anea Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Mam koleżankę dyslektyczkę i tak jak nigdy nie robiłam błędów to odkąd zaczęłam z nią gadać na gg....to często mi się zdarza opatrzyło mi się w drugą stronę. Ciekawe o kim to ... :) Ola/Anea fasolki dogowe się nie zalęgły w brzuszku..dzis usg bylo...i buuu a ja nie wyobrażam sobie szczeniaka po kims innym niz po tej suni Szkoda :-( Czyli trzeba będzie jeszcze poczekać??? Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='panienkabubu']:cool3: :cool3: :cool3: jak dla mnie nieraz pisze sie osobno :p nie raz.. ładniej wyglada :p moja pani z geografii politycznej i gospodarczej robi takie błędy stylistycze, że aż w oczy kolą :( ja piszę i mówię 'patrzeć' .. jak słysze jakikolwiek czasownik z końcówką "yć" to az mnie trzepie... Ja nie korzystam z Worda, nie potrzebuje :p się było tym mistrzem ortografii parę lat pod rząd ;) hue hue ;) moja kobieta z psychologii społecznej mowi do nas "co nie", ze stylistyką tez ma ogolnie problemy, ale i tak najlepszego mam faceta z prawa, który klnie jak szewc :lol: to dopiero koli w oczy niz taka ortografia :cool3: Quote
panienkabubu Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']moja kobieta z psychologii społecznej mowi do nas "co nie", ze stylistyką tez ma ogolnie problemy, ale i tak najlepszego mam faceta z prawa, który klnie jak szewc :lol: to dopiero koli w oczy niz taka ortografia :cool3: pewnie mysli ze jest luuuuuuuuuuuzak haha:evil_lol: Quote
olcha Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='panienkabubu']ja piszę i mówię 'patrzeć' .. jak słysze jakikolwiek czasownik z końcówką "yć" to az mnie trzepie... Ja nie korzystam z Worda, nie potrzebuje :p się było tym mistrzem ortografii parę lat pod rząd ;) hue hue ;) No właśnie ja zawsze też mówię patrzEć, ale już czytam kolejną książkę w której jak wół stoi patrzYć....chyba 3 książka! Nie wiem sama....Nie wiem czy przypadkiem obie formy nie są poprawne... A najczęstszym błędem jest "wziąść" jakoś nie lubię jak ktoś przekręca z "wziąć" na "wziąść" brrr :eviltong: Albo mówi "chmurie, gruszkie, pietruszkie" :eviltong: Albo "dźwi" masakra (anea zlituj się nade mną :evil_lol: ) Uuu witaj mistrzu :cool3: Ja to kiepska z polskiego zawsze byłam :shake: [quote name='anea']Ciekawe o kim to ... :) Uderz w stół, a nożyce się odezwą :evil_lol: A to akurat nie o Tobie :eviltong: To o Kalusi było...ale ona rzadko zagląda więc się może nie dopatrzy :eviltong: [quote name='madzia18sosnowiec']moja kobieta z psychologii społecznej mowi do nas "co nie", ze stylistyką tez ma ogolnie problemy, ale i tak najlepszego mam faceta z prawa, który klnie jak szewc :lol: to dopiero koli w oczy niz taka ortografia :cool3: :eviltong: Dobra koniec tematu ortograficznego! Bo ja zaczynam mieć schizy (shizy? :hmmmm:) ;) Quote
panienkabubu Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ja mam na to sposób wszystko, jak nie wiem jak napisać jakieś słowo to staram się znaleźć jakieś inne ;) Teraz właśnie zamiast "znaleźć" miałam napisać "wymyśleć", ale nie jestem pewna czy nie powinno być "wymyślić" ;) raczej mi brzmi lepiej "wymyśleć", no ale cóż ;) co kraj to obyczaj ;) *d*o*b*r*a*n*o*c* ;) Quote
olcha Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='panienkabubu']Ja mam na to sposób wszystko, jak nie wiem jak napisać jakieś słowo to staram się znaleźć jakieś inne ;) Teraz właśnie zamiast "znaleźć" miałam napisać "wymyśleć", ale nie jestem pewna czy nie powinno być "wymyślić" ;) raczej mi brzmi lepiej "wymyśleć", no ale cóż ;) co kraj to obyczaj ;) *d*o*b*r*a*n*o*c* ;) O właśnie! I kolejne słowo nad którym również bym się zastanawiała :eviltong: DOBRANOC! Wracam w poniedziałek :p Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 olcha napisał(a):Dobra koniec tematu ortograficznego! Bo ja zaczynam mieć schizy (shizy? :hmmmm:) ;) nooo koniec wkoncu tego, olcha zapodaj no jakie fajne zdjencccccia :eviltong: Quote
olcha Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Miny poobudzeniowe Tekili jak zwykle nic nie rusza :shake: Raz nawet na niej usiadłam i...zero rekacji :niewiem: to taki pół Szczepan od Vectry :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Olcha a gdzie wybywasz?:cool3: :cool3: :cool3: Quote
olcha Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):nooo koniec wkoncu tego, olcha zapodaj no jakie fajne zdjencccccia :eviltong: :lol: :lol: :lol: Prosisz i masz w minutę ;) Quote
olcha Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 panienkabubu napisał(a):Olcha a gdzie wybywasz?:cool3: :cool3: :cool3: Muszę od psów odpocząć :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 olcha napisał(a):Muszę od psów odpocząć :evil_lol: a moze one od Ciebie? :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='panienkabubu']a moze one od Ciebie? :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i sie wydało :placz: Wyeksmitowały mnie z łóżka do piwinicy :placz: Mówiły coś, że im zajmuję za dużo miejsca :placz: DOBRANOC!!! Już mnie serio nie ma! Pa! Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='olcha']No i sie wydało :placz: Wyeksmitowały mnie z łóżka do piwinicy :placz: Mówiły coś, że im zajmuję za dużo miejsca :placz: DOBRANOC!!! Już mnie serio nie ma! Pa! hahaha no pieknie pieknieee olcha biedaku to jakie ty masz duze to łózko?:lol: Quote
Dobermania Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 LOL! U mnie tak dobek i kot grzeją:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Juszes Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='olcha']WARSTWA I WARSTWA II WARSTWA III WARSTWA IV :mad: - Z JEDNEJ STRONY :loveu: - Z DRUGIEJ STRONY MAM WYGRZANE ŁÓŻECZKO :evil_lol: Tym to mnie straszliwie rozbawilaś :grin: hihihi Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 cześć Ola :p [quote name='olcha']Ja również często korzystam z Worda :p O Gosiu to jak już tak sobie o słownictwie rozmawiamy. To pisze się patrzeć czy patrzyć? :roll: Word tego nie rozwiązuje :shake:jak na mój gust to koniecznie patrzeć... [quote name='panienkabubu']:cool3: :cool3: :cool3: jak dla mnie nieraz pisze sie osobno :p nie raz.. ładniej wyglada :p a wiesz.... to zależy w jakim kontekście piszesz :eviltong: wtedy albo jedno albo drugie jest poprawne ;) bo dla mnie: nieraz znaczy czasem a nie raz znaczy ze nie raz i nie dwa :evil_lol: Quote
olcha Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahaha no pieknie pieknieee olcha biedaku to jakie ty masz duze to łózko?:lol: 2x2,2 :evil_lol: Ale one się potrafią tak rozpychać, że nie ma szans żeby nie zlecieć ;) [quote name='Dobermania']LOL! U mnie tak dobek i kot grzeją:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zamienimy się? :cool3: [quote name='Juszes']Tym to mnie straszliwie rozbawilaś :grin: hihihi :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='Gosiek']cześć Ola :p jak na mój gust to koniecznie patrzeć... a wiesz.... to zależy w jakim kontekście piszesz :eviltong: wtedy albo jedno albo drugie jest poprawne ;) bo dla mnie: nieraz znaczy czasem a nie raz znaczy ze nie raz i nie dwa :evil_lol: Cześć Gosiu! No dla nie też patrzeć, ale co z tego :shake: Czytałaś może książki Grocholi? Tam nagminne jest patrzyć! Jeszcze gdzieś miałam patrzyć, ale już niestety nie pamiętam :shake: Dobra lece na autobus :placz: Paaaaaaaaaaaaa Quote
madzia20sosnowiec Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 olcha napisał(a):2x2,2 :evil_lol: Ale one się potrafią tak rozpychać, że nie ma szans żeby nie zlecieć ;) :eviltong: bo sobie tak psy wychowałas, moja gaja czeka az ja wejde na łozko, potem dopiero ona :eviltong: olcha napisał(a): Dobra lece na autobus :placz: Paaaaaaaaaaaaa gdzie na autobus bedziesz leciec jak snieg pada :eviltong: Quote
Loona Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 olcha napisał(a):2x2,2 :evil_lol: Ale one się potrafią tak rozpychać, że nie ma szans żeby nie zlecieć ;) Figaro jak wlizie na poduszkę, to ja już głowy nie mam gdzie położyć, a pod pierzynką też się rozpycha, ale nie zleciałam jeszcze nigdy a poza tym, rzadko bywa pod pierzynką, jak zimno jest tylko. Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='olcha']Pani już podziękujemy :obrazic: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeszcze nie dziękuj dziękuje sie zawsze PO a ja jeszcze na Cie nie doniesłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='olcha'] eeeee masz w domu REKINKA :cool3: :loveu: :evil_lol: bowski :loveu: [quote name='olcha']WARSTWA IV dzi jaki mądre bestie chodzą do łóżka z łóżkiem bo rozumiem, że to kolorowe to część ich spanka :cool3: [quote name='olcha']Miny poobudzeniowe eeeeeeeeeeeeee gimnastyka buzi i języka :roll: :lol: :lol: :lol: fiu fiu chyba Cie lubie tyle nacytowałam i popisałam że hoho :evil_lol: :evil_lol: nawet nie próbowałam moim lisim skrótem wszytko na raz powiedzieć doceń ten wysiłek :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Loona Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ola pojechała gdzieś i nie wróciła, zostawiła nas! :-( Quote
anea Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 W tajemnicy napiszę że Olcha powinna wrócić jutro ;) A tak żebyście nie tęsknili to wstawie kilka zdjęć jej psic :) Quote
anetta Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Fajnie wyglada z takim wielkiem talerzem http://images3.fotosik.pl/223/c7479d364edd91e0.jpg :evil_lol: Quote
Juszes Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='anea']W tajemnicy napiszę że Olcha powinna wrócić jutro ;) A tak żebyście nie tęsknili to wstawie kilka zdjęć jej psic :) Jakie pięknośći :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts