Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czasem się gubiła :eviltong: i pańcia musiała szukać frisbee w trawie :shake: Ale rzadko jej rzucałam bo się bałam żeby gdzieś mi nie zginęła albo żeby jej nic tam nie użarło :shocked!:

Cieszę się, że się filmik spodobał :D

Posted

olcha napisał(a):
No właśnie! Weźcie mi wytłumaczcie czemu ona zawsze ma taką poważną minę? A zachowuje się jak wariatka! Biega, skacze nie usiedzi w jednym miejscu. Jej twarzyczka nie zdradza jej humoru. Prędzej oczka.

Za to Era non stop się uśmiecha, a zazwyczaj leży lub stoi w jednym miejscu?

Na Figarze od razu widac jaki ma humor, jak się bawimy to się uśmiecha, na wystawie zwykle niepewny, jak się oswoi to zadziorny, jak się boi też widac. Ma bogatą mimikę ;)

Posted

Loona napisał(a):
Na Figarze od razu widac jaki ma humor, jak się bawimy to się uśmiecha, na wystawie zwykle niepewny, jak się oswoi to zadziorny, jak się boi też widac. Ma bogatą mimikę ;)

Ja nauczyłam się już rozpoznawać jej humory i nastroje. Ale inni zawsze mi mówią, że ona ma taką poważną minę :niewiem:

Zazdroszcze Ci!

Posted

Najciekawiej wygląda jak się złości na dziewczyny :evil_lol: Marszczy nosek i jego piegi zmieniają położenie. A jak się porządnie wkurzy, to i ząbki widac :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
Najciekawiej wygląda jak się złości na dziewczyny :evil_lol: Marszczy nosek i jego piegi zmieniają położenie. A jak się porządnie wkurzy, to i ząbki widac :evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu: Tekila tak śmiesznie podnosi górną wargę i pokazuje ząbki jak się wita. Wygląda wtedy jak by się uśmiechała. Kto do mnie nie przyjdzie to się z tego śmieje :eviltong: Muszę to nagrać i wam pokazać :eviltong:

Posted

Loona napisał(a):
Ja bym z takiego miejsca psa nie wzięła :shake:

Po pierwsze w życiu bym nie wzięła, a po drugie przecież to nie jest hodowla. To jest hodowla wielkostadna :mdleje: gdzieś na DGM jest już ten tamet. Ale mi gdzieś zginął...

Posted

Znajoma ma shih-tzu która jest bardzo nieufna i nie pozwala się dotknąc obcym. Kiedyś na wystawie ktoś jej powiedział, żeby trzymała ją w klatce i pokazywała się tylko dając jedzenie, to wtedy pies się będzie garnął do każdego. Jeśli ten ktoś tak postępuje ze swoimi psami, to ja im bardzo współczuję :shake: :-( :angryy:

Posted

Gabryjella napisał(a):
Extra filmik, napięcie do końca, najpierw trawa, trawa, trawa nagle wyłania się talerz, ale ten talerz sam leci :crazyeye: to Ufo :nerwy: nie jednak to ni ufo, to Era "gigant" ze swoim "malutkim" frisbee;)

:crazyeye: :shake: ja dziękuje za taką hodowle

Gabryjella super komentarz :roflt: :roflt: :roflt: Hahahhaha :lol: :lol: :lol:

Ja też podziękuję za taką hodowlę :-(

Posted

Loona napisał(a):
Znajoma ma shih-tzu która jest bardzo nieufna i nie pozwala się dotknąc obcym. Kiedyś na wystawie ktoś jej powiedział, żeby trzymała ją w klatce i pokazywała się tylko dając jedzenie, to wtedy pies się będzie garnął do każdego. Jeśli ten ktoś tak postępuje ze swoimi psami, to ja im bardzo współczuję :shake: :-( :angryy:

:mdleje: :mdleje: :mdleje:

Tak się rodzi agresja :-( u psów :-(

Posted

Gabryjella napisał(a):
Biedna ta Twoja wieś :shake: tylko jedna krowa......

Era i Tequila wszystkie przegoniły :evil_lol: Krowy się już nauczyły, parę stron temu były zdjęcia z cielątkiem zagryzanym przez te bestie. Teraz już wiedzą, że grozi im niebezpieczeństwo i uciekają jak widzą Olę z psicami :evil_lol: Ta widac jeszcze nie obyta :evil_lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Ale wy tam macie śliczne tereny do spacerów... tylko pozazdrościć ;) i mućki też :lol:

:p :p :p

Gabryjella napisał(a):

Biedna ta Twoja wieś :shake: tylko jedna krowa.....

I dobrze! Jedna krowa - jeden placek, więcej krów - więcej placków :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
Era i Tequila wszystkie przegoniły :evil_lol: Krowy się już nauczyły, parę stron temu były zdjęcia z cielątkiem zagryzanym przez te bestie. Teraz już wiedzą, że grozi im niebezpieczeństwo i uciekają jak widzą Olę z psicami :evil_lol: Ta widac jeszcze nie obyta :evil_lol:

:oops: :oops: :oops: no i mnie rozszyfrowałaś :lol: :lol: :lol:

Rzeczywiście jakoś mało tych krów ostatnio spotykam...:hmmmm:

Posted

:evil_lol: Nio widzisz, krowy poczuły się w dużym niebezpieczeństwie i teraz już uciekają :diabloti: Ale same plusy, mniej niespodziewanek :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
:evil_lol: Nio widzisz, krowy poczuły się w dużym niebezpieczeństwie i teraz już uciekają :diabloti: Ale same plusy, mniej niespodziewanek :evil_lol:

A jak one teraz ze strachu...zaczną więcej zostawiać? :lol: :lol: :lol:

Posted

...ależ one śmiesznie wyglądają z tym talerzem :evil_lol: szkoda, że nie ma miniaturowych frisbee :evil_lol:

ot i się rozgadały o plackach na wsi :lol: normalna rzecz...fizjologiczna :razz:

Posted

[quote name='olcha']Mam tu jednego kotka. Ale nijak dzikiego wręcz przeciwnie. Dzięki temu egzemplarzowi odzyskałam wiarę w koty :loveu: To najkochańszy kot pod słońcem!

imię: BARYŁA :evil_lol:
Olcha śliczny!!! To zdjęcie w plecaku jest boskie!:lol:

Posted

Cola napisał(a):
...ależ one śmiesznie wyglądają z tym talerzem :evil_lol: szkoda, że nie ma miniaturowych frisbee :evil_lol:

ot i się rozgadały o plackach na wsi :lol: normalna rzecz...fizjologiczna :razz:

Ależ są miniaturowe frisbee byłam bliska kupna! Wahałam się duże z Polski czy małe z USA (ta sama cena). Ale Era musi mieć takie duże! Ona jak już dogoni to przynosi, a potem tak się śmiesznie rzuca klatą na frisbee i turla się kawałek, nie no komedia to trzeba zobaczyć. Więc małe by się nie nadawało :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='an3czka']Olcha śliczny!!! To zdjęcie w plecaku jest boskie!:lol:

Naprawdę piękny, a na żywo :loveu: cud, miód i malina :loveu:

A to zdjęcie w plecaku jest autorstwa mojej koleżanki :eviltong: