moon_light Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 jakie bobo słodkie:loveu:, Twoje ?:evil_lol: łoooojaaa Era jej nie zje ?? Cezar taaak nie lubi małych piszczących dzieci że chyba by zamordował jakbym go w jednym pomieszczeniu zostawiła:roll: Quote
oktawia6 Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 fajny duecik:loveu: mnie Muszka, którą Ci wkleiłam również ugodziła w serce-piekna, urocza i też nie mieści się w głowie, siedzi w schronisku za kratami-jest w wielkości kalosza damskiego-25 cm w kłębie-okropne:placz: :placz: :placz: -z przyjemnością oglądam Twoje molosy;) i niebawem zajrzę ponownie:cool3: Quote
moon_light Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 oktawia6 napisał(a):z przyjemnością oglądam Twoje molosy;) i niebawem zajrzę ponownie:cool3: Hahahha MOLOSY:evil_lol::evil_lol::evil_lol: "Olcha i jej molosy" lol:lol: Quote
olcha Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 moon_light napisał(a):jakie bobo słodkie:loveu:, Twoje ?:evil_lol: łoooojaaa Era jej nie zje ?? Cezar taaak nie lubi małych piszczących dzieci że chyba by zamordował jakbym go w jednym pomieszczeniu zostawiła:roll: Maja to moja siostrzenica :loveu: Era też nie lubi dzieci...ale jeśli chodzi o frisbee :lol: :lol: :lol: to jej wszystko jedno, nawet kota by pokochała jeśli tylko by jej rzucał :evil_lol: Sucze jak widzą rozpędzoną na czworakach Majkę to bardzo szybko się ulatniają :evil_lol: ale Maja to złote dziecko, wie, że nie można pieska ciągnąć i nie robi im krzywdy :loveu: Quote
olcha Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 oktawia6 napisał(a):fajny duecik:loveu: mnie Muszka, którą Ci wkleiłam również ugodziła w serce-piekna, urocza i też nie mieści się w głowie, siedzi w schronisku za kratami-jest w wielkości kalosza damskiego-25 cm w kłębie-okropne:placz: :placz: :placz: -z przyjemnością oglądam Twoje molosy;) i niebawem zajrzę ponownie:cool3: :roflt: molosy :roflt: A od ilu Muszka siedzi niewinnie w więzieniu? Quote
olcha Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 moon_light napisał(a):Hahahha MOLOSY:evil_lol::evil_lol::evil_lol: "Olcha i jej molosy" lol:lol: :roflt: byłby to super tytuł dla mojej galerii :lol: ale trochę mylący dla odwiedzających :roll: szkoda :eviltong: Quote
moon_light Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 DO tej pory sie smieje jak pomyśle o "molosach"...jakas głupawke złapałam:evil_lol: Quote
olcha Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 moon_light napisał(a):DO tej pory sie smieje jak pomyśle o "molosach"...jakas głupawke złapałam:evil_lol: :roflt: na zdrowie :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
olcha Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 [quote name='*luthien*'] :-o :-o :-o lol :-o :-o :-o Malusi :shake: Quote
olcha Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 [quote name='Behemot'] Ojej, jakie to przykre :-( No :-( Quote
olcha Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 M: już wam rzucam! M: jeszcze momencik...to troszkę potrwa :lol: :eviltong: nie wyraźny :placz: Quote
olcha Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 tak to jest jak ciocia siostrzenicy pilnuje :oops: :oops: :oops: ogólny rozgardiasz :oops: cdn :evil_lol: Quote
Behemot Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Olcha, obejrzałam wybiórczo Twoją galerię i.... Te zdjęcia są boskie! :loveu: Ale komentarze - jeszcze bościejsze! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Behemot napisał(a):Olcha, obejrzałam wybiórczo Twoją galerię i.... Te zdjęcia są boskie! :loveu: Ale komentarze - jeszcze bościejsze! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :B-fly: :B-fly: :B-fly: heheh ;) Quote
olcha Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Zapomniałam Maję przedstawić. Zawsze jak się czyta lub mówi o dzieciach to jest tak Kasia lat 7, Marysia 5 miesięcy. Więc to jest moja siostrzenica Maja 9,5 miesiąca (jutro wybierająca się na swoje pierwsze wakacje) K O N I E C :eviltong: Quote
Behemot Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Właśnie miałam napisać, że Era i Tequila są takie... komiksowe :evil_lol: ale i Maja im nie ustępuje :lol: Ma strasznie słodką, śmieszną buzię :loveu: Quote
olcha Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 [quote name='Behemot'] Właśnie miałam napisać, że Era i Tequila są takie... komiksowe :evil_lol: ale i Maja im nie ustępuje :lol: Ma strasznie słodką, śmieszną buzię :loveu: :roflt: no nie :lol: tego jeszcze nie słyszałam :roflt: Quote
Behemot Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Hmmm... tak jeszcze mi się skojarzyło (tylko się nie obraź ;)), że Maja jest podobna do........... posła Rokity :oops: A raczej to on do niej: robi miny jak nadąsany niemowlak :evil_lol: Maja jest naprawdę słodka i rozkoszna, to ja mam jakieś dziwne skojarzenia :hmmmm: Quote
an3czka Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='olcha']Teraz wklejam zdjęcia najdroższych mi stworzeń stąpających po tej ziemi :cool3: nie muszę wspominać, że obie są najkochańsze, najpiękniejsze i najmądrzejsze? Prawda? :cool3: M (jak Maja): Chodź piesku :cool3: E: Tak tak tak :multi: kolejna rzucająca :multi: M: :multi: E: :multi: M: łoł poczekaj ja się dopiero uczę :p M: no chooodź piesssku :lol: cdn O jaki bobas śliczny!!!!:loveu: Quote
olcha Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Behemot napisał(a):Hmmm... tak jeszcze mi się skojarzyło (tylko się nie obraź ;)), że Maja jest podobna do........... posła Rokity :oops: A raczej to on do niej: robi miny jak nadąsany niemowlak :evil_lol: Maja jest naprawdę słodka i rozkoszna, to ja mam jakieś dziwne skojarzenia :hmmmm: :mdleje: :lol: :lol: :lol: Przekażę jej :roflt: i powiem Ci jaka była jej reakcja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ta dogomania mnie wykończy kiedyś :lol: :lol: :lol: śmieję się czasem do łez :lol: :lol: :lol: Quote
olcha Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 [quote name='an3czka']O jaki bobas śliczny!!!!:loveu: No pewnie, że śliczny niech ktoś śmie twierdzić inaczej :mad: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Ola, fajną masz siostrzeniczkę :loveu: lubię takie maluszki :p sucze też śliczne.... rozbrykane, zazdrosne ale chyba zadowolone? Quote
Recommended Posts