Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

jakie bobo słodkie:loveu:, Twoje ?:evil_lol:
łoooojaaa Era jej nie zje ??

Cezar taaak nie lubi małych piszczących dzieci że chyba by zamordował jakbym go w jednym pomieszczeniu zostawiła:roll:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

fajny duecik:loveu: mnie Muszka, którą Ci wkleiłam również ugodziła w serce-piekna, urocza i też nie mieści się w głowie, siedzi w schronisku za kratami-jest w wielkości kalosza damskiego-25 cm w kłębie-okropne:placz: :placz: :placz: -z przyjemnością oglądam Twoje molosy;) i niebawem zajrzę ponownie:cool3:

Posted

moon_light napisał(a):
jakie bobo słodkie:loveu:, Twoje ?:evil_lol:
łoooojaaa Era jej nie zje ??

Cezar taaak nie lubi małych piszczących dzieci że chyba by zamordował jakbym go w jednym pomieszczeniu zostawiła:roll:

Maja to moja siostrzenica :loveu:

Era też nie lubi dzieci...ale jeśli chodzi o frisbee :lol: :lol: :lol: to jej wszystko jedno, nawet kota by pokochała jeśli tylko by jej rzucał :evil_lol:

Sucze jak widzą rozpędzoną na czworakach Majkę to bardzo szybko się ulatniają :evil_lol: ale Maja to złote dziecko, wie, że nie można pieska ciągnąć i nie robi im krzywdy :loveu:

Posted

oktawia6 napisał(a):
fajny duecik:loveu: mnie Muszka, którą Ci wkleiłam również ugodziła w serce-piekna, urocza i też nie mieści się w głowie, siedzi w schronisku za kratami-jest w wielkości kalosza damskiego-25 cm w kłębie-okropne:placz: :placz: :placz: -z przyjemnością oglądam Twoje molosy;) i niebawem zajrzę ponownie:cool3:

:roflt: molosy :roflt:

A od ilu Muszka siedzi niewinnie w więzieniu?

Posted

moon_light napisał(a):
Hahahha MOLOSY:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

"Olcha i jej molosy" lol:lol:

:roflt: byłby to super tytuł dla mojej galerii :lol: ale trochę mylący dla odwiedzających :roll: szkoda :eviltong:

Posted

moon_light napisał(a):
DO tej pory sie smieje jak pomyśle o "molosach"...jakas głupawke złapałam:evil_lol:

:roflt: na zdrowie :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Behemot napisał(a):
Olcha, obejrzałam wybiórczo Twoją galerię i....

Te zdjęcia są boskie! :loveu: Ale komentarze - jeszcze bościejsze! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:B-fly: :B-fly: :B-fly:

heheh ;)

Posted

Zapomniałam Maję przedstawić. Zawsze jak się czyta lub mówi o dzieciach to jest tak Kasia lat 7, Marysia 5 miesięcy.

Więc to jest moja siostrzenica Maja 9,5 miesiąca (jutro wybierająca się na swoje pierwsze wakacje)

K O N I E C :eviltong:

Posted

Właśnie miałam napisać, że Era i Tequila są takie... komiksowe :evil_lol: ale i Maja im nie ustępuje :lol: Ma strasznie słodką, śmieszną buzię :loveu:

Posted

[quote name='Behemot']

Właśnie miałam napisać, że Era i Tequila są takie... komiksowe :evil_lol: ale i Maja im nie ustępuje :lol: Ma strasznie słodką, śmieszną buzię :loveu:

:roflt: no nie :lol: tego jeszcze nie słyszałam :roflt:

Posted

Hmmm... tak jeszcze mi się skojarzyło (tylko się nie obraź ;)), że Maja jest podobna do........... posła Rokity :oops: A raczej to on do niej: robi miny jak nadąsany niemowlak :evil_lol:
Maja jest naprawdę słodka i rozkoszna, to ja mam jakieś dziwne skojarzenia :hmmmm:

Posted

[quote name='olcha']Teraz wklejam zdjęcia najdroższych mi stworzeń stąpających po tej ziemi :cool3: nie muszę wspominać, że obie są najkochańsze, najpiękniejsze i najmądrzejsze? Prawda? :cool3:

M (jak Maja): Chodź piesku :cool3:

E: Tak tak tak :multi: kolejna rzucająca :multi:

M: :multi:
E: :multi:

M: łoł poczekaj ja się dopiero uczę :p

M: no chooodź piesssku :lol:

cdn
O jaki bobas śliczny!!!!:loveu:

Posted

Behemot napisał(a):
Hmmm... tak jeszcze mi się skojarzyło (tylko się nie obraź ;)), że Maja jest podobna do........... posła Rokity :oops: A raczej to on do niej: robi miny jak nadąsany niemowlak :evil_lol:
Maja jest naprawdę słodka i rozkoszna, to ja mam jakieś dziwne skojarzenia :hmmmm:

:mdleje:

:lol: :lol: :lol:

Przekażę jej :roflt: i powiem Ci jaka była jej reakcja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ta dogomania mnie wykończy kiedyś :lol: :lol: :lol: śmieję się czasem do łez :lol: :lol: :lol: