olcha Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Gabryjella napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: Moja pinczerka łapała ćmy, muszki, żuczki i inne tym podobne po czym wyrywała im nóżki, skrzydełka...:roll: Ja nie mogę jak one robia krzywdę robaczkom :shake: . Muchy też łapią (jak nie patrze :mad: ) zabraniam im ze względu na osy. Era jak widzi coś małego i uciekającego to goni i wącha ale nie robi krzywdy. A jak już coś na nią wlezie, np. mrówki...to zjada :eviltong: z miną "no co? samo do mnie przyszło". A już nie moge patrzeć jak pies mojej koleżanki goni żaby :placz: zawsze go wtedy odciągam. Quote
Teklunia Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='olcha'] no wiesz co? :crazyeye: :oops: Quote
olcha Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Teklunia napisał(a):no wiesz co? :crazyeye: :oops: :oops: :oops: :oops: ja nie wiedziałam, że to to TO bo patrzyłam w obiektyw :placz: dopiero jak zobaczyłam te dwie dziurki....:crazyeye: :mdleje: a te dziurki...to tak na marginesie zrobiła ...Tequila :mdleje: Quote
beria Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 olcha napisał(a)::oops: :oops: :oops: ja nie wiedziałam, że to to TO bo patrzyłam w obiektyw :placz: dopiero jak zobaczyłam te dwie dziurki....:crazyeye: :mdleje: a te dziurki...to tak na marginesie zrobiła ...Tequila :mdleje: :lol: Dobrze, że tylko łapki zabrudziła :lol: Moja jak znajdzie brudzi sobie pysk :diabloti: Twoje psiaki są świetne i z temperamentem ;) Quote
olcha Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='beria']:lol: Dobrze, że tylko łapki zabrudziła :lol: Moja jak znajdzie brudzi sobie pysk :diabloti: Twoje psiaki są świetne i z temperamentem ;) Hahahah kiedyś by nie pogardziły ale ostatnio jakoś ich to nie interesuje :multi: Oj tak temperamentne to one są :mad: Czy może mi ktos powiedzieć dlaczego niektórzy wstawiają filmiki po 20-30 sekund a ja moge tylko i wyłącznie 7 sekundowe? :placz: Niechcący nagrałam 8 sek i już nie mogę go wgrać :placz: Quote
Paula Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='olcha'] I do tego ten straszny wiatr. Psy mi zwiewa :eviltong: Buhahahaha.......... Ale macie fajne miejsce spacerkowe :lol: Hihihi, fajne ujecie Widzicie tą latającą trawę? :lol: Trzeba siuśki zakopać. A właśnie? Po co psy tak robią? Zostawiają w ten sposób swój zapach? One chyba zakopuja swoj zapach, to zostalo im po dzikich przodkach, ale nie pamietam dlaczego. Quote
olcha Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='paula_z']Buhahahaha.......... Ale macie fajne miejsce spacerkowe :lol: Hihihi, fajne ujecie One chyba zakopuja swoj zapach, to zostalo im po dzikich przodkach, ale nie pamietam dlaczego. Proszem siem nie śmiadź z moich psuw :mad: tylko troszke je zwiewa :lol: :lol: :lol: Miejsce spacerkowe rzeczywiście bajeczne :loveu: uwielbiam tam chodzić. To one zakopują ten zapach? Czy go właśnie zostawiają? (bo pamiętam że na poduszkach też mają gruczoły zapachowe) :hmmmm: Quote
olcha Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Biały rumak :evil_lol: :loveu: Mi cziłałki w swoich ruchach czasem przypominają takie małe rumaki :loveu: Quote
olcha Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 PIKA napisał(a):te talarek jets większy od psa :evil_lol: Ano jest :p ale mniejszymi się nie chce bawić :eviltong: (ach ten kompleks wielkości :evil_lol: ) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 http://images3.fotosik.pl/73/cdf3e399670c49cc.jpg - to zdjęcie jest świetne, ten język wygląda jakby coś jej na nosie siedziało ;) Quote
olcha Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://images3.fotosik.pl/73/cdf3e399670c49cc.jpg - to zdjęcie jest świetne, ten język wygląda jakby coś jej na nosie siedziało ;) A może i siedziało :lol: :lol: :lol: Quote
olcha Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:musisz kupić talerzyki dla lalek;) Ale one nie chcą się takimi bawić :shake: Tzn ona - Era. Bo Tequila...się boi frisbee, a już bardzo się boi niebezpiecznej mieszanki Era+frisbee :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Olcha ona stała na dwóch łapkach czy tak mistrzowsko wyciągnęła szyję? ;) Quote
olcha Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Tylnymi stała na ziemi. A przednimi opierała się o moją nogę plus mocno wyciągnęła szyję żeby wszystko zobaczyć :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 A to kombinatorka z niej :) Ale ma na tym zdjęciu taką zamyśloną minę... co za urocza suczka ;) Quote
olcha Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 No właśnie! Weźcie mi wytłumaczcie czemu ona zawsze ma taką poważną minę? A zachowuje się jak wariatka! Biega, skacze nie usiedzi w jednym miejscu. Jej twarzyczka nie zdradza jej humoru. Prędzej oczka. Za to Era non stop się uśmiecha, a zazwyczaj leży lub stoi w jednym miejscu? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Olcha wiesz, myślę, że tym przypadku do suńki pasuje określenie - cicha woda brzegi rwie ;) Quote
Recommended Posts