Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No żesz k.... co jest z tymi zdjeciami :(

Ja pół dnia wojuje z kompem żeby powstatwiac a tu widze sie cos nei wyswietla... u mnie też pogineły :(

Posted

anea napisał(a):
No żesz k.... co jest z tymi zdjeciami :(

Ja pół dnia wojuje z kompem żeby powstatwiac a tu widze sie cos nei wyswietla... u mnie też pogineły :(

Już się naprawiło :cool3:

Posted

[quote name='Pysia']Witam siostry bardzo mniejsze ;) Jak zwykle widać waleczne :evil_lol: Przyszłyśmy po orzechy....

Witamy w naszych skromnych progach. O to orzechy, prosisz masz :evil_lol:

Posted

[quote name='Juszes']

czyzby nocą Tequlia zamieniała się w psa zombi?
:smhair2:
:eek2::eek2:
:eek2::eek2::eek2:
:eek2::eek2::eek2::eek2:

Ja tam wtedy śpię :niewiem: :evil_lol:

Faktycznie w dzień jakas taka śpiąca :roll:

;)

Posted

[quote name='nomu']Cóż to był za potwór?? Ależ złość!!

To był ten straszny potwór :loveu: :loveu: :loveu:

Potwór ośmielił się:

• bawić zabawkami Tekili,
  • podchodzić do mnie na głaskanie i zabawę,
  • zjeść kilka smaczków,
  • leżeć na kanapach
  • rano wyprzytulać się w łóżku
To były błędy nie do wybaczenia :lol:

Posted

[quote name='olcha']

To był ten straszny potwór :loveu: :loveu: :loveu:

Potwór ośmielił się:

• bawić zabawkami Tekili,
  • podchodzić do mnie na głaskanie i zabawę,
  • zjeść kilka smaczków,
  • leżeć na kanapach
  • rano wyprzytulać się w łóżku
To były błędy nie do wybaczenia :lol:

Ojj sama mam gęsią skórkę na widok takiego potfora :loveu::loveu::loveu:

Posted

Sama do siebie będę pisać. Może kiedyś jacyś archeolodzy odkopią mój komputer, przeczytają te MEGA ciekawe historie :lol: i będę sławna po śmierci :lol: O bosze głupawa mnie dopadła.

Rano musiałam odszronić samochód :placz: Zima się zbliża wielkimi lodowatymi krokami :shake:

Posted

[quote name='olcha']Sama do siebie będę pisać. Może kiedyś jacyś archeolodzy odkopią mój komputer, przeczytają te MEGA ciekawe historie :lol: i będę sławna po śmierci :lol: O bosze głupawa mnie dopadła.

Rano musiałam odszronić samochód :placz: Zima się zbliża wielkimi lodowatymi krokami :shake:a ja zmarzłam w ręce a Ozzy nie chciał wracać do domu bo mu się podobało:mad:

fajny ten potwór;)

Posted

olcha napisał(a):
Sama do siebie będę pisać. Może kiedyś jacyś archeolodzy odkopią mój komputer, przeczytają te MEGA ciekawe historie :lol: i będę sławna po śmierci :lol: O bosze głupawa mnie dopadła.

Rano musiałam odszronić samochód :placz: Zima się zbliża wielkimi lodowatymi krokami :shake:

Cichaj kobieto ;) Ja też często sama do siebie piszę :evil_lol: To taka choroba tych co mają dwa psy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a ja zmarzłam w ręce a Ozzy nie chciał wracać do domu bo mu się podobało:mad:

fajny ten potwór;)

:evil_lol: To ja już nie narzekam w takim razie :p Bo moje teraz wcale nie muszą siku robić :niewiem: nagle przestały mieć taką potrzebę ;)

[quote name='basiulka22tychy']Oj tak juz coraz zimnije :(:( jak dlamnie to moze byc zimnawo tylko zeby nie padalo :(

O to dla mnie też.
Od tylu lat obiecują globalne ocieplenie i co? I nic :eviltong:

[quote name='Pysia']Cichaj kobieto ;) Ja też często sama do siebie piszę :evil_lol: To taka choroba tych co mają dwa psy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Aaaa skoro znam nazwę tej choroby to się nie martwię. To się jakoś leczy?

:evil_lol:

Posted

Witaj olcho! Jak się masz olcho! Wróciłaś już? Zmarzłaś pewnie? W korku pewnie też sobie postałaś? Psy olcho Cię pewnie witały jak zwykle po takiej długiej nieobecności?

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
Witaj olcho! Jak się masz olcho! Wróciłaś już? Zmarzłaś pewnie? W korku pewnie też sobie postałaś? Psy olcho Cię pewnie witały jak zwykle po takiej długiej nieobecności?

Spokojnie, spokojnie, to się da wyleczyć... oddychaj głęboko... wyobraź sobie, że jesteś kwiatem lotosu łagodnie kołyszącym się na tafli jeziora... wyobraź sobie biały ser nasycony śmietanką... wcale się go nie boisz... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']Spokojnie, spokojnie, to się da wyleczyć... oddychaj głęboko... wyobraź sobie, że jesteś kwiatem lotosu łagodnie kołyszącym się na tafli jeziora... wyobraź sobie biały ser nasycony śmietanką... wcale się go nie boisz... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

O! I to jest myśl idę na kolacyjkę :evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']Zaraz jadę na cmentarz więc psy pobędą trochę same.

[quote name='olcha']Witaj olcho! Jak się masz olcho! Wróciłaś już? Zmarzłaś pewnie? W korku pewnie też sobie postałaś? Psy olcho Cię pewnie witały jak zwykle po takiej długiej nieobecności?

[quote name='Behemot']Spokojnie, spokojnie, to się da wyleczyć... oddychaj głęboko... wyobraź sobie, że jesteś kwiatem lotosu łagodnie kołyszącym się na tafli jeziora... wyobraź sobie biały ser nasycony śmietanką... wcale się go nie boisz... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Buuahahahahaha
ja pierniczę - dawno się tak nie ubawiłam