Behemot Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Eeee, no ładna panienka z Ciebie :lol: Mówiłam do tej z lewej :cool3: Nieee no, obie jesteście śliczne :loveu: Quote
olcha Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Behemot napisał(a): Eeee, no ładna panienka z Ciebie :lol: Mówiłam do tej z lewej :cool3: Nieee no, obie jesteście śliczne :loveu: :eviltong: :eviltong: :eviltong: I tak wam nie wierze. Więc proszę się nie wysilać. To miało być zdjęcie ulotnej chwili, a nie mnie :shake: Quote
Behemot Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 olcha napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: I tak wam nie wierze. Więc proszę się nie wysilać. To miało być zdjęcie ulotnej chwili, a nie mnie :shake: A wiesz, do kogo jesteś podobna na tym zdjęciu? Trochę do Ali Janosz (zwyciężczyni I-szej edycji Idola), tylko oczywiście jesteś ładniejsza :lol: Quote
panienkabubu Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 olcha napisał(a):Rodzice zakazali obcym pokazywać :lol: :lol: :lol: :evil_lol: obcym? :obrazic: Quote
olcha Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Behemot napisał(a):A wiesz, do kogo jesteś podobna na tym zdjęciu? Trochę do Ali Janosz (zwyciężczyni I-szej edycji Idola), tylko oczywiście jesteś ładniejsza :lol: Buahhahahahah ona jest ode mnie mniejsza o jakies pół metra...wzdłuz i wszerz :lol: Jesteś pierwsza, która mi to mówi. Zazwyczaj wszyscy się za mną oglądają bo myślą żem...Otylia :lol: jeszcze teraz mam krótsze włosy. A jak poszłam z koleżanką na AWF to się wszyscy za mną oglądali :lol: Portier w bloku mojej babci woła na mnie Otylka :eviltong: Quote
olcha Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 panienkabubu napisał(a):obcym? :obrazic: No tym obcym: Kosmita, obcy - hipotetyczny przedstawiciel inteligentnej formy życia pozaziemskiego, zamieszkujący gdzieś w Kosmosie (stąd nazwa). Pojęcie kosmity i problematyki obcych spopularyzowane zostało w literaturze science fiction. Niektórzy ludzie przyznają, że widzieli ich przylatujących w statkach kosmicznych (UFO) lub innego typu obiektach i byli przez nich "wzięci" celem badań i eksperymentów bądź zaginęli. Popularność uzyskała też teoria Ericha von Dänikena, według której kosmici odwiedziali Ziemię już w czasach prehistorycznych. Istnieją również teorie spiskowe przypisujące im ukryty wpływ na wydarzenia obecne. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 olcha napisał(a):No tym obcym: Kosmita, obcy - hipotetyczny przedstawiciel inteligentnej formy życia pozaziemskiego, zamieszkujący gdzieś w Kosmosie (stąd nazwa). Pojęcie kosmity i problematyki obcych spopularyzowane zostało w literaturze science fiction. Niektórzy ludzie przyznają, że widzieli ich przylatujących w statkach kosmicznych (UFO) lub innego typu obiektach i byli przez nich "wzięci" celem badań i eksperymentów bądź zaginęli. Popularność uzyskała też teoria Ericha von Dänikena, według której kosmici odwiedziali Ziemię już w czasach prehistorycznych. Istnieją również teorie spiskowe przypisujące im ukryty wpływ na wydarzenia obecne. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahha cwaniara ja tez w google czesto wpisuje rozne rzeczy którcyh nie kumam, jednak internet to fajna sprawa :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 olcha napisał(a):Czasem mam wrażenie, że mieszkają ze mną PINKI (Tekila) i MÓZG (Era) :mad: :roflt: olcha napisał(a)::lol: :lol: :lol: z całą pewnością boska :lol: tylko boskie istoty jedzą kocie kupy :angryy: :roflt: :roflt: olcha napisał(a): :loveu: cudne!!!!! a aktualne??? :razz: :loveu: Quote
olcha Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahahha cwaniara ja tez w google czesto wpisuje rozne rzeczy którcyh nie kumam, jednak internet to fajna sprawa :evil_lol: Hehehehe :p malawaszka napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :loveu: cudne!!!!! a aktualne??? :razz: :loveu: Aktualnych brak :eviltong: Zazwyczaj to ja stoję z drugiej strony aparatu :eviltong: Aktualnych mam duuuuuużo ale samej Majki :cool3: :loveu: Quote
olcha Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Chciałam powiedzieć, że jestem sama z Mają ( i psami) i że nadal żyje (i ja i ona), jest przewinięta, najedzona i śpi :p Czekam na oklaski i pochwały :lol: :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 olcha napisał(a):Chciałam powiedzieć, że jestem sama z Mają ( i psami) i że nadal żyje (i ja i ona), jest przewinięta, najedzona i śpi :p Czekam na oklaski i pochwały :lol: :eviltong: brawo brawo, a do stop ci padne jak zdjecie swoje pokazesz :eviltong: Quote
olcha Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):brawo brawo, a do stop ci padne jak zdjecie swoje pokazesz :eviltong: Padaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale mnie na wspomnienia wzięło no! Ale miałam czaderskie botki :lol: I w tej piaskownicy zaginął mój żółw :shake: Quote
olcha Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 To jeszcze jak już wspominam :eviltong: wkleję wam ogiera :cool3: Ehhh cudny był. http://www.wrzuta.pl/film/1ziGzDpfEU/mov02313 Quote
madzia20sosnowiec Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 olcha napisał(a): Padaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale mnie na wspomnienia wzięło no! Ale miałam czaderskie botki :lol: I w tej piaskownicy zaginął mój żółw :shake: padłam :eviltong: tylko która to ty?:eviltong: ps.żółwia szkoda, to fakt :oops: olcha napisał(a):To jeszcze jak już wspominam :eviltong: wkleję wam ogiera :cool3: Ehhh cudny był. http://www.wrzuta.pl/film/1ziGzDpfEU/mov02313 a to twój prywatny ogierus:eviltong: Quote
olcha Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):padłam :eviltong: tylko która to ty?:eviltong: ps.żółwia szkoda, to fakt :oops: Blondi of kors :lol: Te ciemne, chude i długonogie obok to moja siostra. madzia18sosnowiec napisał(a):a to twój prywatny ogierus:eviltong: Coś ty! :eviltong: Wole mniejsze egzemplarze ssaków. To konik polski ze stacji badawczej w Popielnie :cool3: . Wszystkie były prawie dzikie :loveu: Quote
Gosiek Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 olcha napisał(a): hahahaha brawo Ola za skojarzenia - rewelka :multi::multi::multi::multi: Quote
olcha Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 To ostatnio ulubione miejsce Tekili :cool3: Poduszka elektryczna :eviltong: :evil_lol: Jeszcze trochę ją podsmaże i będę mogła zjeść :evil_lol: Quote
olcha Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Gosiek napisał(a):hahahaha brawo Ola za skojarzenia - rewelka :multi::multi::multi::multi: ;) Quote
Alicja Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 olcha napisał(a):Chciałam powiedzieć, że jestem sama z Mają ( i psami) i że nadal żyje (i ja i ona), jest przewinięta, najedzona i śpi :p Czekam na oklaski i pochwały :lol: :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no brawo:multi: olcha napisał(a): :razz:SUPER olcha napisał(a): To ostatnio ulubione miejsce Tekili :cool3: Poduszka elektryczna :eviltong: :evil_lol: Jeszcze trochę ją podsmaże i będę mogła zjeść :evil_lol::evil_lol:czy ona sie tej myszki boi:cool3:;) Quote
ilonka_hh_ Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 olcha napisał(a): To ostatnio ulubione miejsce Tekili :cool3: Poduszka elektryczna :eviltong: :evil_lol: Jeszcze trochę ją podsmaże i będę mogła zjeść :evil_lol: Fajna sprawa ta poduszka, możesz zdradzić ile taka kosztuje? :eviltong: Przydała by się psom ... no i mi czasem też :lol: Quote
Behemot Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 No rewelacja! One same się tak ułożyły? Quote
olcha Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no brawo:multi: :razz:SUPER :evil_lol:czy ona sie tej myszki boi:cool3:;) hihihhiihi co tak późno z tymi oklaskami? :eviltong: Teraz to już Majka wykąpana, przewinięta, najedzona i śpi...mam nadzieję do rana :roll: Myszki się nie boi. Sama ją przytargała, chyba też ją ogrzac chciała :lol: Myszka to jej ukochana zabawka. ilonka_hh_ napisał(a):Fajna sprawa ta poduszka, możesz zdradzić ile taka kosztuje? :eviltong: Przydała by się psom ... no i mi czasem też :lol: Na allegro widziałam po coś około 60 zł. A kupiłam za 85 :oops: Behemot napisał(a): No rewelacja! One same się tak ułożyły? No same. One zawsze tak razem śpią :loveu: Quote
ilonka_hh_ Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 olcha napisał(a): Na allegro widziałam po coś około 60 zł. A kupiłam za 85 :oops: No same. One zawsze tak razem śpią :loveu: To rozejrze się na allegro, ale Ty masz fajnie że tak ładnie śpią razem. U mnie nie ma o tym mowy. Przynajmniej pół metra odstępu musi być jak śpią :niewiem: Innaczej się zagryzą :olympic: Jejku śliczne te Twoje zdjęcia, nie mówiąc o psicach Quote
madzia20sosnowiec Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 olcha no wiesz...psu po oczach fleszem :eviltong: Quote
Recommended Posts