ilonka_hh_ Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='olcha'] Uwaga zagadka :p Gdzie jest Era :cool3: ? Ja obstawiam, że Era to ta świecąca kropka po prawej, tak??? :lol: Quote
Juszes Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 era widać bardzo dobrz e:P z prawej takie mae czarne uszko zza trawy wystaje,no i tam gdzie ta kropa no ta kropqa to jej oczko :) Quote
anea Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Juszes napisał(a):era widać bardzo dobrz e:P z prawej takie mae czarne uszko zza trawy wystaje,no i tam gdzie ta kropa no ta kropqa to jej oczko :) Genialnie :) Zaraz też sie biore za wstawianie zdjęć... zobaczymy czyje sa wyrazniejsze :) Quote
Juszes Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='anea']Oto Tequila :) słodkości :loveu::loveu::loveu: Quote
Behemot Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 olcha napisał(a)::oops: Oj boooooo....booooo.... Bo one się za szybko przemieszczają :shake: Nieee nooo, fajnie jest :lol: Efekt jak w "Matriksie" :cool3: Quote
anea Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Wstawiam dalej mam nadzieje że Olcha nie ma nic przeciwko :) Tequila najwyrażniej lubi zdjęcia ... albo po prostu swoją panią Osobista zmora Tequili :) bez komentarza ... Podobno każdy ma swoje drugie oblicze Quote
Loona Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='anea']Oto Tequila :) :evil_lol: Nawet jej łatki widać Quote
olcha Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='ilonka_hh_']Ja obstawiam, że Era to ta świecąca kropka po prawej, tak??? :lol: :klacz: [quote name='Juszes']era widać bardzo dobrz e:P z prawej takie mae czarne uszko zza trawy wystaje,no i tam gdzie ta kropa no ta kropqa to jej oczko :) :klacz: [quote name='anea']Genialnie :) Zaraz też sie biore za wstawianie zdjęć... zobaczymy czyje sa wyrazniejsze :) Ja już chyba wiem czyje :shake: [quote name='anea']Oto Tequila :) Dzięki! :multi: [quote name='Juszes']słodkości :loveu::loveu::loveu: :p [quote name='Behemot']Nieee nooo, fajnie jest :lol: Efekt jak w "Matriksie" :cool3: Buahhahahaha prawie jak w matriksie :evil_lol: a prawie robi wielka różnicę :lol: [quote name='anea']Wstawiam dalej mam nadzieje że Olcha nie ma nic przeciwko :) Tequila najwyrażniej lubi zdjęcia ... albo po prostu swoją panią Osobista zmora Tequili :) bez komentarza ... Podobno każdy ma swoje drugie oblicze Nie mam nic przeciwko dopóki mnie na nich nie będzie! A zdjęcia super! Nawet nie wiem kiedy je robiłaś :lol: A te dwa osttanie? To moje psy są? :evil_lol: Quote
Loona Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='anea']Podobno każdy ma swoje drugie oblicze Padłam :crazyeye::mdleje::roflt: Quote
olcha Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Chciałam powiedzieć, że zrobiłam ciasto marchewkowe :roll: nie pytajcie co i jak. Zdjęć na pewno nie wstawie :roll: Quote
olcha Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Loona napisał(a):Padłam :crazyeye::mdleje::roflt: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To jest prawdziwe oblicze Tekili :lol: Quote
Loona Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 olcha napisał(a):Chciałam powiedzieć, że zrobiłam ciasto marchewkowe :roll: nie pytajcie co i jak. Zdjęć na pewno nie wstawie :roll: Dobre chociaż wyszło? :evil_lol: Quote
olcha Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 A ja takie zdjęcia umiem robić :p Tutaj się zagapiłam, że psy za mną nie idą :evil_lol: Nie mogły bidule przejść przez wysoką trawę z ostami :shake: a pańcia sadystka nie zauważyła i musiałam je na rękach przenosić :p Quote
olcha Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Loona napisał(a):Dobre chociaż wyszło? :evil_lol: NIE PYTAJCIE CO I JAK! :roll: Quote
olcha Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 A ja chciałam zauważyć, że to: i to zdjęcie: Było robione w tym samym czasie :p Quote
olcha Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale ulewa :shocked!: i wiatr! Ale miałyśmy anea szczęście z pogodą przedwczoraj i wczoraj :multi: Quote
anea Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Udało nam się z pogoda :) A teraz reklama Serdeczne zapraszam do mojej galerii na dalszą cześć zdjęć :) Quote
olcha Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 anea napisał(a):Udało nam się z pogoda :) A teraz reklama Serdeczne zapraszam do mojej galerii na dalszą cześć zdjęć :) A to to już koniec? Moich szczylków? Quote
anea Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='olcha']A to to już koniec? Moich szczylków? Zdecydowanie nie :) Tylko że mi sie straaaasznie wolno te zdjecia wstawiaja wiec musisz cierpliwie czekac Zeby nie być gołosłownym Mały zdobywca Quote
anea Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 i jeszcze kilka :) Tekila: "Zabierzcie stąd tego potwora!!!!!" Quote
olcha Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='anea'] Buahhahahah a co to za noga? :lol: [quote name='anea']i jeszcze kilka :) Tekila: "Zabierzcie stąd tego potwora!!!!!" Tiaaaaaaaa....:roll: Irokez aż do ogona :shake: Quote
Recommended Posts