Loona Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='anea']W tajemnicy napiszę że Olcha powinna wrócić jutro ;) To napisz nam jeszcze w tajemnicy gdzie to Ola wybyła :evil_lol: A jaką Era ma elegancką obróżkę, fiu fiu :lol: A swoją drogą, czemu Tequila chodzi nago? :crazyeye: Quote
anea Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Nei zdradzę ... Moze Olcha sama się pochwali jak wróci :) Tequila nago??? :) jeśli chodzi o brak obróżki to Olcha chyba gdzies pisała że zdjeła żeby jej bardziej nie stresować na jakze stresującym spacerku ;) Quote
panienkabubu Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Juszes napisał(a):Jakie pięknośći :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jesus :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tekilka rzeczywiscie taka malenka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: łooooooo :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
olcha Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a)::eviltong: bo sobie tak psy wychowałas, moja gaja czeka az ja wejde na łozko, potem dopiero ona :eviltong: gdzie na autobus bedziesz leciec jak snieg pada :eviltong: Ja ich nie wychowałam :placz: i w tym problem :eviltong: Przypomnijcie mi następnym razem, że pływanie w ADIDASACH w deszczo-śniegu nie jest dobrym pomysłem :watpliwy: Loona napisał(a):Figaro jak wlizie na poduszkę, to ja już głowy nie mam gdzie położyć, a pod pierzynką też się rozpycha, ale nie zleciałam jeszcze nigdy a poza tym, rzadko bywa pod pierzynką, jak zimno jest tylko. O jak miło wiedzieć, że jeszcze komuś pies wlazł na głowę :evil_lol: Quote
olcha Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='dbsst']jeszcze nie dziękuj dziękuje sie zawsze PO a ja jeszcze na Cie nie doniesłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: eeeee masz w domu REKINKA :cool3: :loveu: :evil_lol: bowski :loveu: dzi jaki mądre bestie chodzą do łóżka z łóżkiem bo rozumiem, że to kolorowe to część ich spanka :cool3: eeeeeeeeeeeeee gimnastyka buzi i języka :roll: :lol: :lol: :lol: fiu fiu chyba Cie lubie tyle nacytowałam i popisałam że hoho :evil_lol: :evil_lol: nawet nie próbowałam moim lisim skrótem wszytko na raz powiedzieć doceń ten wysiłek :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [SIZE=2]Pisał ktoś coś? :hmmmm: :diabloti: :diabloti: :diabloti: p.s. to kolorowe to MÓJ zdemolowany jasiek :watpliwy: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :grin: :roflt: :roflt: bowskie łapanie talerza nie wspomne już o refleksie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='olcha'] [SIZE=2]1. Pisał ktoś coś? :hmmmm: :diabloti: :diabloti: :diabloti: 2. p.s. to kolorowe to MÓJ zdemolowany jasiek :watpliwy: 1. maupa :olympic: 2 ja kocham Twoje psy :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: mądre bestie baaaaardzo wiedzą co demolować :grin: Quote
olcha Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Loona']Ola pojechała gdzieś i nie wróciła, zostawiła nas! :-( No wiesz co! Nie rozpaczaj, otrzyj swe łzy WRÓCIŁAM :evil_lol: [quote name='anea']W tajemnicy napiszę że Olcha powinna wrócić jutro ;) A tak żebyście nie tęsknili to wstawie kilka zdjęć jej psic :) Dlaczego Tekila na Twoich zdjeciach wygląda inaczej niż na moich? :loveu: :loveu: :loveu: Cudne! Dzięki, że wstawiłaś :buzi: A ty się ucz! A nie na dogo przesiadujesz! :mad: [quote name='anetta']Fajnie wyglada z takim wielkiem talerzem http://images3.fotosik.pl/223/c7479d364edd91e0.jpg :evil_lol: To jej miłość życia :eviltong: Quote
olcha Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Juszes']Jakie pięknośći :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dzienkujem :p [quote name='Loona']To napisz nam jeszcze w tajemnicy gdzie to Ola wybyła :evil_lol: A jaką Era ma elegancką obróżkę, fiu fiu :lol: A swoją drogą, czemu Tequila chodzi nago? :crazyeye: Ola wybyła w tajemnicy na studia :eviltong: Nago chodzi bo lubi :evil_lol: jak Pani :ices_bla: [quote name='anea']Nei zdradzę ... Moze Olcha sama się pochwali jak wróci :) Tequila nago??? :) jeśli chodzi o brak obróżki to Olcha chyba gdzies pisała że zdjeła żeby jej bardziej nie stresować na jakze stresującym spacerku ;) O dziękuję Ci droga aneo za podtrzymywanie temperatury w mej galerii :eviltong: [quote name='panienkabubu']jesus :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tekilka rzeczywiscie taka malenka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: łooooooo :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Aleeee masz wielkieeeee oczyyyyyy :crazyeye: No małe te moje szczury som, maleńkie :eviltong: Quote
olcha Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='dbsst']:grin: :roflt: :roflt: bowskie łapanie talerza nie wspomne już o refleksie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ty normalnie przeinaczasz rzeczywistość :evil_lol: Jak nie mojego kochanego Jasia to teraz refleks mojej błyskawicy staruszki Ery :shake: Ona tu szczeka żeby jej rzucić! :shake: Żesz tyyyyy.... [quote name='dbsst']1. maupa :olympic: 2 ja kocham Twoje psy :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: mądre bestie baaaaardzo wiedzą co demolować :grin: Aj Low Ju Tu :buzi: No wiedzą :watpliwy: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 taaaaaaaaaaaa jasne Erka ma opóźniony zapłon lalalalalallalalal ale i tak ja ajlowiuje :cool3: Quote
olcha Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='dbsst']taaaaaaaaaaaa jasne Erka ma opóźniony zapłon lalalalalallalalal ale i tak ja ajlowiuje :cool3: No może troszeczkę... co mi tu lalujesz :eviltong: Quote
olcha Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 A MACIE! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: BYŁO PYYYYYYYYYYYYYYYYCHA! :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 oooooooo nieeeeeeeeeeeee za to ciasto to już w oglole Cie nie znoszę jestem na diecie :mad: :mad: :mad: Quote
Juszes Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 wreszcie jesteś! :multi::multi::multi:Ale super ciacho :P Ja dziś z mama robiłam ciasto z Pascala ;] A może jakieś fotki maluszków by się wstawiło?? Np. na śniegu?? O ile twoje cziłałki nie są zmarźlaczkami ;-) Quote
olcha Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 dbsst napisał(a):oooooooo nieeeeeeeeeeeee za to ciasto to już w oglole Cie nie znoszę jestem na diecie :mad: :mad: :mad: :grins: :grins: :grins: A ja powinnam być na diecie :eviltong: A Ty się z czego chcesz odchudzać? Widziałam Cię kiedyś na wystawie :mad: chudzielcu! Juszes napisał(a):wreszcie jesteś! :multi::multi::multi:Ale super ciacho :P Ja dziś z mama robiłam ciasto z Pascala ;] A może jakieś fotki maluszków by się wstawiło?? Np. na śniegu?? O ile twoje cziłałki nie są zmarźlaczkami ;-) O patrzcie ktoś się cieszy na mój widok (tzn nie widok tylko na to co pisze :hmmmm:) :lol: :lol: :lol: Nie mam niestety fotek śniegowych...nie ma u mnie śniegu :eviltong: Tylko mokra breja :shake: Quote
panienkabubu Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 witam olchę, w końcu jestes :evil_lol: Quote
olcha Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 panienkabubu napisał(a):witam olchę, w końcu jestes :evil_lol: A jak ja mam Cie przywitać w rewanżu? Witaj panienko? :roflt: W sumie ładnie brzmi :p Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 olcha napisał(a)::grins: :grins: :grins: A ja powinnam być na diecie :eviltong: A Ty się z czego chcesz odchudzać? Widziałam Cię kiedyś na wystawie :mad: chudzielcu! WŁAŚNIE zapomniałam ,że sie do Ciebie nie odzywam za to nie zagajenie do mnie :mad: :mad: :mad: tak ale to było KIEDYŚ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 olcha napisał(a):A jak ja mam Cie przywitać w rewanżu? Witaj panienko? :roflt: W sumie ładnie brzmi :p :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: buahahahaha zraniłas mi serce :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
olcha Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 dbsst napisał(a):WŁAŚNIE zapomniałam ,że sie do Ciebie nie odzywam za to nie zagajenie do mnie :mad: :mad: :mad: tak ale to było KIEDYŚ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Yyyy...czekaj coś mnie się pomyliło! To nie byłaś Ty! I tak wogóle to nie byłam ja, bo ja to wtedy byłam gdzie indziej, a tej wystawy to tak na serio nie było....bo wtedy koło Warszawy spadł taki wielki meteor....a co ja Ci zresztą będę przypominać! Sama pewnie pamiętasz :roll: panienkabubu napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: buahahahaha zraniłas mi serce :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 olcha napisał(a):Yyyy...czekaj coś mnie się pomyliło! To nie byłaś Ty! I tak wogóle to nie byłam ja, bo ja to wtedy byłam gdzie indziej, a tej wystawy to tak na serio nie było....bo wtedy koło Warszawy spadł taki wielki meteor....a co ja Ci zresztą będę przypominać! Sama pewnie pamiętasz :roll: aaaaaaaaaaaaa no tak wtedy no faktycznie nie inaczej :PROXY5: :niewiem: :stupid: Quote
olcha Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 dbsst napisał(a):aaaaaaaaaaaaa no tak wtedy no faktycznie nie inaczej :PROXY5: :niewiem: :stupid: Wszystko z Twojej wypowiedzi rozumiem...oprócz tych trzech postaci na końcu...nie znam :eviltong: może przedstaw :eviltong: IDEM SPAĆ muszę jutro wstać z kurami. Pa! Quote
panienkabubu Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='olcha']Wszystko z Twojej wypowiedzi rozumiem...oprócz tych trzech postaci na końcu...nie znam :eviltong: może przedstaw :eviltong: IDEM SPAĆ muszę jutro wstać z kurami. Pa! to Ty masz kury?? :hmmmm: :diabloti: Quote
Gosiek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 cześć Ola - rany ale sie uśmiałam z pogaduszek Twoich z Debe :lol::lol::lol: Dominika - oszalałaś? Z czego Ty sie odchudzasz? :roll::roll::roll: Quote
Recommended Posts