olcha Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 cuciola napisał(a):im sie te male zebiatka polamia :) na takiej ogromniastej kosci! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Eee wątpie :eviltong: Przy ich nacisku szczęk :eviltong: Quote
olcha Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 No takie 2-3 dniowe najlepsze :eating: Nie będzie mnie jakiś czas. Więc do przeczytania znowu! :hand: Quote
nikusia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 :lol: :lol: Kośćwiększa o psiaków! :evil_lol: Quote
olcha Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Witam! :multi: Tylko troszkę większa ;) Wklejam zdjęcia z dzisiejszego spotkania z kotem sąsiadów. Tequila nie cierpi wszytskiego co się rusza (jak narazie... mam nadzieję, że jej przejdzie). A Era czeka na dogodną okazję żeby sobie poganiać kota. Jak kot nie ucieka to nie jest ciekawy :shake: Quote
olcha Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Ale te psy śmieszne, ciekawe czemu tak skaczą i węszą dookoła mnie, czyżby leżało tu coś smacznego? :hmmmm: Ty goopi rudzielcu! Czemu leżysz na mojej trawie? Spadaj! No rusz się! Czemu on nie ucieka jak Zdrapka? :placz: :placz: :placz: Zaraz wyjdę z siebie i stanę obok :angryy: :placz: :angryy: RUSZ SIĘ MÓWIĘ! kot: o cześć piesku! Ale mnie wystraszyłeś :shake: Podchodź do mnie z przodu ok? Era (ściemnia, że wącha + irokez przez całą długość jej ciałka): Fiu fiu fiu :siara: Jakieś nerwowe te psy :niewiem: lepiej spójrzcie w piękne niebo i pokontemplujcie...:roll: Pozwólcie, że sobie odpocznę po tak męczącym dniu. Poleżę sobie tu koło was, ok? Psy chórem: "Po naszym trupie" ----------------------------------------------------------------- Musiałam je zamknąć za furtką....ale po chwili.... kot: Czeeeeeeść małe sąsiadki. Co tam u was? Pobawimy się znów? Psy: :placz: :placz: :placz: znowu on!!!! A my za kratami :placz: A może ty się ze mną pobawisz? Quote
Kenduś Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Ja tylko służbowo się odzywam::cool1: Boska historia :megagrin: :megagrin: :megagrin: Uśmiałam się jak norka :cool3: ach te dziewczyny :evil_lol: Quote
ilonka_hh_ Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='olcha'] A może ty się ze mną pobawisz? Czy to nie mój czarny Gienio za siatką ;) No ładne rzeczy, teraz już wiem gdzie był cały dzień :mad: W sumie aż tak daleko nie ma :eviltong: Super historia, u mnie kot reaguje na psy podobnie jak ten rudy, czasem tylko da psom satysfakcje i ucieknie ;) Quote
olcha Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 [quote name='Kenduś']Ja tylko służbowo się odzywam::cool1: Boska historia :megagrin: :megagrin: :megagrin: Uśmiałam się jak norka :cool3: ach te dziewczyny :evil_lol: Cieszę się, że się podoba :lol: p.s. dostałam zdjęcia :obrazic: Quote
olcha Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 ilonka_hh_ napisał(a):Czy to nie mój czarny Gienio za siatką ;) No ładne rzeczy, teraz już wiem gdzie był cały dzień :mad: W sumie aż tak daleko nie ma :eviltong: Super historia, u mnie kot reaguje na psy podobnie jak ten rudy, czasem tylko da psom satysfakcje i ucieknie ;) A może i Gienio rzeczywiście daleko nie miał :eviltong: Ten Rudasek był strasznie kochany. Mogłabym go na Zdrapkę podmienić :oops: Pierwszy raz go widziałam na oczy, a on mi się na ręce wpakował :loveu: a Zdrapka do tej pory nigdy :shake: Quote
olcha Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 cuciola napisał(a):swietna historia! Dziękuję :p Quote
g_o_n_i_a Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Dzien dobry!! Ale piękny kicik :loveu: Jaka Ona groźna :evil_lol: Quote
cuciola Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 jak sie robi zdjecia w porownaniu z duzymi przedmiotami to sa one takie slodkie--a widzac tu ze zdjec obrona pelna! zmienilam zdanie o chi! to agresory! :evil_lol: Quote
olcha Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Chiłki już mają taki charakter (przynajmniej moja). Bardzo miłe dla ludzi, a dla zwierząt niestety nie. Ale już jest coraz lepiej. Uczy się od Ery cierpliwości i spokoju. Powtórzę, któryś raz z kolei to takie duże, groźne psy uwięzione w małym ciałku, które nie dadzą sobie w kasze dmuchać. Quote
ilonka_hh_ Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 :new-bday: :tort::BIG: Sto lat sto lat!!!! A kto ma urodziny ? OLCHA ;) Quote
Teklunia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Olcha ma urodziny? :-o Postarzala sie nam dziewczyna o roczek :evil_lol: Sto lat!!!!:BIG: :popcorn::popcorn::popcorn: Quote
Gosiek Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 O kurczę - Ola sto lat, sto lat, niech żyje, żyje naaaaaaaam Quote
kinga.l Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 STO LAT STO LAT STO LAT STO LAT :laola: :laola: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Teklunia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 to sie Olcha slodkosci naje jak tu wroci :lol: Quote
anetta Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 To jeszcze ja doloze :tort: Wszystkiego naj naj byczku :cool3: :new-bday: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 IMPREZKA :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :tort: :laola: najlepszego :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Basia&Safi Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 to ja sie przyczepiam do tych wszytskich zyczonek :):):):) Rosnij duza ;) zdrowa i wesola w 100% odlotowa ;) Quote
Loona Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Wszystkiego najlepszego :lol: :Rose: :Rose: :Rose: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :drink1: :drink1: :laola: Quote
g_o_n_i_a Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 :new-bday: W dniu Twych urodzin, W dniu pelnym radosci, Zycze, aby usmiech Na Twej twarzy goscil! Niech sie spelni rychlo Kazde Twe marzenie, A smutek, cierpienie Ida w zapomnienie! STO LAT!! :Rose: :kiss_2: :chlup: :knajpa: :drinking: :drink1: :cunao: Quote
Recommended Posts