olcha Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 dobra teraz juz naprawdę ostatnie nadmorskie Quote
olcha Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 To zdjęcie nazwałam...odrzutowiec :roll: :evil_lol: :roll: :evil_lol: T: Muszę dorobić sobie skrzydła to mnie nie będzie tak znosiło :eviltong: :evil_lol: A to jej ulubiona zabawa...:roll: Quote
madziasto4 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='olcha'] T: Muszę dorobić sobie skrzydła to mnie nie będzie tak znosiło :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='olcha'] A to jej ulubiona zabawa...:roll: :D:D:D Quote
olcha Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Jak będę przynudzać to napiszcie :roll: ----------------------------------------------------------------------- Od razu po powrocie do domu trzeba było odwiedzić wszystkie kryjówki. grzebu grzebu grzebu głębsze grzebu i... ...znalazłam korek :p ... ...ale to nie było to czego szukam, looknę sobie czy nic nie zostało... ...mogę się założyć, że wkładałam tam jeszcze kostkę :hmmmm: THE END Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Bezwstydnica :evil_lol: Mały uparciuszek... :loveu: Jak Ona wytrwale czegoś szuka :evil_lol: Quote
olcha Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Bezwstydnica :evil_lol: Mały uparciuszek... :loveu: Jak Ona wytrwale czegoś szuka :evil_lol: Ze mnie czy z niej? :evil_lol: Uparta to jest jak osioł! Ale dzisiaj jestem z niej dumna :grins: :grins: :grins: Nauczyłyśmy się nowej komendy :bigcool: :bigcool: :bigcool: "Zdechł pies" :multi: :multi: :multi: :eviltong: Jeszcze troszkę poćwiczymy i nakręcę dla was filmik...jeśli chcecie :roll: Quote
cuciola Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 olcha ja dodalam fotki chi od mojej znajomej do waszego tematu w grupie IX a nikt tam juz nie zaglada :( Quote
olcha Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='cuciola']olcha ja dodalam fotki chi od mojej znajomej do waszego tematu w grupie IX a nikt tam juz nie zaglada :( A bo jakoś siakoś się tam zrobiło inaczej niż było. Już odpisałam. apropos kotów i cziłek oto porównanie :eviltong: Quote
cuciola Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 olcha a znasz jakies strony z tapetami na pulpit z chi? chetnie bym sobie dala takiego malego stworka na pulpit :D Quote
olcha Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 cuciola napisał(a):olcha a znasz jakies strony z tapetami na pulpit z chi? chetnie bym sobie dala takiego malego stworka na pulpit :D Nie znam niestety. Czasem można na coś natrafić zupełnie przypadkiem. Ja tam zawsze swoje maluchy mam na tapecie :eviltong: Quote
olcha Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Ponieważ mojego młodego psa roznosi energia trzeba jej nieustannie wynajdować różne zabawy. Oto jedna z nich :eviltong: jak tam wleźć? :hmmmm: a już wiem :p a może łapką? Eee, łapką niewygodnie, tak było lepiej No i wepchnęłam jeszcze głębiej :placz: goopia zabawa! Quote
an3czka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='olcha']Teraz rozmazane ale oddają ich charaktery. Zaczynam zbierać na lepszy aparat :shake: Czasem mi się w kadrze nie mieściła :roll: Przepraszam, jak to Ci się w kadrze nie mieści?? Najmniejszy pies świata i nie mieści sie?:razz: :eviltong: Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='olcha'] a już wiem :p matko, mojemu bydlakowi nawet nos by sie tam nie zmiescil :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Teklunia napisał(a):matko, mojemu bydlakowi nawet nos by sie tam nie zmiescil :evil_lol: mojemu zmieściłby się ewentualnie paznokieć ;P Quote
g_o_n_i_a Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='olcha']Ze mnie czy z niej? :evil_lol: Uparta to jest jak osioł! Ale dzisiaj jestem z niej dumna :grins: :grins: :grins: Nauczyłyśmy się nowej komendy :bigcool: :bigcool: :bigcool: "Zdechł pies" :multi: :multi: :multi: :eviltong: Jeszcze troszkę poćwiczymy i nakręcę dla was filmik...jeśli chcecie :roll: Hmm... Raczej z Niej :eviltong: Chyba, ze masz cos na sumieniu :evil_lol: :evil_lol: Brawo dla Tequilki!!!!! Ja chce filmik!!! :multi: :multi: Za wszelką cene chce wydostać piłeczke... Rozkoszna :loveu: Quote
olcha Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='an3czka']Przepraszam, jak to Ci się w kadrze nie mieści?? Najmniejszy pies świata i nie mieści sie?:razz: :eviltong: Bo to powinna być nie tyle najmniejsza rasa na świecie ale też NAJSZYBSZA, a ja źle napisałam. Czasem nie zdążę jej złapać w kadrze :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
olcha Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Teklunia napisał(a):matko, mojemu bydlakowi nawet nos by sie tam nie zmiescil :evil_lol: anetta napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: panienkabubu napisał(a):mojemu zmieściłby się ewentualnie paznokieć ;P cieniasy macie jakieś :cool3: :evil_lol: Quote
olcha Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Hmm... Raczej z Niej :eviltong: Chyba, ze masz cos na sumieniu :evil_lol: :evil_lol: Brawo dla Tequilki!!!!! Ja chce filmik!!! :multi: :multi: Za wszelką cene chce wydostać piłeczke... Rozkoszna :loveu: Ale Tekilka też nie ma nic na sumieniu...przynajmniej nic o tym nie wiem :roll: Filmik za jakiś czas najpierw się porządnie nauczymy :eviltong: I wyciągnęła :grins: Quote
g_o_n_i_a Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 olcha napisał(a):Ale Tekilka też nie ma nic na sumieniu...przynajmniej nic o tym nie wiem :roll: Filmik za jakiś czas najpierw się porządnie nauczymy :eviltong: I wyciągnęła :grins: Widzialam, ze wyciągnie! Uparciuszek to uparciuszek! :loveu: A moze na razie jakis inny film? :cool3: Quote
olcha Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 No właśnie kombinuję z filmikami bo mam znad morza parę...ale myślałam, że macie już dość... Narazie wstawie wczorajsze zdjęcia spacerowe-bezpsowe (jak kupie koszyk na rower to moje psice też popodziwiają te okolice) jezioro (niewiele ludzi o nim wie :cool3: ) to samo jezioro tego Pana/Pani nie trzeba przedstawiać Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 gdzie takie pola tulipanów????????????????? jejku pieeeeeeeeknosci !!!!!!!!! i widze, ze wszystkich na makro wzięło ;) i wypraszamy sobie z Benem "cieniasów" ;P :obrazic: Quote
olcha Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='panienkabubu']gdzie takie pola tulipanów????????????????? jejku pieeeeeeeeknosci !!!!!!!!! i widze, ze wszystkich na makro wzięło ;) i wypraszamy sobie z Benem "cieniasów" ;P :obrazic: Koło mnie :eviltong: nad Wisłą. E tam takie makro. Mój aparat nie zna pojęcia makro :shake: hiihihhi Beneczku przepraszam za tego cieniasa :eviltong: Wstawiam filmik znad morza Quote
Recommended Posts