahaa Era do złudzienia przypomina wiewiórkę z Epoki Lodowcowej!!:evil_lol: ------------------------------------------------------------------------ :turn-l: buahahahahahah dobreeeeeeeeee [quote name='Juszes']całkiem podobne mają mordki :) tylko jeszcze Era musi podchodować kiełki :evil_lol: Da się zrobić :lol: Jeszcze by się ogonek przydało doczepić :lol: i paski domalować :cool3::cool3::cool3: p.s. nie ma mnie w domu więć zdjęć nie będzie :p Quote
Juszes Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 O! Jakto nie bedzie?! :placz::placz::placz: a kiedy będą? Quote
dbsst Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Gosiek']Dominika - oszalałaś? Z czego Ty sie odchudzasz? :roll::roll::roll: ja tak kontrolnie bo wypada to jest jazzy czy jak to tam :lol: :lol: :lol: [quote name='olcha']Oszalała...ale to już dawno :evil_lol: mmmmmmm mila jak zawsze :eviltong: [quote name='olcha'] sukulent sedum rubroinctum kwiatek jak kwiatk ALE DONICZKA KOZACKA :loveu: taka pomarańczowa mam kurtkę :evil_lol: [quote name='olcha']"Na zadupiu" :evil_lol: Era kożysta z aromatoterapii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='moon_light']Hahahahaa Era do złudzienia przypomina wiewiórkę z Epoki Lodowcowej!!:evil_lol: ------------------------------------------------------------------------ :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :klacz: Quote
olcha Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Juszes napisał(a):O! Jakto nie bedzie?! :placz::placz::placz: a kiedy będą? Jużem w domu. Zdjęcia będą. dbsst napisał(a):ja tak kontrolnie bo wypada to jest jazzy czy jak to tam :lol: :lol: :lol: mmmmmmm mila jak zawsze :eviltong: kwiatek jak kwiatk ALE DONICZKA KOZACKA :loveu: taka pomarańczowa mam kurtkę :evil_lol: Era kożysta z aromatoterapii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :klacz: Buahahhaha to gadasz, że się odchudzasz? Czy się odchudzasz? :lol: Może ja też zaczne mówić, że się odchudzam zacznę w to wierzyć i może kilo w dół spadnie :eviltong: Ano miła, do rany przyłóż. Już myślałam, że nikt mojej nowej pieknej doniczki nie zauważy :loveu: To Cię widać z daleka :eviltong: A za to ostatnie :obrazic: Quote
olcha Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Tequila: Hmmmm co to ja chciałam.... T: aaaaa no koreczek :p T: eeee błe...już mi się znudził :shake: Quote
olcha Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Tak się Tequilka wtula w poduszkę elektr. :loveu: Moje szczuronki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Patka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Boskie i takiemini mój waler jest chyba od 2 razem większy :evil_lol: Quote
Gosiek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 cześć Ola :buzi: chcesz schudnąć? hihi napisz do mnie na PV to pogadamy :cool3: też bym sie tak wtułała... straszny ze mnie zmarźluch... ostatnio kupilam sobie rozgrzewający skrub do stóp :evil_lol: działa wspaniale :evil_lol: Quote
Recommended Posts