Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 olcha napisał(a)::placz: :placz: :placz: No i kto teraz będzie mój topik odwiedzał? :placz: :placz: :placz: Zmartwychwstałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Blondyneczka zupełnie jak ja ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Pysia napisał(a):Zmartwychwstałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Blondyneczka zupełnie jak ja ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jesteś podobna do cziłałki??? Muszę to zobaczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='olcha'] Prosisz masz :p :lol: Ależ to maleństwo!:lol: Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 olcha napisał(a):Jesteś podobna do cziłałki??? Muszę to zobaczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A i owszem ;) Raz słodka drugim razem zaś pokazuje pazurki i ząbki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko tyle nie szczekam.....No i jestem bardziej przyjacielska :eviltong: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 olcha napisał(a):O tak :shake: U Ciebie też słychać jej przenikliwy szczek?a wiesz ze wieczorem bylo tu slychac jakies dziwne dzwieki... czyli to Tekila!:-o Quote
olcha Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Pysia napisał(a):A i owszem ;) Raz słodka drugim razem zaś pokazuje pazurki i ząbki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko tyle nie szczekam.....No i jestem bardziej przyjacielska :eviltong: Eeee myślałam, że z wyglądu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A teraz dementuje! Cziłki są zawse słodkie i miłe. Szczeka tylko na: koty, psy, i dopóki ktoś nowy się z nią nie przywita. Przyjacielskie są zawsze :loveu: Quote
olcha Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Teklunia napisał(a):a wiesz ze wieczorem bylo tu slychac jakies dziwne dzwieki... czyli to Tekila!:-o Tak to napewno ona :eviltong: Quote
olcha Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] prawie jak Safi :D:D:D:D:D:D:D :roflt: :roflt: :roflt: Super przeróbka...ale prawie robi wielką różnicę ;):roflt: Czy ja już się Ciebie kiedyś pytałam w jakim programie robisz przeróbki? Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] prawie jak Safi :D:D:D:D:D:D:Dhahaha :D nie moge! genialne!!! :D Quote
justynia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='olcha'] Ojej, ona jest taka malutka:crazyeye:, czy to zdjączko ze szczenięctwa?? Quote
Basia&Safi Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 powalila mnie ta fotka :D:D:D rewelacyjna :) Quote
marlena924 Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Obie psinki przesłodkie :loveu: :loveu: :loveu: Takie to malutkie :loveu: :loveu: :loveu: A mówią, że yorki to maleństwa :lol: :lol: Pozdrawiam Quote
olcha Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 justynia napisał(a):Ojej, ona jest taka malutka:crazyeye:, czy to zdjączko ze szczenięctwa?? Tak, na tym zdjęciu ma około 2-3 miesięcy :loveu: Quote
olcha Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='basiulka22tychy']powalila mnie ta fotka :D:D:D rewelacyjna :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :eviltong: Quote
olcha Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='marlena924'] Obie psinki przesłodkie :loveu: :loveu: :loveu: Takie to malutkie :loveu: :loveu: :loveu: A mówią, że yorki to maleństwa :lol: :lol: Pozdrawiam Twój ma więcej włosów :lol: Quote
olcha Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Dzien dobry!! :multi: Dobrywieczór Gosiu :hand: Quote
olcha Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Zdjęcia z serii głupie miny i pozycje :cool3: Quote
olcha Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Zdjęcia z serii kochana szyneczka :evil_lol: Quote
olcha Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Zdjęcia z serii "idę spać więc spadaj" Przed snem trzeba się umyć... Quote
g_o_n_i_a Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Toaletka wykonywana z pełnym wdziękiem. :D :loveu: Uwielbiam takie zdjęcia... Ten nosecek! :loveu: :loveu: Quote
justynia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='olcha']Zdjęcia z serii "idę spać więc spadaj" Ojej, ale zezik :crazyeye: Pewnie sobie myśli:"jak jeszcze raz błyskniesz fleszem, to zamorduję!" :evil_lol: Quote
olcha Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Gabryjella napisał(a):"Spadaj to mój sznureczek:eviltong: " :lol: Ona tak zawsze ostrzega, a z drugiej strony jej ktoś zabiera. 8 lat ma, a nadal taka kochana pierdółka :evil_lol: Quote
Recommended Posts