Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

Juszes napisał(a):
Zeza, ale za to jak słodko z nim wygląda :lol::lol::loveu::loveu::loveu:

Wcale nie ma zeza :lol: :lol: :lol: Wszystkim się w y d a j e!

Loona napisał(a):
A co to, plastelinka? :evil_lol:

Plastelinka to korek od butelki :eviltong: Moim starcza na tydzień, a Tośce na 2 minuty :lol:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Loona napisał(a):
Figaro woli te plastikowe jajeczka z Kinder Niespodzianki :evil_lol:

ooo tak! One są super :D mozna je sciskac zebami, naciskac lapą, i gonić jak wystrzelą spod łapska:evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kompletnie nie wiem czemu anea tak uważa :niewiem:

No ja właśnie też :hmmmm: :eviltong:

Posted

[quote name='olcha']

:lol: :lol: :lol:
Era się jeszcze nie dobudziła, a Tekila już znów zdąrzyła pójść spać :lol:och :mad:

swietne te warstwy :multi: - mój kurdupel też śpi pod kołderką - cudnie sie wtula.... i cieplutko i miło ;)

Posted

[quote name='Gosiek']och :mad:

swietne te warstwy :multi: - mój kurdupel też śpi pod kołderką - cudnie sie wtula.... i cieplutko i miło ;)

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: O mamo :oops: to przez ten "ś" :oops: :oops: :oops: :oops:

Ja uwielbiam z nimi spać :loveu:

Posted

[quote name='olcha']:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: O mamo :oops: to przez ten "ś" :oops: :oops: :oops: :oops:

Ja uwielbiam z nimi spać :loveu:hahaha spoko Oleńko - mam nadzieję ze nie złapałam minusa za to "zaczerwienienie"?
;)

oj bo ja taka wredna juz jestem :razz:

tak, tak... na pewno przez ten "ś"

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha spoko Oleńko - mam nadzieję ze nie złapałam minusa za to "zaczerwienienie"?
;)

oj bo ja taka wredna juz jestem :razz:

tak, tak... na pewno przez ten "ś"

Sama tak poprawiam :eviltong: , a poza tym nigdy się za nic nie gniewam więc coś ty :eviltong:

Zresztą dalej mi tam pasuje bardziej przez "rz" :eviltong: :eviltong: :eviltong: ihhiihih tak samo jak świerzo mi pasuje przez "rz" i koniec! :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):
Sama tak poprawiam :eviltong: , a poza tym nigdy się za nic nie gniewam więc coś ty :eviltong:

Zresztą dalej mi tam pasuje bardziej przez "rz" :eviltong: :eviltong: :eviltong: ihhiihih tak samo jak świerzo mi pasuje przez "rz" i koniec! :eviltong:

hahaha czyżbyś też była typem wzrokowca na byki ortograficzne? :diabloti:
U mnie to skutek uboczny czytania ton książek wszelakich :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha czyżbyś też była typem wzrokowca na byki ortograficzne? :diabloti:
U mnie to skutek uboczny czytania ton książek wszelakich :lol:

Mam koleżankę dyslektyczkę i tak jak nigdy nie robiłam błędów to odkąd zaczęłam z nią gadać na gg....to często mi się zdarza :roll: opatrzyło mi się w drugą stronę.

Wogóle czasem jak czytam świetną książkę i nagle patrzę, a tu błąd ortograficzny....to mi psuje całą książkę :shake: przestaje dla mnie być wiarygodna.

Moi rodzice zawsze byli wyczuleni na wszelkiego rodzaju błędy językowe i ortograficzne za co jestem im wdzięczna...bo jak czasem posłucham ludzi to...:shocked!: tragedia! Czasem nawet wykładowcy robią błędy...:shake:

Posted

ha... to sobie mozemy podać łapki :cool3:
bardzo zwracam uwagę na słowa... błędy ortograficzne dosłownie aż krzyczą jak je widzę... choc faktycznie - jak sie klika z osobami które ortografie mają za nic to potem człowiek nieraz coś palnie :evil_lol:
ale... od czego mamy Worda :p przyznam że nieraz korzystam dla upewnienia.... ostatnio mniej czytalam ;) teraz nadrabiam ... no i przyznam że naprawdę mnie bardzo rażą błędy w książkach :angryy:

Posted

[quote name='Gosiek']ha... to sobie mozemy podać łapki :cool3:
bardzo zwracam uwagę na słowa... błędy ortograficzne dosłownie aż krzyczą jak je widzę... choc faktycznie - jak sie klika z osobami które ortografie mają za nic to potem człowiek nieraz coś palnie :evil_lol:
ale... od czego mamy Worda :p przyznam że nieraz korzystam dla upewnienia.... ostatnio mniej czytalam ;) teraz nadrabiam ... no i przyznam że naprawdę mnie bardzo rażą błędy w książkach :angryy:

Ja również często korzystam z Worda :p
O Gosiu to jak już tak sobie o słownictwie rozmawiamy. To pisze się patrz czy patrz? :roll: Word tego nie rozwiązuje :shake:

Posted

moon_light napisał(a):
Ola/Anea fasolki dogowe się nie zalęgły w brzuszku..dzis usg bylo...i buuu:-(:shake:
a ja nie wyobrażam sobie szczeniaka po kims innym niz po tej suni

Ojej bardzo mi przykro :glaszcze: Może przy następnej okazji się uda?

:glaszcze:

Planują jeszcze właściciele miot?

Posted

[quote name='Gosiek']ha... to sobie mozemy podać łapki :cool3:

:cool3: :cool3: :cool3:

jak dla mnie nieraz pisze sie osobno :p nie raz.. ładniej wyglada :p

[quote name='olcha']Mam koleżankę dyslektyczkę i tak jak nigdy nie robiłam błędów to odkąd zaczęłam z nią gadać na gg....to często mi się zdarza :roll: opatrzyło mi się w drugą stronę.

Wogóle czasem jak czytam świetną książkę i nagle patrzę, a tu błąd ortograficzny....to mi psuje całą książkę :shake: przestaje dla mnie być wiarygodna.

Moi rodzice zawsze byli wyczuleni na wszelkiego rodzaju błędy językowe i ortograficzne za co jestem im wdzięczna...bo jak czasem posłucham ludzi to...:shocked!: tragedia! Czasem nawet wykładowcy robią błędy...:shake:

moja pani z geografii politycznej i gospodarczej robi takie błędy stylistycze, że aż w oczy kolą :(

[quote name='olcha']Ja również często korzystam z Worda :p
O Gosiu to jak już tak sobie o słownictwie rozmawiamy. To pisze się patrz czy patrz? :roll: Word tego nie rozwiązuje :shake:

ja piszę i mówię 'patrzeć' .. jak słysze jakikolwiek czasownik z końcówką "yć" to az mnie trzepie...

Ja nie korzystam z Worda, nie potrzebuje :p się było tym mistrzem ortografii parę lat pod rząd ;) hue hue ;)