Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

olcha: A to zanim pójdziesz olcho może powklejasz parę zdjęć?
olcha: Alez oczywiście! Proszę bardzo!

potwór :lol:

Tekila: mmmmm rób mi tak jeszcze :loveu:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Olcha... czumu ty rozmawiasz sama ze soba??? ;/ cos sie zmienilo w twoim zyciu od soboty?? :)

Mam jeszcze peeeełno zdjec twoich psic... ale chjyba ze wstawianiem poczekam do jutra bo jakos takos mi sie nei chce :(

Posted

Jak zwykle jestem konsekwetna :) ale coś mnie natchneło i postanowiłam jednak coś wstawic

Tequila wielbicielka napojów (bez)alkoholowych :cool3:

T:"Co ja tutaj robię??? "

T:"Chyba mam dość..."

Posted

[quote name='Juszes']jeju jakei piękne:

łiiiiii ja nie moge poprostu tylko schrupać tą twoją ślicznotkę :loveu::loveu::loveu:
Tak na tym zdjeciu wyszła cudnie... cudnie też sie pewnie czuła :)
gdyby jeszcze tylko nie puszczała w łóżku gazów była by ideałem :)

Posted

[quote name='Gosiek']Buuahahahahaha
ja pierniczę - dawno się tak nie ubawiłam

:oops: No wiecie co! Ja tu na poważna chorobę zaczynam chorować, a wy się ze mnie śmiechu jecie :obrazic: :lol: ;)

Posted

[quote name='anea']Olcha... czumu ty rozmawiasz sama ze soba??? ;/ cos sie zmienilo w twoim zyciu od soboty?? :)

Mam jeszcze peeeełno zdjec twoich psic... ale chyba ze wstawianiem poczekam do jutra bo jakos takos mi sie nei chce :(

Hiihihhi nic oprócz tego, że postanowiłam rozmawiać z kimś mądrym :evil_lol:

Widząc to Twoje "nie chce mi się" od razu wiedziałam, że zdjęcia są na pewno dalej :lol: ciołek :p

[quote name='anea']Jak zwykle jestem konsekwetna :) ale coś mnie natchneło i postanowiłam jednak coś wstawic

Tequila wielbicielka napojów (bez)alkoholowych :cool3:

T:"Co ja tutaj robię??? "

T:"Chyba mam dość..."

Jakie Ty zdjęcia wstawiasz! :motz: :oops:

Ale Tekila na tych zdjęciach śpiąca jest :loveu:
Jakoś w Twoim aparacie wygląda zupelnie inaczej :hmmmm:

Posted

[quote name='Juszes']jeju jakei piękne:

łiiiiii ja nie moge poprostu tylko schrupać tą twoją ślicznotkę :loveu::loveu::loveu:

Nie dam schrupać :shake: Sama podsmażam na poduszce elektrycznej żeby z apetytem zjeść :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
oohohohohoo Olchooo a kim jest ten potffór co to na niego Tequila takie miny robiła??? :razz:

Ten potffór to Tosia - Tośka - Zośka :evil_lol: suczka mojej kolezanki, kiedys zgarnieta z ulicy :p i tak już została :eviltong:

Posted

Tak spała Tosia :loveu: anea chciała ją zganiać :mad: nie dobra pańcia - ja się podlizywałam i mogła spać :evil_lol:

A tak moje prawowite i jedyne właścicielki łoża :eviltong: Anea narzekała na gazy, zupełnie nie wiem skąd się brały :niewiem: :evil_lol:

DOBRANOC malawaszka, agabass, anea, Juszes, Gosiek, Behemot, Pysia, basiulka22tychy, Alicjarydzewska, olcha :evil_lol:

Posted

mało ostatnio mam czasu, żeby się odezwać, ale regularnie śledze fotki:lol:
Duet to jest to. Szkoda że cezary tyle lat sam pomieszkuje, nudno mu.
Jak już będzie dog, następna będzie Chi :D taki mały plan:evil_lol:

Posted

Dzin dybry :evil_lol:
[quote name='olcha']Padł? Powstań!

Ale ja jestem kobietą :shake:

[quote name='Behemot']

Gremlin!
:evil_lol:
[quote name='olcha']

ale jakie sliczne widoczkiiiiii :loveu: zazdraszczam :loveu:
[quote name='olcha']Witamy w naszych skromnych progach. O to orzechy, prosisz masz :evil_lol:

fu jak ja nie lubie włoskich orzechów :cool1:
[quote name='olcha']

DOgoBRANOC

o jakie to sloooooodziutkie :loveu:

[quote name='olcha']
Dzień dobry - wszystkim nieobecnym

I to tez hyhyyyyyy :loveu:

[quote name='olcha']Sama do siebie będę pisać. Może kiedyś jacyś archeolodzy odkopią mój komputer, przeczytają te MEGA ciekawe historie i będę sławna po śmierci :lol: O bosze głupawa mnie dopadła.

[quote name='olcha']

Rano musiałam odszronić samochód :placz: Zima się zbliża wielkimi lodowatymi krokami

Olcha, ja codziennie rano muszę odszraniać samochód, nawet o 10 rano się zdarza :placz: a jak jadę na uczelnie o 7 np. to czuję się tak, jakby już zima była... :placz:

[quote name='olcha']olcha: A to zanim pójdziesz olcho może powklejasz parę zdjęć?

[quote name='olcha']

olcha: Alez oczywiście! Proszę bardzo!

Tekila: mmmmm rób mi tak jeszcze :loveu:

yhyhyhyh widoczki pieeeekne, a Tekila... :evil_lol: :evil_lol: haha :lol:

zyczymy milego dnia

Posted

moon_light napisał(a):
mało ostatnio mam czasu, żeby się odezwać, ale regularnie śledze fotki:lol:
Jak już będzie dog, następna będzie Chi :D taki mały plan:evil_lol:

No ja sie nie dziwie że Ty ostatnio mało czasu masz... :) przygotowania na spełnienie pewnego marzenia w pełni (wyśledziłam :) ) Serdecznie gratuluję!!! ... i straszliwie zazdroszcze (ja jeszcze co najmniej kilka lat będe musiała poczekać:( )

Posted

anea napisał(a):
No ja sie nie dziwie że Ty ostatnio mało czasu masz... :) przygotowania na spełnienie pewnego marzenia w pełni (wyśledziłam :) ) Serdecznie gratuluję!!! ... i straszliwie zazdroszcze (ja jeszcze co najmniej kilka lat będe musiała poczekać:( )

Achh ! to Ty ? Poznaje po nicku! :lol:witam witam!
Ciii...to tajemnica jeszcze;)
Też myslałam ze jeszcze kilka lat...a tu prosze-niespodzianka:) trzeba byc dobrej mysli:cool3:

Posted

[quote name='moon_light']Achh ! to Ty ? Poznaje po nicku! :lol:witam witam!
Też myslałam ze jeszcze kilka lat...a tu prosze-niespodzianka:) trzeba byc dobrej mysli:cool3:
JEstem dobrej myśli...ale to jest jedno z tych marzeń które spelnie dopiero jak będe już "na swoim" NA razie pozostaje mi ogladanie, czytanie i nie poddawanie sie szpiegowskiej atmosferze w pewnych środowiskach :(

A zeby nie robic offa...

Ps.: poniewaz też jestes z warszawy to proponuje, jak już wszystko sie uda, jakieś spotkanko, jeśli oczywiscie bedziesz mieć ochote :)

Posted

[quote name='moon_light']mało ostatnio mam czasu, żeby się odezwać, ale regularnie śledze fotki:lol:
Jak już będzie dog, następna będzie Chi taki mały plan:evil_lol:

A na molosach to kto siedzi :evil_lol: wydział śledczy jednoosobowy działa ;) Nie no żartuje oczywiście ;)

Hihhiihih trzymam kciuki za tego pip pip (nie zapeszam)

[quote name='malawaszka']buuuahahahah chciały wykurzyć gości :evil_lol:

Dobranoc :loveu:

Era bardziej gości nie lubi, a Tequila uwielbia :p to taki mały goopek :loveu:

[quote name='panienkabubu']Dzin dybry :evil_lol:

Ale ja jestem kobietą :shake:

:evil_lol:

ale jakie sliczne widoczkiiiiii :loveu: zazdraszczam

fu jak ja nie lubie włoskich orzechów :cool1:

o jakie to sloooooodziutkie :loveu:

I to tez hyhyyyyyy :loveu:

Olcha, ja codziennie rano muszę odszraniać samochód, nawet o 10 rano się zdarza :placz: a jak jadę na uczelnie o 7 np. to czuję się tak, jakby już zima była... :placz:

yhyhyhyh widoczki pieeeekne, a Tekila... :evil_lol: haha :lol:

zyczymy milego dnia

Się napisałaś :eviltong:

A więc:

Dzień dobry

Taaaaaaa kobietą? Poka :evil_lol:

Widoczki uwielbiam. Pięknie tam jest.

Ja nie lubie włoskich już ususzonych ale te świeże białe mniaaaaaam

Uuuu współczuwam szronu, zimy i wstawania rannego :glaszcze:

Również miłego dnia :p

[quote name='anea']JEstem dobrej myśli...ale to jest jedno z tych marzeń które spelnie dopiero jak będe już "na swoim" NA razie pozostaje mi ogladanie, czytanie i nie poddawanie sie szpiegowskiej atmosferze w pewnych środowiskach

A zeby nie robic offa...

Ps.: poniewaz też jestes z warszawy to proponuje, jak już wszystko sie uda, jakieś spotkanko, jeśli oczywiscie bedziesz mieć ochote

O jakie fajne zdjęcia i nawet kawałek mnie :eviltong:

Takiego offa sobie możecie robić :loveu: A co do spotkania to ja koniecznie też chce w nim uczestniczyć! :cool3:

:kciuki:

No kurcze muszę pokasować emotki bo za dużo....

Posted

moon_light napisał(a):
Achh ! to Ty ? Poznaje po nicku! :lol:witam witam!

:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

:kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

anea napisał(a):
JEstem dobrej myśli...ale to jest jedno z tych marzeń które spelnie dopiero jak będe już "na swoim" NA razie pozostaje mi ogladanie, czytanie i nie poddawanie sie szpiegowskiej atmosferze w pewnych środowiskach :(

Ps.: poniewaz też jestes z warszawy to proponuje, jak już wszystko sie uda, jakieś spotkanko, jeśli oczywiscie bedziesz mieć ochote :)

ad1. Też myslalam ze dopiero na swoim bedą mieszkac ze mną 4 wielkie łapy i śliniący się pysk:lol: Nigdy nie wiadomo jak to się wszystko ułoży :)
Od kąd wiem ze gówniarz przybędzie, jestem ogromną optymistką w dożych sprawach;)

ad2. Bardzo chętnie! Na walentynki powinien byc juz "do odbioru", więc w marcowe słoneczne dni zapraszam na obglucenie:lol:;)
Oj, przydadzą się takie ręce chętne do tarmoszenia, bo pewnie zanim skonczy poł roku nasłucham się komentarzy że mam zabrac tego potwora:shake:

Posted

olcha napisał(a):
A na molosach to kto siedzi :evil_lol: wydział śledczy jednoosobowy działa ;) Nie no żartuje oczywiście ;)

Hihhiihih trzymam kciuki za tego pip pip (nie zapeszam)

Właśnie molosy pochłaniają cały mój wolny czas :evil_lol: i tak już za dużo tam siedzę, jak wpadne na dogo, to zaraz mam tam multum stron do nadrobienia. produkcja postów wre.:lol:

ps.Gremlin boski:evil_lol: