olcha Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 A żeby nie było za kolorowo :mad: Chciałam wystawić samochód z garażu, a że moje psice lubią się przespacerować kawałek poza ich teren gdzie cały czas biegają, a poza tym uwielbiają samochód więc wzięłam je ze sobą. Otwieram furtkę patrzę, a tam kot :crazyeye: Era ruszyła pierwsza - krzyknęłam "stój" stanęła jak wryta :cool3: :cool3: :cool3: Normalnie duma mnie rozparła :eviltong: Tequilę zastawiłam nogą przejście. Jak już sobie kotek pobiegł na znaczną odległość, opuściłam nogę...i w tym momencie w Tekilę wstąpił instynkt łowcy :placz: :placz: :placz: Pobiegła w stronę gdzie zwiał kot (czyt. w ściętą kupe gałęzi) zaczęła się w nich szamotać (dobrze, że sobie nic nie zrobiła :-( ). Ja oczywiście się wydzieram, że ma przyjść, a ona ma mnie w głębokim poważaniu :placz: Uspokoiła się dopiero jak ją dogoniałam i tupnęłam nogą :oops: :placz: Takie tupnięcie to ostatnio dla niej taki kurna jedyny wyłącznik opcji "atakuj" :placz: Jak wpadnie w taką pogoń to nic nie jest w stanie jej zatrzymać :placz: Głuchnie, ślepnie (biegnie na oślep, na drzewo, na płot czasem w coś przywali, odbija się i biegnie dalej). Co ja mam robić. Jak w takiej sytuacji mam się zachować? Jak już się uspokoiła to nie wiedziałam, co mam zrobić. Skoro przestała to przecież nie będę jej za to ganić. Ale w środku aż się gotowałam :angryy: POMOCY :-( Quote
olcha Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 panienkabubu napisał(a):jak dla mnie to mówi : "mhym" i duma sobie :evil_lol: chyba zapragnęłam miec taka małą tekilkę ;D Buahahah. Przydałaby się żeby Ci podwórka pilnować :lol: BEnka zgarnij do domu, a Tekile puść na obchód :evil_lol: Nic jej nie powstrzyma :shake: Quote
panienkabubu Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Po tej historii, jednak odechciało mi się małej Tequili ;) Cholerka Bena to bym przynajmniej zdazyła za ogon złapać, bo nie dość, że długi, to jeszcze powolny start ma ;) A Tequila to pewnie wypruła jak z procy ;) najważniejsze, że nic się nie stało.. :roll: Quote
olcha Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 panienkabubu napisał(a):Po tej historii, jednak odechciało mi się małej Tequili ;) Cholerka Bena to bym przynajmniej zdazyła za ogon złapać, bo nie dość, że długi, to jeszcze powolny start ma ;) A Tequila to pewnie wypruła jak z procy ;) najważniejsze, że nic się nie stało.. :roll: Nie, stać to się nic nie mogło, bo ten teren też jest ogrodzony. Stać by się mogło jakby Tekila biegnąc na oślep się od czegoś odbiła. A żeby było ciekawiej to to był kot moich sąsiadów, który totalnie się niczego nie boi. Parenaście stron temu wklejałam jego zdjęcia. Tzn przynajmniej kiedyś się nie bał. Teraz spierdzielał równo...nauczyły go biegać :shake: Czasem jest też tak, że Era służy za zapalnik. Warknie cichutko lub szczeknie, a to białe guano kończy za nią robotę :mad: Czasem mam wrażenie, że mieszkają ze mną PINKI (Tekila) i MÓZG (Era) :mad: No jak to? Nie chcesz małego słodkiego białego baranka? Toż to sama słodycz, oddam darmo :cool3: Quote
panienkabubu Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 olcha napisał(a):No jak to? Nie chcesz małego słodkiego białego baranka? Toż to sama słodycz, oddam darmo :cool3: hymm... to kiedy mam przyjechac? :cool3: :cool3: :cool3: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
olcha Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 panienkabubu napisał(a):hymm... to kiedy mam przyjechac? :cool3: :cool3: :cool3: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Musisz zdecydowac się w ciągu 10 minut. Podpisać umowę, po drodze prawnik takie tam, tego co małym druczkiem możesz nie czytać. I JEST TWOJA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Żegnaj Benku, a takie miałeś beztroskie życie do tej pory :shake: zobacz co Ci pańcia chce zrobić :shake: :glaszcze: Quote
Kenduś Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Olcha, nie widzę filmiku :placz: Chi mają gały najpiękniejsze na świecie! :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 olcha napisał(a):Musisz zdecydowac się w ciągu 10 minut. Podpisać umowę, po drodze prawnik takie tam, tego co małym druczkiem możesz nie czytać. I JEST TWOJA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Żegnaj Benku, a takie miałeś beztroskie życie do tej pory :shake: zobacz co Ci pańcia chce zrobić :shake: :glaszcze: w trosce o Benka, ZREZYGNOWAŁAM :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 woooow to się nazywa pwrót weny w wielkim stylu :loveu: Ola - cudne zdjecia - co za jakość :multi: zmieniłaś aparat? Quote
olcha Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Gosiek napisał(a):woooow to się nazywa pwrót weny w wielkim stylu :loveu: Ola - cudne zdjecia - co za jakość :multi: zmieniłaś aparat? :hmmmm: o których zdjęciach mówisz? :crazyeye: :mdleje: Gosia mnie pochwaliła :mdleje: o matko umieram ze szczęścia :mdleje: Nie nie zmieniłam aparatu, ale mam zamiar może to dlatego? :lol: Quote
olcha Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 http://www.wrzuta.pl/film/oxZv8envos/mov02017 Kolejny FILM! Quote
Gosiek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 olcha napisał(a)::hmmmm: o których zdjęciach mówisz? :crazyeye: :mdleje: Gosia mnie pochwaliła :mdleje: o matko umieram ze szczęścia :mdleje: Nie nie zmieniłam aparatu, ale mam zamiar może to dlatego? :lol:jak to o których? o znakomitej ich większosci od czasu zawieszenia galerii :eviltong: Ola - czy ja tak rzadko mówię cos dobrego o zdjęciach? :oops::crazyeye: Quote
olcha Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Gosiek napisał(a):jak to o których? o znakomitej ich większosci od czasu zawieszenia galerii :eviltong: Ola - czy ja tak rzadko mówię cos dobrego o zdjęciach? :oops::crazyeye: Nie nie nie ja nie w tym sensie! Absolutnie! Ja w sensie, że mistrz pochwalił mnie marnote :lol: :lol: :lol: :multi: Dziękuję :oops: Quote
Gosiek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 olcha napisał(a):Nie nie nie ja nie w tym sensie! Absolutnie! Ja w sensie, że mistrz pochwalił mnie marnote :lol: :lol: :lol: :multi: Dziękuję :oops::crazyeye::crazyeye::crazyeye: no wiesz? Ty marnota? a ja mistrz? :lol::lol::lol: oj Ola, Ola.... napisz potem jak Ci smakowało to ciasto marchewkowe OK? Quote
olcha Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Gosiek napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: no wiesz? Ty marnota? a ja mistrz? :lol::lol::lol: oj Ola, Ola.... napisz potem jak Ci smakowało to ciasto marchewkowe OK? No :oops: :oops: :oops: Właśnie przed chwilą skończyłam pisać posta w "Galerii Smaków". Ciasta nie będzie. Moja siostrzenica miała przyjechać później. Przy jej energii nie ma jak ciasta zrobić :p Więc albo jutro, w co wątpię albo pojutrze. Quote
olcha Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Jupi napisał(a): ona jest boska :roflt: :cool2: :lol: :lol: :lol: z całą pewnością boska :lol: tylko boskie istoty jedzą kocie kupy :angryy: Quote
olcha Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Przeglądałam zdjęcia i tak jakoś mnie na wspomnienia wzięło. Tutaj miałam Maję pierwszy raz na rękach :loveu: . Musiałam to zdjęcie zrobić czarno białe bo mi się oczy świeciły :oops: Quote
anea Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ola cz ty Twoje pirwsze zdjęcia na forum publicznym???? :) Słodkie maleństwo :D Quote
madzia20sosnowiec Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 olcha ale ci ładnie z dzieckiem :evil_lol: a wogole to nastepna dogomaniaczka ładna :lol: Quote
olcha Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 anea napisał(a):Ola cz ty Twoje pirwsze zdjęcia na forum publicznym???? :) Słodkie maleństwo :D Nie pierwsze :eviltong: Narażałam zywot innych ludzi już wcześniej :evil_lol: Wstawiłam ze 3-4 jeszcze. Gdzieś. Quote
olcha Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): olcha ale ci ładnie z dzieckiem :evil_lol: a wogole to nastepna dogomaniaczka ładna :lol: Weź bo jeszcze uwierzę i zachcę mieć swoje :evil_lol: A co do drugiej części zdania.....:roflt: :roflt: :roflt: BUAAAAAAAAAAHHAHAHAHHAHAHHHHAHAHHAhAHA Quote
olcha Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 A jeszcze zapomniałam dodać, że już wyglądam zupełnie inaczej :lol: w końcu minęło tyyyyyyyyle czasu :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 olcha napisał(a):A jeszcze zapomniałam dodać, że już wyglądam zupełnie inaczej :lol: w końcu minęło tyyyyyyyyle czasu :eviltong: to poka poka pokaaaa :eviltong: nie badz taka i poka :eviltong: Quote
olcha Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):to poka poka pokaaaa :eviltong: nie badz taka i poka :eviltong: Rodzice zakazali obcym pokazywać :lol: :lol: :lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts