moon_light Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 olcha napisał(a):ad.1 czyli spore. Bo kiedyś kupiłam karmę best choice, która smakowała nawet kotu :eviltong: a granulki były maleńkie takie o średnicy około 4 mm ad.2 no tak, rzeczywiście może niech lepiej nie wchodzi. A masz schody w domu? Tekcia nie umie wyć :niewiem: lub nie miała okazji :niewiem: Era zresztą też (chociaaaaż przypomniało mi się, jak raz zostawiliśmy kamerę włączoną na czas naszej nieobecności. Nastawiliśmy ją na Erę bo chcialiśmy zobaczyć co robi jak nas nie ma :oops: :lol: i spaaaała i spaaaaała i spaaaała, aż w końcu zadzwonił w tle telefon....a ona zaczęła wyć :-o wszyscy patrzyliśmy w ekran czy to przypadkiem nie fotomontaż :lol: więcej nam takie ęteligęntne pomysły nie przychodziły do głowy :eviltong: ) ad1. to chyba dobrze że spore, niech gryzą, zęby czyszczą:lol: ad2. schody są, pewnie. Będzie miał zakaz wchodzenia po nich- dopóki ja nie będe w stanie go już wnosić:evil_lol: ad3. Skubana:evil_lol:chciała bym to usłyszeć:cool3: Quote
olcha Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 moon_light napisał(a):ad1. to chyba dobrze że spore, niech gryzą, zęby czyszczą:lol: ad2. schody są, pewnie. Będzie miał zakaz wchodzenia po nich- dopóki ja nie będe w stanie go już wnosić:evil_lol: ad3. Skubana:evil_lol:chciała bym to usłyszeć:cool3: ad.1 niby tak, ale tamte mniejsze też gryzły, a jakoś lepiej je wcinały niz royala. ad.2 hihiihhii chcę to zobaczyć :lol: Ile waży takie maleństwo? :evil_lol: ad.3 ja teeeeż ale drugi raz już się nigdy nie zdarzył :shake: Quote
olcha Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:o rany pies cię zagryza No :grins: a ja to uwielbiam :evil_lol: Quote
moon_light Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 olcha napisał(a):ad.1 niby tak, ale tamte mniejsze też gryzły, a jakoś lepiej je wcinały niz royala. ad.2 hihiihhii chcę to zobaczyć :lol: Ile waży takie maleństwo? :evil_lol: ad.3 ja teeeeż ale drugi raz już się nigdy nie zdarzył :shake: ad1. myślę że royal dla chi by im podpasował, to jedyna karma ktorą mój gówniarz jje ze smakiem. ad2. w chwili urodzenia waży ok 900 gr:evil_lol:.. ad3. trzeba ją na randke z husky umówić:lol: Quote
malawaszka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 olcha napisał(a):Tekcia nie umie wyć :niewiem: lub nie miała okazji :niewiem: Era zresztą też (chociaaaaż przypomniało mi się, jak raz zostawiliśmy kamerę włączoną na czas naszej nieobecności. Nastawiliśmy ją na Erę bo chcialiśmy zobaczyć co robi jak nas nie ma :oops: :lol: i spaaaała i spaaaaała i spaaaała, aż w końcu zadzwonił w tle telefon....a ona zaczęła wyć :-o wszyscy patrzyliśmy w ekran czy to przypadkiem nie fotomontaż :lol: więcej nam takie ęteligęntne pomysły nie przychodziły do głowy :eviltong: ) hahaha Bolo też wyje jak tel dzwoni :lol: obojętne czy nas nie ma czy jesteśmy - jak za długo nie odbieramy to se wyje :p Quote
Juszes Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='olcha'] wściekły pies! :crazyeye: Quote
olcha Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 moon_light napisał(a):ad1. myślę że royal dla chi by im podpasował, to jedyna karma ktorą mój gówniarz jje ze smakiem. ad2. w chwili urodzenia waży ok 900 gr:evil_lol:.. ad3. trzeba ją na randke z husky umówić:lol: ad. 1 moje wchrzaniają każdy nowo napoczęty worek, potem coraz mniej chętnie go jedzą :shake: Chciałam im wręcz kupić pudło próbek, ale pan co sprzedawał powiedział, że akurat nie ma, i że nie zbyt chętnie nam sprzeda :shake: ad. 2 Ooo jakie maleństwo :evil_lol: ad. 3 huskych nie lubi :shake: jeden po niej kiedyś przeleciał i od tamtej pory Era reaguje warkiem na każdego nowego psa :shake: Quote
olcha Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha Bolo też wyje jak tel dzwoni :lol: obojętne czy nas nie ma czy jesteśmy - jak za długo nie odbieramy to se wyje :p :loveu: :loveu: :loveu: Słodziak :loveu: :loveu: :loveu: Nagraj filmik! :multi: Quote
olcha Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Juszes napisał(a):wściekły pies! :crazyeye: Szczepiony...ale zawsze są wyjątki :cool3: Quote
Loona Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 olcha napisał(a):ad. 1 moje wchrzaniają każdy nowo napoczęty worek, potem coraz mniej chętnie go jedzą :shake: Chciałam im wręcz kupić pudło próbek, ale pan co sprzedawał powiedział, że akurat nie ma, i że nie zbyt chętnie nam sprzeda :shake: Figaro jak nie chciał nic jeść oprócz gotowanego kurczaka, to na każdej wystawie robiłam rundkę po stoiskach z karmami i zbierałam próbki. Zawsze najbardziej lubiłam chodzić do Royala bo nie dawali jednej, ale różniste, dla Chihuahua, dla małych piesów, na ząbki, dla aktywnych, wychodziłam z wielką torbą :evil_lol: Ale chihuahua mu najbardziej podpasiła. Ma większe granulki niż pozostałe dla małych, więc wcina. Do tego ma chyba jakieś smakowe ulepszacze, bo żadnej karmy nie jadł tak chętnie przez tak długi okres czasu, już skończył mi się czwarty pół kilowy worek. Jak mu kiedyś kupiłam kilo eukanuby, to pół roku jadł, bo nie smakowała. Właściwie to Mika zjadła :evil_lol: Quote
olcha Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Loona napisał(a):Figaro jak nie chciał nic jeść oprócz gotowanego kurczaka, to na każdej wystawie robiłam rundkę po stoiskach z karmami i zbierałam próbki. Zawsze najbardziej lubiłam chodzić do Royala bo nie dawali jednej, ale różniste, dla Chihuahua, dla małych piesów, na ząbki, dla aktywnych, wychodziłam z wielką torbą :evil_lol: Ale chihuahua mu najbardziej podpasiła. Ma większe granulki niż pozostałe dla małych, więc wcina. Do tego ma chyba jakieś smakowe ulepszacze, bo żadnej karmy nie jadł tak chętnie przez tak długi okres czasu, już skończył mi się czwarty pół kilowy worek. Jak mu kiedyś kupiłam kilo eukanuby, to pół roku jadł, bo nie smakowała. Właściwie to Mika zjadła :evil_lol: Jeszcze większe te granulki? :crazyeye: Moje lubią też dla yorków :eviltong: też mają jakiś ulepszacz smakowy :cool3: Właśnie muszę się kiedyś przejść na wystawie :eviltong: To mi starczy na rok :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 olcha napisał(a):Witaj Debeściaro z najdebeściarską koparoszpilą na dogomani :eviltong: Witaj Szpilatronie z najdebeściarską debeściarą na dogomani :evil_lol: no taaaaaaaaaaaaaaaaaaak WARIATKA :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: strasznie dużo tu gadacie chyba musze donieśc na WAS modowi :cool3: :roll: :lol: Quote
olcha Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 dbsst napisał(a):no taaaaaaaaaaaaaaaaaaak WARIATKA :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: strasznie dużo tu gadacie chyba musze donieśc na WAS modowi :cool3: :roll: :lol: Pani już podziękujemy :obrazic: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 A ja zaraz znów lecem na cmentarze. A wieczorkiem na pobliski cmentarz ze specyficznym klimatem :loveu: Quote
panienkabubu Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='olcha'] ale wampir :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 hmmmm urosla Ci tequila :D:D: ;) wiem wiem to nie ona hehe a tak co do karmy Safi niechce jesc zadnej suchej :(:(:( ale niestety od dzis ma tylka sucha w misce jak zglodnieje to zje :):) ( mam nadzieje:) ) Quote
Loona Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] od dzis ma tylka sucha w misce jak zglodnieje to zje :):) ( mam nadzieje:) ) Figaro potrafił tydzień nie jeść :shake: Ola, tak, są nieco większe, ale niedużo. Quote
olcha Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='basiulka22tychy']hmmmm urosla Ci tequila :D:D: ;) wiem wiem to nie ona hehe a tak co do karmy Safi niechce jesc zadnej suchej :(:(:( ale niestety od dzis ma tylka sucha w misce jak zglodnieje to zje :):) ( mam nadzieje:) ) :eviltong: No ja mam ten sam problem z Erą :shake: Dopiero jak moi rodzie wyjeżdżają na pare dni to je trochę więcej suchego :mad: Teraz od dwóch dni prowadzę politykę niedokarmieniową :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Narazie psy są bardzo grzeczne, a rodzice zaczynają się łamać :mad: Ale ja już ich przypilnuję! [quote name='Loona']Figaro potrafił tydzień nie jeść :shake: Ola, tak, są nieco większe, ale niedużo. No moja Era to samo, jesli ma coś niedobrego w miseczce to bunt może trwać nawet tydzień :mad: Ale ja już po 3 dniach wymiękam :oops: i jej daje co innego :oops: Quote
olcha Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 anea twierdzi, że Tekila ma zeza :niewiem: :hmmmm: :evil_lol: Quote
Juszes Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Zeza, ale za to jak słodko z nim wygląda :lol::lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Loona Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='olcha'] A co to, plastelinka? :evil_lol: Quote
Recommended Posts