olcha Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Loona napisał(a):My też popełniliśmy mnóstwo błędów, ale przynajmniej będziemy wiedziec na przyszłośc czego nie robic a co robic. Następne psy może nie będą już diabłami wcielonymi :evil_lol: Co prawda każdy z moich psów jest inny. Ale już widzę, że z Tekilą mi lepiej idzie niż z Erą :p chociażby to, że toleruje moich znajomych :p to już jest sukces :multi: (gorzej z innymi zwierzętami :-( ale jeszcze do tego dojdziemy :roll: ). No i zna więcej komend (ale się z kolei mniej słucha). Wogóle one są kompletnymi przeciwieństwami. Zrzucam to częściowo na karb różnicy wieku. Era - mogę spokojnie wyrzucić smycz do kosza Tequila - bez smyczy ani rusz Era - nie lubi ludzi Tequila - kocha ludzi Era - toleruje inne zwierzęta Tequila - inne zwierzęta to jej najgorszy koszmar senny Era - zrobi wszytsko od jednego słowa (lub mrugnięcia nawet) Tequila - wszystko za smaczka zrobi. W innych wypadkach niechętnie itd.... Quote
olcha Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Loona napisał(a):Jednak rodzeństwo :evil_lol: :roflt: A NIE MÓWIŁAM! :eviltong: Quote
moon_light Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Loona napisał(a):Jednak rodzeństwo :evil_lol: hahahhaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Coś w tym jest ! Zawsze pcha się w szczeliny... jak np złoże kołdre i poduszki na jedna kupe(taki metrowy stosik), to za wszelką cene pcha sie pod to, zapierając sie łapami o łóżko, i wpychajac łepek na siłe:lol:.... ...a jak sie zgrzeje...wypełza spod pościeli...idzie na zimna klepke, -BUM! leż i sie chłodzi:lol: Quote
olcha Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 moon_light napisał(a):hahahhaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Coś w tym jest ! Zawsze pcha się w szczeliny... jak np złoże kołdre i poduszki na jedna kupe(taki metrowy stosik), to za wszelką cene pcha sie pod to, zapierając sie łapami o łóżko, i wpychajac łepek na siłe:lol:.... ...a jak sie zgrzeje...wypełza spod pościeli...idzie na zimna klepke, -BUM! leż i sie chłodzi:lol: A to jak ja ułoże metrową górkę to Era się wspina na sam szczyt...efektem jest przewrócona górka i Era leżąca w najwyższym jej szczycie :lol: Ona ma dodatkowo jakieś zapędy na himalaistkę :evil_lol: Quote
moon_light Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 olcha napisał(a):A to jak ja ułoże metrową górkę to Era się wspina na sam szczyt...efektem jest przewrócona górka i Era leżąca w najwyższym jej szczycie :lol: Ona ma dodatkowo jakieś zapędy na himalaistkę :evil_lol: tak tez czesto robi:lol:, te male tak maja...jakis kompleks czy co...:roll::cool3: Quote
PIKA Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 a gdzie on się tam wtranżolil? :crazyeye: :evil_lol: Quote
an3czka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='olcha'] Nie dziwne, że tak szybko zasnęła :evil_lol: Ale słodko spi. Konwalijki śliczne!:p Quote
an3czka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='olcha']Pamiętacie jak pisałam, że ulubionym zajęciem Ery jest spanie? Co prawda, nadal się nic nie zmieniło :eviltong: ale chciałam dodać parę szczegółów... Era uwielbia spać w ciasnych, dusznych, ciemnych miejscach, najlepiej jakby jeszcze coś ją przygniatało wtedy będzie w niebowzięta. Ona jest rewelacyjna!!:lol: :lol: :lol: Quote
olcha Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 [quote name='moon_light']tak tez czesto robi:lol:, te male tak maja...jakis kompleks czy co...:roll::cool3: :lol: :lol: :lol: no najwyraźniej :lol: :lol: :lol: [quote name='Teklunia'] psa torturuja!!! :mad: Uwielbiam :loveu: :evil_lol: ...ale tu akurat nie ja :eviltong: ona się tak sama torturuje :evil_lol: [quote name='PIKA'] a gdzie on się tam wtranżolil? :crazyeye: :evil_lol: ONA się wcisnęła między kanape a poduszke przygniecioną krzesłem :evil_lol: [quote name='an3czka']Ale słodko spi. Konwalijki śliczne!:p :loveu: :loveu: :loveu: Dziękuję :p [quote name='an3czka'] Ona jest rewelacyjna!!:lol: :lol: :lol: Wiem :eviltong: :eviltong: :eviltong: ------------------------------------------------------------------- Byłam dziś w ZOO :cool3: chcecie zdjęcia? Quote
Gosiek Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='olcha'] Byłam dziś w ZOO :cool3: chcecie zdjęcia? no pewnie - jeszcze sie pytasz :diabloti: Quote
Teklunia Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='olcha'] Byłam dziś w ZOO :cool3: chcecie zdjęcia?dawaj, dawaj :) Quote
olcha Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 Oj pytam żeby nie było, że ja wklejam, a wy musicie oglądać :evil_lol: :lol: :eviltong: Spodziewałam się, że będziecie chciały :evil_lol: (dużo tego :oops: z 50 zdjęć :oops: ) To najpierw kwiatek :eviltong: Quote
cuciola Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 a skad takie piekne rybki? i nawet Nemo jest :) Quote
beth_i_boogi Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Piękne rybeczki i chwali się jakość, bo rybolki to sprytne są i uciekają, a tu widać je w całej okazałości. S O P E R Ach, chyba sie też wybiorę, narobiłaś mi ochoty:razz: Quote
Loona Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 No i miało byc pięcdziesiąt zdjęc a ja tu tylko kilka widzę :mad: :mad: Quote
olcha Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 [quote name='cuciola']a skad takie piekne rybki? i nawet Nemo jest :) Rybki z Warszawskiego ZOO :cool3: [quote name='beth_i_boogi]Piękne rybeczki i chwali się jakość, bo rybolki to sprytne są i uciekają, a tu widać je w całej okazałości. S O P E R Ach, chyba sie też wybiorę, narobiłaś mi ochoty:razz: :oops: :oops: :oops: Dziękuję :p Reszta fotek już nie jest taka piękna i kolorowa :oops: [quote name='Loona']No i miało byc pięcdziesiąt zdjęc a ja tu tylko kilka widzę :mad: :mad: No już już :watpliwy: Quote
olcha Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 Ten konik wyglądał bardzo niezdrowo :shake: Pomiziasz? To nie :obrazic: Quote
olcha Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 Ta papuga była rozbrajająca :lol: Wstawię zaraz z nią w roli głównej filmik :lol: żuraw mandżurski...ale one się drą :shocked!: Quote
Loona Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 A Tequila i Era też były w zoo czy w domu zostały? Quote
olcha Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 Loona napisał(a):A Tequila i Era też były w zoo czy w domu zostały? No niestety zostały w domu. Do ZOO nie można wprowadzać psów :shake: Quote
olcha Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 jedna połowa pawia... ...i druga połowa :eviltong: (to wogóle paw jest?) Quote
olcha Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 :lol: :lol: :lol: Tak mi się wydaje, że to ona nas uczyła powtarzać :lol: :lol: :lol: i że to my byliśmy za kratami :lol: :lol: :lol: Quote
Loona Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 To jest chore, jakb pies mógł więcej szkód narobic niż człowiek :shake: Może tylko naszczekac... Quote
Recommended Posts