olcha Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Juszes napisał(a):Zeza, ale za to jak słodko z nim wygląda :lol::lol::loveu::loveu::loveu: Wcale nie ma zeza :lol: :lol: :lol: Wszystkim się w y d a j e! Loona napisał(a):A co to, plastelinka? :evil_lol: Plastelinka to korek od butelki :eviltong: Moim starcza na tydzień, a Tośce na 2 minuty :lol: Quote
Loona Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Figaro woli te plastikowe jajeczka z Kinder Niespodzianki :evil_lol: Quote
moon_light Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Loona napisał(a):Figaro woli te plastikowe jajeczka z Kinder Niespodzianki :evil_lol: ooo tak! One są super :D mozna je sciskac zebami, naciskac lapą, i gonić jak wystrzelą spod łapska:evil_lol: Quote
olcha Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 noooo Era też je lubiła....ale jakoś ich dawno nie jadłam :roll: Niech moja siostrzenica szybciej rośnie :lol: Quote
Hanna R. Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Nauczyłaś ją przybijać piątkę ? :evil_lol: Quote
olcha Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Nauczyłaś ją przybijać piątkę ? :evil_lol: Nie...to ona mnie :eviltong: Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='olcha'] anea twierdzi, że Tekila ma zeza :niewiem: :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kompletnie nie wiem czemu anea tak uważa :niewiem: Quote
olcha Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 malawaszka napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kompletnie nie wiem czemu anea tak uważa :niewiem: No ja właśnie też :hmmmm: :eviltong: Quote
olcha Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 WARSTWA I WARSTWA II WARSTWA III WARSTWA IV :mad: - Z JEDNEJ STRONY :loveu: - Z DRUGIEJ STRONY MAM WYGRZANE ŁÓŻECZKO :evil_lol: Quote
olcha Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Miałyście rację :placz: Z nieba pada takie coś białe i lodowate :placz: Narazie nie dam rady wymówić słowa na "ś" :placz: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 malawaszka napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kompletnie nie wiem czemu anea tak uważa :niewiem: ja tez nie widze zadnych różnic :evil_lol: czesc olcha :buzi: Quote
panienkabubu Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='olcha']Miałyście rację :placz: Z nieba pada takie coś białe i lodowate :placz: Narazie nie dam rady wymówić słowa na "ś" :placz: :evil_lol: chodzi o .. śnieg? ;) Quote
olcha Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='panienkabubu']chodzi o .. śnieg? ;) :mdleje: Quote
olcha Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 :lol: :lol: :lol: Era się jeszcze nie dobudziła, a Tekila już znów zdąrzyła pójść spać :lol: Quote
Gosiek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='olcha'] :lol: :lol: :lol: Era się jeszcze nie dobudziła, a Tekila już znów zdąrzyła pójść spać :lol:och :mad: swietne te warstwy :multi: - mój kurdupel też śpi pod kołderką - cudnie sie wtula.... i cieplutko i miło ;) Quote
olcha Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='Gosiek']och :mad: swietne te warstwy :multi: - mój kurdupel też śpi pod kołderką - cudnie sie wtula.... i cieplutko i miło ;) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: O mamo :oops: to przez ten "ś" :oops: :oops: :oops: :oops: Ja uwielbiam z nimi spać :loveu: Quote
Gosiek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='olcha']:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: O mamo :oops: to przez ten "ś" :oops: :oops: :oops: :oops: Ja uwielbiam z nimi spać :loveu:hahaha spoko Oleńko - mam nadzieję ze nie złapałam minusa za to "zaczerwienienie"? ;) oj bo ja taka wredna juz jestem :razz: tak, tak... na pewno przez ten "ś" Quote
olcha Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha spoko Oleńko - mam nadzieję ze nie złapałam minusa za to "zaczerwienienie"? ;) oj bo ja taka wredna juz jestem :razz: tak, tak... na pewno przez ten "ś" Sama tak poprawiam :eviltong: , a poza tym nigdy się za nic nie gniewam więc coś ty :eviltong: Zresztą dalej mi tam pasuje bardziej przez "rz" :eviltong: :eviltong: :eviltong: ihhiihih tak samo jak świerzo mi pasuje przez "rz" i koniec! :eviltong: Quote
Gosiek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 olcha napisał(a):Sama tak poprawiam :eviltong: , a poza tym nigdy się za nic nie gniewam więc coś ty :eviltong: Zresztą dalej mi tam pasuje bardziej przez "rz" :eviltong: :eviltong: :eviltong: ihhiihih tak samo jak świerzo mi pasuje przez "rz" i koniec! :eviltong: hahaha czyżbyś też była typem wzrokowca na byki ortograficzne? :diabloti: U mnie to skutek uboczny czytania ton książek wszelakich :lol: Quote
olcha Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha czyżbyś też była typem wzrokowca na byki ortograficzne? :diabloti: U mnie to skutek uboczny czytania ton książek wszelakich :lol: Mam koleżankę dyslektyczkę i tak jak nigdy nie robiłam błędów to odkąd zaczęłam z nią gadać na gg....to często mi się zdarza :roll: opatrzyło mi się w drugą stronę. Wogóle czasem jak czytam świetną książkę i nagle patrzę, a tu błąd ortograficzny....to mi psuje całą książkę :shake: przestaje dla mnie być wiarygodna. Moi rodzice zawsze byli wyczuleni na wszelkiego rodzaju błędy językowe i ortograficzne za co jestem im wdzięczna...bo jak czasem posłucham ludzi to...:shocked!: tragedia! Czasem nawet wykładowcy robią błędy...:shake: Quote
Gosiek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 ha... to sobie mozemy podać łapki :cool3: bardzo zwracam uwagę na słowa... błędy ortograficzne dosłownie aż krzyczą jak je widzę... choc faktycznie - jak sie klika z osobami które ortografie mają za nic to potem człowiek nieraz coś palnie :evil_lol: ale... od czego mamy Worda :p przyznam że nieraz korzystam dla upewnienia.... ostatnio mniej czytalam ;) teraz nadrabiam ... no i przyznam że naprawdę mnie bardzo rażą błędy w książkach :angryy: Quote
olcha Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='Gosiek']ha... to sobie mozemy podać łapki :cool3: bardzo zwracam uwagę na słowa... błędy ortograficzne dosłownie aż krzyczą jak je widzę... choc faktycznie - jak sie klika z osobami które ortografie mają za nic to potem człowiek nieraz coś palnie :evil_lol: ale... od czego mamy Worda :p przyznam że nieraz korzystam dla upewnienia.... ostatnio mniej czytalam ;) teraz nadrabiam ... no i przyznam że naprawdę mnie bardzo rażą błędy w książkach :angryy: Ja również często korzystam z Worda :p O Gosiu to jak już tak sobie o słownictwie rozmawiamy. To pisze się patrzeć czy patrzyć? :roll: Word tego nie rozwiązuje :shake: Quote
moon_light Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ola/Anea fasolki dogowe się nie zalęgły w brzuszku..dzis usg bylo...i buuu:-(:shake: a ja nie wyobrażam sobie szczeniaka po kims innym niz po tej suni Quote
olcha Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 moon_light napisał(a):Ola/Anea fasolki dogowe się nie zalęgły w brzuszku..dzis usg bylo...i buuu:-(:shake: a ja nie wyobrażam sobie szczeniaka po kims innym niz po tej suni Ojej bardzo mi przykro :glaszcze: Może przy następnej okazji się uda? :glaszcze: Planują jeszcze właściciele miot? Quote
panienkabubu Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Gosiek']ha... to sobie mozemy podać łapki :cool3: bardzo zwracam uwagę na słowa... błędy ortograficzne dosłownie aż krzyczą jak je widzę... choc faktycznie - jak sie klika z osobami które ortografie mają za nic to potem człowiek nieraz coś palnie :evil_lol: ale... od czego mamy Worda :p przyznam że nieraz korzystam dla upewnienia.... ostatnio mniej czytalam ;) teraz nadrabiam ... no i przyznam że naprawdę mnie bardzo rażą błędy w książkach :angryy: :cool3: :cool3: :cool3: jak dla mnie nieraz pisze sie osobno :p nie raz.. ładniej wyglada :p [quote name='olcha']Mam koleżankę dyslektyczkę i tak jak nigdy nie robiłam błędów to odkąd zaczęłam z nią gadać na gg....to często mi się zdarza :roll: opatrzyło mi się w drugą stronę. Wogóle czasem jak czytam świetną książkę i nagle patrzę, a tu błąd ortograficzny....to mi psuje całą książkę :shake: przestaje dla mnie być wiarygodna. Moi rodzice zawsze byli wyczuleni na wszelkiego rodzaju błędy językowe i ortograficzne za co jestem im wdzięczna...bo jak czasem posłucham ludzi to...:shocked!: tragedia! Czasem nawet wykładowcy robią błędy...:shake: moja pani z geografii politycznej i gospodarczej robi takie błędy stylistycze, że aż w oczy kolą :( [quote name='olcha']Ja również często korzystam z Worda :p O Gosiu to jak już tak sobie o słownictwie rozmawiamy. To pisze się patrzeć czy patrzyć? :roll: Word tego nie rozwiązuje :shake: ja piszę i mówię 'patrzeć' .. jak słysze jakikolwiek czasownik z końcówką "yć" to az mnie trzepie... Ja nie korzystam z Worda, nie potrzebuje :p się było tym mistrzem ortografii parę lat pod rząd ;) hue hue ;) Quote
Recommended Posts