Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

Mam koleżankę dyslektyczkę i tak jak nigdy nie robiłam błędów to odkąd zaczęłam z nią gadać na gg....to często mi się zdarza opatrzyło mi się w drugą stronę.

Ciekawe o kim to ... :)

Ola/Anea fasolki dogowe się nie zalęgły w brzuszku..dzis usg bylo...i buuu
a ja nie wyobrażam sobie szczeniaka po kims innym niz po tej suni

Szkoda :-( Czyli trzeba będzie jeszcze poczekać???

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']:cool3: :cool3: :cool3:

jak dla mnie nieraz pisze sie osobno :p nie raz.. ładniej wyglada :p

moja pani z geografii politycznej i gospodarczej robi takie błędy stylistycze, że aż w oczy kolą :(

ja piszę i mówię 'patrzeć' .. jak słysze jakikolwiek czasownik z końcówką "yć" to az mnie trzepie...

Ja nie korzystam z Worda, nie potrzebuje :p się było tym mistrzem ortografii parę lat pod rząd ;) hue hue ;)

moja kobieta z psychologii społecznej mowi do nas "co nie", ze stylistyką tez ma ogolnie problemy, ale i tak najlepszego mam faceta z prawa, który klnie jak szewc :lol: to dopiero koli w oczy niz taka ortografia :cool3:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']moja kobieta z psychologii społecznej mowi do nas "co nie", ze stylistyką tez ma ogolnie problemy, ale i tak najlepszego mam faceta z prawa, który klnie jak szewc :lol: to dopiero koli w oczy niz taka ortografia :cool3:

pewnie mysli ze jest luuuuuuuuuuuzak haha:evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']ja piszę i mówię 'patrzeć' .. jak słysze jakikolwiek czasownik z końcówką "yć" to az mnie trzepie...

Ja nie korzystam z Worda, nie potrzebuje :p się było tym mistrzem ortografii parę lat pod rząd ;) hue hue ;)

No właśnie ja zawsze też mówię patrzEć, ale już czytam kolejną książkę w której jak wół stoi patrzYć....chyba 3 książka! Nie wiem sama....Nie wiem czy przypadkiem obie formy nie są poprawne...

A najczęstszym błędem jest "wziąść" jakoś nie lubię jak ktoś przekręca z "wziąć" na "wziąść" brrr :eviltong: Albo mówi "chmurie, gruszkie, pietruszkie" :eviltong: Albo "dźwi" masakra (anea zlituj się nade mną :evil_lol: )

Uuu witaj mistrzu :cool3: Ja to kiepska z polskiego zawsze byłam :shake:

[quote name='anea']Ciekawe o kim to ... :)

Uderz w stół, a nożyce się odezwą :evil_lol: A to akurat nie o Tobie :eviltong: To o Kalusi było...ale ona rzadko zagląda więc się może nie dopatrzy :eviltong:

[quote name='madzia18sosnowiec']moja kobieta z psychologii społecznej mowi do nas "co nie", ze stylistyką tez ma ogolnie problemy, ale i tak najlepszego mam faceta z prawa, który klnie jak szewc :lol: to dopiero koli w oczy niz taka ortografia :cool3:

:eviltong:

Dobra koniec tematu ortograficznego! Bo ja zaczynam mieć schizy (shizy? :hmmmm:) ;)

Posted

Ja mam na to sposób wszystko, jak nie wiem jak napisać jakieś słowo to staram się znaleźć jakieś inne ;) Teraz właśnie zamiast "znaleźć" miałam napisać "wymyśleć", ale nie jestem pewna czy nie powinno być "wymyślić" ;) raczej mi brzmi lepiej "wymyśleć", no ale cóż ;) co kraj to obyczaj ;)

*d*o*b*r*a*n*o*c* ;)

Posted

[quote name='panienkabubu']Ja mam na to sposób wszystko, jak nie wiem jak napisać jakieś słowo to staram się znaleźć jakieś inne ;) Teraz właśnie zamiast "znaleźć" miałam napisać "wymyśleć", ale nie jestem pewna czy nie powinno być "wymyślić" ;) raczej mi brzmi lepiej "wymyśleć", no ale cóż ;) co kraj to obyczaj ;)

*d*o*b*r*a*n*o*c* ;)

O właśnie! I kolejne słowo nad którym również bym się zastanawiała :eviltong:

DOBRANOC!

Wracam w poniedziałek :p

Posted

Miny poobudzeniowe

Tekili jak zwykle nic nie rusza :shake: Raz nawet na niej usiadłam i...zero rekacji :niewiem: to taki pół Szczepan od Vectry :evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
nooo koniec wkoncu tego, olcha zapodaj no jakie fajne zdjencccccia :eviltong:

:lol: :lol: :lol:
Prosisz i masz w minutę ;)

Posted

[quote name='panienkabubu']a moze one od Ciebie? :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No i sie wydało :placz: Wyeksmitowały mnie z łóżka do piwinicy :placz: Mówiły coś, że im zajmuję za dużo miejsca :placz:

DOBRANOC!!!

Już mnie serio nie ma! Pa!

Posted

[quote name='olcha']No i sie wydało :placz: Wyeksmitowały mnie z łóżka do piwinicy :placz: Mówiły coś, że im zajmuję za dużo miejsca :placz:

DOBRANOC!!!

Już mnie serio nie ma! Pa!

hahaha no pieknie pieknieee olcha biedaku to jakie ty masz duze to łózko?:lol:

Posted

[quote name='olcha']WARSTWA I

WARSTWA II

WARSTWA III

WARSTWA IV

:mad: - Z JEDNEJ STRONY

:loveu: - Z DRUGIEJ STRONY MAM WYGRZANE ŁÓŻECZKO :evil_lol:

Tym to mnie straszliwie rozbawilaś :grin: hihihi

Posted

cześć Ola :p
[quote name='olcha']Ja również często korzystam z Worda :p
O Gosiu to jak już tak sobie o słownictwie rozmawiamy. To pisze się patrz czy patrz? :roll: Word tego nie rozwiązuje :shake:jak na mój gust to koniecznie patrzeć...

[quote name='panienkabubu']:cool3: :cool3: :cool3:

jak dla mnie nieraz pisze sie osobno :p nie raz.. ładniej wyglada :p
a wiesz.... to zależy w jakim kontekście piszesz :eviltong: wtedy albo jedno albo drugie jest poprawne ;)

bo dla mnie: nieraz znaczy czasem a nie raz znaczy ze nie raz i nie dwa :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hahaha no pieknie pieknieee olcha biedaku to jakie ty masz duze to łózko?:lol:

2x2,2 :evil_lol: Ale one się potrafią tak rozpychać, że nie ma szans żeby nie zlecieć ;)

[quote name='Dobermania']LOL!
U mnie tak dobek i kot grzeją:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Zamienimy się? :cool3:

[quote name='Juszes']Tym to mnie straszliwie rozbawilaś :grin: hihihi

:eviltong: :eviltong: :eviltong:

[quote name='Gosiek']cześć Ola :p
jak na mój gust to koniecznie patrzeć...

a wiesz.... to zależy w jakim kontekście piszesz :eviltong: wtedy albo jedno albo drugie jest poprawne ;)

bo dla mnie: nieraz znaczy czasem a nie raz znaczy ze nie raz i nie dwa :evil_lol:

Cześć Gosiu!

No dla nie też patrzeć, ale co z tego :shake: Czytałaś może książki Grocholi? Tam nagminne jest patrzyć! Jeszcze gdzieś miałam patrzyć, ale już niestety nie pamiętam :shake:

Dobra lece na autobus :placz: Paaaaaaaaaaaaa

Posted

olcha napisał(a):
2x2,2 :evil_lol: Ale one się potrafią tak rozpychać, że nie ma szans żeby nie zlecieć ;)
:eviltong:

bo sobie tak psy wychowałas, moja gaja czeka az ja wejde na łozko, potem dopiero ona :eviltong:

olcha napisał(a):

Dobra lece na autobus :placz: Paaaaaaaaaaaaa

gdzie na autobus bedziesz leciec jak snieg pada :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):

Figaro jak wlizie na poduszkę, to ja już głowy nie mam gdzie położyć, a pod pierzynką też się rozpycha, ale nie zleciałam jeszcze nigdy a poza tym, rzadko bywa pod pierzynką, jak zimno jest tylko.

Posted

[quote name='olcha']Pani już podziękujemy :obrazic:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jeszcze nie dziękuj dziękuje sie zawsze PO a ja jeszcze na Cie nie doniesłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='olcha']

eeeee masz w domu REKINKA :cool3: :loveu: :evil_lol: bowski :loveu:
[quote name='olcha']WARSTWA IV

dzi jaki mądre bestie chodzą do łóżka z łóżkiem bo rozumiem, że to kolorowe to część ich spanka :cool3:

[quote name='olcha']

Miny poobudzeniowe

eeeeeeeeeeeeee gimnastyka buzi i języka :roll: :lol: :lol: :lol:

fiu fiu chyba Cie lubie tyle nacytowałam i popisałam że hoho :evil_lol: :evil_lol:
nawet nie próbowałam moim lisim skrótem wszytko na raz powiedzieć

doceń ten wysiłek :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='anea']W tajemnicy napiszę że Olcha powinna wrócić jutro ;)

A tak żebyście nie tęsknili to wstawie kilka zdjęć jej psic :)

Jakie pięknośći :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: